Stripar
Established Member
Πρόσφατα δήλωσε συμμετοχή και ο Dr.Rahal, Dr.Wong (από H&W- Hasson & Wong) & Feriduni…
http://www.3rdmediterraneanfueworkshop.com/
Τελευταία επεξεργασία:
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παίρνεις το cookies και το βλέπεις συνέχεια ......απλά ο τύπος δίνει λεφτά για διαφίμιση στα AdwordsΑλήθεια καθε σαιτ που ανοιγω και εχει μια διαφημιση της MARALKLINIK ,τουρκου γιατρου και αυτη, τι παιζει εκει ξερουμε;
Ειναι χαμηλου κοστους κλινικη και αν και εχει δειξει ενα δυο φοβερα αποτελεσματα απο γερμανους κυριως πελατες...ειναι αμφιλεγομενης ποιοτητος και αποτελεσματων επικεφαλης ειναι ο δρ μαραλ απο εκει και περα τα παντα γινονται απο τεχνικους, motorized fue και με 3000ευρω εχεις καθαρισει το μαξιμουμ της δοτριας, δεν θα το σκεφτομουν καθολου...αυτα....αν θες κατι το ιδιο φθηνο αλλα πιο αξιοπιστο ψαξε καλα ισως ο dr.karadeniz η o dr.apaydin της new age ειναι προτιμοτερο. Ishrs και οι δυοΑλήθεια καθε σαιτ που ανοιγω και εχει μια διαφημιση της MARALKLINIK ,τουρκου γιατρου και αυτη, τι παιζει εκει ξερουμε;
πλακα κανεις? την ιδια ωρα και μενα σου στελνω π.μ. μπας και βγαλουμε ακρηΝικόλα Νικ, στις 5/5 3:30 έχω κλείσει και εγώ ραντεβού με Erdogan. Εσένα ποιά ώρα σε έχει βάλει?
respect!!!Στην αρχή τους είχα στείλει email...και έπειτα μερικά reminders γιατί είχαν περάσει 20 ημέρες και δέν μου είχαν απαντήσει κάν.
Στο τέλος πήρα τηλ. ζήτησα τον υπέυθυνο δημοσίων σχέσεων , όπου και τον ξεκατίνιασα και έπειτα μου δώσανε 3-5 διαφορετικές ημερομηνίες να επιλέξω , με την πρώτη διαθέσιμη σε 10 ημέρες.
Έκλεισα την πρώτη διαθέσιμη , εισιτήρια , ξενοδοχείο κ.τ.λ.
Αν ρωτάς πόσο μου έχουν κοστίσει οι επισκέψεις μου τα τελευταία 3 χρόνια σαν έξοδα μεταφοράς κ.τ.λ....τα έχω υπολογίσει γύρω στα 4-5000 euro
Τo - τα consultations είναι δωρεάν!.
καλα θα ηταν ομως ο werhart θα παει αεροπορικώςαπο Αθηνα εγω οδικώς απο Αλεξανδρουπολη αλλα θα τα πουμε εκειαντε να ταξιδεψετε και παρεα χεχεχε