Μεταμόσχευση στην Ελλάδα; Με τίποτα!

Dimit

New Member
n094 είπε:
Dimit είπε:
n094 είπε:
Παντως παιδια εγω εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι αδικο να βαζουμε ολους τους γιατρους κ κλινικες στην Ελλαδα στο ιδιο τσουβαλι. Εμενα η DHI μου εκανε πολυ καλη δουλεια κ στεναχωριεμαι πραγματικα πολυ με νηματα που εχουν τετοιον τιτλο οπως το συγκεκριμενο, δλδ με τιτλο γενικου αφορισμου....

Γιατι σταναχωριεσαι πολυ n094 με τετοια νηματα; Εγω αν διαβασω καπου ενα νημα εναντιον του γιατρου που μου εκανε στις ΗΠΑ δεν θα στεναχωρηθω καθολου και ας του χρωσταω πολλά. Για την ακριβεια καρφι δεν μου καιγεται αν γραφει κατι εναντιον του, αφού πληρωθηκε αδρα για τη δουλεια που εκανε. Εσυ τι παθαίνεις μολις διαβασεις κατι εναντιον ελληνικών κλινικών και δη αυτης που εκανες τις επεμβασεις σου;

krhtikos21 είπε:
είσαι η μόνη περίπτωση που βλέπω πως πραγματικά έχει βελτιωθεί η κατάσταση για την εν λόγω κλινική και έχω κάποιους ενδοιασμούς να την βάλω στο ίδιο τσουβάλι.αν δεν ήσουνα εσύ στο φορουμ θα ταν πολύ χειρότερη η θέση της dhi στα μάτια μου.εσύ και άλλα 2 παληκάρια είστε περιπτώσεις βέβαια δε σας έχω δει και live για να κάνω συγκρίσεις.
μακάρι να γίνουν οι κλινικές στην Ελλάδα λίγο πιο ανθρώπινες οικονομικά να το ξανασκεφτούν και άλλοι από το ν πάνε έξω.προς το παρόν εγώ δεν πείθομαι με αυτές τις τιμές ούτε να το σκεφτώ για ελλάδα γτ δίνω άλλα 1500 ευρωκαι πάω έξω.μη σου πω και λιγότερο ap;o 1500 και με περισσότερα grafts.

H συγκεκριμένη εταιρία πραγματι εχει καποια καλα αποτελεσματα τον τελευταιο καιρο (από οτι εχω δει στο φορουμ). Αλλά δεν νομίζω ότι είναι ισάξια ως προς το σχεδιασμό της hairline ειδικά, με αποτελέσματα που έχουμε δει πχ απο 2-3 καναδικές κλινικές, μην τρελαθουμε και τελειως δηλαδη. Θα μου πεις εδω θα πληρωσεις 2-3 χιλιαρικα και στον Hasson (παράδειγμα ο Hasson, να τονίσω ότι εγώ δεν πήγα σε Καναδική κλινικη) τα τριπλασια. Συμφωνώ, θα πληρωσεις πολυ παραπάνω αλλά θα παρεις και το κατι παραπανω στο αποτέλεσμα. Τωρα αν διαφωνουν καποιοι και με το ότι ο Ηasson ή ο Shapiro ή ο Feller κτλ είναι καλύτεροι από οποιαδήποτε ελληνική κλινική, ε τότε τι να πω... Αλήθεια, για να δουμε, θα ήθελα τις αποψεις σας: Πιστευετε ότι στην Ελλάδα, σε οποια θεωρειτε εσεις ως καλύτερη κλινική θα εχετε αποτελεσμα ισαξιο με αυτό στον Hasson, στον Shapiro, στον Feller, στον Cole ή στον Ziering πχ; Για να δω τις αποψεις σας να τις βλεπουν και όσοι σκεφτονται να πανε για μεταμοσχευση :p :p

Έχω αναφέρει γιατί στεναχωριέμαι πολλές φορές και δεν έχει να κάνει μόνο με τη μμ, αλλά με το σύνδρομο του "Εισαγόμενου". Έχουμε μια τάση εμείς οι Έλληνες να θεωρούμε το ξένο καλύτερο και σε πολλά κάνουμε λάθος. Χθες διάβαζα μια ανακοίνωση για το Πανεπιστήμιο Κρήτης που βρέθηκε στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου για το 2013 βάσει δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά και λόγω ερευνητικών προγραμμάτων και πραγματικά τσαντίζομαι με όλους που πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι ένα τίποτα ή μια μετριότητα σε πολλά ανάμεσά τους στην ερεύνα, στην ιατρική κλπ...

