Καλυτερη επιλογη για μεταμοσχευση με budget 3000-3500

Noname12

Active Member
τον dr τυρκαλα τον εμαθα σημερα στη δουλεια , ενας φιλος συναδελφου πηγε εκει κ εμεινε πολυ ευχαριστημενος, πιστευετε δλδ καλυτερα να παω σε αυτον παρα να βρω καποιον στην τουρκια ? Πιο πολυ με ενδιαφερει μπροστα να ειναι πυκνα κ φυσικα παρα τοσο πισω στο crown, καθε συμβουλες δεκτες!
Από τις φωτο φαίνεται να έχεις σοβαρό θέμα. Το pattern σου είναι για NW6, ενδεχομένως και 7. Η δότρια δεν φαίνεται καλά, αλλά νομίζω ότι βλέπω κάποια αραίωση και στο πλάι. Υποθέτω από αυτή την εικόνα ότι δεν παίρνεις αγωγή. Χωρίς αγωγή θα πάρεις ένα αρκετά πιο μέτριο αποτέλεσμα, αμφίβολα διατηρήσιμο σε βάθος χρόνου και ειδικά από φθηνό χειρουργό κινδυνεύεις να μην σου αρέσει καθόλου. Στη θέση σου θα ξεκινούσα με φιν/μιν και μετά από 12μηνο μεταμόσχευση.

Τα τριχοθυλάκια στη δότρια δεν είναι άπειρα. Προσωπικά κοιτάω με καχυποψία κάθε προσφορά που λέει 4000+ grafts με fixed ποσό. Δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι σου χαρίζει grafts, ενώ στην πραγματικότητα, ειδικά αν έχεις σοβαρό θέμα, θες ένα γιατρό που μπορεί να σου δώσει κάλυψη διατηρώντας τα τριχοθυλάκια της δότριας για το μέλλον (ειδικά χωρίς αγωγή τρομερά κρίσιμο).

Με τα χρήματα που βάζεις δύσκολο να βρεις κάτι καλό. Χρειάζεσαι μεταξύ 4000-6000 grafts για πλήρη κάλυψη, ανάλογα με το αν θα πάρεις αγωγή ή όχι. 3000-3500 ευρώ για τόσα grafts αθροιστικά φοβάμαι ότι θα καταλήξεις να στα βάλει μοδίστρα στην Τουρκία ή γιατρός με πολύ αμφίβολο record και μετά θα ψάχνεις για repair. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ακολουθήσεις στρατηγική δύο επεμβάσεων.

Οι πιο αξιόπιστες budget επιλογές που μπορώ να σκεφτώ είναι, κατά σειρά: Gur (όχι τοσο ο Turan), Long Hair Center, Ahmed Altan, Seneca, Portelli (Μάλτα), Choi expert. Ξανά όχι Yaman, όλοι αυτοί πολύ καλύτεροι!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Sansiro

Active Member
ξυπνάτε ρε θύματα πάτε κ πληρώνεται τη χρυσή τρίχα για να βάζει ο άλλος φόρμουλα κ χρυσά γραφεία στη ρεσεψιον... Πληρώστε επιτέλους ουσία!
όπως τα λες ειναι...προσπαθουν μερικοι να πουλήσουν φυκια για μεταξωτές κορδέλες ψάχνοντας θυματα να τους αρπάξουν οτι μπορουν περισσότερα, και οποιος κάτσει....τι αλλο θα δούμε όντως να βάζουν και φορμουλες :D..οτι πιο γελοίο σε μάρκετινγκ. Οπου βλέπεις τέτοια μακριά χωρια των αλλων σκηνικων που έχουν συμβει εδώ μεσα και θα πρέπει να τον αποφεύγεις...

