Μεταμόσχευση στην Ελλάδα; Με τίποτα!

Dimit

New Member
n094 είπε:
τα ideal στην κατηγορία τους δεν τα θεωρώ καθόλου υποδεέστερα, τα θεωρώ άριστα ελληνικά ποδήλατα σε σχέση με άλλα ποδήλατα στην ίδια κατηγορία και με τα ίδια ανταλλακτικά, που κοστίζουν όμως πολύ περισσότερο γιατί είναι εισαγόμενα και έχουν "φτιάξει" ένα όνομα, κάτι παρόμοιο δηλαδή που πιστεύω για την μμ. Αυτοί που τα θεωρούν υποδεέστερα είναι αυτοί που θεωρούν κάθε τι ελληνικό υποδεέστερο!!!

Εγω δεν θεωρώ καθε τι ελληνικό υποδιαίστερο. Τις μτμ όμως που γίνονται εδώ σαφως ναι.

''Λέω λοιπόν ότι εννοείται πως υπάρχουν πολύ καλύτερα ποδήλατα από τα ideal'', γράφεις επι λέξει.

τελοσπαντων δεν έχω ορεξη να κατσω όλη νυχτα να μιλαω για ποδήλατα και μεταμοσχεύσεις. Κρατώ όμως κάτι πολύ σημαντικό κατα τη γνωμη μου, ότι θεωρείς την εταιρία που εκανες μτμ ισάξια του Σαπίρο, του Cole, του Rahal και των λοιπών top γιατρών. Αυτό να το βλέπουν τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
τώρα το έχετε γυρίσει στο προσωπικό και δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος.
πάντως εγώ θα θέλα κάποια μέρα να βρεθούμε και με τα υπόλοιπα παιδιά να δουμε τα αποτελέσματα μας από κοντά και να γνωριστούμε.δεν υπάρχει ταμπού.δεν έχουμε να κρύψουμε κτ ίσα ίσα θα ταν καλά να χαμε και σχέσεις και από fb με πολλούς.

δεν ενστερνίζομαι ότι η dhi είναι ισάξια των top αλλά είναι μία άποψη δεν είναι κακό

Dimit

New Member
Και φυσικα είναι ''υποδεεστερος'' και όχι ''υποδιαιστερος'' όπως μου ξέφυγε

n094

Active Member
Dimit είπε:
n094 είπε:
τα ideal στην κατηγορία τους δεν τα θεωρώ καθόλου υποδεέστερα, τα θεωρώ άριστα ελληνικά ποδήλατα σε σχέση με άλλα ποδήλατα στην ίδια κατηγορία και με τα ίδια ανταλλακτικά, που κοστίζουν όμως πολύ περισσότερο γιατί είναι εισαγόμενα και έχουν "φτιάξει" ένα όνομα, κάτι παρόμοιο δηλαδή που πιστεύω για την μμ. Αυτοί που τα θεωρούν υποδεέστερα είναι αυτοί που θεωρούν κάθε τι ελληνικό υποδεέστερο!!!

Εγω δεν θεωρώ καθε τι ελληνικό υποδιαίστερο. Τις μτμ όμως που γίνονται εδώ σαφως ναι.

''Λέω λοιπόν ότι εννοείται πως υπάρχουν πολύ καλύτερα ποδήλατα από τα ideal'', γράφεις επι λέξει.

τελοσπαντων δεν έχω ορεξη να κατσω όλη νυχτα να μιλαω για ποδήλατα και μεταμοσχεύσεις. Κρατώ όμως κάτι πολύ σημαντικό κατα τη γνωμη μου, ότι θεωρείς την εταιρία που εκανες μτμ ισάξια του Σαπίρο, του Cole, του Rahal και των λοιπών top γιατρών. Αυτό να το βλέπουν τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.

