Καλυτερη επιλογη για μεταμοσχευση με budget 3000-3500

JimKan1

Well-Known Member
Εκλεισα στον Θεοδωρο Μπρεντα , τον αυγουστο τιμη 3300 , ειπε για την περιπτωση μου κ την δοτρια που εχω συνιστα να κανω FUT ,
Μαλιστα

Θεωρει οτι θα εχω ικανοποιητικο κ καλο αποτελεσμα ,
Το καλο αποτελεσμα πως το εννοεi; πχ για καποιους γιατρους αυτο εδω ειναι καλο αποτελεσμα

mpogiopoulos-2.jpg

και το λεω χωρις καμια διαθεση για αστεια, εσενα πχ αυτο σου φαινεται καλο;

Αν οχι, του ζητησες να σου δειξει αποτελεσματα του με FUT και σου αρεσαν; Η εχεις δει καποιον που εχει κανει εκει FUT και σου αρεσε;

ακουγεται σοβαρος κ καλος γιατρος ,
Τον συγκεκριμενο γιατρο δεν τον ξερω, αλλα ολοι καλοι και σοβαροι ακουγονται, το θεμα ειναι τι κανουν στο χειρουργειο

εχετε καποια διαφορετικη γνωμη ?
Ναι, ακυρωσε το ραντεβου και κατσε ψαξε και ενημερωσου για τα βασικα των μεταμοσχευσεων και πως λειτουργουν ετσι ωστε να μπορεις να παρεις τη σωστη αποφαση με τα σωστα κριτηρια για σενα πριν να ειναι πολυ αργα και εχεις ενα μεγαλο χαμογελο στην πισω πλευρα του κεφαλιου σου και στην πανω πλευρα να εισαι σαν οργωμενο χωραφι, η FUT ειναι δυσκολο χειρουργειο και υπαρχει κυριολεκτικα μονο ενας γιατρος στην Ευρωπη που παραγει καλα αποτελεσματα FUT με συνεπεια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω τον γνωρισα το 2011 τον γιατρο οκ ειχα δει και αποτελεσμα απο ενα παιδι το οποιο στο ασχετο το γνωρισα σε ενα καφε και ηταν ικανοποιητικο ελπιζω να εξελιχθηκε απο τοτε τουλαχιστον σε πυκνοτητα και φυτρωση ασχετως το strip.

bakalis

Member
Εκλεισα στον Θεοδωρο Μπρεντα , τον αυγουστο τιμη 3300 , ειπε για την περιπτωση μου κ την δοτρια που εχω συνιστα να κανω FUT , Θεωρει οτι θα εχω ικανοποιητικο κ καλο αποτελεσμα , ακουγεται σοβαρος κ καλος γιατρος , εχετε καποια διαφορετικη γνωμη ?
Στην έχουμε πει όλοι μας την γνώμη μας ήδη.
Παρεπιπτόντως ξέρεις τι ειναι το FUT?

m3e36

Well-Known Member
Εκλεισα στον Θεοδωρο Μπρεντα , τον αυγουστο τιμη 3300 , ειπε για την περιπτωση μου κ την δοτρια που εχω συνιστα να κανω FUT , Θεωρει οτι θα εχω ικανοποιητικο κ καλο αποτελεσμα , ακουγεται σοβαρος κ καλος γιατρος , εχετε καποια διαφορετικη γνωμη ?
μακρυά από fut και από τον γιατρό αυτό.
ακύρωσε το.
έχω κάνει 5 μεταμοσχευσεις (2 fut και 3 fue)
αφιέρωσε πολλές ώρες διαβάσματος στο φόρουμ να καταλάβεις 5 πράγματα και μην περνεις βιαστικές αποφάσεις.
θα είσαι δίπλα χαμένος και οικονομικά και ψυχολογικά γιατί δεν θα πάρεις καλό αποτέλεσμα.
μέσα από το διάβασμα θα αποκτήσεις γνώσεις και θα είσαι σε θέση όταν πας να συναντήσεις ένα γιατρό να καταλάβεις αν όντως θα σου λύσει το πρόβλημα ή σε κοιτάει καθαρά για τα λεφτά σου...

Noname12

Active Member
Είδα τα αποτελέσματα του γιατρού στη σελίδα του, https://brentastheodoros.com/#:~:te...Θεσσαλονίκης και Κυανούς Σταυρός Θεσσαλονίκης.

