Η ζωη με Covid-19

KLEOS

Active Member
Και ο αντικείμενο μου φιλε KLEOS με επιστήμη έχει να κάνει, άλλα είχαμε 2 άτομα στη σχολή που ασχολούνταν με την αστρολογία και την ομοιοπαθητική παρόλο που καθ όλη την διάρκεια των σπουδών όλες οι εργασίες, όλα τα μαθήματα αφορούσαν την κριτική σκέψη. Δεν μπορούσες να γράψεις ''και'' χωρις τεκμηρίωση.
Εγω θα πω οτι σε πιστεύω οτι έχεις ασχοληθεί με την επιστήμη έμπρακτα, το θέμα είναι ότι η στάση σου δε δείχνει ότι τη σέβεσαι (όπως ίσως ο συμφοιτητής μου που συνεχίζει να πιστεύει στην ομοιοπαθητική).

Στάση πχ είναι και το να διαβάζεις ψεκιές σε όλο το νήμα και να επιλέγεις αντιδράς στα ποσταρίσματα που βασίζονται στη λογική και στα επιστημονικά δεδομένα. Δηλαδή αν απο όλα αυτα που διαβάζεις απο κονελο, ταμαλιαμουπισω το πρώτο πράγμα που σου βγάινει να κάνεις ειναι να αντιδράσεις στα ποστ του tol αυτο δεν δημιουργεί μια εικόνα για σένα; Εκτός απο τις απόψεις σου (όταν μιλάς για επιστήμη), με τις οποίες συχνά προσωπικά διαφωνώ.

Πιθανόν, να έχεις παρεξηγηθεί, αλλά εδώ κρίνουμε από αυτά που διαβάζουμε.
Πάνω σε αυτό θα σου πω το εξής. Σέβομαι την επιστήμη όμως η επιστήμη έχει τα στεγανά της και όπως ξαναείπα είναι δυναμική. Το περίφημο θεώρημα μη πληρότητας του Γκέντελ σου λέει για τα ίδια της τα όρια. Επίσης αν κανείς ρίξει μια ματιά στην κβαντομηχανική θα του φύγουν οι εναπομείναντες τρίχες στην κεφαλή του. Πράγματα που ξεστομούσαν πειραγμένοι έρχεται η επιστήμη να τα επιβεβαιώσει. Ή άνοιξε ένα βιβλίο αστροφυσικής και δες ότι αναφέρει την ηλικία του σύμπαντος με κάποιο αριθμό. Ξέρουμε πραγματικά την ηλικία του σύμπαντος; Περίτρανα όχι. Γιατί υπάρχει ο αριθμός τότε; Γιατί τα πάντα πρέπει να τα ποσοτικοποιούμε αριθμητικά σύμφωνα με το δόγμα που έχει επικρατήσει στην επιστήμη. Άρα που καταλήγουμε; Η επιστήμη προφανώς πέφτει σε σφάλματα και αυταπάτες. Η επιστήμη εξελίσσεται. Η επιστήμη έχει όρια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Να τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Δεν ανήκω στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αφουγκράζομαι κάτι που δεν συμφωνώ. Τί σημαίνει αυτό; Δεν θα αποκαλέσω ψεκασμένο κάποιον που δεν έκανε το εμβόλιο και όποιος δεν το έκανε ακούω τα επιχειρηματά του. Δεν παριστάνω ότι κατέχω κάποια απόλυτη γνώση και ναι η επιστήμη έχει κάνει πολλές φορές λάθος. Έπειτα αν δεις τις δημοσιεύσεις μου εδώ μίλησα καθαρά για το πολιτικό κομμάτι και τι πιστεύω ότι γίνεται. Εξέφερα άποψη για έναν μετασχηματισμό της κοινωνίας που βλέπω. Έχω αποδείξεις για αυτό. Ξεκάθαρα όχι. Προφανώς όμως βλέπω κάποιες ενδείξεις και είναι συζητήσιμες. Τώρα υπάρχουν κάποιοι που ασκούν νταβατζιλίκι εδώ και δεν το κάνουν πέρα από το να κυριαρχήσουν λες και το φορουμ είναι τσιφλίκι τους. Δεν τους καίγεται καρφί πραγματικά για το τι πρέπει κάποιος να κάνει σε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο θέμα, απλά θέλουν να κατουρήσουν και να σημαδέψουν την περιοχή όπως οι σκύλοι. Συμφωνώ με tamaliamoupiso; Όχι, αλλά δεν μου έκανε ως τώρα προσωπική επίθεση όπως τα άλλα παλικάρια με ανήθικο τρόπο.
Κλεο δεν μπορει να λες ως επιχειρημα οτι στον περιγυρο σου οι ανεμβολιαστοι την εβγαλαν χωρις προβληματα , οι εμβολιασμενοι ειχαν θεματα και αυτο να θεωρεις οτι ειναι θεσφατο.

