Μεταμόσχευση στην Ελλάδα; Με τίποτα!

Dimit

New Member
Καλημερα,

όπως είχα υποσχεθεί στο τελευταίο μου ποστ θα έκανα uploads φωτογραφιών μου από την καταστροφική εμπειρία που είχα σε πασίγνωστη ελληνική κλινική πριν 5 χρόνια. Το μόνο θετικό στην περίπτωση μου είναι ότι δεν είχα μεγάλο πρόβλημα εξαρχής με αποτέλεσμα να μου βάλουν μόνο 700 grafts και να μην μου καταστρέψουν τελείως τη δότρια. Το πρόβλημα με την μεταμόσχευση ήταν ότι οι τρίχες στους κροτάφους ήταν σε τελείως λάθος κατεύθυνση και ''χοντρά'' grafts με αποτέλεσμα να μου καταστραφεί τελείως η ψυχολογία.

Δυστυχώς δεν μπορώ να αναφερθώ στο όνομα της κλινικής γιατί πρέπει να παραθέσω στοιχεία και δεν θέλω να τα γνωστοποιήσω. Ωστόσο, έχω εντυπωσιαστεί αρνητικά από το πόσο πολλά άτομα έχουν πέσει θύματα της συγκεκριμένης κλινικής, γράφοντας το όνομα της στην αναζήτηση στο φόρουμ! Πως είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι ακόμη και σήμερα να πλουτίζουν;

Το πρόβλημα διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό σε γνωστό γιατρό στις ΗΠΑ. Γέμισε τους κροτάφους με αποτέλεσμα η λανθασμένη γωνία των πρώτων μοσχευμάτων να μην φαίνεται τόσο πολύ και κατέβασε λίγο τη hairline. Επίσης δεν θα γνωστοποίησω το όνομα του γιατρού (δεν απαντώ καν σε ερώτηση για το όνομα γιατρού σε μήνυμα) για να μην θεωρηθώ βαλτός κανενός σε φόρουμ (δόξα τω θεώ, από ιντερνετικούς πλασιέδες εταιριών που παριστάνουν τους ικανοποιημένους πελάτες γεμίσαμε).

Τονίζω ότι ίσως να μην φαίνεται η εκταση του προβλήματος στις φωτογραφίες. Σκεφτείτε όμως ότι δεν είχα μεγάλο πρόβλημα αραίωσης. Μόνο σε ένα μέρος των κροτάφων έβαλα μαλλιά. Αν είχα μεγάλο πρόβλημα, αυτό θα πολλαπλασιαζόταν.

Φωτογραφία 1: http://s1312.photobucket.com/user/username562/media/a_zpsb1e4f63d.jpg.html μετά την πρώτη μεταμόσχευση, δυστυχως σε μικρή ανάλυση μέσω κινητού (μέσα σε κύκλο προσέξτε τα grafts). Το ''τριγωνάκι'' στον κροταφο ήταν που έβαλαν τα grafts. Κοιτάξτε τη διαφορετικότητα στην γωνία των τριχών σε σχέση με τα υπόλοιπα μαλλιά.

Φωτογραφίες 2, 3, 4, 5: http://s1312.photobucket.com/user/username562/media/c_zpsfed54764.jpg.html
http://s1312.photobucket.com/user/username562/media/b_zps5564d6cb.jpg.html
http://i1312.photobucket.com/albums/t530/username562/f_zps4110f133.jpg
σημερινές ( με φλας- στον κύκλο όλα τα μαλλια είναι εμφυτευμένα)

Θα κοιτάξω να ανεβάσω και άλλες σε εξωτερικό χώρο. Αναγκαστικά ρίχνω το μαλλί μου στο hairline κάτω, γιατί κάποια από τα πρώτα grafts ακόμη φαίνονται. Μάλιστα σκέφτομαι να πάω να ρίξω ένα 500αρι grafts μόνο στο hairline για να τελειώνω τελείως με το θέμα.

Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, ΜΗΝ σκεφτείτε την μεταμόσχευση στην Ελλάδα. Για να είμαι ειλικρινής έχω δει κάποια σχετικά καλά αποτελέσματα τελευταία στην Ελλάδα, εδώ στο φόρουμ. Αλλά απέχουν από τη δουλειά που θα βρείτε έξω (στα 6-7 κορυφαία ονόματα αναφέρομαι στο εξωτερικό) ειδικά ως προς το σχεδιασμό της hairline. Βέβαια είναι σαφως καλύτερα αποτελέσματα από αυτό που είχα εγώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
χτενισε τα μαλλια προς τα πισω για να φανει καλυτερα η hairline γιατι ετσι δεν φαινεται κατι.

