Είναι σε μορφή σκόνης. Βάζεις ενα scoop σε νερό ή χυμό. Προσωπικά νομίζω ότι καμία μορφή κολλαγόνου δεν απορροφάται από τον οργανισμό, ή για να το πω διαφορετικά, δεν αξιοποιείται όπως πρέπει.
Ο καλύτερος τρόπος αναπλήρωσης κολλαγόνου, είναι η υποκίνηση του οργανισμού να παράξει ο ίδιος, με την ενίσχυση των πρωτεινών που συντελούν σε αυτό, αλλά βέβαια παραμένει ένα θέμα με την ποιότητά του από μια ηλικία και μετά και πιστεύω ότι πάνω σε αυτό βοηθάει το εν λόγο σκεύασμα.
Ουσιαστικά δηλαδή, δεν σου δίνεται έτοιμο, όπως το πόσιμο κολλαγόνο, το οποίο "λενε" ότι καταστρέφεται από τα γαστρικά οξέα, αλλά βοηθάει τον οργανισμό, όχι μόνο να παράξει περισσότερο κολλαγόνο, αλλά και ποιοτικότερο.
Όλα αυτά βέβαια, στη θεωρία...