Μακριά.

Teenacious

New Member
Μαλιστα

Το καλο αποτελεσμα πως το εννοεi; πχ για καποιους γιατρους αυτο εδω ειναι καλο αποτελεσμα

Προβολή συνημμένου 69667

και το λεω χωρις καμια διαθεση για αστεια, εσενα πχ αυτο σου φαινεται καλο;

Αν οχι, του ζητησες να σου δειξει αποτελεσματα του με FUT και σου αρεσαν; Η εχεις δει καποιον που εχει κανει εκει FUT και σου αρεσε;

Τον συγκεκριμενο γιατρο δεν τον ξερω, αλλα ολοι καλοι και σοβαροι ακουγονται, το θεμα ειναι τι κανουν στο χειρουργειο

Ναι, ακυρωσε το ραντεβου και κατσε ψαξε και ενημερωσου για τα βασικα των μεταμοσχευσεων και πως λειτουργουν ετσι ωστε να μπορεις να παρεις τη σωστη αποφαση με τα σωστα κριτηρια για σενα πριν να ειναι πολυ αργα και εχεις ενα μεγαλο χαμογελο στην πισω πλευρα του κεφαλιου σου και στην πανω πλευρα να εισαι σαν οργωμενο χωραφι, η FUT ειναι δυσκολο χειρουργειο και υπαρχει κυριολεκτικα μονο ενας γιατρος στην Ευρωπη που παραγει καλα αποτελεσματα FUT με συνεπεια

μακρυά από fut και από τον γιατρό αυτό.
ακύρωσε το.
έχω κάνει 5 μεταμοσχευσεις (2 fut και 3 fue)
αφιέρωσε πολλές ώρες διαβάσματος στο φόρουμ να καταλάβεις 5 πράγματα και μην περνεις βιαστικές αποφάσεις.
θα είσαι δίπλα χαμένος και οικονομικά και ψυχολογικά γιατί δεν θα πάρεις καλό αποτέλεσμα.
μέσα από το διάβασμα θα αποκτήσεις γνώσεις και θα είσαι σε θέση όταν πας να συναντήσεις ένα γιατρό να καταλάβεις αν όντως θα σου λύσει το πρόβλημα ή σε κοιτάει καθαρά για τα λεφτά σου...
Εχει κανει φιλος μου , ειναι ευχαρηστημενος κ μου τον συστησε , μιλησα μαζι του κ φαινεται σοβαρος ανθρωπος που ο ιδιος κανει την επεμβαση κ εχει κ αναισθησιολογο εκει , μου ειπε οτι κανει κ FUE δεν εχει προβλημα αλλα για το βελτιστο κ καλυτερο αποτελεσμα που μου το ανελυσε κιολας συνιστα FUT , Στο site o καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του αποτι καταλαβα , ο ενας λεει τα καλυτερα ο αλλος τα χειροτερα, επισης καθε ατομο ειναι διαφορετικο τωρα εσυ αν με 5 μεταμοσχευσεις δεν πετυχες αποτελεσμα μαλλον δε το δεχεται ο οργανισμος σου συμβαινει αυτο δυστηχως..

bakalis

Member
Εχει κανει φιλος μου , ειναι ευχαρηστημενος κ μου τον συστησε , μιλησα μαζι του κ φαινεται σοβαρος ανθρωπος που ο ιδιος κανει την επεμβαση κ εχει κ αναισθησιολογο εκει , μου ειπε οτι κανει κ FUE δεν εχει προβλημα αλλα για το βελτιστο κ καλυτερο αποτελεσμα που μου το ανελυσε κιολας συνιστα FUT , Στο site o καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του αποτι καταλαβα , ο ενας λεει τα καλυτερα ο αλλος τα χειροτερα, επισης καθε ατομο ειναι διαφορετικο τωρα εσυ αν με 5 μεταμοσχευσεις δεν πετυχες αποτελεσμα μαλλον δε το δεχεται ο οργανισμος σου συμβαινει αυτο δυστηχως..
Καλή επιτυχία λοιπόν, θα περιμένουμε και updates με το καλό όταν την κάνεις..

