Μεταμοσχευση τσακαλου στον dr hasson

Hopefull

New Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΣΤΟΝ DR HASSON

Πανο εχεις μηπως καμια φωτογραφια της τωρινης σου καταστασης?nw2 εισαι μονο?απο θεραπειες κανεις τιποτα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

hopefull είπε:
Πανο εχεις μηπως καμια φωτογραφια της τωρινης σου καταστασης?nw2 εισαι μονο?απο θεραπειες κανεις τιποτα?

Λοιπον ειμαι 27 χρονων και η τριχοπτωση δλδ το receding hairline αρχισε απο τα 17 μου....μεχρι τα 20 με γρηγορους ρυθμους στους κροταφους.....αυτα τα 3 χρονια εχασα πολυ εδαφος στους κροταφους οχι αστεια.....
αλλα απ τα 20 ως σημερα στα 27 χαλαρωσε το πραγμα.....Θεραπεια δεν εκανα καμμια και πριν 5 μηνες αρχισα θεραπεια με φιναστεριδη και λουζομαι με fungoral....ναι εκει στο nw2 παιζω......
και τραβηξα μια φωτογραφια τωρα στα καπακια για παρτι σου.... ;)

εδω εχει και μερικες που ειχα τραβηξει να τις δει ο comb http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,721.255.html

Hopefull

New Member

panos1982 είπε:
[quote author=hopefull link=topic=897.msg16768#msg16768 date=1251413550]

Λοιπον ειμαι 27 χρονων και η τριχοπτωση δλδ το receding hairline αρχισε απο τα 17 μου....μεχρι τα 20 με γρηγορους ρυθμους στους κροταφους.....αυτα τα 3 χρονια εχασα πολυ εδαφος στους κροταφους οχι αστεια.....
αλλα απ τα 20 ως σημερα στα 27 χαλαρωσε το πραγμα.....Θεραπεια δεν εκανα καμμια και πριν 5 μηνες αρχισα θεραπεια με φιναστεριδη και λουζομαι με fungoral....ναι εκει στο nw2 παιζω......
και τραβηξα μια φωτογραφια τωρα στα καπακια για παρτι σου.... ;)

εδω εχει και μερικες που ειχα τραβηξει να τις δει ο comb http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,721.255.html
[/quote]

χαχαχαχαχαχαχαχαχ πλακα μου κανεις???????φιλε δικη σου επιλογη ειναι τι θα κανεις αλλα τα μαλλια σου ειναι μιααααααααααα χαρα ακομα.προσωπικα νομιζω οτι τζαμπα πας να μπεις σε περιπετειες, μασα εκει τη fina πασαλειψε και λιγο regaine και περιμενε 5 χρονακια ακομα μπας και βγει κανα κανουριο μαγικο φιλτρο και μετα το ξανασκεφτεσαιμ...πολυ νωρις το αρχιζεις το ταξιδι και δε χρειαζεται να ταλαιπωρεισαι

Panos1982

Well-Known Member

δε φαινεται καλα απ τις φωτο.....κοιτα αυτην εδω φατσα καλυτερα.......
εχει μεγαλωσει πολυ το μετωπο αδερφε......ολοκληρο 50ευρο χωραει εκει μεσα και δε γουσταρω.....
ουτος η αλλος τα εχω κανονισει θα παω για εμφυτευση δε το συζηταω....και τα 2500 θυλακια χωρανε ανετα εκει μεσα....το θεμα ειναι να βγουν ολα σωα και αβλαβη.....

Υ.Γ και μη τα βλεπεις ετσι αν σου φαινονται καλα....βρεγμενα φαινονται ακομα χειροτερα....αλλα τωρα ειμαι στο δωματιο και βαριεμαι να παω απο κει στο μπανιο....ασε που κοιμουνται και οι δικοι μου....χαχα... :knup:

aleksandros

New Member

Βλεποντας αυτη την φωτο εχει δικιο ο Πανος,
γιατι οτι και να χρησιμοποιηση δεν προκειτε ποτε να κατεβει ο κροταφος εκει που θελει.
Επομενως εφοσων θελει να κατεβει το hairline δεν υπαρχει αλλη επιλογη,
το θεμα ειναι το τη γινεται μελλοντικα με την εξελιξη.