Τώρα όσον αφορά το αν θεωρώ τον Shappiro ή οποιονδήποτε άλλον γιατρό κλινική καλύτερο από την DHI δεν θα σου πω εγώ την γνώμη μου, αλλά θα αφήσω αυτούς να στην πουν στα παρακάτω βίντεο όπου ο ίδιος ο Shapiro αλλά και γιατροί όπως ο Leonard o Puig (που είναι και πρόεδρος της ISHRS, δλδ πρόεδρος όλων των γιατρών μμ, ανάμεσά τους και αυτός που πήγες εσύ προφανώς) και άλλοι μιλάνε για την DHI. Και μη μου πείς ότι κάνω διαφήμιση, γιατί απλά εσύ ρώτησες και εγώ απλά σου απάντησα:

Εδώ μιλάνε ο Leonard και ο Puig και άλλοι https://www.youtube.com/watch?v=U1ugWG_TFnI&feature=c4-overview&list=UUn8OVra0szUps0klJj5ffyA

Εδώ μιλάει ο Shapiro: https://www.youtube.com/watch?v=hdpBUbwcSXc

Και αν δεις εδώ: https://www.youtube.com/user/DHIMEDICALGROUP/videos θα βρεις και άλλους γιατρούς να μιλάνε για τη συγκεκριμένη κλινική. Οπότε συγνώμη αλλά επέτρεψέ μου να πιστεύω αυτούς και το αποτέλεσμά μου και όχι τον οποιονδήποτε λέει το αντίθετο χωρίς να αναρτά φωτογραφίες ή και αναρτώντας αναξιόπιστε φωτογραφίες (αυτό φυσικά δεν πάει σε εσένα, αλλά σε διάφορους που κατά καιρούς εμφανίζονται κατηγορώντας δεξιά και αριστερά διάφορους, όχι μόνο την DHI αλλά και γενικά γιατρούς και κλινικές χωρίς να προσφέρουν τις απαραίτητες αποδείξεις).

ναι αλλά είσαι σε φόρουμς πανεπιστημίων ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο για να υπερασπίζεσαι ελληνικές υπηρεσίες ή προιοντα; Γιατί σε φόρουμς τριχόπτωσης (4-5 από ότι είδα είσαι μέσα και υπερασπίζεσαι διακαώς).

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Το πανεπιστήμιο Κρήτης ειναι ισάξιο του Harvard ή του Stanford; Εχεις σκεφτεί μήπως ο Σαπίρο είναι το Harvard ας πούμε και εταιρία που έκανες την μεταμόσχευση σου το πανεπιστημιο Κρήτης;

Επίσης σχετικά με τα καλά λόγια του Σαπίρο και των υπολοίπων και εγώ αν μου έφερναν μια καμερα σε ένα meeting πιο διοργανώνει μία εταιρία και με ρωτούσαν για αυτήν, καλά λόγια θα έλεγα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο Shapiro που λέει ότι ήρθε να μάθει την τεχνική της DHI γιατί την πραγματοποιούν στα καλύτερα δυνατά στανταρντς (λόγια δικά του είναι όχι δικά μου) τα λέει γιατί του βάλανε την κάμερα με το ζόρι μπροστά, ή ότι αυτά που λένε ο Pouig ή ο Leonard ή ο Jimeneth που θεωρούνται όλοι κορυφαίοι γιατροί, τα λένε γιατί τους βάλανε το πιστόλι στο κρόταφο...;;; Όχι αγαπητέ επέτρεψέ μου να σου πω το εξής: η HDC και ο Γεωργίου κάνουν απίθανη δουλειά, ο Hasson ο Shappiro, o Bissanga, ο Cole (οι οποίοι παρεμπιπτόντως δουλεύανε για την DHI στις αρχές της δεκαετίας του 00) όλοι τους κάνουν φοβερές μμ, το ίδιο λοιπόν πιστεύω ότι κάνει και η DHI και το κάνει και πολύ πιο φτηνά (ελέω μνημονίου μεγάλη η χάρη του).

Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι φίλε Ντιμιτ, εσύ γιατί διακαώς πολεμάς τις ελληνικές κλινικές;

Dimit

New Member
Φίλε n094 πολεμώ τις ελληνικές κλινικές γιατί είναι μακράν οι καλύτερες στον κόσμο και παίρνουν πελατεία απο τον σαπίρο τον ραχάλ και τον Φέλερ. Σύντομα λέω να φτιάξω και φωτοάλμπουμ, να το βάλω στην υπογραφή μου και να γραφτώ και σε άλλα φόρουμς για να τις πολεμώ ακόμη περισσότερο.

n094

Active Member
Ωραία απάντηση, από ειρωνεία βλέπω τα πας περίφημα. Άκου λοιπόν και μάθε κάτι για μένα που είμαι μέλος σε 8 φόρουμ διαφόρων κατηγοριών (από μοτοσυκλέτες, ποδήλατα μέχρι μμ), δεν έχω fb και τον ελεύθερό μου χρόνο γουστάρω να γράφω σε διάφορα φόρουμ και να κάνω διαδικτυακή παρέα με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια "πάθη" με εμένα. Η μμ λοιπόν για μένα φίλε Ντιμιτ είναι πάθος. Υπερασπίζομαι την DHI και θα το κάνω όσο και από όπου μπορώ γιατί μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο, υπερασπίζομαι επίσης καθέ τι ελληνικό που πιστεύω ότι είναι καλό και όποιος έρχεται με στιλ σαν το δικό σου να βάζει Χ σε όλες τις κλινικές και γιατρούς της Ελλάδας επειδή λέει ότι είχε μια άσχημη εμπειρία σε μια ελληνική κλινική (την οποία κιόλας δεν έχει το θάρρος να ονοματίσει και να παράσχει μαζί και τις απαραίτητες αποδείξεις, παρά μας βάζει μια φωτογραφία 0,5mb που θέλει μικροσκόπιο για να δούμε τί έγινε χωρίς να ξέρουμε και πραγματικά από ποιον έγινε), θα με βρίσκει απέναντι.

Τα υπονοούμενα προς εμένα και τις πονηρές ερωτησούλες με ύφος κτλ σου είχα πει και πριν από μερικούς μήνες να τα αφήσεις στη μπάντα, αλλά εσύ βλέπω ότι συνεχίζεις να με προσβάλλεις και να με ειρωνεύεσαι, σου απαντώ με αποδείξεις για το τι πιστεύουν μερικοί γιατροί που αναφέρεις ως κορυφαίους για την DHI και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να με ειρωνεύεσαι.... συνέχισε λοιπόν να δούμε που θα μας βγάλει

Dimit

New Member
1. δεν μου λες τα φόρουμς μοτοσυκλετων, ποδηλάτων και λοιπών μαζί με το username σου εκει να τα ελέγξω λίγο; Φαντάζομαι αν κάποιος γράψει κατι εναντιον των Ducatti ή των BMX θα του επιτίθεσαι επίσης.

2. Δεν αναφέρω την ελληνική εταιρία που μου εκανε την πρώτη μτμ γιατί πρέπει να ανεβάσω εκτός απο φωτογραφίες που να φαίνεται το πρόσωπο και το χαρτι που υπέγραψα, αλλιώς μπορεί να έχει θέμα ο διαχειριστής του φορουμ. Η παλιά φωτογραφία στην οποια αναφερσαι είναι με κινητό, προ 5ατίας. Τότε δεν υπήρχε η ανάλυση που υπάρχει σήμερα. Αλλά πάραυτα θα κοιτάξω να ανεβάσω και καλύτερη. Αλλά μιας και μίλησες για φωτογραφίες:

3. Εσυ γιατί δεν μας ανεβάζεις φωτογραφίες σου με δυνατό φωτισμό αλήθεια; Εγω υποσχέθηκα ότι θα το κάνω, αν και ήδη έχω ανεβάσει ζουμαρισμένες από DSLR με φλας. Αλλά θα τραβήξω φωτογραφίες και κάτω από ήλιο και θα ανεβάσω. Περιμένω να κάνεις και εσύ το ίδιο

4. Τέλος θεωρείς ότι η εταιρία σου είναι ισάξια του Feler ή του Sapiro ή του Hasson κτλ; Περιμένω απάντηση ειδικά σε αυτό, όχι γενικολογίες. Ισάξια, ναι ή όχι;

n094

Active Member
κατ' αρχάς δεν είναι εταιρεία μου... αλλά πριν απαντήσω στο ερώτημά σου, αυτό, μάθε ότι έχω ένα ποδήλατο ideal carbon (ΕΛΛΗΝΙΚΟ) φοβερό... σκυλί, πανάλαφρο και στη μισή τιμή από ότι ένα pinarello ή ένα specialized, δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι Ντιμιτ υπάρχουν στο φόρουμ με τα ποδήλατα που συμμετέχω οι οποίοι το απαξιώνουν γιατί είναι ελληνικό... ε και εκεί τις ίδιες ιστορίες έχω και βέβαια τις ίδιες ερωτοαπαντήσεις και διαξιφισμούς.