Τελικά επιλέγεις με τα εξής κριτήρια:

(1) Εχει αναισθησιολόγο
(2) Φαίνεται σοβαρός γιατρός
(3) έχει κανει ένας φίλος σου FUT και ειναι ικανοποιημένος.
(4) αυτοί που σου μιλάνε αποτρεπτικά σε ένα φορουμ για μαλί, είτε δεν ξέρουν τι λένε είτε δεν το δέχεται ο οργανισμός τους

Εμένα δεν μου φαινεται αρκετή επιχειρηματολογία, αλλα αν εσένα σε καλύπτει γιατί όχι;

Μερικές ερωτήσεις, αν θες απαντάς:
- Εχεις πάει σε κάποιον άλλον γιατρό/κλινική να πάρεις δευτερη/τρίτη/τέταρτη γνωμη;
- Θα μπορούσες να μας δείξεις την μεταμόσχευση του φίλου σου με φωτο πριν και μετά, να δούμε πόσο καλή ειναι;
- Το κούρεμα που εχεις τωρα, θα μπορείς να το κάνεις χωρίς να φαινεται η ουλή;
- Σου έχει εξηγήσει ο Μπρέντας μετα΄την επέμβαση, και όταν ολοκληρωθεί η φύτρωση πόση κάλυψη θα αποκτήσεις απο την επέμβαση; Δηλαδή που θα τοποθετηθούν τα grafts και με τι πυκνότητα; Ποιο ειναι το αναμενόμενο αποτέλεσμα;

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

m3e36

Well-Known Member
Δεν είπα πουθενά ότι δεν πέτυχα αποτέλεσμα
Να σε προστατέψουμε θέλουμε αλλά δε λες να καταλάβεις...
Καλή τυχη

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μπορεί να είναι και ήδη φίλοι με τον γιατρό και να κάνει φίλο διαφήμιση ρε παιδιά και αυτά συμβαίνουν τόσα χρόνια εδώ μέσα. Αλλά τουλάχιστον πρέπει να παρουσιάσει στην πορεία την μμ.

alex7

Well-Known Member
Φίλε έχουμε δει πολλούς εδώ μέσα ! Δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν θες να λάβεις υπόψιν σου τα μέλη που θέλουν να σε συμβουλέψουν καθώς και τις αναλύσεις που έχει το Forum .Πηγαινε για fut να σε σφάξουν για να μάθεις να μην ακούς !

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bakalis

Member
Μπορεί να είναι και ήδη φίλοι με τον γιατρό και να κάνει φίλο διαφήμιση ρε παιδιά και αυτά συμβαίνουν τόσα χρόνια εδώ μέσα. Αλλά τουλάχιστον πρέπει να παρουσιάσει στην πορεία την μμ.
Μπα, δεν φαίνεται τέτοια περίπτωση, βιαστικός ειναι, θέλει λύση άμεσα, και μειονεκτεί στην επιχειρηματολογία.

Το καλό της υπόθεσης ότι ακομα και χάλια να του πάει (που θα πάει αν κρίνω απο την σελίδα του Μπρέντα που δεν εχει ούτε ένα hairline της προκοπής), δεν θα μπορέσει καν να το κρίνει ο φίλος, οπότε δεν νομιζω ότι εχει πολύ σημασία στο τέλος

Teenacious

New Member
Καλή επιτυχία λοιπόν, θα περιμένουμε και updates με το καλό όταν την κάνεις..

Τελικά επιλέγεις με τα εξής κριτήρια:

(1) Εχει αναισθησιολόγο
(2) Φαίνεται σοβαρός γιατρός
(3) έχει κανει ένας φίλος σου FUT και ειναι ικανοποιημένος.
(4) αυτοί που σου μιλάνε αποτρεπτικά σε ένα φορουμ για μαλί, είτε δεν ξέρουν τι λένε είτε δεν το δέχεται ο οργανισμός τους

Εμένα δεν μου φαινεται αρκετή επιχειρηματολογία, αλλα αν εσένα σε καλύπτει γιατί όχι;