oreo

Well-Known Member
Έχω μια απορία για την εδώ επιστημονική κοινότητα. Εφόσον εμβολιάστηκες-κόλησες-νόσησες ελαφρά ή καθόλου, τότε δεν θεωρείς σωστό και πρέπον τον εμβολιασμό ?
Εφόσον δεν εμβολιάστηκες-νόσησες ελαφρά ή καθόλου. τότε δεν θεωρείς σωστό και πρέπον τον μη εμβολιασμό ?
Bonus : Όταν λιώνει το χιόνι, γιατί χάνεται το άσπρο χρώμα ?
Βonus2: Γιατί όταν είμαστε έξω κα φτάνει η ώρα του μαζέματος λέμε "Δεν πάμε σιγά-σιγά?" ενω μπορούμε να κατσουμε λίγο ακόμα και πούμε "Δεν φεύγουμε γρήγορα-γρήγορα".
Βασανίστηκα με αυτές τις σκέψεις σήμερα :p

Nik.Mos

Well-Known Member
Έχω μια απορία για την εδώ επιστημονική κοινότητα. Εφόσον εμβολιάστηκες-κόλησες-νόσησες ελαφρά ή καθόλου, τότε δεν θεωρείς σωστό και πρέπον τον εμβολιασμό ?
Εφόσον δεν εμβολιάστηκες-νόσησες ελαφρά ή καθόλου. τότε δεν θεωρείς σωστό και πρέπον τον μη εμβολιασμό ?
Bonus : Όταν λιώνει το χιόνι, γιατί χάνεται το άσπρο χρώμα ?
Βonus2: Γιατί όταν είμαστε έξω κα φτάνει η ώρα του μαζέματος λέμε "Δεν πάμε σιγά-σιγά?" ενω μπορούμε να κατσουμε λίγο ακόμα και πούμε "Δεν φεύγουμε γρήγορα-γρήγορα".
Βασανίστηκα με αυτές τις σκέψεις σήμερα :p
Καλε μου φίλε ορεο,η προσωπική θεώρηση του καθενός για το τι είναι πρέπον να γινει και τι όχι για ζητήματα που αδυνατουμε εκ προοιμίου να φέρουμε εγκυρη άποψη δεν έχει καμία βάση και οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους.Μου θυμίζει την άθλια ρήση των παλιών "εγώ είμαι ο γιατρός του εαυτού μου και ως τουτου δεν χρειάζομαι συμβουλή από κανέναν".Επιρριπτω σε αυτη την ισοπεδωτική λογική πολλά από τα κακά που βιώνουμε σήμερα,εγω ξέρω, εγω άκουσα, εγω είδα.Εγω εγώ εγώ.Δεν είναι ζήτημα που άπτεται του αναφαίρετου ανθρώπινου δικαιώματος να φέρουμε και να εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη,είναι ζήτημα ιατρικό.Θα ειχε κάποια βάση μόνο στο να παρουσιαστεί ως η αντίθετη γνώμη σε μια συζήτηση μεταξύ μιας παρέας φίλων, μέχρι εκεί όμως.