όταν λέω ότι υπάρχουν καλύτερα ποδήλατα από τα Ideal και εκεί που το γράφω εννοώ ότι υπάρχουν άλλα ποδήλατα με άλλα ανταλλακτικά και άλλα υλικά που είναι όντως καλύτερα, όμως λέω ότι στην ίδια κατηγορία τα Ideal είναι άριστα και καλύτερα από πολλά άλλα εισαγόμενα και πολύ πιο ακριβά.

όσο για το αν πιστεύω ότι η DHI είναι ισάξια με άλλες κλινικές και γιατρούς, σου ξαναλέω, δεν το λέω μόνο εγώ το λένε και πολλοί γιατροί από αυτούς που αναφέρεις ως τοπ.

και τέλος μια ερώτηση: είναι ποτέ δυνατόν μια κλινική που λέμε ότι δεν είναι από τις καλύτερες να έχει πάνω από 40 κλινικές σε όλες τις ηπείρους; Ναι, αν δεν κάνω λάθος η DHI έχει περίπου 40 κλινικές σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. Αν λοιπόν δεν ήταν καλή κλινική πως θα στεκόταν τόσα χρόνια;;; Είναι ποτέ δυνατόν με τόσο ανταγωνισμό να σταθεί κάποιος ως η μεγαλύτερη κλινική μμ μαλλιών στον κόσμο για τόσες δεκαετίες. Ειλικρινά χαίρομαι που είναι ελληνική και νοιώθω πολύ περήφανος γι' αυτό.

n094

Active Member
elmajiko είπε:
Φιλε εχεις μετοχες στη dhi?

Καπου κατανταει γραφικη η τοση υποστηριξη...

Φίλε, δίαβασε όλο το νήμα και θα καταλάβεις.... και επίσης κάνε μου μια χάρη... διάβασε και μερικές ακόμα αναρτήσεις μου σε άλλα θέματα... και επίσης θα καταλάβεις... κάποιος με μετοχές κάπου δεν εκθειάζει αποτελέσματα όλων (όταν αξίζουν)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
παιδια περα αποαυτα ομως πιστευω οτι ο nO94 ειναι το μονο ατομο που βοηθαει και απανταει σε ολους οσους εχουν απορια και σε εμας που καναμε στην H*C που θα μπορουσε να μας απαντουσε απλα ρωτηστε τους γιατρους σας αν θελετε κατι και οχι εμενα.Τωρα ο καθενας μπορει να κρινει στο που θελει να παει,απλα αν βαλουν κανα 5-6 περιστατικα απο d*I Ισως να ξεκαθαρισουν τα πραματα λιγο καλυτερα και με ελλαδα.
Πλεον με το διαδυκτιο και βεβαια με καποιες μαρτυριες δεν μπορει να κρυφτει κανενας.
Θες να πας ελλαδα μπαινεις,βλεπεις,κρινεις πας απο την κλινηκη μιλας,επιμενεις να σε δειξουν ζωντανα περιστατικα.Πραγμα που στην κυπρο αυτο ειναι ξεπερασμενο και δεν θελει ψαξιμο πολυ απλα θελει κανα φραγκο παραπανω.Εγω παντος για την d*I δεν το ψαξα ποτε οσο ενδιαφερομουν για μεταμοσχευση γιαυτο και δεν μπορω να κρινω και σωστα.Οτι εχω δει απο εδω μεσα το ειδα.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Βρε παιδιά.. παρακαλώ να σταματήσει εδώ όλο αυτό επί του προσωπικού, εδώ είναι ένα thread που συζητούνται απόψεις και γνώμες δημόσια. Ότι έχει να κάνει μεταξύ σας στείλτε P.M.

Dimit

New Member
n094 είπε:
Dimit είπε:
n094 είπε:

όταν λέω ότι υπάρχουν καλύτερα ποδήλατα από τα Ideal και εκεί που το γράφω εννοώ ότι υπάρχουν άλλα ποδήλατα με άλλα ανταλλακτικά και άλλα υλικά που είναι όντως καλύτερα, όμως λέω ότι στην ίδια κατηγορία τα Ideal είναι άριστα και καλύτερα από πολλά άλλα εισαγόμενα και πολύ πιο ακριβά.