Panos1982

Well-Known Member

aleksandros είπε:
γιατι οτι και να χρησιμοποιηση δεν προκειτε ποτε να κατεβει ο κροταφος εκει που θελει.

Σωστα ελαλησες αλεξ........ακριβως ετσι το βλεπω κι εγω.....η μινοξιδιλη κ σια ο.ε δεν κανουν για μενα....μονο η εμφυτευση...
τωρα για το μελλον που λες περνω φινα....τι να πω 9 στους 10 περιοριζουν τη τριχοπτωση....αν εγω ανηκω στο αλλο 1/10 τι να πω....θα ειμαι πολυ γκαντεμης.....!!!!

Hopefull

New Member

panos1982 είπε:
[quote author=aleksandros link=topic=897.msg16775#msg16775 date=1251448418]

Σωστα ελαλησες αλεξ........ακριβως ετσι το βλεπω κι εγω.....η μινοξιδιλη κ σια ο.ε δεν κανουν για μενα....μονο η εμφυτευση...
τωρα για το μελλον που λες περνω φινα....τι να πω 9 στους 10 περιοριζουν τη τριχοπτωση....αν εγω ανηκω στο αλλο 1/10 τι να πω....θα ειμαι πολυ γκαντεμης.....!!!!
[/quote]

Kοιτα απο hairloss pattern εισαι τυχερος που εχεις τοσο μαλλι γιατι και λογικα εισαι απο αυτους που θα εχουν καλα αποτελεσματα. Το μονο που με ανησυχει ειναι αν προχωρησει η τριχοπτωση και πιο πισω...αν πας μονο για 2500 grafts τοτε το strip θα ειναι μικρο και λογικα δε θα φαινεται σαν αλλα.Σε αυτη τη φαση ολα ειναι με το μερος σου και πας με τους καλυτερους οιωνους, η μεταμοσχευση σου εγω τη χαρακτηριζω πολυτελεια και οχι αναγκη απο τη στιγμη που απλα εχεις recession(εχεις δει τα αποτελεματα του Βiscuit?χειροτερο μαλλι απο το δικο αλλα παρομοια περιπτωση)...το κλειδι ειναι να μη προχωρησει η τριχοπτωση αλλο και πως θα ανταποκρινεσαι στη fina μακροπροθεσμα.

Φαινεσαι αποφασισμενος και δε θελω να βαρεσω καμπανακια η να σε πρηζω με αυτα που λεω απλα τα λεω επειδη το μαλλι σου ειναι τοσο ωραιο που εγω δε θα μπαινα σε εγχειρησεις ακομα.

aleksandros

New Member

τη εχει ο biscuit μια χαρα ειναι.
η τριχα του ειναι λεπτη το αποτελεσμα ειναι καλο.

Hopefull

New Member

aleksandros είπε:

αυτο λεω μια χαρα ειναι και ηταν και σε χειροτερη μοιρα απο το πανο. το ειπα απλα για να δει οτι σε πρωτη φαση ολα ειναι με το μερος του. το μελλον ειναι το θεμα αλλα ειναι κατι ακομα που δε μπορω να αποδειξω οποτε δε το συνεχιζω :-X

Panos1982

Well-Known Member

hopefull είπε:
[quote author=aleksandros link=topic=897.msg16784#msg16784 date=1251457400]