oreo

Well-Known Member
Καλε μου φίλε ορεο,η προσωπική θεώρηση του καθενός για το τι είναι πρέπον να γινει και τι όχι για ζητήματα που αδυνατουμε εκ προοιμίου να φέρουμε εγκυρη άποψη δεν έχει καμία βάση και οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους.Μου θυμίζει την άθλια ρήση των παλιών "εγώ είμαι ο γιατρός του εαυτού μου και ως τουτου δεν χρειάζομαι συμβουλή από κανέναν".Επιρριπτω σε αυτη την ισοπεδωτική λογική πολλά από τα κακά που βιώνουμε σήμερα,εγω ξέρω, εγω άκουσα, εγω είδα.Εγω εγώ εγώ.Δεν είναι ζήτημα που άπτεται του αναφαίρετου ανθρώπινου δικαιώματος να φέρουμε και να εκφράζουμε την προσωπική μας άποψη,είναι ζήτημα ιατρικό.Θα ειχε κάποια βάση μόνο στο να παρουσιαστεί ως η αντίθετη γνώμη σε μια συζήτηση μεταξύ μιας παρέας φίλων, μέχρι εκεί όμως.
Συμφωνώ με το οτι δεν είμαστε γιατροί του εαυτού μας, αλλά φίλε το οτι μου λέει κάποιος κάτι και εγώ εμπειρικά βλέπω σε ένα σύνολο πληθυσμού το αντίθετο απο αυτό που μου λέει, με προτρέπει στο να έχω τις "υγιείς" αμφιβολίες μου. Εδώ το ζήτημα δεν είναι τόσο μονοδιάστατο όπως μην βάζεις το χέρι σου στο μάτι της κουζίνας γιατί θα καείς. Αν η κοινωνία διοικούνταν απα άτομα με καρδιά και ψυχή 5 χρονου παιδιού (αγνή κ απονήρευτη) θα ήμουν δεκτικός σε αυτά που σερβίρονταν. Η ιστορία έχει μια τάση να επαναλαμβάνεται όμως και στο όναμα της προόδου, της θρησκείας, της επιστήμης και της δημοκρατίας έχουν γίνει οι μεγαλύτερες σφαγές, δολοπλοκίες, καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων and u name it.
Μια τέτοια άλλαγη ζούμε κ τώρα, στα χρόνια που ο άνθρωπος μπορεί να παράξει το οτιδήποτε, καλωσορίζουμε επεκτατισμό, γεωπολιτικές αλλαγές, ενεργειακή κρίση, επισιτιστική κρίση, οικονομική κρίση + ξεπήδημα κάθε είδους φονικής επιδημίας (ας είναι καλά η τρομολαγνεία των Μ.Μ.Ε). Σορυ αδερφέ άλλο κάψιμο δεν θα πάρω. Έχω συνδέσει τα καμπανάκια κινδύνου με κρεμαστά Αχελώου πλέον κ προτιμώ να ζω στον δικό μου Φαντόκοσμο.

Nik.Mos

Well-Known Member
Συμφωνώ με το οτι δεν είμαστε γιατροί του εαυτού μας, αλλά φίλε το οτι μου λέει κάποιος κάτι και εγώ εμπειρικά βλέπω σε ένα σύνολο πληθυσμού το αντίθετο απο αυτό που μου λέει, με προτρέπει στο να έχω τις "υγιείς" αμφιβολίες μου. Εδώ το ζήτημα δεν είναι τόσο μονοδιάστατο όπως μην βάζεις το χέρι σου στο μάτι της κουζίνας γιατί θα καείς. Αν η κοινωνία διοικούνταν απα άτομα με καρδιά και ψυχή 5 χρονου παιδιού (αγνή κ απονήρευτη) θα ήμουν δεκτικός σε αυτά που σερβίρονταν. Η ιστορία έχει μια τάση να επαναλαμβάνεται όμως και στο όναμα της προόδου, της θρησκείας, της επιστήμης και της δημοκρατίας έχουν γίνει οι μεγαλύτερες σφαγές, δολοπλοκίες, καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων and u name it.
Μια τέτοια άλλαγη ζούμε κ τώρα, στα χρόνια που ο άνθρωπος μπορεί να παράξει το οτιδήποτε, καλωσορίζουμε επεκτατισμό, γεωπολιτικές αλλαγές, ενεργειακή κρίση, επισιτιστική κρίση, οικονομική κρίση + ξεπήδημα κάθε είδους φονικής επιδημίας (ας είναι καλά η τρομολαγνεία των Μ.Μ.Ε). Σορυ αδερφέ άλλο κάψιμο δεν θα πάρω. Έχω συνδέσει τα καμπανάκια κινδύνου με κρεμαστά Αχελώου πλέον κ προτιμώ να ζω στον δικό μου Φαντόκοσμο.
Αν οι κυβερνώντες και τα μμε μας εθεταν τον εμβολιασμό ως κάτι μη αναγκαίο, πιστεύεις θα υπήρχε σε τέτοιο βαθμό η αντιδραστική συμπεριφορά που διακρίνεται σήμερα; Αυτο τροφοδοτεί την πηγή παραγωγής των αντιδραστικων φωνών καθώς και των κάθε λογής θεωριών συνομωσιας, τουλαχιστον στην κλίμακα που παρουσιάζεται σήμερα.Έχεις κάποια πολύ σωστά points στο ποστ σου που με βρίσκουν σύμφωνο,αλλά έχουμε μπει σε ένα παιχνίδι αντιπαραθεσεων που θεωρώ σίγουρο πως θα απουσιαζαν αν καταφέρναμε να αποσυνδέσουμε την αναγκαιοτητα για εμβολιασμούς με τις εντολές/προτροπές των κυβερνητικών θεσμων.