Dimit

New Member
athenian είπε:
χτενισε τα μαλλια προς τα πισω για να φανει καλυτερα η hairline γιατι ετσι δεν φαινεται κατι.

φιλε είναι ευχάριστο νέο για μένα το ότι δεν φαίνεται κάτι αν έχω το μαλλί έτσι, γιατί ετσι κυκλοφορώ. Θα κοιτάξω να ανεβάσω 1-2 φωτογραφίες μέσα στη βδομάδα με το μαλλί πίσω. Βασικά έχω ήδη μία φωτογραφία με το μαλλί πίσω αλλά έχει βγει θολή γιατί ήταν πολύ κοντινή.

Adriano

Well-Known Member
Την 2η μεταμόσχευση που την έκανες?Κοίτα το μαλλί σου φαίνεται άσχημο γιατί δεν έχεις ωραίο και περιποιημένο κούρεμα.Κόψε κοντά τα πλαινά.Αν δεν μπορείς κάνε micropigmentation και δεν θα φαίνεται η ουλή (btw strip δεν έχεις κάνει;;;).Το μυστικό είναι να είναι κοντά τα πλαινά όταν καραφλιάζουμε.Και μουσάκι αν παίζει ακόμα καλύτερα.

krhtikos21

Member
καθε φορά που ανοίγει θρεντ με τίτλο μεταμόσχευση στην ελλάδα θυμάμαι τον Γκ*** και τις ατάκες του όταν τον είχα δει στο ιατρέιο του.τον άνθρωπο θα πρέπει να του αφαιρέσουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.λέει μόνο μ@λακίες και έχει κάνει στανταρ φωτοσοπ σε διάσημος που άμα το μάθουν οι επώνυμοι ότι τους δδείχνει θα τον @@@ και οι ίδιοι.τα καραγκιοζιλίκια που κάνει για ν πείσει τους πελάτες του να πάνε σε αυτόν δε τα κάνουν ούτε οι πλαστικοί στην Γουατεμάλα!!!!

Dimit

New Member
Φίλε Adriano διευκρινησα ότι δεν θελω να πω που εκανα την 2η επεμβαση για να μην θεωρηθώ βαλτός του γιατρού στις ΗΠΑ που την εκανα. Εξάλλου δεν χρειάζεται διαφήμιση ο συγκεκριμένος.

Αλλά ούτε στο όνομα της ελληνικής κλινικής της πρώτης (αποτυχημένης) μεταμόσχευσης θα αναφερθώ, παρότι το θέλω πολύ να τους γ****σω γιατί πρέπει να δώσω στοιχεία. Ωαστόσο είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι κατάλαβαν σε ποιους αναφέρομαι. Η χειρούργος της πρώτης ήταν μια ανίδεη 35αρα ονόματι Κατερίνα που μιλούσε λες και είχε στραγάλια στο στόμα. Κανονική χασάπισα που ποιος ξέρει πόσο κόσμο έχει καταστρέψει.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Με τον γιατρο που λες κρητικε και εγω μιλησα μεσο τηλεφωνου μονο.Ειχε εμφανιστη και σε καναλι παλιοτερα με ενα τυπο που του εκανε μεταμοσχευση.Δεν ξερω τι να πω,ας βαλει κανεις κανενα αποτελεσμα απο αυτον να δουμε εδω μεσα?Γιατι κρυβονται?Εμεις Μα....κες ειμαστε που βαζουμε φωτο και εκτιθόμαστε εδω μεσα για να βοηθησουμε και να βοηθηθουμε και μεταξυ μας? Τις προαλες που πηγα θεσνικη στην συναντηση που εγινε απο την H*c ενα παληκαρι με γνωρισε κατευθειαν να φανταστεις.

krhtikos21

Member
Mα δεν είναι χαζός το ξέρει το φορουμ, αλλά που να ανεβάσει??θα εκτεθει!!
αυτούς που χε βγάλει στην τατιάνα ήταν γεμάτοι τοπικ.όταν λέω γεμάτοι ενννοώ γεμάτοι.δες καπουτζίδη πως φαίνεται με τοπικ γεμάτος ενώ από κοντά φαίνεται πολύ άδειος.κάνει θαύματα το τόπικ αν έχεις έστω κάποιες τρίχες να βάλεις πάνω.όσο πιο πολλές τόσο το καλύτερο

Dimit

New Member
Προσθετω 2 ακόμη φωτογραφίες τωρα που κουρευτηκα (μόνος μου εννοειται, αφού έχω να παω σε κουρεα 10 χρονια...)