αυτο λεω μια χαρα ειναι και ηταν και σε χειροτερη μοιρα απο το πανο. το ειπα απλα για να δει οτι σε πρωτη φαση ολα ειναι με το μερος του. το μελλον ειναι το θεμα αλλα ειναι κατι ακομα που δε μπορω να αποδειξω οποτε δε το συνεχιζω :-X
[/quote]
hopefull δε χρειαζεται να αποδειξεις τιποτα....ξερω οτι στο μελλον οσο περναει ο καιρος τοσο θα χανω μαλλια γι αυτο αρχισα να περνω φινα...για να το σταματησω αυτο οσο μπορω...Τα μαλλια μου δε πεφτουν με τοσο γρηγορους ρυθμους οποτε θεωρω οτι αν η φινα δουλευει για μενα η τριχοπτωση μου θα αργισει πραγματικα πολυ......
Ο πατερας μου ειναι 57 αλλα εχει οσα μαλλια εχω κ εγω τωρα...αρα εχω παρει απ τον πατερα της μανας μου....ο οποιος ειναι nw6 και μετα τα 30-32 αρχισαν να του πεφτουν κ πισω....αρα κι εγω για κει παω αλλα βασιζομαι στη φιναστεριδη!!!!
Ο biscuit δεν εχει σχεση με μενα εχουμε μεγαλη διαφορα.....!!!
Αυτος που ειναι στο ιδιο στυλ αλλα σε χειροτερη μοιρα ειναι αυτος παρακατω... :
Doctor Hasson Hair Transplant - 3355 Grafts - 1 Session

και το αποτελεσμα του και η πυκνοτητα του μου αρεσει παρα πολυ!!!!!!

Hopefull

New Member

panos1982 είπε:
...αρα κι εγω για κει παω αλλα βασιζομαι στη φιναστεριδη!!!!

Ειναι ρισκο φιλε αλλα εν μερη σε καταλαβαινω...ετσι ειναι η σημερινη κατασταση δυστυχως, αν θες να ξεκινησεις τις μεταμοσχευσεις νωρις πρεπει να βασιζεσαι στη φιναστεριδη.Μακαρι ολα να πανε καλα και το φαρμακο να μη σου βγαλει ποτε sides και να δουλευει για πολλα χρονια.Εγω οταν το πρωτοδοκιμασα μου βγαλε sides μετα απο 8-9 μηνες!!!Στην αρχη ειχα και πιο πολυ libido...τη δευτερη φορα που το ξεκινησα γιατι λεω μπορει να φταιγε τιποτα αλλο και λεω ασ ξαναδοκιμασω μου βγαλε sides απο το πρωτο μηνα!και λεω οκ τελος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

φιλε πανο το καλο με σενα ειναι οτι εφθασες 27 χρονων χωρις μεγαλες απωλειες και χωρις φαρμακα εγω π.χ. που ειμαστε ιδια ηλικια και περιπου ιδιο μαλλι ειχα επιθετικη τριχοπτωση απο τα 19 και με τη φινα εδω και 2 χρονια καταφερα οχι μονο να τα κρατησω αλλα μαζι με το regaine nα εχω κι ενα regrowth
τωρα οσον αφορα το μπροστινο μερος εκει υπαρχει προβλημα γιατι η φινα δεν δουλεβει τοσο καλα μπροστα αλλα το regaine δουλευει και θα επρεπε να το ειχες προσθεσει οπως και ενα τοπικο dht για μπροστα παντα
σιγουρα η καλυτερη λυση ειναι η μεταμοσχευση και πιστευω εχεις κανει καλη επιλογη
υ.γ. το τελευταιο καιρο δεν ειμουν πολυ συνεπης με regaine και τοπικα και μπορω να πω πως εχει φανει στη hairline μου :-[

omar77

New Member

Φιλε Πανο κανεις λαθος με την φωτο που εβαλες του κινεζου. Η ουλη του εχει γινει ποιο πανω εκει που δεν ειναι το μαλλι ξυρισμενο. Μου ειχε στειλει ο hasson με Mail τις φωτο του οταν τον ρωτουσα για την ουλη αλλα δεν τις βρισκω τωρα ρε γαμωτο.

Εντωμεταξυ Πανο εχουμε ριξει τοσο γελιο που φοβαμαι μη μας βγουν ξινα!!!!

