Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
hopefull είπε:Πανο εχεις μηπως καμια φωτογραφια της τωρινης σου καταστασης?nw2 εισαι μονο?απο θεραπειες κανεις τιποτα?
panos1982 είπε:[quote author=hopefull link=topic=897.msg16768#msg16768 date=1251413550]
Πανο εχεις μηπως καμια φωτογραφια της τωρινης σου καταστασης?nw2 εισαι μονο?απο θεραπειες κανεις τιποτα?
aleksandros είπε:Βλεποντας αυτη την φωτο εχει δικιο ο Πανος,
γιατι οτι και να χρησιμοποιηση δεν προκειτε ποτε να κατεβει ο κροταφος εκει που θελει.
Επομενως εφοσων θελει να κατεβει το hairline δεν υπαρχει αλλη επιλογη,
το θεμα ειναι το τη γινεται μελλοντικα με την εξελιξη.
panos1982 είπε:[quote author=aleksandros link=topic=897.msg16775#msg16775 date=1251448418]
Βλεποντας αυτη την φωτο εχει δικιο ο Πανος,
γιατι οτι και να χρησιμοποιηση δεν προκειτε ποτε να κατεβει ο κροταφος εκει που θελει.
Επομενως εφοσων θελει να κατεβει το hairline δεν υπαρχει αλλη επιλογη,
το θεμα ειναι το τη γινεται μελλοντικα με την εξελιξη.
aleksandros είπε:τη εχει ο biscuit μια χαρα ειναι.
η τριχα του ειναι λεπτη το αποτελεσμα ειναι καλο.
hopefull είπε:[quote author=aleksandros link=topic=897.msg16784#msg16784 date=1251457400]
τη εχει ο biscuit μια χαρα ειναι.
η τριχα του ειναι λεπτη το αποτελεσμα ειναι καλο.
panos1982 είπε:...αρα κι εγω για κει παω αλλα βασιζομαι στη φιναστεριδη!!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panos1982 είπε:hopefull τι παρενεργριες εβγαλες μετα απο τουσ 9 μηνες????στη λιμπιντο???εγω στους 5 μηνες ειμαι μια χαρα ακομα...βασικα βασιζομαι στο οτι εχω σχεδον την τριπλασια διυδροτεστοστερονη στο αιμα μου απ οτι πρεπει και πιστευω οτι γι αυτο και μονο δε νομιζω να παρουσιασω κατι...
durix είπε:[quote author=panos1982 link=topic=897.msg16807#msg16807 date=1251479767]
hopefull τι παρενεργριες εβγαλες μετα απο τουσ 9 μηνες????στη λιμπιντο???εγω στους 5 μηνες ειμαι μια χαρα ακομα...βασικα βασιζομαι στο οτι εχω σχεδον την τριπλασια διυδροτεστοστερονη στο αιμα μου απ οτι πρεπει και πιστευω οτι γι αυτο και μονο δε νομιζω να παρουσιασω κατι...
durix είπε:ΟΚ ΦΙΛΟΣ.....πιστευω να καταλαβες τον προβληματισμο μου παντως.....
durix είπε:προχθες ειχα συζητηση μενα φιλο γιατρο (παιρνει ειδικοτητα γυναικολογου![]()
) στο χαλαρο...και του λεω θα παω για εξετασεις dht και τα σχετικα και αν βγαλω αυξημενη πανω απο το φυσιολογικο θα παρω φινα.....(με λιγοτερο αγχος οτι θα εχω παρενεργειες, αφου θα εχω πολλα αποθεματα dht)
ΚΑΙ γυρναει και μου λεει...ρε μ@λ@κ@ αν βγαλεις πανω απο το φυσιολογικο τοτε πρεπει να ψαχτεις ακομη περισσοτερο, να βρεις απο που προερχεται αυτο.....και με γειωσε.....![]()