Καλυτερη επιλογη για μεταμοσχευση με budget 3000-3500

JimKan1

Well-Known Member
Εκλεισα στον Θεοδωρο Μπρεντα , τον αυγουστο τιμη 3300 , ειπε για την περιπτωση μου κ την δοτρια που εχω συνιστα να κανω FUT ,
Μαλιστα

Θεωρει οτι θα εχω ικανοποιητικο κ καλο αποτελεσμα ,
Το καλο αποτελεσμα πως το εννοεi; πχ για καποιους γιατρους αυτο εδω ειναι καλο αποτελεσμα

mpogiopoulos-2.jpg

και το λεω χωρις καμια διαθεση για αστεια, εσενα πχ αυτο σου φαινεται καλο;

Αν οχι, του ζητησες να σου δειξει αποτελεσματα του με FUT και σου αρεσαν; Η εχεις δει καποιον που εχει κανει εκει FUT και σου αρεσε;

ακουγεται σοβαρος κ καλος γιατρος ,
Τον συγκεκριμενο γιατρο δεν τον ξερω, αλλα ολοι καλοι και σοβαροι ακουγονται, το θεμα ειναι τι κανουν στο χειρουργειο

εχετε καποια διαφορετικη γνωμη ?
Ναι, ακυρωσε το ραντεβου και κατσε ψαξε και ενημερωσου για τα βασικα των μεταμοσχευσεων και πως λειτουργουν ετσι ωστε να μπορεις να παρεις τη σωστη αποφαση με τα σωστα κριτηρια για σενα πριν να ειναι πολυ αργα και εχεις ενα μεγαλο χαμογελο στην πισω πλευρα του κεφαλιου σου και στην πανω πλευρα να εισαι σαν οργωμενο χωραφι, η FUT ειναι δυσκολο χειρουργειο και υπαρχει κυριολεκτικα μονο ενας γιατρος στην Ευρωπη που παραγει καλα αποτελεσματα FUT με συνεπεια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω τον γνωρισα το 2011 τον γιατρο οκ ειχα δει και αποτελεσμα απο ενα παιδι το οποιο στο ασχετο το γνωρισα σε ενα καφε και ηταν ικανοποιητικο ελπιζω να εξελιχθηκε απο τοτε τουλαχιστον σε πυκνοτητα και φυτρωση ασχετως το strip.

bakalis

Member
Εκλεισα στον Θεοδωρο Μπρεντα , τον αυγουστο τιμη 3300 , ειπε για την περιπτωση μου κ την δοτρια που εχω συνιστα να κανω FUT , Θεωρει οτι θα εχω ικανοποιητικο κ καλο αποτελεσμα , ακουγεται σοβαρος κ καλος γιατρος , εχετε καποια διαφορετικη γνωμη ?
Στην έχουμε πει όλοι μας την γνώμη μας ήδη.
Παρεπιπτόντως ξέρεις τι ειναι το FUT?

m3e36

Well-Known Member
Εκλεισα στον Θεοδωρο Μπρεντα , τον αυγουστο τιμη 3300 , ειπε για την περιπτωση μου κ την δοτρια που εχω συνιστα να κανω FUT , Θεωρει οτι θα εχω ικανοποιητικο κ καλο αποτελεσμα , ακουγεται σοβαρος κ καλος γιατρος , εχετε καποια διαφορετικη γνωμη ?
μακρυά από fut και από τον γιατρό αυτό.
ακύρωσε το.
έχω κάνει 5 μεταμοσχευσεις (2 fut και 3 fue)
αφιέρωσε πολλές ώρες διαβάσματος στο φόρουμ να καταλάβεις 5 πράγματα και μην περνεις βιαστικές αποφάσεις.
θα είσαι δίπλα χαμένος και οικονομικά και ψυχολογικά γιατί δεν θα πάρεις καλό αποτέλεσμα.
μέσα από το διάβασμα θα αποκτήσεις γνώσεις και θα είσαι σε θέση όταν πας να συναντήσεις ένα γιατρό να καταλάβεις αν όντως θα σου λύσει το πρόβλημα ή σε κοιτάει καθαρά για τα λεφτά σου...

Noname12

Active Member
Είδα τα αποτελέσματα του γιατρού στη σελίδα του, https://brentastheodoros.com/#:~:te...Θεσσαλονίκης και Κυανούς Σταυρός Θεσσαλονίκης.

Μακριά.

Μπλουζα