Η πρωτη ειναι με σηκωμενo το μαλλί, όπως μου ζήτησε ένας φίλος:
http://s1312.photobucket.com/user/username562/media/4_zpsc1b7202c.jpg.html

Η 2η είναι όπως κυκλοφορώ:
http://s1312.photobucket.com/user/username562/media/3_zpsc47786e2.jpg.html

Και οι 2 με φλας. Να ξερετε ότι αν βλέπετε φωτογραφία μεταμόσχευσης χωρίς φλας, η εικόνα βελτιώνεται αφού το μαλλί φαίνεται πυκνότερο, αλλά δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Γενικά να έχετε το νου σας όταν βλεπετε εικονα χωρίς φλας

Ηθελα την γνωμη σας.

n094

Active Member
Μια χαρά το μαλλί Dimit. Πραγματικά φαίνονται πολύ καλά, θα ήταν καλό βέβαια αν είχαμε και μια φωτογραφία του πριν, οπότε αν μπορείς ανέβασε μία. Αυτά που φαίνονται στη φώτο με τα σηκωμένα με φορά "ότι ναναι" είναι από την αποτυχημένη σου στην Ελλάδα φαντάζομαι ε; Πάντως έπρεπε να τα βγάλετε αυτά τα λίγα μοσχεύματα που μπήκαν λάθος, έτσι πιστεύω. Όσο για τον τίτλο του θέματός σου, έχω πει την άποψή μου στην 1 σελίδα: "μεγάλο λάθος" να αφορίζουμε κάτι (οτιδήποτε) συνολικά επειδή την πάθαμε εμείς κάπου. Δηλαδή φαντάσου να έτρωγα μια πίτα γύρο σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί και να δηλητηριαζόμουν στην Κύπρο και να έγραφα: "Πίτα γύρο στην Κύπρο; Με τίποτα!" ή ένα μπέργκερ στην Αμερική και να έλεγα το ίδιο...

Flosk

Well-Known Member
Αν ομως ηταν αρκετοί αυτοί που φάγαν το χαλασμένο burger και το σουβλάκι θα ηταν λαθος να το πει κανεις αυτο ρε N094;Πόσες φορές έχουμε ακούσει για κακό σουβλάκι απο Ελλάδα και πόσες απο Αμερική και Κύπρο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
Flosk είπε:
Αν ομως ηταν αρκετοί αυτοί που φάγαν το χαλασμένο burger και το σουβλάκι θα ηταν λαθος να το πει κανεις αυτο ρε N094;Πόσες φορές έχουμε ακούσει για κακό σουβλάκι απο Ελλάδα και πόσες απο Αμερική και Κύπρο;

σηκώνει μεγάλη κουβέντα αυτό, αλλά νομίζω πως έξω πας για πιο σίγουρα αποτελέσματα.εδώ δεν μπορώ να πω πως θα σε σφάξουν αν πας στην κλινική του ν094 αλλά δεν ξέρω και πόσο ποιοτικό θα ναι το αποτέλεσμα σε σχέση με εξωτερικό.εδώ υπάρχουν 2 καλά δείγματα της κλινικής στο φορουμ.είναι όμως αυτός ο μέσος όρος?συμφέρει οικονομικά σίγουρα.αλλά πέραν της συγκεκριμένης κλινικής είναι ΛΑΘΟΣ να πας στην Ελλάδα γι αυτην την δουλεια.

n094

Active Member
Flosk είπε:

Φλοσκ να αντιστρέψω το ερώτημά σου και να το κάνω ως εξής (αν μου επιτρέπεις): Πόσοι έχουν φάει σουβλάκι στην Ελλάδα και πόσοι στην Αμερική και στην Κύπρο; Με λίγα λόγια όταν στην Αμερική και στην Κύπρο έχουν πάει 30 άτομα για μμ από την Ελλάδα (και αυτά τα τελευταία χρόνια που η μμ έχει κάνει άλματα παντού) και εδώ στην Ελλάδα από το 1980 και μετά έχουν κάνει ας πούμε, 30.000 άτομα δεν είναι λογικό να ακούσεις και να δεις περισσότερα κακά αποτελέσματα στην Ελλάδα; Αυτό που λέω είναι ότι ο τίτλος του φίλου Dimit είναι υπερβολικός, τίποτα άλλο. Τώρα στο προκείμενο όπως είπα και πριν θα ήταν καλό αν μας έβαζε ο dimit και μια φωτογραφία του πριν γιατί με αυτές σίγουρα φαίνεται ότι το πρόβλημα σου το έχεις λύσει, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιο ήταν το πρόβλημα (βέβαια να μου πεις λέει ο άνθρωπος ότι έβαλε στο "τριγωνάκι" στους κρόταφους, όποτε αν δεν υπάρχει φωτο του πριν μπορούμε να φανταστούμε τον κρόταφο άδειο). Πάντως όντως σε δύο φωτογραφίες φαίνονται κάποιες τρίχες με φορά αλλού για αλλού.

Dimit

New Member
@n094: Καμία τρίχα δεν βγήκε απλά μπόλικες τρίχες μπήκαν γυρω-γύρω. Μου είπε ότι αυτό εφαρμόζεται σε περιπτώσεις ''λάθος γωνίας''. Ναι, οι κρόταφοι ήταν άδειοι πιο πριν, να και μια φωτο πριν τις μτμ: http://i1312.photobucket.com/albums/t530/username562/Epsiloniotakappa3CC0nualpha_zps90e2ddb8.jpg . Δυστυχώς είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που θα έχουν φάει χαλασμένη πίτα στην Ελλάδα και είχαν θέμα σε σχέση με αυτούς που έφαγαν στις πιο γνωστές κλινικές έξω. Τωρα αν αναφέρεσαι γενικά σε όλες τις κλινικές των ΗΠΑ ή Καναδά (και όχι στις 7-8 καλύτερες), τότε ναι θα βρεις πολλούς πετσοκομένους και έξω. H φωτογραφία με σηκωμένο το μαλλί είναι σημερινή, απλά έχω χτενίσει το μαλλί μπροστά προς τα πίσω για να φανεί η εμφύτευση. Όλες οι φωτογραφίες είναι των τελευταίων 2 ημερών (πριν και μετά το κούρεμα), πλην των 2 παλιών (μέσω κινητού).

@Flosk: Δεν σηκώνει ρίσκο το θέμα μτμ. Δεν είναι να πεις ότι παίρνεις ενα αυτοκίνητο και αν σου βγει, σου βγήκε.

@krhtikos21: Πιο οικονομικά είναι σαφώς στην Ελλάδα, μην σκέφτεσαι καθόλου το θέμα χρήμα όσον αφορά την μτμ όμως. Στερήσου από αλλού και δώστα εκεί. Και προφανώς ο κορυφαίος γιατρός του κόσμου το ξέρει αυτό και σε χρεώνει πολύ παραπάνω.

Θα πάω διακοπές σύντομα και θα κοιτάξω να τραβήξω 1-2 φωτογραφίες σε εξωτερικό χώρο κάτω από τον ήλιο. Χαίρομαι που πιστεύετε ότι έχει φιξαριστεί το πρόβλημα, έστω σε κάποιο σχετικά μεγάλο βαθμό.

Flosk

Well-Known Member
Dimit δεν μίλησα για κανένα ρίσκο..Και για μένα το εξωτερικό προς το παρόν ειναι μονόδρομος. Δεν εμπιστεύομαι Ελλάδα για αυτού του είδους τις υπηρεσίες!