Τελευταία επεξεργασία:

bakalis

Member
Από τις φωτο φαίνεται να έχεις σοβαρό θέμα. Το pattern σου είναι για NW6, ενδεχομένως και 7. Η δότρια δεν φαίνεται καλά, αλλά νομίζω ότι βλέπω κάποια αραίωση και στο πλάι. Υποθέτω από αυτή την εικόνα ότι δεν παίρνεις αγωγή. Χωρίς αγωγή θα πάρεις ένα αρκετά πιο μέτριο αποτέλεσμα και ειδικά από φθηνό χειρουργό κινδυνεύεις να μην σου αρέσει καθόλου. Στη θέση σου θα ξεκινούσα με φιν/μιν και μετά από 12μηνο μεταμόσχευση.

Τα τριχοθυλάκια στη δότρια δεν είναι άπειρα. Προσωπικά κοιτάω με καχυποψία κάθε προσφορά που λέει 4000+ grafts με fixed ποσό. Δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι σου χαρίζει grafts, ενώ στην πραγματικότητα, ειδικά αν έχεις σοβαρό θέμα, θες ένα γιατρό που μπορεί να σου δώσει κάλυψη διατηρώντας τα τριχοθυλάκια της δότριας για το μέλλον (ειδικά χωρίς αγωγή τρομερά κρίσιμο).

Με τα χρήματα που βάζεις δύσκολο να βρεις κάτι καλό. Χρειάζεσαι μεταξύ 4000-6000 grafts για πλήρη κάλυψη, ανάλογα με το αν θα πάρεις αγωγή ή όχι. 3000-3500 ευρώ για τόσα grafts αθροιστικά φοβάμαι ότι θα καταλήξεις να στα βάλει μοδίστρα στην Τουρκία ή γιατρός με πολύ αμφίβολο record και μετά θα ψάχνεις για repair. Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ακολουθήσεις στρατηγική δύο επεμβάσεων.

Οι πιο αξιόπιστες budget επιλογές που μπορώ να σκεφτώ είναι, κατά σειρά: Gur (όχι τοσο ο Turan), Long Hair Center, Ahmed Altan, Seneca, Portelli (Μάλτα), Choi expert. Ξανά όχι Yaman, όλοι αυτοί πολύ καλύτεροι!
Παρα πολύ καλά τα λες. Το πρώτο που πρέπει να εκτιμηθεί ειναι η ποιότητα της δότριας, διαθεσιμότητα, μετά το εμβαδόν κάλυψης,η επιθυμητή πυκνότητα για να μην πάρει ένα τσουλούφι αντί για αποκατάσταση.

@Teenacious Πρόσεχε, ειναι πιθανόν όχι απλά να μην μην γινεται σωστή δουλειά στο budget σου, αλλα ακόμα και με πολύ μεγαλύερο budget να χρειάζεται πολύ προετοιμασία και στρατηγική για να μην πάρεις ένα αποτέλεσμα που θα το μετανοιώσεις.

bakalis

Member
όπως τα λες ειναι...προσπαθουν μερικοι να πουλήσουν φυκια για μεταξωτές κορδέλες ψάχνοντας θυματα να τους αρπάξουν οτι μπορουν περισσότερα, και οποιος κάτσει....τι αλλο θα δούμε όντως να βάζουν και φορμουλες :D..οτι πιο γελοίο σε μάρκετινγκ. Οπου βλέπεις τέτοια μακριά χωρια των αλλων σκηνικων που έχουν συμβει εδώ μεσα και θα πρέπει να τον αποφεύγεις...
Σε ποιους αναφέρεσαι για γελοίο μάρκετιγκ; Διότι οι anti-agers κάτι για χρήση τεχνητής νοημοσύνης λένε, (σαν τις οδοντόβουρτσες). Μας είπανε τι την κάνουνε την τεχνητή νοημοσύνη; @@

Sansiro

Active Member
Σε ποιους αναφέρεσαι για γελοίο μάρκετιγκ;
ε γελοίο και αστειο μάρκετινγκ ειναι γνωστό ποιος κανει εδώ μεσα τοσο καιρο (και οχι δεν ειναι οι antiagers, τουλάχιστον στον βαθμό που το έχουν φτάσει οι αλλοι).... και οχι μονο εδώ μεσα αλλα και εξώ τελικά με φορμουλες κλπ...ειναι οι ιδιοι που προπαθουν να πουλήσουν φυκια για μεταξωτές κορδέλες βάζοντας τις κοπέλες να κάνουν τις επεμβάσεις....