Βοηθα μας ΘΕΕ ΜΟΥ :worshipper :worshipper :worshipper

Panos1982

Well-Known Member

hopefull τι παρενεργριες εβγαλες μετα απο τουσ 9 μηνες????στη λιμπιντο???εγω στους 5 μηνες ειμαι μια χαρα ακομα...βασικα βασιζομαι στο οτι εχω σχεδον την τριπλασια διυδροτεστοστερονη στο αιμα μου απ οτι πρεπει και πιστευω οτι γι αυτο και μονο δε νομιζω να παρουσιασω κατι....Οσο για το αν δουλευει η οχι....κοιτα στο crown δεν εχω προβλημα για να μπορεσω να δω....και στο hairline η φινα δε κανει και τοσα....οποτε...δεν ειμαι σιγουρος...αλλα αν εξαιρεσω αυτο το μηνα που εχω "εποχιακη τριχοπτωση" μαλλον....τους προηγουμενους ειχε μειωθει.....Απλα σταματαω το μυαλο μου και δε το αφηνω να σκεφτεται τι θα συμβει ΑΝ κατι δε παει καλα.....

Ομαρ μη μασαααααςςς γελα τωρα που μπορουμε φιλε μουυυυ γιατι μετα μας βλεπω να κλαιμε μια και καληηηη....χ0α0χα0χαχα0....την φωτο με το ταβλι που ελεγες....βλεπω να μας την βγαζουν στο ψυχιατριο...εκει θα καταληξουμε....!!!!!! :D :D :D Χαλαρα μωρε...παμε στον καλυτερο.....αλλα αν βαλει κ λιγο ο θεος το χερι του :grandpa: ....δε θα μας χαλασει κιολας.... 8) χαχα

durix

New Member

panos1982 είπε:
hopefull τι παρενεργριες εβγαλες μετα απο τουσ 9 μηνες????στη λιμπιντο???εγω στους 5 μηνες ειμαι μια χαρα ακομα...βασικα βασιζομαι στο οτι εχω σχεδον την τριπλασια διυδροτεστοστερονη στο αιμα μου απ οτι πρεπει και πιστευω οτι γι αυτο και μονο δε νομιζω να παρουσιασω κατι...

Πανο τις εξετασεις για dht ποιος σου τις εγραψε???(ειδικοτητα)
και οταν βρεθηκε παραπανω απο το φυσιολογικο που το απεδωσε...γιατι οπως καταλαβαινεις οτι ειναι παραπανω απτο φυσιολογικο, δεν ειναι αυτο που λεει και η λεξη...................δεν ειναι φυσιολογικο

τα μαλλια οπως πολυ καλα γνωριζεις σου - μου - μας πεφτουν επειδη εχουμε την προδιαθεση στη dht...και οχι την υπερτριπλασια.....

προχθες ειχα συζητηση μενα φιλο γιατρο (παιρνει ειδικοτητα γυναικολογου :p :p) στο χαλαρο...και του λεω θα παω για εξετασεις dht και τα σχετικα και αν βγαλω αυξημενη πανω απο το φυσιολογικο θα παρω φινα.....(με λιγοτερο αγχος οτι θα εχω παρενεργειες, αφου θα εχω πολλα αποθεματα dht)

ΚΑΙ γυρναει και μου λεει...ρε μ@λ@κ@ αν βγαλεις πανω απο το φυσιολογικο τοτε πρεπει να ψαχτεις ακομη περισσοτερο, να βρεις απο που προερχεται αυτο.....και με γειωσε..... :(

Panos1982

Well-Known Member

durix είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=897.msg16807#msg16807 date=1251479767]
hopefull τι παρενεργριες εβγαλες μετα απο τουσ 9 μηνες????στη λιμπιντο???εγω στους 5 μηνες ειμαι μια χαρα ακομα...βασικα βασιζομαι στο οτι εχω σχεδον την τριπλασια διυδροτεστοστερονη στο αιμα μου απ οτι πρεπει και πιστευω οτι γι αυτο και μονο δε νομιζω να παρουσιασω κατι...

Πανο τις εξετασεις για dht ποιος σου τις εγραψε???(ειδικοτητα)
και οταν βρεθηκε παραπανω απο το φυσιολογικο που το απεδωσε...γιατι οπως καταλαβαινεις οτι ειναι παραπανω απτο φυσιολογικο, δεν ειναι αυτο που λεει και η λεξη...................δεν ειναι φυσιολογικο

τα μαλλια οπως πολυ καλα γνωριζεις σου - μου - μας πεφτουν επειδη εχουμε την προδιαθεση στη dht...και οχι την υπερτριπλασια.....

