JimKan1
Well-Known Member
ΜαλισταΕκλεισα στον Θεοδωρο Μπρεντα , τον αυγουστο τιμη 3300 , ειπε για την περιπτωση μου κ την δοτρια που εχω συνιστα να κανω FUT ,
Το καλο αποτελεσμα πως το εννοεi; πχ για καποιους γιατρους αυτο εδω ειναι καλο αποτελεσμαΘεωρει οτι θα εχω ικανοποιητικο κ καλο αποτελεσμα ,

και το λεω χωρις καμια διαθεση για αστεια, εσενα πχ αυτο σου φαινεται καλο;
Αν οχι, του ζητησες να σου δειξει αποτελεσματα του με FUT και σου αρεσαν; Η εχεις δει καποιον που εχει κανει εκει FUT και σου αρεσε;
Τον συγκεκριμενο γιατρο δεν τον ξερω, αλλα ολοι καλοι και σοβαροι ακουγονται, το θεμα ειναι τι κανουν στο χειρουργειοακουγεται σοβαρος κ καλος γιατρος ,
Ναι, ακυρωσε το ραντεβου και κατσε ψαξε και ενημερωσου για τα βασικα των μεταμοσχευσεων και πως λειτουργουν ετσι ωστε να μπορεις να παρεις τη σωστη αποφαση με τα σωστα κριτηρια για σενα πριν να ειναι πολυ αργα και εχεις ενα μεγαλο χαμογελο στην πισω πλευρα του κεφαλιου σου και στην πανω πλευρα να εισαι σαν οργωμενο χωραφι, η FUT ειναι δυσκολο χειρουργειο και υπαρχει κυριολεκτικα μονο ενας γιατρος στην Ευρωπη που παραγει καλα αποτελεσματα FUT με συνεπειαεχετε καποια διαφορετικη γνωμη ?