Αν οι κυβερνώντες και τα μμε μας εθεταν τον εμβολιασμό ως κάτι μη αναγκαίο, πιστεύεις θα υπήρχε σε τέτοιο βαθμό η αντιδραστική συμπεριφορά που διακρίνεται σήμερα;
Φιλε Nik, γνωριζεις τον απεριοριστο σεβασμο που τρεφω στο προσωπο σου. Χαιρομαι να διαλεγομαι μαζι σου, λογω της ευγενειας και του ηθους που διαφαινεται στα γραπτα σου.
Σε πολλα θεματα οι αποψεις σου με βρισκουν συμφωνο. Ωστοσο στο συγκεκριμενο επιτρεψε μου να διατυπωσω μια διαφορετικη αποψη (αλλωστε αυτη ειναι η πεμπτουσια του διαλογου...ειναι απολυτα θεμιτο να υπαρχουν αντιθετες αποψεις, αρκει αυτες να διατυπωνονται κόσμια και με επιχειρηματα και να μην ειναι αποψεις που στερουνται καθε λογικου ερεισματος).
Θεωρεις ως υπατιους της αντιδραστικης συμπεριφορας των αρνητων της λογικης (αντιεμβολιαστων) τους κυβερνωντες και τα Μ.Μ.Ε. που επεβαλαν την υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμου.
Μα, δεν ειναι δυσκολο να ανατρεξεις στο προσφατο παρελθον και να δεις τι συνεβαινε.
Πριν απο δυο χρονια, προτου ακομη κυκλοφορησουν τα εμβολια, στις αρχες της πανδημιας, γινοταν "του Κουτρουλη ο γαμος".
Πανω απο το 70% του πληθυσμου, εχοντας εναν εγκεφαλο καθημερινα στο πλυντηριο (αν εννοεις Μ.Μ.Ε. τα sites του κωλου και της παραπληροφορησης, τοτε θα συμφωνησω απολυτα), μη διαθετοντας ιχνος κριτικης σκεψης, εχοντας μεσα του το μικροβιο της συνωμοσιολογιας, διακηρυττε οτι ο κορωνοϊος ηταν μια μπαρουφα, ενα αποκυημα της φαντασιας, ενα σατανικο σχεδιο των ιθυνοντων πανω στη γη.
Το 70% του πληθυσμου διατυπωνε εξωφρενικες αποψεις επι του θεματος. Πολλοι απο αυτους που στη συνεχεια αλλαξαν αποψεις, εγιναν μετα Χριστον προφητες (δες την πλειονοτητα των ανθρωπων της εκκλησιας), ηταν εναντια στα σατανικα εμβολια για εναν ανυπαρκτο κορωνοϊο.
Οταν, ομως, ο θανατος με το δρεπανι του αρχισε να θεριζει την ανθρωποτητα, τοτε αρχισαν εν μερει να συνειδητοποιουν τις ηλιθιοτητες που ξεστομιζαν
Σε ρωτω, λοιπον, ευθεως, αγαπητε φιλε Nik...
Αν αυτο το 70% του πληθυσμου το ειχαμε αφησει ελευθερο και ανεξελεγκτο να κανει οτιδηποτε θελησει...αν τους εδινες τη δυνατοτητα επιλογης εμβολιασμου ή οχι, τι πιστευεις οτι θα αποφασιζαν;
Αναθεμα, αν το 10% απο αυτους θα εκανε αυτο που επιβαλλει η λογικη, η συναισθηση της κοινωνικης ευθυνης (και οχι αυτο που εσυ θεωρεις οτι τους το επεβαλαν οι κυβερνωντες και τα Μ.Μ.Ε.).
Εδω, βλεπουμε γυρω μας χιλιαδες ατομα τριπλα εμβολιασμενα που ειναι στις επαλξεις με το οπλο στο χερι κατα των εμβολιων. Ατομα που κατα βαθος ειναι οι μεγαλυτεροι αρνητες της λογικης και απλα ο,τι εκαναν, το εκαναν υπο το κρατος του εξαναγκασμου και της υποχρεωτικοτητας.
Εν κατακλειδι, φιλε μου, προσωπικη ταπεινη αποψη ειναι...
Αν δεν υπηρχε η υποχρεωτικοτητα, πανω απο τη μιση ανθρωποτητα δε θα ειχε κανει ουτε μια δοση εμβολιου. Οι συνωμοσιολογοι, οι μπουρδολογοι, το καθε καρυδιας καρυδι, θα ζουσε και θα βασιλευε. Ο κορωνοϊος θα καλπαζε, ο Χαροντας θα εστηνε χορο στα μαρμαρενια αλωνια και ο tol και ο καθε tol, σαν τον Διγενη Ακριτα, θα προσπαθουσε ματαια σε μια ανιση μαχη να τα βαλει με υπερφυσικες δυναμεις ανωτερες του.
Η μωρία, η καταστρατηγηση της λογικης σκεψης, η αμετρη διαθεση αμφισβητησης της επιστημονικης γνωσεις και αληθειας, ειναι υπερτερες δυναμεις...δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι τους.
Η μωρία ειναι αηττητη!!!