Μερικές ερωτήσεις, αν θες απαντάς:
- Εχεις πάει σε κάποιον άλλον γιατρό/κλινική να πάρεις δευτερη/τρίτη/τέταρτη γνωμη;
- Θα μπορούσες να μας δείξεις την μεταμόσχευση του φίλου σου με φωτο πριν και μετά, να δούμε πόσο καλή ειναι;
- Το κούρεμα που εχεις τωρα, θα μπορείς να το κάνεις χωρίς να φαινεται η ουλή;
- Σου έχει εξηγήσει ο Μπρέντας μετα΄την επέμβαση, και όταν ολοκληρωθεί η φύτρωση πόση κάλυψη θα αποκτήσεις απο την επέμβαση; Δηλαδή που θα τοποθετηθούν τα grafts και με τι πυκνότητα; Ποιο ειναι το αναμενόμενο αποτέλεσμα
Τον ρωτησα αν θα εχω αποτελεσμα τουλαχιστον NRW 3 κ μου ειπε εννοειται αλλιως τι κανουμε εδω , για την ουλη που λες μου ειπε οτι δε θα φαινεται με αυτο το κουρεμα , παρα μονο αν τα κανω τερμα κοντα σκαλα 2 κ το επιβεβαιωσε κ το chat gpt xD δε μπορω να καταλαβω γτ ειστε ολοι τοσο αρνητικοι , μου ειπε με επιχειρηματα οτι η μεθοδος FUE στην δικη μου περιπτωση ειδικα θα ειναι καταστροφικη γτ δεν εχω πλουσια δοτρια περιοχη κ πυκνη μαυρη τριχα πχ κ μπορει να γινει overharvesting , επισης τα ποσοστα επιβιωσης των Grafts ειναι πολυ μικροτερα απο FUE , αλλο πλεονεκτημα ειναι οτι δε χρειαζεται να παιρνω ολα αυτα τα φαρμακα κ θεραπειες που κανουν μετα την FUE μινοξιδίλη κτλπ. Εσεις που ειστε τοσο εμπειροι διαβασμενοι κτλπ το τηλ του γιατρου ειναι 6944523160 μιληστε μαζι του η στειλτε μηνυμα στο viber κ πειτε μου αν ειναι κομπογιανιτης ασχετος κτλπ , Εντελλει εσεις τι προτεινετε για την περιπτωση μου δλδ, πειτε συγκεκριμενους γιατρους κ τεχνικες να μπω να δω... ThnX για ολα τα info οπως κ να χει

Συνημμένα

• 2af2a98c-bdd8-47e8-9721-14b997de1b5d.jpeg
    2af2a98c-bdd8-47e8-9721-14b997de1b5d.jpeg
    76 KB · Προβολές: 22
  • ec8c3b31-c24f-4550-bc30-fc4f8c32d3f1.jpeg
    ec8c3b31-c24f-4550-bc30-fc4f8c32d3f1.jpeg
    67.6 KB · Προβολές: 22

Teenacious

New Member
ναι το βρηκες κολλητος μου ειναι ο Μπρεντας, εδω δε ξερω καλα καλα τις ορολογιες θελω να σου πλασαρω κ γιατρο

Flag17

Well-Known Member
Αυτό είναι το αποτέλεσμα του φίλου σου που θεωρείς καλό? Αν ναι οπου και να πας ικανοποιημένος θα είσαι πήγαινε όπου πιο φθηνά. Όσο για το fut αν κάτι πάει στραβά στην επούλωση και έχεις ένα χαμόγελο του joker πίσω να ξέρεις ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Πήγαινε κάνε μετρήσεις να δεις τι έχει η δοτρια. Σου έκανε κάποια μέτρηση ο γιατρός για την δοτρια ? Η απλά σου είπε τι δεν έχεις με το μάτι?

