Dimit
New Member
n094 είπε:Dimit είπε:n094 είπε:Παντως παιδια εγω εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι αδικο να βαζουμε ολους τους γιατρους κ κλινικες στην Ελλαδα στο ιδιο τσουβαλι. Εμενα η DHI μου εκανε πολυ καλη δουλεια κ στεναχωριεμαι πραγματικα πολυ με νηματα που εχουν τετοιον τιτλο οπως το συγκεκριμενο, δλδ με τιτλο γενικου αφορισμου....
Γιατι σταναχωριεσαι πολυ n094 με τετοια νηματα; Εγω αν διαβασω καπου ενα νημα εναντιον του γιατρου που μου εκανε στις ΗΠΑ δεν θα στεναχωρηθω καθολου και ας του χρωσταω πολλά. Για την ακριβεια καρφι δεν μου καιγεται αν γραφει κατι εναντιον του, αφού πληρωθηκε αδρα για τη δουλεια που εκανε. Εσυ τι παθαίνεις μολις διαβασεις κατι εναντιον ελληνικών κλινικών και δη αυτης που εκανες τις επεμβασεις σου;
krhtikos21 είπε:είσαι η μόνη περίπτωση που βλέπω πως πραγματικά έχει βελτιωθεί η κατάσταση για την εν λόγω κλινική και έχω κάποιους ενδοιασμούς να την βάλω στο ίδιο τσουβάλι.αν δεν ήσουνα εσύ στο φορουμ θα ταν πολύ χειρότερη η θέση της dhi στα μάτια μου.εσύ και άλλα 2 παληκάρια είστε περιπτώσεις βέβαια δε σας έχω δει και live για να κάνω συγκρίσεις.
μακάρι να γίνουν οι κλινικές στην Ελλάδα λίγο πιο ανθρώπινες οικονομικά να το ξανασκεφτούν και άλλοι από το ν πάνε έξω.προς το παρόν εγώ δεν πείθομαι με αυτές τις τιμές ούτε να το σκεφτώ για ελλάδα γτ δίνω άλλα 1500 ευρωκαι πάω έξω.μη σου πω και λιγότερο ap;o 1500 και με περισσότερα grafts.
H συγκεκριμένη εταιρία πραγματι εχει καποια καλα αποτελεσματα τον τελευταιο καιρο (από οτι εχω δει στο φορουμ). Αλλά δεν νομίζω ότι είναι ισάξια ως προς το σχεδιασμό της hairline ειδικά, με αποτελέσματα που έχουμε δει πχ απο 2-3 καναδικές κλινικές, μην τρελαθουμε και τελειως δηλαδη. Θα μου πεις εδω θα πληρωσεις 2-3 χιλιαρικα και στον Hasson (παράδειγμα ο Hasson, να τονίσω ότι εγώ δεν πήγα σε Καναδική κλινικη) τα τριπλασια. Συμφωνώ, θα πληρωσεις πολυ παραπάνω αλλά θα παρεις και το κατι παραπανω στο αποτέλεσμα. Τωρα αν διαφωνουν καποιοι και με το ότι ο Ηasson ή ο Shapiro ή ο Feller κτλ είναι καλύτεροι από οποιαδήποτε ελληνική κλινική, ε τότε τι να πω... Αλήθεια, για να δουμε, θα ήθελα τις αποψεις σας: Πιστευετε ότι στην Ελλάδα, σε οποια θεωρειτε εσεις ως καλύτερη κλινική θα εχετε αποτελεσμα ισαξιο με αυτό στον Hasson, στον Shapiro, στον Feller, στον Cole ή στον Ziering πχ; Για να δω τις αποψεις σας να τις βλεπουν και όσοι σκεφτονται να πανε για μεταμοσχευση![]()
Έχω αναφέρει γιατί στεναχωριέμαι πολλές φορές και δεν έχει να κάνει μόνο με τη μμ, αλλά με το σύνδρομο του "Εισαγόμενου". Έχουμε μια τάση εμείς οι Έλληνες να θεωρούμε το ξένο καλύτερο και σε πολλά κάνουμε λάθος. Χθες διάβαζα μια ανακοίνωση για το Πανεπιστήμιο Κρήτης που βρέθηκε στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου για το 2013 βάσει δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά και λόγω ερευνητικών προγραμμάτων και πραγματικά τσαντίζομαι με όλους που πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι ένα τίποτα ή μια μετριότητα σε πολλά ανάμεσά τους στην ερεύνα, στην ιατρική κλπ...
Τώρα όσον αφορά το αν θεωρώ τον Shappiro ή οποιονδήποτε άλλον γιατρό κλινική καλύτερο από την DHI δεν θα σου πω εγώ την γνώμη μου, αλλά θα αφήσω αυτούς να στην πουν στα παρακάτω βίντεο όπου ο ίδιος ο Shapiro αλλά και γιατροί όπως ο Leonard o Puig (που είναι και πρόεδρος της ISHRS, δλδ πρόεδρος όλων των γιατρών μμ, ανάμεσά τους και αυτός που πήγες εσύ προφανώς) και άλλοι μιλάνε για την DHI. Και μη μου πείς ότι κάνω διαφήμιση, γιατί απλά εσύ ρώτησες και εγώ απλά σου απάντησα:
Εδώ μιλάνε ο Leonard και ο Puig και άλλοι https://www.youtube.com/watch?v=U1ugWG_TFnI&feature=c4-overview&list=UUn8OVra0szUps0klJj5ffyA
Εδώ μιλάει ο Shapiro: https://www.youtube.com/watch?v=hdpBUbwcSXc
Και αν δεις εδώ: https://www.youtube.com/user/DHIMEDICALGROUP/videos θα βρεις και άλλους γιατρούς να μιλάνε για τη συγκεκριμένη κλινική. Οπότε συγνώμη αλλά επέτρεψέ μου να πιστεύω αυτούς και το αποτέλεσμά μου και όχι τον οποιονδήποτε λέει το αντίθετο χωρίς να αναρτά φωτογραφίες ή και αναρτώντας αναξιόπιστε φωτογραφίες (αυτό φυσικά δεν πάει σε εσένα, αλλά σε διάφορους που κατά καιρούς εμφανίζονται κατηγορώντας δεξιά και αριστερά διάφορους, όχι μόνο την DHI αλλά και γενικά γιατρούς και κλινικές χωρίς να προσφέρουν τις απαραίτητες αποδείξεις).
ναι αλλά είσαι σε φόρουμς πανεπιστημίων ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο για να υπερασπίζεσαι ελληνικές υπηρεσίες ή προιοντα; Γιατί σε φόρουμς τριχόπτωσης (4-5 από ότι είδα είσαι μέσα και υπερασπίζεσαι διακαώς).
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Το πανεπιστήμιο Κρήτης ειναι ισάξιο του Harvard ή του Stanford; Εχεις σκεφτεί μήπως ο Σαπίρο είναι το Harvard ας πούμε και εταιρία που έκανες την μεταμόσχευση σου το πανεπιστημιο Κρήτης;
Επίσης σχετικά με τα καλά λόγια του Σαπίρο και των υπολοίπων και εγώ αν μου έφερναν μια καμερα σε ένα meeting πιο διοργανώνει μία εταιρία και με ρωτούσαν για αυτήν, καλά λόγια θα έλεγα.