Μεταμόσχευση στην τουρκια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Ειναι η απόλυτη στροφη στη δυτκή κουλτουρα μαλλον με μια πολυ προχώ κίνηση...αλλωστε εκει απευθύνεται ο γιατρος διοτι οι τιμες του ειναι απαγορευτικες για το μεσο τουρκο, τα σημαδια αρχισαν να φαινονται με τη δημιουργία του κανουριου site της asmed, το μαρκετινγκ εχει παιξει το παιχνίδι του προς το παρών αλλα δεν ξερω ποια θα ειναι η αποδοχή απο τον κόσμο..σιγουρα σε εμας τους Ελληνες μια τετοιου ειδους προσεγγιση... ειναι καπως, οχι οτι ειμαστε πιο συντηρητικοί απο τους Τουρκους, σε καμια περίπτωση, αλλα θεωρώντας οτι ενα τετοιο μαρκετινγκ για τετοιου ειδους υπηρεσιες... θα το προτιμουσαμε πιο επιστημονικο σε καθε περίπτωση. Σε 15 ημερες περιπου, στις 5/5 θα ειμαι συμφωνα με το προγραμματισμενο ραντεβου μου στην asmed για consultation με τον γιατρο, ελπιζω να μην με υποδεχτουν με γιο μεν , αλλα να δω την προσωπικότητα και τη σοβαροτητα, που θα με πεισουν να ξεπερασω την αβεβαιότητα και την ανασφαλεια μου για το εγχείρημα που εχω βαλει ως στοχο το Νοεμβριο. Σε ξένα φόρουμς δεν εχω βρει σχόλια, λιγο που κοιταξα, για το βίντεο που μας εδωσε ο στριπαρ, αλλα εκει τα πραγματα δεν ειναι τοσο αντικειμενικά οπως εδω μιας και οι κλινικες -γιατροι και διαφοροι εκπρόσωποι αυτων επιρεαζουν την ανεξαρτησια των φόρουμς, ενω θεωρώ το δικό μας ενα απο τα καλυτερα για αυτο το λόγο

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μαρεσε το βιντεο.Απλα θα μπορουσαν να το κανουν καλυτερο!!!
Και με αυτο εμενα με δειχνουν πιο πολυ αξιοπιστια γιατι το περνουν και cool

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zafi1988

Member
Αλήθεια καθε σαιτ που ανοιγω και εχει μια διαφημιση της MARALKLINIK ,τουρκου γιατρου και αυτη, τι παιζει εκει ξερουμε;

Νικολας νικ

Well-Known Member
Αλήθεια καθε σαιτ που ανοιγω και εχει μια διαφημιση της MARALKLINIK ,τουρκου γιατρου και αυτη, τι παιζει εκει ξερουμε;
Ειναι χαμηλου κοστους κλινικη και αν και εχει δειξει ενα δυο φοβερα αποτελεσματα απο γερμανους κυριως πελατες...ειναι αμφιλεγομενης ποιοτητος και αποτελεσματων επικεφαλης ειναι ο δρ μαραλ απο εκει και περα τα παντα γινονται απο τεχνικους, motorized fue και με 3000ευρω εχεις καθαρισει το μαξιμουμ της δοτριας, δεν θα το σκεφτομουν καθολου...αυτα....αν θες κατι το ιδιο φθηνο αλλα πιο αξιοπιστο ψαξε καλα ισως ο dr.karadeniz η o dr.apaydin της new age ειναι προτιμοτερο. Ishrs και οι δυο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νικόλα Νικ, στις 5/5 3:30 έχω κλείσει και εγώ ραντεβού με Erdogan. Εσένα ποιά ώρα σε έχει βάλει?

werhart

New Member
Στην αρχή τους είχα στείλει email...και έπειτα μερικά reminders γιατί είχαν περάσει 20 ημέρες και δέν μου είχαν απαντήσει κάν.
Στο τέλος πήρα τηλ. ζήτησα τον υπέυθυνο δημοσίων σχέσεων , όπου και τον ξεκατίνιασα και έπειτα μου δώσανε 3-5 διαφορετικές ημερομηνίες να επιλέξω , με την πρώτη διαθέσιμη σε 10 ημέρες.

Έκλεισα την πρώτη διαθέσιμη , εισιτήρια , ξενοδοχείο κ.τ.λ.

Αν ρωτάς πόσο μου έχουν κοστίσει οι επισκέψεις μου τα τελευταία 3 χρόνια σαν έξοδα μεταφοράς κ.τ.λ....τα έχω υπολογίσει γύρω στα 4-5000 euro
Τo - τα consultations είναι δωρεάν!.
respect!!!

Μπλουζα