Dimit

New Member
Και να φανταστείτε ότι όταν έβαζε τις τρίχες αυτή η άσχετη ''χειρουργος'' Κατερίνα (το επιθετο της οποίας δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω και που αμφιβάλω αν έχει βγάλει κάποιο ΤΕΙ εστω) μιλούσε με την κοπέλα που την βοηθούσε για ένα club στη Γλυφάδα που είχε πάει την προηγούμενη μέρα! Εγώ πιτσιρικάς τότε που να ήξερα τι με περίμενε... Το νου σας παιδιά, αν πάτε στην Ελλάδα τουλάχιστον προσέξτε μη σας τύχει αυτή η ανίδεη 35αρα. Θα τη καταλάβετε από τον τρόπο που μιλάει (στυλ Νικολούλη, λες και έχει στραγάλια στο στόμα).

elmajiko

Member
krhtikos21 είπε:
αυτούς που χε βγάλει στην τατιάνα ήταν γεμάτοι τοπικ.όταν λέω γεμάτοι ενννοώ γεμάτοι.δες καπουτζίδη πως φαίνεται με τοπικ γεμάτος ενώ από κοντά φαίνεται πολύ άδειος.κάνει θαύματα το τόπικ αν έχεις έστω κάποιες τρίχες να βάλεις πάνω.όσο πιο πολλές τόσο το καλύτερο

Που το ξερεις εσυ?

χαχα

Παλι καλα που υπαρχει και το φορουμ γιατι χωρις αυτο θα την βγαζαμε με αποψεις δερματολογων, ασκοπα λεφτα σε βιταμινες και δηθεν καλα σαμπουαν και μεταμοσχεσεις στους χασαπηδες που κυκλοφορουν.... Ακομα θυμαμαι την πρωτη δερματολογο που μου ειχε προτεινει μια λοσιον που κοστιζε 40 ευρωπουλα το μπουκαλακι και εβγαζε δεν εβγαζε ενα μηνα...φυσικα τα αποτελεσματα ηταν ολες οι τριχες να πηγαινουν στο πατωμα...

krhtikos21

Member
elmajiko είπε:
krhtikos21 είπε:

Που το ξερεις εσυ?

χαχα

xaxaxa , σε μερικούς δουλεύει καλά!! ;)

Dimit

New Member
Τελοσπαντων ευχαριστω για τις αποψεις σας. Το να διαβάζω στο thread αλλά και σε μηνύματα ότι το μαλλί μου είναι πλέον σε καλή κατάσταση, μου αρκεί και με ευχαριστεί. Να ξερετε εσεις οι μικροτεροι οτι καποια στιγμη σιχαινεσαι τόσο πολύ από το θεμα της τριχοπτωσης και οτι αυτο συνεπαγεται (μεταμοσχευσεις, θεραπεια αλλά κυρίως την διαρκή σκέψη για το μαλλί σου) που δεν θελεις να ακους άλλο για αυτό. Παλιά εμπαινα σε ξενα φόρουμ καθημερινά και διαβαζα πληροφορίες για θεραπεια, μετά από καποιος σημειο μπούχτησα. Προσπαθεις να συνεχισεις τη ζωη σου όσο πιο φυσιολογικά γίνεται, προσπαθωντας να μην σκέφτεσαι αυτό το γ******νο θέμα.

Θα ανεβασω ακομη 2-3 φωτογραφίες σε εξωτερικό χώρο κατά το τέλος καλοκαιριού (από θάλασσα πχ), οπως υποσχεθηκα. Δεν μου αρεσει να βλεπω φωτογραφιες απο μεταμοσχευση σε ιδανικές συνθηκες δωματιου, με χαμηλό φωτισμό και απο γωνία που καλυτερευει οπτικά το αποτελεσμα, γιατί ο αλλος που την βλεπει παρασυρεται. Τουλαχιστον ας ξερουμε τι να περιμενουμε από μια μεταμοσχευση και ας βοηθησουμε ο ενας τον αλλο στο φόρουμ. Ισως θα επρεπε να γίνει κανονας του φόρουμ οι φωτογραφίες να είναι υπό συγκεκριμενες συνθηκες, γιατί χωρίς φλας ''φαίνεσαι τούμπανο''.

Εφόσον έχω ενα ικανοποιητικό αποτέλεσμα και μου λέτε ότι το μαλλί μου είσαι σε καλή κατάσταση είμαι ΟΚ με αυτό. Δεν πρόκειται να ξαναγίνω 20 χρονων βέβαια, αλλά τουλάχιστον ζω με ότι εχω. Ελπίζω να βοήθησα έστω και ένα άτομο με το θέμα της μεταμόσχευσης και τι κινδύνους μπορεί να κρύβει αν δεν αντιμετωπιστεί από τους καλύτερους στον κόσμο (που και πάλι δεν είσαι σίγουρος, αλλά τουλάχιστον έχεις με το μέρος σου τις πιθανότητες)

Μπλουζα