όσο για το αν πιστεύω ότι η DHI είναι ισάξια με άλλες κλινικές και γιατρούς, σου ξαναλέω, δεν το λέω μόνο εγώ το λένε και πολλοί γιατροί από αυτούς που αναφέρεις ως τοπ.

και τέλος μια ερώτηση: είναι ποτέ δυνατόν μια κλινική που λέμε ότι δεν είναι από τις καλύτερες να έχει πάνω από 40 κλινικές σε όλες τις ηπείρους; Ναι, αν δεν κάνω λάθος η DHI έχει περίπου 40 κλινικές σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. Αν λοιπόν δεν ήταν καλή κλινική πως θα στεκόταν τόσα χρόνια;;; Είναι ποτέ δυνατόν με τόσο ανταγωνισμό να σταθεί κάποιος ως η μεγαλύτερη κλινική μμ μαλλιών στον κόσμο για τόσες δεκαετίες. Ειλικρινά χαίρομαι που είναι ελληνική και νοιώθω πολύ περήφανος γι' αυτό.

Για τους γιατρους που μου ειπες σου ξαναλεω ότι αν μου εφερναν μια καμερα στα μουτρα μου και με ρωτουσαν για μια εταιρια που διοργανωνει ενα συνεδριο, καλα λογια θα ελεγα και εγω. Και μετα φυσικα το video ανεβαινει και στο youtube για να καθησυχαστει ο κοσμος.

Ωστόσο και πάλι η άποψη σου ότι η εταιρία που εκανες μτμ είναι ισάξια των top του κόσμου (Σαπίρο, Κοουλ, Φελερ, Χασον κτλ), πρέπει να προβληματίσει τα μέλη εδώ. Αλλο το να πεις ότι είναι μια καλη εταιρία και άλλο αυτό. Προσωπικά πιστεύω ότι πλέον είναι μια καλή εταιρία βάσει κάποιων αποτελεσμάτων που έχω δει εδώ πρόσφατα (για τις υπόλοιπες ελληνικές δεν το συζηταω καν, ούτε από έξω δεν περνάω, όπως και για αποτέλεσματα της εταιρίας σου μέχρι και πριν λίγα χρόνια). Αν εσύ λες ότι η περίπτωση μου σου βρωμάει πιο πριν, εγώ θα πω ότι αυτή η φραση σου και μόνο με κάνει να πιστεύω ότι η παροιμια του λαού μας ''ο πονηρός είναι πάντα ευγενέστατος'' έχει πραγματικη βάση. Γιατί όταν μπαίνει κάποιος να ρωτάει για μτμ στο φόρουμ και εσυ σαν καλός σαμαρείτης του πασαρεις links με δουλειές που κάνει η εταιρία σου, για να τον ''βοηθήσεις'', είναι κάτι που θεωρείται πολύ ευγενικό.

Για το τελευταιο σου επιχειρημα, να σε ρωτησω εγω πως γίνεται η Bosley να έχει δεκαδες κλινικές στις ΗΠΑ; Πως στεκεται τόσα χρόνια η Bosley εκεί;

ΥΓ: Περιμένω να δω πότε θα ανεβάσεις φωτογραφίες σου ΚΟΝΤΙΝΕΣ σε εξωτερικό χώρο

n094

Active Member
έχω ανεβάσει φωτογραφίες και κοντινες και με φλας και χωρις φλας και σε εξωτερικό χώρο, σε αντίθεση με εσένα που δεν έχεις ανεβάσει τίποτα (σχεδόν).

Επιπρόσθετα δεν έχω αρνηθεί σε κανέναν να με συναντήσει και να δει το αποτέλεσμά μου από κοντά και με αρκετά μέλη έχω ήδη συναντηθεί, τι πιο τίμιο, ενώ εσύ αντίθετα δεν θες ούτε να ακούσεις για συνάντηση...

