Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καταρχήν μπράβο στα παιδιά Νίκο και cvial που με προσωπικά τους έξοδα έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι και με τις πληροφορίες τους μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι και για άλλες κλινικές του εξωτερικού τι επικρατεί βέβαια ξέχασα οτι μέσα σε αυτούς είναι και ο ΣτριπαρΧθες έγινε το consultation, επιτελούς, μετα απο το ραντεβού που κλείστηκε αρχές του Μάρτη. Τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα γιατι πλεον εχω προσωπική αποψη για μια κλινικη που μολις ενα μελος, ο στριπαρ, ειχε επισκευθει στο παρελθον οποτε τωρα που γιναμε τρεις, μιας και ο cvial ηταν εκει, θα εχουμε ολοι μας καλυτερη γενικη εικονα προς το παρων, μιας και ο cvial ενδεχεται συντομα να ενημερωσει ειδικότερα (θα ενημερώσει ο ιδιος).
Η κλινικη λοιπον, μου φανηκε αψογη αισθητικά χωρις υπερβολες και κινησεις εντυπωσιασμου ειναι απλα συγχρονη και μοντερνα, σε ιατρικα πλαισια παντα, και απο καθαριότητα ειναι αψογη.. ολοι με τις ιατρικες ποδιες και στην εισοδο βαζεις στο μηχανημα σακουλες στα παπουτσια σου, στο υπόγειο κατα τη φωτογραφηση παρακολουθουσα δυο επεμβασεις που γινόταν εκεινη τη στιγμη απο τηλεοραση , ηταν ενας Γαλλος και ενας Γεμανος, με τους οποιους μιλησα οταν τελειωσαν, επισης στην αναμονη γνωρισα και ενα παιδι απο Αγγλια που ειχε ερθει και αυτος μόνο για consultation . Εγινε η φωτογραφηση, ξαναπηγα στο λόπμυ όπου καθησα καμια ωριτσα μεχρι να τελειωσει ο cvial και επειτα ανεβηκα στο γραφειο του Ερντογκαν, ο γιατρος μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις ειναι πολυ απλος στη συζητηση του και προσγειωμένος, μαλιστα μου ζητησε συγνωμη για την αναμονη, ρωτησε για το φορουμ και επειτα ξεκινησαμε με το σχολιασμο των φωτο και τις προσδοκιες μου, παρουσα ηταν και η προσωπικη βοηθός του. Εγινε μέτρηση δότριας 8400, παχους τριχας 60, συζητηση για θεραπειες οπου μου προτεινε φινα, 1mg, ωστε να εχω μονο μια επεμβαση με 5000+ γκραφτς για ολο το κεφαλι. Εγω στο σημειο εκεινο κατέρρευσα.., βλέποντας τις φωτο με βρεγμένο μαλλι και φλας, ακούγοντας για 5000 γκραφτς, αλλα και φινα, τελος παντων...γνωριζα εξ αρχης την επιθετικη προσέγγιση του γιατρου ο οποιος αρχικα παντα προσδιορίζει πως θα κινηθει για το τελειότερο αποτέλεσμα.
Το χειρότερο για μενα ηταν οτι ο γιατρός μου δικαιολόγησε την προσέγγιση του πολύ τεκμηριωμένα και κατανοητά!!
Έπειτα πηρα εγω το λογο, του ειπα οτι τετοιο νουμερο δεν παιζει διοτι ειναι θεμα χρηματων αλλα και ηλικιακά οι προσδοκίες μου ειναι πολυ πιο ταπεινές απο την σουπερ εικονα...με ακουσε ξανασχεδιασε μπροστινη γραμμη αλλα και την β ζωνη, χωρις καμια επεμβαση στο κροουν και μου προτεινε 3500 γκραφτ ως πρωτη επεμβαση και χρηση φινας για να δυναμώσουν λιγο τα μαλλια γυρω απο το κροουν, μιας και μεσα σε αυτο οι τριχες ειναι πολυ λεπτες και δεν θα ωφεληθουν,(αυτο δεν το ηξερα) μετα απο καιρο μπορει να επέμβει και με δευτερη επέμβαση περιπου 1500 πολυτριχων στο κροουν για αρκετα ικανοποιητική καλυψη....
Με τη δευτερη προσσεγγιση ο σχεδιασμος πλησιαζει πιο πολυ τις προσδοκίες μου και ειναι πιο εφικτό tο budget. Φωτογραφίες μου υπαρχουν στην αρχη του θρεντ και θα ανεβασω απο την συνάντηση μολις καταφερω να σβησω τα χαρακτηριστικά μου.
Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη συναντηση και το φιλικο και επαγγελματικο περιβαλλον που συναντησα.
Οντως φλοσκ και εγω αυτης της αποψης ειμαι, 3500 ειναι πολλα σε μια μεραΒαριές επεμβάσεις..
Ένα "πουλάκι" μου είπε ότι τελικά δέν σας πήρε τίποτα για τα consultations...κάνω λάθος?.Λοιπον ,καλησπερα καταρχας, σημερα εκλεισα ημερομηνια με την asmed ερντογκαν για consultation in person με το γιατρο , ομως δυστυχως ,στριπαρ, πλεον το κοστος ειναι 70 ευρω!!!! παει το τζαμπα κονσουλτεισον...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μην τους Δικαιολογείς εμείς τους έχουμε ανεβάσει με τα φόρουμ μας όπως Φαντάζομαι γίνεται και σε άλλες χώρες....Οχι δεν ειναι γυφτια γιατι ο καθενας θα πηγαινε για την πλακα του καθημερινα ακομη και αυτοι ισως που ουτε καν να καναν μεταμοσχευση.Φανταζεσαι τι μπαχαλο θα γινοταν.
Ο γιατρος δεν εχει και για την κουτση μαρια να χανει τον χρονο του.
Οποτε οποιος πραγματικα ενδιαφερεται πρεπει να πλερωσει.
Και εγω φυσικα δεν θα θελω να πληρωσω αλλα ειναι σωστη και σοβαρη πολιτικη αυτο για μενα.
Δεν εναι το προβλημα η αποκατασταση 10.000 μικροτραυματισμων στο σωμα...αυτη θα γινει.
Αλλα το ποσοστο φυτρωσης που θα εχει ο ασθενης και ποσα απο τον αριθμο των μοσχευματων που θα τοποθετηθουν, ο οργανισμος θα μπορει με την πρωτη φορα να αντεξει. ...
Συμφωνώ με τροφέα είναι απαγορευτικό νούμερο τα 5000grafts νομίζω πως από εκεί και πέρα παίζεις με την τύχη σου....όπως και τα 3500grafts είναι παρά πολλά σε μια ημέρα .Και τα 5000 grafts σε 2 μέρες και τα 3500 grafts σε 1 μέρα είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ νούμερα.
Πιθανώς με το επιτελείο που έχει ο Erdogan να μπορεί να βάλει και 5000 grafts σε 1 ημέρα. Το θέμα είναι να υπάρχει το υψηλότερο ποσοστό αποδοχής των μοσχευμάτων από τον ασθενή.
Ειναι διαφορετικό να προσπαθεί το σώμα να αποκαταστήσει 10000 μικροτραυματισμούς από το να αποκαταστήσει 7000 ή 5000 ή 2000 κλπ.
Εγώ πλέον (με την όποια εμπειρία έχω) δε θα προχωρούσα σε καμία περίπτωση σε τόσο μεγάλες συνεδρίες...