tol

Well-Known Member
Ο ένας, κατά σειρά προτεραιότητας, αποκαλεί λειτούργημα μια εργασιακή απασχόληση το περιβάλλον της οποίας αφορά στη δεύτερη μεγαλύτερη παραοικονομία της χώρας μετά το λαθρεμπόριο καυσίμων,

Πλεον αντιλαμβανομαι πληρως το λογο για τον οποιο εισαι ενας ρατσιστης, σοβινιστης, αρνητης καθε λογικης, ενα ατομο χωρις ειρμο σκεψεων, χωρις ανθρωπινα ιδεωδη, μια τυχαια και ανερματιστη υπαρξη.

Ολα τα παραπανω υψιστα κουσουρια/ελαττωματα εχουν αρρηκτη σχεση με την παιδεια.

Επομενως, οταν εσυ πηγαινες σε εναν παιδαγωγικο χωρο (σχολειο) και το αντιμετωπιζες ως "λαθρεμποριο ψυχων", καταλαβαινω απολυτα οτι ησουν ενας απο τους γνωστους "τουριστες" των σχολειων. Ενας απο αυτους που φορουσαν μαγιο, εβαζαν αντηλιακο και σαγιοναρες και εμπαιναν στην ταξη ως αμετοχοι θεατες των δρωμενων. Εβλεπαν τον παιδαγωγο τους ως μια καρικατουρα, ως εναν θανασιμο εχθρο που θα βλαψει το "τεραστιο" μυαλο τους.

Δυστυχως για σενα η εννοια της ανθρωπιστικης παιδειας ειναι παντελως αγνωστη. Περασε απο διπλα σου, αλλά δε σε ακομπουσε διολου.

Γι' αυτο μεταμορφωθηκες απο ενα ελλογο ον, οπως οφειλει να ειναι ο ανθρωπος, σε ενα βασικο πρωταγωνιστη των "Μεταμορφωσεων" του Οβιδιου...σε ενα αλογο "ζωο" που αγεται και φερεται απο τον καθε επιτηδειο του διαδικτυου και ο εγκεφαλος του εχει "σκουριασει" σαν αρχαιολογικο ευρημα προηγουμενων χιλιετιων.

tol

Well-Known Member
Αν οι κυβερνώντες και τα μμε μας εθεταν τον εμβολιασμό ως κάτι μη αναγκαίο, πιστεύεις θα υπήρχε σε τέτοιο βαθμό η αντιδραστική συμπεριφορά που διακρίνεται σήμερα;

Φιλε Nik, γνωριζεις τον απεριοριστο σεβασμο που τρεφω στο προσωπο σου. Χαιρομαι να διαλεγομαι μαζι σου, λογω της ευγενειας και του ηθους που διαφαινεται στα γραπτα σου.

Σε πολλα θεματα οι αποψεις σου με βρισκουν συμφωνο. Ωστοσο στο συγκεκριμενο επιτρεψε μου να διατυπωσω μια διαφορετικη αποψη (αλλωστε αυτη ειναι η πεμπτουσια του διαλογου...ειναι απολυτα θεμιτο να υπαρχουν αντιθετες αποψεις, αρκει αυτες να διατυπωνονται κόσμια και με επιχειρηματα και να μην ειναι αποψεις που στερουνται καθε λογικου ερεισματος).

Θεωρεις ως υπατιους της αντιδραστικης συμπεριφορας των αρνητων της λογικης (αντιεμβολιαστων) τους κυβερνωντες και τα Μ.Μ.Ε. που επεβαλαν την υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμου.