όσο για τη βοήθεια που προσφέρω στο φόρουμ δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες και μπορούν να το επιβεβαιώσουν και τα υπόλοιπα μέλη.

Σεβόμενος την παράκληση του moderator θέλω να το αφήσω εδώ το θέμα.

Dimit

New Member
εγώ έχω ανεβάσει 5 φωτογραφίες όλες με dslr φωτογραφική με τεράστια ανάλυση έτσι ώστε να μπορεί να ζουμάρει ο καθένας αλλά και με πρόσθετο φλας πάνω στη μηχανή και κατω από τον δυνατό φωτισμό του μπάνιου. Αν προσέξεις εκεί που σηκώνω το μαλλί φαίνεται το πόσο δυνατός είναι ο φωτισμός. Αντιθέτως εσύ έχεις σκοτεινές φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης μέσα στη κουζίνα σου και μόνο μία σε εξωτερικό χώρο που είναι μακρινή και δεν βγαίνει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Ο mod ζήτησε να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις. Το να μου απαντούσες γιατί η Bosley έχει γύρω στις 20 κλινικές και 40 συμβουλευτικά γραφεία σε ΗΠΑ και Καναδά που αντιπαρέβαλα στο επιχείρημα σου ( http://www.bosley.com/locations/locations.php ), δεν έχει να κάνει επί προσωπικου.

Παρεπιπτόντως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα ανεβάσω και άλλες 2-3 φωτογραφίες σε παραλία κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο με βρεγμένο κεφάλι. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνεις και εσύ το ίδιο κάποια στιγμή.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Φίλε Dimit,
με όλο το σεβασμό, έχω παρατηρήσει κάποια πράγματα σε εσένα. Γενικά κατά καιρούς δημιουργούνται εντάσεις με μέλη, είσαι αρκετά ευερέθιστος θα έλεγα. Είσαι σε ένα forum όπου υπάρχουν και θα γραφτούν εκατοντάδες / χιλιάδες ιδέες, απόψεις, συζητήσεις.
Όποια και να είναι η γνώμη σου επάνω σε κάτι ακόμη και άκρως αντίθετα να είναι αυτά που πιστεύεις, οφείλεις να τα σεβαστείς χωρίς να δημιουργούνται εντάσεις. Για οτιδήποτε άλλο (προσωπικό) υπάρχουν τα P.M.

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν θερμά να βάλεις λίγο φρένο σε αυτό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε N094 χαρα στο κουραγιο σου........προσπαθεις να πεισεις το καθε 'Νεοελληνα΄΄ οτι η λογικη που σκεφτεται ειναι λαθος.Δεν ειμαστε μετοχοι στην DHI ουτε κ θα γινουμε ουτε συγγενεις μας ειναι.Εχουν δειξει τα τελευταια χρονια καλα αποτελεσματα ακομα κ σε μεγαλα Norwood και κατ εμε εχουν παει τον τομεα μεταμοσχευση πιο μπροστα εδω στην Ελλαδα.Τωρα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο...υπαρχουν παρα πολλες κλινικες κ οποιος θελει μπορει να πουλησει το σπιτι του και να παει να βαλει τριχες εκει.Ναι δεχομαι οτι καποια παιδια εχουν μεινει δυσαρεστημενοι απο καποιες κλινικες εδω στην Ελλαδα και υπαρχουν κ ακομα κ σημερα πολλοι χασαπηδες που κατα ενα περιεργο τροπο εχουν ακομα κ σημερα δουλεια.Μην ισοπεδωνουμε τα παντα ομως και να μην γινομαστε αντιδραστικοι χωρις λογο.