alex7

Well-Known Member
Τον ρωτησα αν θα εχω αποτελεσμα τουλαχιστον NRW 3 κ μου ειπε εννοειται αλλιως τι κανουμε εδω , για την ουλη που λες μου ειπε οτι δε θα φαινεται με αυτο το κουρεμα , παρα μονο αν τα κανω τερμα κοντα σκαλα 2 κ το επιβεβαιωσε κ το chat gpt xD δε μπορω να καταλαβω γτ ειστε ολοι τοσο αρνητικοι , μου ειπε με επιχειρηματα οτι η μεθοδος FUE στην δικη μου περιπτωση ειδικα θα ειναι καταστροφικη γτ δεν εχω πλουσια δοτρια περιοχη κ πυκνη μαυρη τριχα πχ κ μπορει να γινει overharvesting , επισης τα ποσοστα επιβιωσης των Grafts ειναι πολυ μικροτερα απο FUE , αλλο πλεονεκτημα ειναι οτι δε χρειαζεται να παιρνω ολα αυτα τα φαρμακα κ θεραπειες που κανουν μετα την FUE μινοξιδίλη κτλπ. Εσεις που ειστε τοσο εμπειροι διαβασμενοι κτλπ το τηλ του γιατρου ειναι 6944523160 μιληστε μαζι του η στειλτε μηνυμα στο viber κ πειτε μου αν ειναι κομπογιανιτης ασχετος κτλπ , Εντελλει εσεις τι προτεινετε για την περιπτωση μου δλδ, πειτε συγκεκριμενους γιατρους κ τεχνικες να μπω να δω... ThnX για ολα τα info οπως κ να χει
Άκου αν θες γνώμη που προέρχεται απο γιατρούς που κάνουν fue αντί για fut :Ολοι αυτοί οι γιατροί που προτείνουν fut βασικό λόγο έχουν ότι δεν παιδεύονται καθόλου στην εξαγωγή των μοσχευμάτων .Αφου κόψουν την λωρίδα μέσα σε μισή ώρα έχουν εξάγει τα μοσχεύματα της λωρίδας .Αντιθετα η δουλειά στην εξαγωγή της FUE είναι πολύωρη .Πρωτα από όλα οι γιατροί που προτείνουν fut είναι φυγόπονοι και τεμπέληδες !Easy money αυτό είναι ! Εδώ μέσα έχουμε δει κάτι ξεχείλωματα fut άλλο πράγμα !Αλλα εσύ μην ακούς , πάνε στον Μπρεντα να σε περιποιηθεί γιατί έτσι και αλλιώς δεν είναι δυνατό να σου αναλύσω όλα τα πλεονεκτήματα της FUE .Το Forum βρίθει κυριολεκτικά από περιστατικά και των δύο μεθόδων. Εσύ πάνε με το σταυρό στο χέρι αφού μας φέρνεις και δήθεν επιχειρήματα

Τελευταία επεξεργασία:

Vdupa

Well-Known Member
Δεν νομιζω να ειπε κανεις παραπανω οτι ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι κομπογιαννίτης. Υπάρχει αμφιβολία σχετικά με τις ικανότητες ενος γιατρού που δεν γνωρίζει κανεις στα σχεδον 20 χρονια λειτουργίας του φορουμ

LoverBoy

Well-Known Member
Αδερφέ καλό είναι να μην βιάζεσαι και να ψάξεις λίγο παραπάνω γενικά!Να κάνεις και άλλα ραντεβού με κλινικές-γιατρούς να πάρεις γνώμες να σου προτείνουν πιο πλάνο ταιριάζει περισσότερο στην δική σου περίπτωση και έπειτα να αποφασίσεις.Μπορεί τα παιδιά εδώ να στα λένε λίγο χύμα και τσουβαλάτα αλλά η ουσία απο όσα γράφουν είναι σωστή!Εγώ δεν θα πάρω θέση για τον γιατρό που επέλεξες καθώς δεν τον γνωρίζω και μπορεί να τον αδικήσω.Μπορεί να είναι ο καλύτερος αλλά πριν πάρεις την τελική απόφαση κάνε μια τσάρκα και επέλεξε με σύνεση και όχι με βιασύνη.Η απελπισία δεν είναι καλός σύμβουλος.Ηρέμησε,ψάξε,αποφάσισε!

bakalis

Member
Ρε μαν τι εχεις πάθει; Σου έχουμε πει 100 φορές τι προτείνουμε , να πας να πάρεις γνωματευσεις απο όσο πιο πολλούς γιατρούς μπορείς για να σχηματίσεις σφαιρική γνώμη, ώστε εσύ να αποφασίσεις. Πως ειναι δυνατόν να ρωτας και να ξαναρωτάς;

Το αποτέλεσμα του φίλου σου ειναι άθλιο ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ και αυτό μετράει πιο πολύ το μαλί. Μακάρι να ειναι έτσι μόνιμα χαμογελαστός

Πήγαινε στον Μπρέντα

Τελευταία επεξεργασία:

bakalis

Member
Και οντως έστω ότι αυτό χρειάζεσαι, έστω ότι χρειάζεσαι FUT και ότι ο Μπρέντας εχει δίκιο, δεν θες να το διασταυρωσεις όσο πιο πολύ μπορεις; Πως ειναι δυνατόν;

Μπλουζα