προχθες ειχα συζητηση μενα φιλο γιατρο (παιρνει ειδικοτητα γυναικολογου :p :p) στο χαλαρο...και του λεω θα παω για εξετασεις dht και τα σχετικα και αν βγαλω αυξημενη πανω απο το φυσιολογικο θα παρω φινα.....(με λιγοτερο αγχος οτι θα εχω παρενεργειες, αφου θα εχω πολλα αποθεματα dht)

ΚΑΙ γυρναει και μου λεει...ρε μ@λ@κ@ αν βγαλεις πανω απο το φυσιολογικο τοτε πρεπει να ψαχτεις ακομη περισσοτερο, να βρεις απο που προερχεται αυτο.....και με γειωσε..... :(
[/quote]

Durix θα απαντησω μια στα γρηγορα γιατι βιαζομαι.....κανεις δε μου εγραψε τις εξετασεις.....εχω πολλες γνωσεις πλεον σε ολα απο το ιντερνετ....Τις εξετασεις τις εκανα σε μικροβιολογο....δε πηγα σε γιατρο και δε ζητησα κανενος γιατρου τη γνωμη...ξερεις γιατι???γιατι ξερω πιο πολλα απ αυτους....Ισως ακουστω ξερολας αλλα ετσι ειναι...τεσπα...το οριο dht ειναι απο 0.3-0.9 και ειχα 2.1
Την αλλη μερα πηγα και πηρα φινα....ετσι απλα.....
Ο παππους μου που του μοιαζω εχει αυξημενη dht στα 65 του επαθε διογκωση του προστατη.....εκανε εγχειρηση....
ξερεις γιατι???ειχε πολυ dht....οπως εγω.....αυξηθηκε το psa του....ευτχυχως το ηξερε κ το προλαβε νωρις...
ΜΕ την φινα οι τιμες της dhτ μου θα ερθουν στα φυσιολογικα ορια.....Το προβλημα ειναι οτι στην εφηβεια τα γεννητικα μου οργανα αρχισαν να παραγουν το ενζυμο 5α αναγωγαση και απο καποια κληρονομικη ορμονικη ανωμαλια το παραγουν σε πολυ μεγαλυτερες ποσοτητες απο αυτη που χριεαζεται ο οργανισμος μου....εξ ου κ το προβλημα.....
Εχει παρατηρηθει οτι 95% των ανδρων που εχουν αυξημενη dht πασχουν απο ανδρικη αλωπεκια γενετικου τυπου....
Μονο 5% αυτων ειχαν αυξημενη κ δε παρουσιαζαν προβλημα.....οσο για μενα....κλασσικα ανηκω στο 95%....
Ειναι πολλα ακομα αλλα αλλη φορα ισως.....πιο αναλυτικα να τα συζητησουμε....Αυτα που σου λεω δε τα ξερω απο γιατρο....
Τα εχω διασταυρωσει απο μελετες που εχουν καταχωρησει ειτε ιατρικες ειτε πειραματικες και παντα τα διασταυρωνω.....γιατι οπως οι περισσοτεροι ειμαι κι εγω καχυποπτος ακρετα......

durix

New Member

ΟΚ ΦΙΛΟΣ.....πιστευω να καταλαβες τον προβληματισμο μου παντως.....

omar77

New Member

φιλε τσακαλε στο σαιτ σου σου προτεινω να φιαξεις να μπορεις να κανεις αναζητηση ανα κλιμακα nw ειναι πολυ σημαντικο. Εκτος αν υπαρχει κ δεν το χω βρει

Panos1982

Well-Known Member

durix είπε:
ΟΚ ΦΙΛΟΣ.....πιστευω να καταλαβες τον προβληματισμο μου παντως.....