Dimit

New Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε N094 χαρα στο κουραγιο σου........προσπαθεις να πεισεις το καθε 'Νεοελληνα΄΄ οτι η λογικη που σκεφτεται ειναι λαθος.Δεν ειμαστε μετοχοι στην DHI ουτε κ θα γινουμε ουτε συγγενεις μας ειναι.Εχουν δειξει τα τελευταια χρονια καλα αποτελεσματα ακομα κ σε μεγαλα Norwood και κατ εμε εχουν παει τον τομεα μεταμοσχευση πιο μπροστα εδω στην Ελλαδα.Τωρα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο...υπαρχουν παρα πολλες κλινικες κ οποιος θελει μπορει να πουλησει το σπιτι του και να παει να βαλει τριχες εκει.Ναι δεχομαι οτι καποια παιδια εχουν μεινει δυσαρεστημενοι απο καποιες κλινικες εδω στην Ελλαδα και υπαρχουν κ ακομα κ σημερα πολλοι χασαπηδες που κατα ενα περιεργο τροπο εχουν ακομα κ σημερα δουλεια.Μην ισοπεδωνουμε τα παντα ομως και να μην γινομαστε αντιδραστικοι χωρις λογο.

Εύχομαι εσύ πάντως να μείνεις ευχαριστημενος από τη δουλειά που σου έκαναν εκεί. Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε. Κυριακή κοντή γιορτή. Και θα αντιπαραβαλουμε τις φωτογραφίες σου με ανάλογες δουλειές στους top (ίδια grafts και ίδια περιοχή πάνω-κάτω) να δούμε αν είναι ισάξια η δουλειά ή όχι. Να δούμε αν οι 'Νεοελληνες΄εχουν δικιο ή όχι

krhtikos21

Member
γτ πιστευεις πως στο εξωτερικό αυτά που βάζουνε στα sites είναι αληθινά όλα?εγώ δε το πιστεύω.βασικά είμαι σίγουρος πως δεν είναι.
σε μερικές χώρες ειδικά σε κάποιο μεγάλο όνομα έμαθα του την κλεισαν την κλινική γτ έκανε κομπίνες με φωτος και τον πιάσανε και άλλαξε έδρα που έχει σαν χώρα.

πχ σου λέει έβαλα 3000 grafts και του έχει βάλει 4000.πας και κάνεις εσύ και λες πως έγινα έτσι αφού ο άλλος έχει γίνει τούμπανο.

υπάρχουνε λαμόγια στον χώρο.
και μένα η dhi δεν είναι συμπάθεια μου αλλά εύχομαι να χει εξελιχθεί και να δει και ο ΜΙΚΕΣ το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Dimit

New Member
krhtikos21 είπε:
γτ πιστευεις πως στο εξωτερικό αυτά που βάζουνε στα sites είναι αληθινά όλα?εγώ δε το πιστεύω.βασικά είμαι σίγουρος πως δεν είναι.
σε μερικές χώρες ειδικά σε κάποιο μεγάλο όνομα έμαθα του την κλεισαν την κλινική γτ έκανε κομπίνες με φωτος και τον πιάσανε και άλλαξε έδρα που έχει σαν χώρα.

πχ σου λέει έβαλα 3000 grafts και του έχει βάλει 4000.πας και κάνεις εσύ και λες πως έγινα έτσι αφού ο άλλος έχει γίνει τούμπανο.

υπάρχουνε λαμόγια στον χώρο.
και μένα η dhi δεν είναι συμπάθεια μου αλλά εύχομαι να χει εξελιχθεί και να δει και ο ΜΙΚΕΣ το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

το αντίθετο. ακόμη και κάποιοι στους top 5 κάνουν λαμογιές, να μην σου πω και όλοι.Το καταλαβαίνεις από φωτογραφίες που έχουν στα sites τους (χαμηλός φωτισμός και ειδική γωνία). Εδώ ο ραχαλ γραφει στο site του ότι ''δεν θα ξανααισθανθείς νευρικός για το θέμα της τριχόπτωσης ποτε ξανα'' αν πας σε εκείνον,το οποίο είναι χοντρό δούλεμα αφού και και την καλύτερη εμφύτευση στον κόσμο να κάνεις δεν πρόκειται να ξαναγινεις όπως ήσουν και σε πυκνότητα και σε φυσικότητα. Γενικά όλοι σε κοιτάνε ως χρήμα. Αλλά οπως και αν έχει αν πας στους top, όλο και κάτι παραπάνω θα έχεις σε αποτέλεσμα.

