Παδιά, θορυβήθηκα με τα όσα διάβασα εδώ και έκλεισα άλλο ένα ραντεβού στην DHI για να ξαναμιλήσω μαζί τους. Τους είπα τι διάβασα περί μοσχευμάων κλπ και επίσης για το εργαλείο τους. Τελικά όντως το εργαλείο τους είναι παρόμοιο με το Choi, αλλά όπως μου είπαν εξελιγμένο τόσο γιατί ρυθμίζει όλες τις παραμέτρους (βάθος, γωνία κλπ) όσο και γιατί ξεκινάει, όπως μου είπαν, από 0,7 του χιλιοστού διάμετρο. Η αλήθεια είναι ότι μετά από αυτά που διάβασα ήμουν λίγο διστακτικός, αλλά η πλάκα είναι ότι όντως τελικά έχουν κα πατέντα για το εργαλείο τους και μάλιστα τοιχοκολλημένη. Την έβγαλα φωτογραφία και την ανεβάσω για να δείτε και εσείς και αυτοί που ξέρουν περισσότερα από εμένα
@kwsTakis η κλινική έχει κάνει κάποια βήματα προόδου (σε σχέση με το παρελθόν) ένα από αυτά , (όπως έχω πει πολλές φορές ) είναι και η χρήση των Choi Implanters.
Σου ανεβάζω και πάλι , ότι είχα ανεβάσει για σένα , σε άλλο νήμα:
Στο 90% των implanters ρυθμίζεται το βάθος & η γωνία κ.λπ , κάτι που φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία
Το πιστοποιητικό που ανέβασες δέν διακρίνεται καθαρά ΤΙ πιστοποιεί (μπορεί να είναι το CE mark του choi , μπορεί και οτιδήποτε ) και προσωπικά δέν μου λέει κάτι...
όταν Choi implanters κατασκευάζονται και κατά παραγγελία από πολλές κλινικές!.
Το ότι διατυμπανίζουν σάν κατόρθωμα ότι το Choi Implanter τους ξεκινάει από 0,7 του χιλιοστού διάμετρο , προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο όταν γνωρίζω πρωτοκλασάτους γιατρούς , που εδώ και μια τριετία δουλεύουν από 0.6 και πάνω!!!
(photo 0.6mm και υπάρχουν και ενδιάμεσα νούμερα-διάμετροι )
Έκανες καλά που έκλεισες και πάλι ραντεβού μαζί τους...και προσπάθησε να μήν είσαι τόσο παρορμητικός και ενθουσιώδεις με την κλινική , όπως ήσουν πριν μερικές ημέρες με τα εγκώμια που της έπλεκες.
Γιατί μπορεί εσύ να έκανες μια μικρή έρευνα αγοράς και θεώρησες ότι είναι οι καλύτεροι , (που ΕΙΝΑΙ, συγκρινόμενη ΟΜΩΣ με την μετριότητα & την ανεπάρκεια των υπόλοιπων Ελληνικών κλινικών) εμείς όμως έχουμε κάνει μια έρευνα αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο και βέβαια παρακολουθούμε χρόνια την συγκεκριμένη εταιρεία , και δέν είναι λίγα τα άσχημα αποτελέσματα που έχουμε δεί και τα κεφάλια που έχει πάρει !.
(μια ανασκόπηση στα νήματα του forum αρκεί για να δείς και μόνος σου)
Όπως και να έχει άν "χρεωθείς" ένα απο τους γιατρούς που σου προτείνει ο
@kapa λογικά θα πάς καλά!.
Ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να καταφέρει η DHI να δαμάσει την τεχνική των Choi implanters και να ανεβάσει το ποσοστό πύκνωσης απο το 30-35 ανά τετ.εκατοστό άν όχι στο 60-65-70 που υλοποιούν άλλες κλινικές , τουλάχιστον στο 50...γιατί μήν ξεχνάμε ένα από τα πλεονεκτήματα των chois ( πέρα απο την γρήγορη επούλωση

, και την εξοικονόμηση χρόνου της κλινικής κατά την τοποθέτηση

) είναι και η βελτιστοποίηση των πυκνοτήτων…κάτι που η συγκεκριμένη κλινική ΔΕΝ έχει καταφέρει ακόμα να φτάσει !!!
Αυτά , καλή επιτυχία!