Στο δια ταύτα, εγώ πιστεύω ότι είναι ισάξια κλινική με αυτές που ανέφερες. Βέβαια ο Shapiro και οι λοιποί στα βίντεο που παρέθεσα και ξαναβάζω παρακάτω πιστεύουν ότι είναι καλύτερη από τις δικές τους... εγώ αυτό βγάζω από τα λόγια τους....

https://www.youtube.com/watch?v=U1ugWG_TFnI&feature=c4-

https://www.youtube.com/watch?v=hdpBUbwcSXc

ΥΓ. αν πραγματικά ήθελες να βοηθήσεις (όπως λες) τα άλλα μέλη να αποφύγουν τις "κακοτοπιές" τότε θα είχες το θάρρος να αναρτήσεις τη φωτογραφία, να πεις το όνομα της κλινικής και να δείξεις και το χαρτί που το αποδεικνύει, αντ' αυτού πετάς αερολογίες και απαξιώνεις όλους τους Έλληνες γιατρούς. Πιστεύεις ότι αυτό είναι σωστό;

Dimit

New Member
Καταρχήν όταν λέω ''εταιρία σου'' εννοώ την εταιρία που εκανες μτμ, όπως όταν λέμε ''ποια είναι η ομάδα σου'' δε σημαίνει ότι μας ανήκει μια ΠΑΕ ή ότι έχουμε εμμισθη σχέση μαζι της.

Στο διά ταύτα τώρα:

1. Δεν μου αρεσουν οι υπεκφυγές. Περιμένω να μου αναφέρεις τα φόρουμς ποδηλάτων και μοτοσυκλετών αλλά και το username σου να δω αν έχεις τον ίδιο οίστρο όπως και στα φόρουμς μτμ.

2. Να προσέξουν όλοι όσοι βλέπουν αυτό το thread αυτό που λέει ο n094, ότι πιστεύει δηλαδή ότι η εταιρία που εκανε τη μτμ εδώ στην Ελλάδα είναι ισάξια με του Σαπίρο ή του Φέλερ ή και εγω δεν ξέρω ποιου άλλου που θεωρείται μέσα στους top γιατρούς. Προσέξτε το καλά αυτό που λέει ο n094 παιδιά

3. Εσύ γιατί δεν μας δείχνεις το πρόσωπο σου n094 αφού θέλεις να δείξω το δικο μου; Και γιατί δεν μας δείχνεις και το χαρτί όπως μου λες να δείξω και το δικό μου έτσι ώστε να βοηθήσεις τον κόσμο με ''καλοτοπιές'';

n094

Active Member
Δεν σου είπα να δείξεις πρόσωπο, σου είπα να ονοματίσεις την κλινική/γιατρό που έκανες την αποτυχημένη όπως ισχυρίζεσαι μμ και να αποδείξεις με κάποιον τρόπο ότι την έκανες εκεί για να προστατέψεις (όπως διακαώς ευαγγελίζεσαι ότι κάνεις) τα άτομα που πιθανά θα πάνε σε αυτόν τον γιατρό να κάνουνε μμ.

όσο για μένα το πρόσωπό μου και το αποτέλεσμά μου το έχω δείξει σε αρκετά μέλη-φίλους με τους οποίους έχω συναντηθεί από κοντά.

Dimit

New Member
n094 είπε:
Δεν σου είπα να δείξεις πρόσωπο, σου είπα να ονοματίσεις την κλινική/γιατρό που έκανες την αποτυχημένη όπως ισχυρίζεσαι μμ και να αποδείξεις με κάποιον τρόπο ότι την έκανες εκεί για να προστατέψεις (όπως διακαώς ευαγγελίζεσαι ότι κάνεις) τα άτομα που πιθανά θα πάνε σε αυτόν τον γιατρό να κάνουνε μμ.