Μα, δεν ειναι δυσκολο να ανατρεξεις στο προσφατο παρελθον και να δεις τι συνεβαινε.

Πριν απο δυο χρονια, προτου ακομη κυκλοφορησουν τα εμβολια, στις αρχες της πανδημιας, γινοταν "του Κουτρουλη ο γαμος".

Πανω απο το 70% του πληθυσμου, εχοντας εναν εγκεφαλο καθημερινα στο πλυντηριο (αν εννοεις Μ.Μ.Ε. τα sites του κωλου και της παραπληροφορησης, τοτε θα συμφωνησω απολυτα), μη διαθετοντας ιχνος κριτικης σκεψης, εχοντας μεσα του το μικροβιο της συνωμοσιολογιας, διακηρυττε οτι ο κορωνοϊος ηταν μια μπαρουφα, ενα αποκυημα της φαντασιας, ενα σατανικο σχεδιο των ιθυνοντων πανω στη γη.

Το 70% του πληθυσμου διατυπωνε εξωφρενικες αποψεις επι του θεματος. Πολλοι απο αυτους που στη συνεχεια αλλαξαν αποψεις, εγιναν μετα Χριστον προφητες (δες την πλειονοτητα των ανθρωπων της εκκλησιας), ηταν εναντια στα σατανικα εμβολια για εναν ανυπαρκτο κορωνοϊο.

Οταν, ομως, ο θανατος με το δρεπανι του αρχισε να θεριζει την ανθρωποτητα, τοτε αρχισαν εν μερει να συνειδητοποιουν τις ηλιθιοτητες που ξεστομιζαν

Σε ρωτω, λοιπον, ευθεως, αγαπητε φιλε Nik...

Αν αυτο το 70% του πληθυσμου το ειχαμε αφησει ελευθερο και ανεξελεγκτο να κανει οτιδηποτε θελησει...αν τους εδινες τη δυνατοτητα επιλογης εμβολιασμου ή οχι, τι πιστευεις οτι θα αποφασιζαν;

Αναθεμα, αν το 10% απο αυτους θα εκανε αυτο που επιβαλλει η λογικη, η συναισθηση της κοινωνικης ευθυνης (και οχι αυτο που εσυ θεωρεις οτι τους το επεβαλαν οι κυβερνωντες και τα Μ.Μ.Ε.).

Εδω, βλεπουμε γυρω μας χιλιαδες ατομα τριπλα εμβολιασμενα που ειναι στις επαλξεις με το οπλο στο χερι κατα των εμβολιων. Ατομα που κατα βαθος ειναι οι μεγαλυτεροι αρνητες της λογικης και απλα ο,τι εκαναν, το εκαναν υπο το κρατος του εξαναγκασμου και της υποχρεωτικοτητας.

Εν κατακλειδι, φιλε μου, προσωπικη ταπεινη αποψη ειναι...

Αν δεν υπηρχε η υποχρεωτικοτητα, πανω απο τη μιση ανθρωποτητα δε θα ειχε κανει ουτε μια δοση εμβολιου. Οι συνωμοσιολογοι, οι μπουρδολογοι, το καθε καρυδιας καρυδι, θα ζουσε και θα βασιλευε. Ο κορωνοϊος θα καλπαζε, ο Χαροντας θα εστηνε χορο στα μαρμαρενια αλωνια και ο tol και ο καθε tol, σαν τον Διγενη Ακριτα, θα προσπαθουσε ματαια σε μια ανιση μαχη να τα βαλει με υπερφυσικες δυναμεις ανωτερες του.

Η μωρία, η καταστρατηγηση της λογικης σκεψης, η αμετρη διαθεση αμφισβητησης της επιστημονικης γνωσεις και αληθειας, ειναι υπερτερες δυναμεις...δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι τους.