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Καλημέρα. Ο Τυρκάλας είναι Αθήνα νομίζω μέχρι σήμερα για εξετάσεις υποψήφιων για μεταμόσχευση(consultation). Πήγαινε αν θες να τον δεις , να σου πει και αυτός την γνώμη του. Starks λέγεται η κλινική για να τηλεφωνήσεις να κλείσεις ραντεβού.Επισης ήταν εδώ ο Lorenzo για επεμβάσεις και για consultation την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν γνωρίζω αν είναι εδώ ακόμη .Αν επικοινωνούσες με τον admin του forum θα σου έλεγε .

Τελευταία επεξεργασία:

sakisgr7

Member
Τελικα,πρεπει να σας ειχε γκομενους και να σας παρατησε,δεν εξηγειτε αλλιως αυτο το πραγμα...
Καλα για τον 2ο κολαουζο δεν μιλαω γτ οπου βλεπει ψωμακι ερχετε κ αυτος.. ο πρωτος που εχει πιστολιασει το δικο του ποστ αλλα εχει χρονο να ψωλαρει σε ποστ αλλων και να κραζει τον αλλον τον Χαμιλτον της μεταμοσχευσης μαλλιων και να πεταει ακυρες απαντησεις αλα για να τα κανει μουτι ολα

gregkont13

Verified MM member
Καλησπερα στη παρεα , το ψαχνω για μεταμοσχευση κ προσπαθω να βρω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για ενα φυσικο κ μακροχρονιο αποτελεσμα , Μιλησα με Dr yaman απο τουρκια ειπε οτι χρειαζομαι 4500 περιπου grafts , εκανε ενα πακετο με 3200$ , πιστευετε ειναι αξιοπιστος γιατρος ? Γενικα να ψαχτω με τουρκια η ειναι μεγαλο το ρισκο να μη γινει σωστη δουλεια ? Αν υπαρχει γιατρος εδω ελλαδα με παρομοιο budget ευχαριστως να ακουσω!
Ηλικία; Θεραπεία παίρνεις;

GeorgeXz

Active Member
Τελικα,πρεπει να σας ειχε γκομενους και να σας παρατησε,δεν εξηγειτε αλλιως αυτο το πραγμα...
Καλα για τον 2ο κολαουζο δεν μιλαω γτ οπου βλεπει ψωμακι ερχετε κ αυτος.. ο πρωτος που εχει πιστολιασει το δικο του ποστ αλλα εχει χρονο να ψωλαρει σε ποστ αλλων και να κραζει τον αλλον τον Χαμιλτον της μεταμοσχευσης μαλλιων και να πεταει ακυρες απαντησεις αλα για να τα κανει μουτι ολα
Αποκαλείς τζεουλάκο τον ντόκτορ κάζαντουμ? θα σου κάνουμε μήνιιιιιυση... Ακόμα κ αν χρειαστεί να πουλήσουμε τη φόρμουλα για τους δικηγόρους.

Βέβαια, με τέτοια παιδεία, με τέτοιες γνώσεις, με τέτοια αντίληψη και αναλυτική σκέψη πως να μην σας αποκαλέσει επιστήμονες ο σαλιαρέλης?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@GeorgeXz, σε παρακαλώ σταμάτα τα "κοσμητικά". Η προηγούμενη σύγκριση με τον Τυρκάλα ήταν "low kick" αλλά δεν το συνέχισα επειδή πολλοί δεν το κατάλαβαν. Δεν θα επανέλθω με νέα παρατήρηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sakisgr7

Member
Αποκαλείς τζεουλάκο τον ντόκτορ κάζαντουμ? θα σου κάνουμε μήνιιιιιυση... Ακόμα κ αν χρειαστεί να πουλήσουμε τη φόρμουλα για τους δικηγόρους.

