Dimit είπε:
n094 είπε:
τα ideal στην κατηγορία τους δεν τα θεωρώ καθόλου υποδεέστερα, τα θεωρώ άριστα ελληνικά ποδήλατα σε σχέση με άλλα ποδήλατα στην ίδια κατηγορία και με τα ίδια ανταλλακτικά, που κοστίζουν όμως πολύ περισσότερο γιατί είναι εισαγόμενα και έχουν "φτιάξει" ένα όνομα, κάτι παρόμοιο δηλαδή που πιστεύω για την μμ. Αυτοί που τα θεωρούν υποδεέστερα είναι αυτοί που θεωρούν κάθε τι ελληνικό υποδεέστερο!!!
Εγω δεν θεωρώ καθε τι ελληνικό υποδιαίστερο. Τις μτμ όμως που γίνονται εδώ σαφως ναι.
''Λέω λοιπόν ότι εννοείται πως υπάρχουν πολύ καλύτερα ποδήλατα από τα ideal'', γράφεις επι λέξει.
τελοσπαντων δεν έχω ορεξη να κατσω όλη νυχτα να μιλαω για ποδήλατα και μεταμοσχεύσεις. Κρατώ όμως κάτι πολύ σημαντικό κατα τη γνωμη μου, ότι θεωρείς την εταιρία που εκανες μτμ ισάξια του Σαπίρο, του Cole, του Rahal και των λοιπών top γιατρών. Αυτό να το βλέπουν τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.
όταν λέω ότι υπάρχουν καλύτερα ποδήλατα από τα Ideal και εκεί που το γράφω εννοώ ότι υπάρχουν άλλα ποδήλατα με άλλα ανταλλακτικά και άλλα υλικά που είναι όντως καλύτερα, όμως λέω ότι στην ίδια κατηγορία τα Ideal είναι άριστα και καλύτερα από πολλά άλλα εισαγόμενα και πολύ πιο ακριβά.
όσο για το αν πιστεύω ότι η DHI είναι ισάξια με άλλες κλινικές και γιατρούς, σου ξαναλέω, δεν το λέω μόνο εγώ το λένε και πολλοί γιατροί από αυτούς που αναφέρεις ως τοπ.
και τέλος μια ερώτηση: είναι ποτέ δυνατόν μια κλινική που λέμε ότι δεν είναι από τις καλύτερες να έχει πάνω από 40 κλινικές σε όλες τις ηπείρους; Ναι, αν δεν κάνω λάθος η DHI έχει περίπου 40 κλινικές σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. Αν λοιπόν δεν ήταν καλή κλινική πως θα στεκόταν τόσα χρόνια;;; Είναι ποτέ δυνατόν με τόσο ανταγωνισμό να σταθεί κάποιος ως η μεγαλύτερη κλινική μμ μαλλιών στον κόσμο για τόσες δεκαετίες. Ειλικρινά χαίρομαι που είναι ελληνική και νοιώθω πολύ περήφανος γι' αυτό.