Η μωρία ειναι αηττητη!!!

bobby

Well-Known Member
Είμαι σίγουρος ότι ο Πέρελμαν συνεργάστηκε μαζί σου για την υπόθεση του Πουανκαρέ. Που κρίνεις αβίαστα δίχως καν να καταλαβαίνεις τι λέει ο άλλος. Δεν ρουφάς το αβγό σου;
Φίλε εγώ το αυγό μου το ρουφάω και είναι πολύ νόστιμο γιατί είναι βιολογικό.
Εσύ προσεξε γιατί μου φαίνεται ρουφάς πολλούς κρεαοτοσωλήνες για αυτό και έχεις χαζέψει.
Και για να στο πω και λιμανίσια μήπως το καταλάβεις, πάρε φόρα και KL(EOS)ASE μας τα αρ....... ψεκασμένο υποκείμενο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

KLEOS

Active Member
Δυστυχως για σενα η εννοια της ανθρωπιστικης παιδειας ειναι παντελως αγνωστη. Περασε απο διπλα σου, αλλά δε σε ακομπουσε διολου.
Εσύ είσαι ο εκπρόσωπος της ανθρωπιστικής παιδείας ανάμεσα σε άλλα; Βρε καπετάν Φανφάρα τι λες;

bobby

Well-Known Member
Θα ανεβάσω τον πήχη. Εγώ μπορώ να αποδείξω την σχέση μου με την επιστήμη. Και θα το κάνω στον Cvial που είναι αντικειμενικός κριτής εδώ μέσα. Έτσι θα αποδείξω ότι υπάρχουν επιστημονικές δημοσιεύσεις σε συνέδρια και περιοδικά στο όνομα μου, καθώς και ότι έχω γράψει και λογοτεχνικά διηγήματα για κάποιους που μιλάνε συνέχεια για την σημασία των λέξεων και παραλλάσουν τα λεγομενά μου. Επειδή συνέχεια αμφισβητείτε δίχως καν να επιχειρηματολογείτε. Εσύ ακριβώς από ποιο εφαλτήριο ορμώμενος λες μπούρδες;
Το πήχη τον δουλεύεις καλά φαινεται.......

bobby

Well-Known Member
Όκ, με κατηγορείτε ότι έχω ατζέντα, αλλάζετε τα λόγια μου, λέτε ότι πως τολμάω να τα βάλω με την επιστήμη, με λέτε ψέκα και έπειτα εγώ έχω ύφος γελοίο και προκλητικό. Μμμμμμ νταξ, έχετε δίκιο. Πως τολμάω;
Δεν σε λέμε ψέκα. Οι απόψεις σου είναι απόψεις ψέκα. Συνεπώς είσαι ψέκας.

KLEOS

Active Member
Φίλε εγώ το αυγό μου το ρουφάω και είναι πολύ νόστιμο γιατί είναι βιολογικό.
Εσύ προσεξε γιατί μου φαίνεται ρουφάς πολλούς κρεαοτοσωλήνες για αυτό και έχεις χαζέψει.
Και για να στο πω και λιμανίσια μήπως το καταλάβεις, πάρε φόρα και KL(EOS)ASE μας τα αρ....... ψεκασμένο υποκείμενο.
Πρόσεχε μην σκίσεις το καλσον Bobby.

bobby

Well-Known Member
Απορώ γιατί ασχολείστε με την μπουρλοπαρέα. Δεν χρειάζεται να εμβαθύνεις για να καταλάβεις που θα οδηγηθεί η συζήτηση. Ο ένας, κατά σειρά προτεραιότητας, αποκαλεί λειτούργημα μια εργασιακή απασχόληση το περιβάλλον της οποίας αφορά στη δεύτερη μεγαλύτερη παραοικονομία της χώρας μετά το λαθρεμπόριο καυσίμων, ο δεύτερος διαβάζει hoaxes για να ενημερωθεί, όπου μπορεί να αρθρογραφεί ένας στρατιωτικός, ένας μουσικός και μια λογίστρια, αλλά έχουν κριτική σκέψη και ένας που δηλώνει οπαδός προπονητή! Χαμένη από χέρι η όποια συζήτηση.
Οπαδέ του ψεκασμένου τεννίστα φαίνεται πως κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι,εύχομαι βίον ανθόσπαρτον και προσοχή με τον πήχη!!!!!

Συνημμένα

• OIP.XYMwMV7r2ffeCKVjGeozTgHaLH.jpg
    OIP.XYMwMV7r2ffeCKVjGeozTgHaLH.jpg
    49.5 KB · Προβολές: 60

bobby

Well-Known Member
Φίλε δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω, Ούτε θέλω να σε μάθω αλλά αν το έφερνε η τύχη να σε συναντήσω κάπου θα σου έμενε αξέχαστη η συνάντηση.

Μπλουζα