Βέβαια, με τέτοια παιδεία, με τέτοιες γνώσεις, με τέτοια αντίληψη και αναλυτική σκέψη πως να μην σας αποκαλέσει επιστήμονες ο σαλιαρέλης?
Για παιδεια και αντιληψη ειδικα εσυ καλο ειναι να μη μιλας.
Απλα γουσταρεις να δημιουργεις καταστασεις γι αυτο λες αυτα που λες.
Ετσι κ αλλιως χαμπαρι σε εχουν παρει ολοι

GeorgeXz

Active Member
Για παιδεια και αντιληψη ειδικα εσυ καλο ειναι να μη μιλας.
Απλα γουσταρεις να δημιουργεις καταστασεις γι αυτο λες αυτα που λες.
Ετσι κ αλλιως χαμπαρι σε εχουν παρει ολοι
καλό θα ήταν να μην γράφεις πιωμένος...

gregkont13

Verified MM member
40 , Οχι δεν κανω καποια θεραπεια
Καλή ηλικία, βέβαια θα χάσεις λογικά και άλλα στο μέλλον. Θεωρώ, χωρίς να είμαι γιατρός, ότι έχεις αρκετή αραιώση και δεν είμαι σίγουρος αν η δότρια είναι πολύ καλή. Για μένα δεν ξεκινάς με γιατρό με 3500. Ξεκινάς με consultation κάπου καλά να δεις τι γίνετε. Μετά κάνεις πλάνο. Αν δεις οτι δεν βγαινουν τα κουκια να καλύψεις το πρόβλημα με αυτό το budget καλύτερα να περίμενεις μέχρι να έχεις καλύτερο budget γιατί αμα γίνει η στραβή μετά και δεν θα σ αρέσει το αποτέλεσμα και μπορεί να κάνεις ζημιά στη δότρια και θα έχεις χάσει και το κεφάλαιο που έχεις τώρα. Για μένα θες πολλα grafts και με το budget σου δύσκολα θα βρεις καλή επιλογή.

Flag17

Well-Known Member
με πληρώνει ο βελιμβασάκης και τα λέω.

ξυπνάτε ρε θύματα πάτε κ πληρώνεται τη χρυσή τρίχα για να βάζει ο άλλος φόρμουλα κ χρυσά γραφεία στη ρεσεψιον... Πληρώστε επιτέλους ουσία!
Γενικά όσα γράφεις έχουν την ίδια αξία με τους επαίνους του Χρήστου προς τον Δρ Αναστασακη....

Teenacious

New Member
Εκλεισα στον Θεοδωρο Μπρεντα , τον αυγουστο τιμη 3300 , ειπε για την περιπτωση μου κ την δοτρια που εχω συνιστα να κανω FUT , Θεωρει οτι θα εχω ικανοποιητικο κ καλο αποτελεσμα , ακουγεται σοβαρος κ καλος γιατρος , εχετε καποια διαφορετικη γνωμη ?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εκλεισα στον Θεοδωρο Μπρεντα , τον αυγουστο τιμη 3300 , ειπε για την περιπτωση μου κ την δοτρια που εχω συνιστα να κανω FUT , Θεωρει οτι θα εχω ικανοποιητικο κ καλο αποτελεσμα , ακουγεται σοβαρος κ καλος γιατρος , εχετε καποια διαφορετικη γνωμη ?
Tι σημασια εχει η γνωμη των μελλων αφου εκλεισες πλεον χωρις να κατσεις να διαβασεις λιγο το φορουμ. Δεν ειναι και κακος ο μπρεντας αλλα νομιζω εμεινε λιγο πισω θα μπορουσε και καλυτερα σε πολλ.α

Μπλουζα