Durix ευλογα λες οτι το θεμα δεν ειναι να μειωσουμε την dht αλλα να βρουμε γιατι οι θυλακες ειναι ευαισθητοι σε αυτην....
δυστηχως ακομα κανεις δε ξερει τι ειναι αυτο που αλλους θυλακες τους κανει να αντεχουν στην dht(σταθερη τριχοφυια) και αλλοι ειναι ευαισθητοι και ατροφουν εξ αιτιας της......(ανδρικη αλωπεκια).....
Αυτο που εχει παρατηρηθει ειναι οτι οποιος εχει ευαισθητους θυλακες στην dht αυτοματα αρχιζει και παραγει ο οργανισμος του περισσοτερη......Τωρα το γιατι δε το ξερουμε....
Εχει τυχει σε μικρο ποσοστο που δε θυμαμαι ποσο ακριβως αλλα οχι πανω απο 10% οτι καποιοι ειχαν τριχοπτωση και η dht τους ηταν μες τα ορια του φυσιολογικου.....και νομιζω οι περισσοτεροι ηταν κινεζοι αν θυμαμαι καλα.....
Οσο γι αυτο που λες οτι να ψαχτω να βρω τι συμβαινει που εχω πολυ dht δε χρειαζεται να ψαξω τιποτα.....αυτο ειναι το φυσιολογικο μου....ο οργανισμος μου ειναι ρυθμισμενος να παραγει τοση....βεβαια ειναι λαθος του οργανισμου μου...αλλα ετσι ειναι ρυθμισμενος.....δε μπορω να κανω κατι....μπορω μονο να παρω φινα να την μειωσω τεχνιτα......
Πως ειναι οταν ενα μικρο αγορακι το βλεπεις και ειναι θυληπρεπης.....και στο τελος απο τη φυση του γινεται gay...δε λεω αυτους που το κανουν για να γουσταρουν λεω αυτους που συμπεριφερονταν σαν κοριτσακια απο μικρα παιδια.....απλα αυξανονται οι θυληκες τους ορμονες πιο πολυ απ τις αρσενικες.....ετσι λειτουργουν....δεν αλλαζει αυτο....ειναι λαθος του οργανισμου....αλλα ειναι ετσι ειναι ρυθμισμενος.......
αναθεμα με αν βγει ακρη απ ολο αυτο γιατι τα γραφω ολα πολυ γρηγορα και μποερδεμενα....sorry..... :down

Hopefull

New Member

durix είπε:

Φιλε τωρα με κολλησες...οπως ανεφερα και παραπανω στην αρχη οτν επαιρνα propecia ειχα πιο μεγαλη libido απο πριν δεν μιλαμε οτι εγινα και γκουσγκουνης αλλα το ενιωθα και ελεγα τι λενε οι παπαρες στα forum εδω μιλαμε βραχος...λες να ειναι οσο προσπαθει ο οργανισμος ακομα να ισσοροπησει (το λεγομενο reflex hyperandro kati). Η fina παει να το ριξει και αυτο προσπαθει να παραγει ακομα περισσοτερο για να αντισταθει στο φαρμακο μεχρι που στο τελος ισσοροπει και...αρχιsan τα αρνητικα sides?

εμενα παντως αρχισαν εκει στους 9 μηνες απο οτι θυμαμαι και αντεξα μεχρι το χρονο οπου τα πραγματα ειχαν γινει πολυ ασχημα...τη δευτερα φορα απο το πρωτο μηνα αλλα εκει μπηκα με l-arginine για να το παλεψω αλλα ενω οι στησεις ειχαν φτιαξει καπως το sex ειχε το ιδιο ενδιαφερον με το σιδερωμα...απο μαλλι παντως ειχε κανει τρελη δουλεια...μειωσα και τη δοση σιγα σιγα μεχρι το 0.2 αλλα ειχα παρει τη κατηφορα πλεον και το σταματησα τελειως για να φυγουν ολα τα προβληματα...τωρα ειναι για μενα οτι το σκορδο για τοθσ βρικολακες δε θελω ουτε να το βλεπω, μου θυμιζει τις παλιες ξεφτιλες 7SFGSFG

εντωμεταξυ ο πανουλης πρεπει να τα χει δει ολα χαχαχαχαχαχαχαχαχ.

Μπλουζα