όσο για μένα το πρόσωπό μου και το αποτέλεσμά μου το έχω δείξει σε αρκετά μέλη-φίλους με τους οποίους έχω συναντηθεί από κοντά.

Μα πως αλλιως θα αποδείξω ότι έκανα εκει την μτμ αν δεν δείξω πρόσωπο ή συμβολαιο; Τι παει να πει με ''καποιον τρόπο''; Πες μου ενα τροπο που δεν θα αποκαλύψει τα στοιχεία μου και το κάνω.

Τα φόρουμς ποδηλάτων, μοτοσυκλετών και λοιπων που συμμετέχεις;;; Είναι η τριτη φορά που σε ρωτάω

n094

Active Member
μα τώρα είσαι σοβαρός;;; θες να σου δώσω τα στοιχεία μου για όλα τα φόρουμ που συμμετέχω;;;

όσον αφορά το πως θα το αποδείξεις, είναι πολύ εύκολο, λες το όνομα του γιατρού/κλινικής και σκανάρεις την απόδειξη πληρωμής σβήνοντας το όνομά σου. Αυτό θα ήταν ένα πρώτο βήμα. Αν θες κάντο και σβήσε τον απαράδεκτο τίτλο που έχεις στο νήμα σου μετατρέποντάς τον σε Μεταμόσχευση στον Χ; Με τίποτα. Μόνο τότε για μένα θα είσαι σωστός, αλλιώς η υπόθεση μου βρωμάει από χιλιόμετρα....

άντε και επειδή επιμένεις πάρε ένα φόρουμ για ποδήλατα στο οποίο συμμετέχω με το ίδιο ψευδώνυμο (n094) για να είσαι σίγουρος ότι είμαι εγώ, γιατί συμμετέχω σε δύο ακόμα πολύ πιο ενεργά, αλλά δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να το διαπιστώσεις μιας και έχω άλλα στοιχεία εκεί... http://www.podilates.gr/

Dimit

New Member
n094 είπε:
μα τώρα είσαι σοβαρός;;; θες να σου δώσω τα στοιχεία μου για όλα τα φόρουμ που συμμετέχω;;;

όσον αφορά το πως θα το αποδείξεις, είναι πολύ εύκολο, λες το όνομα του γιατρού/κλινικής και σκανάρεις την απόδειξη πληρωμής σβήνοντας το όνομά σου. Αυτό θα ήταν ένα πρώτο βήμα. Αν θες κάντο και σβήσε τον απαράδεκτο τίτλο που έχεις στο νήμα σου μετατρέποντάς τον σε Μεταμόσχευση στον Χ; Με τίποτα. Μόνο τότε για μένα θα είσαι σωστός, αλλιώς η υπόθεση μου βρωμάει από χιλιόμετρα....

άντε και επειδή επιμένεις πάρε ένα φόρουμ για ποδήλατα στο οποίο συμμετέχω με το ίδιο ψευδώνυμο (n094) για να είσαι σίγουρος ότι είμαι εγώ, γιατί συμμετέχω σε δύο ακόμα πολύ πιο ενεργά, αλλά δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να το διαπιστώσεις μιας και έχω άλλα στοιχεία εκεί... http://www.podilates.gr/

όχι σε όλα τα φόρουμ βρε συ, μόνο 2-3 θέλω, απλά για να δω αν έχεις τον ίδιο απαντητικό οίστρο όπως εδώ. Αιντε, περιμένω 2-3 φόρουμς. Σε 8 είπες ότι είσαι μόνο για μτμ, ε λογικά δεν θα είσαι σε 2-3 υπόλοιπα;

Αν σβήσω το όνομα από απόδειξη πληρωμής τότε θα είναι πολύ χειρότερα. Γιατί πολύ απλά μπορώ να φτιάξω μια μούφα απόδειξη πληρωμής στο photoshop. Το όνομα είναι αυτό που σιγουρεύει τα πράγματα όπως και η φατσα σε φωτογραφίες.

Επειδή λες ότι η υπόθεση μου σου βρωμάει από χιλιόμετρα, να σου πω n094 ότι η δική σου υπόθεση μου σκυλοβρωμάει.

