Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το ραπιντ τεστ βρηκε αρνητικο παντως, εχουν περασει και 7 μερες χωρις συμπτωματα
Οποτε δεν κολλησα, αν και μου κανει εντυπωση.
ειναι και αυτο ενα ενδεχομενο.Έχω ακούσει περιπτώσεις ατόμων (πλήρως εμβολιασμένων) που δεν είχαν καθόλου συμπτώματα και τα rapid test τους ήταν αρνητικά, αλλά όταν έκαναν pcr αυτό βγήκε θετικό. Οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να κόλλησες αλλά να το πέρασες τελείως ασυμπτωματικά.
Ναι γιατί οι πλήρως εμβολιασμένοι που κόλλησαν παράγουν μικρό υιικο φορτίο που δεν είναι είναι ανιχνεύσιμο από τα rapid test .Είναι όμως ανιχνεύσιμο από τα pcr λόγω μεγαλύτερης ευαισθησίας του συγκεκριμένου τεστΈχω ακούσει περιπτώσεις ατόμων (πλήρως εμβολιασμένων) που δεν είχαν καθόλου συμπτώματα και τα rapid test τους ήταν αρνητικά, αλλά όταν έκαναν pcr αυτό βγήκε θετικό. Οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να κόλλησες αλλά να το πέρασες τελείως ασυμπτωματικά.
Δεν ανιχνεύουν στους εμβολιασμένους πρόσφατα .Διάβασα έρευνα .Το pcr έχει πολύ μεγάλη ευαισθησία και τα πιάνει όλαΤα rapid ανιχνεύουν αρκεί να το κάνεις σωστά,μέχρι μέσα αλλιώς ο κίνδυνος να μη δείξει είναι μεγάλος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λέει targeting στον εαυάλωτο πληθυσμό και όχι σβάρνα απο 12 και πάνωΣτο μελλον οταν περασει στις επομενες φασεις ο ιος λεει οτι δεν συμφωνει με τις αναμνηστικες δοσεις σε ολους. Καμια βομβα.
Ετσι θα γινει. Οπως και με γριπη.
Αν μας βοηθησετε να φτασουμε σε αυτο το σημειο καποια στιγμη.
Ψαχνεις βρε ατιμε πατημα συνεχως για να μην το κανεις τo εμβολιο
Μια ερωτηση: Τι εγινε δεν κυνηγανε το κερδος οι φαρμακευτικες? Κανονικα θα επρεπε να το προτεινει καθε μηνα για παντα.
Καταρχήν είσαι σίγουρος ότι κόλλησες Ο και όχι Δ ;Cvial μιας κ ασχολησε περισσοτερο, εγω οσο κοιταξα δεν βλεπω συσχετισμό της ομικρον με θεμα στην καρδιακή λειτουργία οπως συνεβαινε με προηγουμενες μεταλλαξεις.
Επειδη νιωθω γενικα ετσι πονακια ελαφρα στο στηθος κ τη πλάτη γνωριζεις αν η ομικρον αφηνει θεματα σε καρδια η πνεύμονες? Υπάρχει καμμια ενδειξη ?
Γιατι με ανησυχουν λιγο αυτα τα πονακια....
Μάλιστα. Με 2 δόσεις δεν προστατεύεσαι απο την Ο, θες και τρίτη για να πεις οτι σου παρέχει 70% προστασία. Απο εκεί και περα λενε κάποιες μελετες οτι η Ο επηρεάζει το ανώτερο αναπνευστικό, σε αντίθεση με τις προηγούμενες μεταλλάξεις. Οπότε θεωρητικά δεν κινδυνεύεις από προβλήματα σε καρδιά-πνεύμονες. Μενει να αποδειχτεί στην πράξη όμως αυτό.Απολυτος δεν ειμαι. Αλλα ολες οι ενδειξεις ετσι δειχνουν. Κολλησε ολη η παρεα ενα σαββατο βραδυ που βγηκαν σε μαγαζι σε κλειστο χωρο. Και εγω κολλησα απντη γυναικα σπιτι επειδη ηταν μαζι τους.
Τα συμπτωματα ηταν 2 μερες πυρετος με πονοκεφαλο κ μετα τιποτα, εκτος απο ενα μικρο μπουκωμα που αρχισε την 3η μερα.
Ολοι αυτα τα συμπτωματα εχουμε εκτος απο 3 ατομα που τα πηρε πιο βαρια κ ειχαν πολυ βηχα και λιγο ψηλοτερο πυρετο δτο 39.5. Στην ουσια απ οτι διαβαζω αυτα ειναι της ομικρον συμπτωματα. Επίσης θελω να πιστεύω οτι δε κολλησαν 10 ατομα σε ενα βραδυ δελτα......ποτε δεν ειχε ξαναγινει αυτο οσους μηνες ειχαμε δελτα να κολλησουν μαζικα τοσοι πολλοι σε ενα βραδυ κ οντας ολοι 2πλο εμβολιασμενοι.