Georgie
Well-Known Member
Σταμάτησε την, μη σε απασχολείΚαλήμερα επανέρχομαι στο θέμα μετά από ενάμιση μήνα περίπου και βάζοντας μια φορά την μέρα τα καρδιακά θέματα έφυγαν ,πλέον μπήκα στον 5μηνα και λέω να την σταματήσω ποια η γνώμη σας ?
Σταμάτησε την, μη σε απασχολείΚαλήμερα επανέρχομαι στο θέμα μετά από ενάμιση μήνα περίπου και βάζοντας μια φορά την μέρα τα καρδιακά θέματα έφυγαν ,πλέον μπήκα στον 5μηνα και λέω να την σταματήσω ποια η γνώμη σας ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οκ φίλος σε ευχαριστώ .Σταμάτησε την, μη σε απασχολεί
Advanced hair clinics στο Ηράκλειο .Που την έκανες φίλε μου τη μμ?
Καλή επιτυχία σου εύχομαι φίλε και ολα καλά να πάνε.Advanced hair clinics στο Ηράκλειο .
σε ευχαριστώ .Καλή επιτυχία σου εύχομαι φίλε και ολα καλά να πάνε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτα που αναφερεις ποτε ξεκινησαν? Γενικοτερα οπως συμβαινει με ολα τα φαρμακα, οι περισσοτερες παρενεργειες οφειλονται σε υπερδοσολογια.δεν γίνεται να μην έχεις παλιότερα κανένα σύμπτωμα και ξαφνικά ταχυκαρδίες ,ζαλάδες ,εμβοες και να μην αναρωτηθώ τι άλλαξε στην καθημερινοτητα μου και να ψάχνομαι από αυτό πρώτα .
Ότι σου λέει ο φίλος κάνε .
Πήγαινε σε μια εφημερία η καλύτερα σε ένα εξωτερικό γιατρό λόγω Covid
Κάνε τις απαραίτητες εξετάσεις κα ι καμία αξονική αν είναι δυνατό.
Να σου πουν με σιγουριά να κόψεις τη μινοξιδιλη .
Μη κάνεις κάποιο λάθος και έχεις τραβηγματα![]()
Φίλε για μινοξιδιλη μιλάμε .Τραβήγματα με την μινοξιδίλη μπορεί να μην έχει φίλε μου, με άλλα φάρμακα όμως μπορεί να έχει και σοβαρά. Αν και σε αυτό διαφωνείς και νομίζεις ότι δεν πρέπει να κάνει εξετάσεις ένας που έχει πιθανά συμπτώματα από κάποιο φάρμακο οκ. Πάω πάσο και λέω εγώ τις μπούρδες. Δεν έχω θέμα και ζητώ συγγνώμη κιόλας που είπα να κάνει εξετάσεις και να ακούει γιατρούς κάποιος που λέει ότι έχει ταχυπαλμίες,ζαλάδες, μη στύση, αδύναμα σπέρματα και άλλα πολλά που διαβάζω για το εκάστοτε φάρμακο. Εξετάσεις είπα να κάνει πριν προχωρήσει σε κάτι. Όχι να το βάλει φωτιά. Να είσαι καλά και πάλι και σε ευχαριστώ για το demi ειρωνικό σχόλιο![]()
Φίλε για μινοξιδιλη μιλάμε .
Plus ότι όλοι του είπαμε να τη μειώσει και προσωπικά του είπα να τη σταματήσει .Δεν επηρεάζει τη φύτρωση .
Δε του κάναμε συνταγογράφηση
Φίλε μου 5 mg Ημερησίως?Γεια χαρά σας.. Ξεκίνησα χάπι μινοξιδιλης 5mg πριν 3 βδομάδες κάπου εκεί, ταυτόχρονα με πέρασμα από φίνα σε ντουτα (αβονταρτ). Στις 3 βδομάδες λοιπόν ξεκινάει πόνος στο αριστερό στήθος, αίσθηση αρρυθμιών, ταχυκαρδίες κλπ. Επίσης ένιωθα να χτυπάει ο πόνος πλάτη κλπ.. Λέω πάει πάμε για έμφραγμα. Πρώτη σωστή κίνηση κατευθείαν παθολόγο και καρδιολόγο την επόμενη χωρίς να διακόψω κάτι. Καρδιογράφημα οκ, παλμοί οκ, καμία αρρυθμία κλπ. Τα συζητώ με τους γιατρούς και συνειδητοποιώ ότι όταν ξεκίνησα τα χάπια, ξανάρχισα το γυμναστήριο μετά το καλοκαίρι και με έχει πιάσει σοβαρό πιάσιμο (ειδικά μετά από εντατική προπόνηση στήθους με βάρη). Σε 2 μέρες δεν είχα πλέον κανένα σύμπτωμα. Προφανώς και έχω τον νου μου και το παρακολουθώ. Αλλά. Πρώτον ας μην κάνουμε μόνοι μας το γιατρό ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα. Πχ εμένα από τον πανικό μου με έπιαναν ταχυκαρδίες/αρρυθμίες επειδή είχα πιάσιμο από τις προπονήσεις. Δεύτερον τα φάρμακα αυτά - σε χαμηλά ποσοστά βέβαια - έχουν αυτές τις παρενέργειες. Το λενε οι γιατροί το λένε και οι οδηγίες του φαρμάκου, συνεπώς ούτε να το υποτιμάς θέλει, μπορεί να είσαι ο ένας στους εκατό. Αυτά και θα σας ξαναενημερωσω για την πορεία μου.