Μπαίνω, τωρα, στο φόρουμ που μου γραψεις να δω τι γραφεις. Εντωμεταξύ στείλε μου και κανά-δυο φόρουμ ακόμη :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Δες στον παρακάτω σύνδεσμο τι γράφω για τα περί "συνδρόμου Λαλάκης ο εισαγώμενος" και θα καταλάβεις ότι έχω ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση για το θέμα όπως στη μμ...
http://www.podilates.gr/node/27369 μήπως με πληρώνει η Ideal... ;; Ntimit όπως και να το δω είσαι λάθος, ειρωνικός και θεωρώ τη συμπεριφορά σου απέναντί μου απαράδεκτη.

Dimit

New Member
στο podilates.gr στην αναζητηση μου βγαζει μόνο 2 δημοσιευσεις σου για πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών ποδηλάτου!!! Με δουλεύεις;

n094

Active Member
ξανά:

Δες στον παρακάτω σύνδεσμο τι γράφω για τα περί "συνδρόμου Λαλάκης ο εισαγώμενος" και θα καταλάβεις ότι έχω ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση για το θέμα όπως στη μμ...
http://www.podilates.gr/node/27369 μήπως με πληρώνει η Ideal... ;; Ntimit όπως και να το δω είσαι λάθος, ειρωνικός και θεωρώ τη συμπεριφορά σου απέναντί μου απαράδεκτη.

και αν κάποιος δουλεύει τον άλλον στη "σχέση μας" είσαι εσύ και το κάνεις διαρκώς και κρυμμένος πίσω από την απόλυτη ανωνυμία.... ξεστομίζεις ότι θέλεις και τα παρουσιάζεις όπως θέλεις.

Dimit

New Member
Αυτό το σχόλιο περί λαλάκη αντισταθμίζει τα όσα έχεις γράψει σε δεκάδες αναρτήσεις άλλων σε φόρουμς μεταμόσχευσεων εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον; Ακόμη και αναρτήσεις ατόμων που δεν αναφέρονταν σε σενα προσωπικά αλλά που μπήκες στον κόπο να τους απαντησεις επειδή αναφέρονταν στην εταιρία σου;

Παρεπιπτοντως πιο κάτω γραφεις ότι ''Λέω λοιπόν ότι εννοείται πως υπάρχουν πολύ καλύτερα ποδήλατα από τα ideal''. Για τις μτμ φαίνεται πως δεν το πιστευεις αυτό πάντως αφού μόλις πριν αποφανθηκες ότι η εταιρία σου είναι ισάξια με τους top παγκοσμίως

n094

Active Member
και άλλο φόρουμ ως 094n εδώ: http://forum.scooterclubhellas.gr/index.php?&sid=f855c552ef8806ffdf01845668559645
μήπως θες και τον αρ. ΑΔΤ ή μήπως κάτι άλλο το ΑΦΜ μου ή οτιδήποτε;;;

Dimit

New Member
n094 είπε:
μήπως με πληρώνει η Ideal... ;;

Δεν νoμιζω να σε πληρωνει αφού πιο κάτω γραφεις ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα ποδηλατα από τα ideal.

Ναι ok βλέπω ότι συμμετεχεις σε 2 φορουμς. Την υπερασπιστική σου μανία δεν βλέπω όμως στα άλλα φόρουμς...

n094

Active Member
Dimit είπε:
Αυτό το σχόλιο περί λαλάκη αντισταθμίζει τα όσα έχεις γράψει σε δεκάδες αναρτήσεις άλλων σε φόρουμς μεταμόσχευσεων εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον; Ακόμη και αναρτήσεις ατόμων που δεν αναφέρονταν σε σενα προσωπικά αλλά που μπήκες στον κόπο να τους απαντησεις επειδή αναφέρονταν στην εταιρία σου;

Παρεπιπτοντως πιο κάτω γραφεις ότι ''Λέω λοιπόν ότι εννοείται πως υπάρχουν πολύ καλύτερα ποδήλατα από τα ideal''. Για τις μτμ φαίνεται πως δεν το πιστευεις αυτό πάντως αφού μόλις πριν αποφανθηκες ότι η εταιρία σου είναι ισάξια με τους top παγκοσμίως

Δεν το λέω μόνο εγώ για την DHI σου ξαναλέω το λένε οι γιατροί που εσύ αναφέρεις ως κορυφαίους... να στο ξαναθυμίσω; Ορίστε ξανά:
https://www.youtube.com/watch?v=U1ugWG_TFnI&feature=c4-overview&list=UUn8OVra0szUps0klJj5ffyA

Την υπερασπιστική μου μανία δεν την βλέπεις στα άλλα φόρουμς γιατί δεν θες να τη δεις, αλλά και να ήθελες εννοείται πως δεν θα ήταν ίδια γιατί άλλο ποδήλατα και μηχανές και άλλος μμ και βέβαια άλλο Ντιμιτ κλπ και άλλο οι υπόλοιποι συναθλητές με τους οποίους βρισκόμαστε (σχεδόν με όλους) και κάνουμε βόλτες και λέγοντας τη γνώμη μας από κοντά ο ένας για το ποδήλατο του άλλου....