krhtikos21

Member
εγώ το μόνο θετικό που δύσκολα βρίσκεις είναι ότι με τον γιατρό μου είχα προσωπική σχέση μήνες πριν και τον ρωτούσα πράγματα και μου έδινε συμβουλές συνέχεια.φάνηκε σαν να ήθελε να βοηθήσει πριν καν κλείσω ότι θα κάνω σε κείνον.πράγμα πολύ σπάνιο γτ συνήθως βλέπις τον γιατρό στο χειρουργείο πρώτη φορά και είσαι ένα χρηματικό ποσό ακόμα.
πέραν της dhi που μου φάνηκαν επαγγελματίες οι άλλοι που κοίταξα στην Ελλάδα μόνο την ημερονηνία να με κλείσουν χειρουργέιο θέλαν.
ειδικά η bk είναι μέγιστοι αλήτες έχω τις χειρότερες εμπειρίες από αυτούς και από τον τρόπο που μου μιλήσαν.μόνο που δε με έδιωξαν επειδή είχα ενστάσεις.

ακόμα και ο ραχαλ στην επικοινωνία που είχα πολύ κυνικό το σύστημα του.
εμένε δεν με έπεισε προσωπικά και δε μου έλυσε πολλές απορίες που είχα για την διαδικασία.

Hairsick

Active Member
Θεωρώ απαράδεκτο να πηγαίνεις για επέμβαση και να μην ξέρεις ποιός θα σου την κάνει! Κι όμως συμβαίνει!!!

Bouklas

Well-Known Member
Τι D*Ι και Η*C και feller και όποιοι άλλοι πως τους λένε, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι σε μια μεταμόσχευση θες τύχη και καλό γιατρό σε καλή μέρα. Όπου και να είσαι είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό. Κάποιους τους πετυχαίνουν κάποιους τους κάνουν να κλαις. Δεν υποστηρίζω ούτε εξωτερικό ούτε για εγχώρια, αν είχα 20 χιλιάρικα θα πήγαινα εξωτερικό μόνο και μόνο γιατί θα ένιωθα πιο ήρεμα, αλλά και πάλι από μέσα μου θα αγχωνόμουν να πάνε όλα καλά μη γίνει καμιά μαλακία.
Καλύτερα να τσακωνόμαστε για το πόσο πίσω έχουν μείνει στο θέμα μεταμόσχευσης γενικά σε όλο τον κόσμο. Κανείς ακόμα δεν μπορεί να δώσει τέλεια πυκνότητα και το παίζουν ότι είναι πολύ μπροστά.

krhtikos21

Member
κανείς δε σε κάνει δεκαοχτω .αλλά πίστεψε με αλλάζει την ζωή σε μερικούς έστω και αυτό.είναι μεγάλο.ειδικα η χερλαιν

Bouklas

Well-Known Member
Ναι ρε φιλε εννοείτε ότι δεν θα σε κάνει τούμπανο όπως ονειρεύεται ο καθένας. Απλά πλέον το βλέπω ως θέμα τύχης και να πέσεις σε καλο γιατρό όπου πας. Και γίαυτό τα περνω, τόσα χρονια και ακόμα έστω στις μεταμοσχεύσεις, έστω μας ξεζουμίσουν που μας ξεζουμίσουν δεν βγάλανε ακόμα μια μέθοδο να γλιτώσει ο κόσμος. Και όπως είχε πει και κάποιος παλαιότερα, μέσα σε 3-4 ώρες να βγάζουν 5 χιλιάρικα επειδή κανεις μονο μεταφορά τριχών από τις οποιες και πάλι δεν θα καταφερεις να τις κάνεις όλες να μείνουν στο κεφάλι. Τόσα πολλά τόσο γρήγορα για τόση λίγη ποιότητα δουλειάς.

Μπλουζα