Μεταμόσχευση στην Ελλάδα; Με τίποτα!

krhtikos21

Member
αρχικά δες τις προοπτικές της δότριας σου, δλδ αν έχεις απόθεμα να κάνεις όσες χρειαστεί για να έχεις for life time μαλλιά.
αν έχεις πολύ καλή δότρια θα έχεις και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. σημαντικό επίσης είναι να μην έχεις κληρονομικότητα για μεγάλα norwood.
εγώ 22 είμαι και έκανα σαν εσένα περίπου.

υπάρχει και η λύση της φίνας αλλά δε τη θεωρώ σωστή για σένα διότι είμαστε μικροί για ορμονικά χάπια
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Γεώργιος2 είπε:
Εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα τριχόπτωσης όντας μόλις 21 χρονών. Είμαι σε απίστευτα απογοητευμένος. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη μεταμόσχευση που είναι η έσχατη λύση γιατί με όλα τα άλλα πετάς λεφτά μόνιμα. Έχω λοιπόν το εξής πρόβλημα:file:///C:/Documents%20and%20Settings/G/%CE%A4%CE%B1%20%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AC%20%CE%BC%CE%BF%CF%85/%CE%9F%CE%B9%20%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%BC%CE%BF%CF%85/%CE%95%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1%200011.jpg. Ποια πιστεύετε ότι είναι η λύση;

Το πρόβλημα σου δεν μπορούμε να το δούμε γιατί μας έδωσες link από κάποιο τοπικό σου αρχείο.
Ανέβασε το κάπου να'ναι αποθηκευμένο online.
 

Chs

Μέλος του προσωπικού
Και πιο αναλυτικά για τον φίλο Γεώργιος2,

στο post μενού που γράφεις για να ποστάρεις κάτι, λίγο παρακάτω θα δεις μια μπλε μπάρα που γράφει "συνημμένα", εκεί αν πατήσεις μπορείς να επιλέξεις "browse" φωτογραφίες από τον υπολογιστή σου για να ανεβάσεις.
Μετά αυτόματα αφού έχουν ανέβει, θα εμφανίζονται στο post που έγραψες.

Επίσης με έναν λογαριασμό π.χ. εδώ http://imageshack.us/
μπορείς να ανεβάζεις γρήγορα και εύκολα φωτογραφίες και απλά να κάνεις copy - paste το link σε κάποιο post που γράφεις, και έτσι θα μπορούν όλοι να τις δουν.
 
Μπλουζα