Παλιότερα σου είχα κάνει μια πρόσκληση (η οποία ισχύει ακόμα) γιατί δεν θες να συναντηθούμε από κοντά και να τα πούμε, όπως έχω κάνει με άλλους...;;; ε;

Dimit

New Member
Σου απάντησα για τις απαντησεις γιατρων σε συνέδριο που διοργανωσε η εταιρία. Φανταζεσαι να έλεγε ο Σαπίρο στα μούτρα τους ότι δεν είναι καλοί;

Και πάραυτα σου ξαναλέω ότι εχω δει καλές μεταμοσχεύσεις τον τελευταίο καιρό από την εταιρία σου. Αλλο αυτό όμως και άλλο να λέει κάποιος ότι είναι ισάξια των top. Εκεί κάτι αρχίζει να μην μου πηγαίνει καλά.

n094 είπε:
Dimit είπε:

Δεν το λέω μόνο εγώ για την DHI σου ξαναλέω το λένε οι γιατροί που εσύ αναφέρεις ως κορυφαίους... να στο ξαναθυμίσω; Ορίστε ξανά:
https://www.youtube.com/watch?v=U1ugWG_TFnI&feature=c4-overview&list=UUn8OVra0szUps0klJj5ffyA

Την υπερασπιστική μου μανία δεν την βλέπεις στα άλλα φόρουμς γιατί δεν θες να τη δεις, αλλά και να ήθελες εννοείται πως δεν θα ήταν ίδια γιατί άλλο ποδήλατα και μηχανές και άλλος μμ και βέβαια άλλο Ντιμιτ κλπ και άλλο οι υπόλοιποι συναθλητές με τους οποίους βρισκόμαστε (σχεδόν με όλους) και κάνουμε βόλτες και λέγοντας τη γνώμη μας από κοντά ο ένας για το ποδήλατο του άλλου....

Παλιότερα σου είχα κάνει μια πρόσκληση (η οποία ισχύει ακόμα) γιατί δεν θες να συναντηθούμε από κοντά και να τα πούμε, όπως έχω κάνει με άλλους...;;; ε;

Για την πρόσκληση σου είχα πει ότι δεν έχω κανένα σκοπό να διαρεύσω την ταυτότητα μου για ένα θέμα ταμπού. Και με άλλα παιδιά που μιλάω (που είχαν την ατυχία να πάνε σε ελληνικές εταιρίες) με μηνύματα, θα μπορούσα να είχα βγει για καφε αλλά δεν το κάνω. Τι έχω να κρύψω από αυτούς, οι οποίοι ξαναλέω την πάτησαν σε ελληνική εταιρία;

Όσον αφορά τα υπόλοιπα φόρουμς, α εντάξει, εφόσον είναι συναθλητές σου και κάνετε βόλτες μαζί αλλάζει το θέμα. Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεσαι μαζί τους, όπως πάμπολλες φορές σε αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλα που εχουν να κάνουν με μτμ έχει συμβεί.

Και φυσικά πάλι καλά που θεωρείς τα ideal υποδεέστερα άλλων ποδηλάτων, όπως έγραψες, και όχι ισάξια δηλαδη.

n094

Active Member
τα ideal στην κατηγορία τους δεν τα θεωρώ καθόλου υποδεέστερα, τα θεωρώ άριστα ελληνικά ποδήλατα σε σχέση με άλλα ποδήλατα στην ίδια κατηγορία και με τα ίδια ανταλλακτικά, που κοστίζουν όμως πολύ περισσότερο γιατί είναι εισαγόμενα και έχουν "φτιάξει" ένα όνομα, κάτι παρόμοιο δηλαδή που πιστεύω για την μμ. Αυτοί που τα θεωρούν υποδεέστερα είναι αυτοί που θεωρούν κάθε τι ελληνικό υποδεέστερο!!!

Μπλουζα