Η ζωη με Covid-19

oreo

Well-Known Member
Και εγώ ειδα ένα βιντεάκι παραμονή πρωτοχρονιάς,που η πλατεία Συντάγματος γέμισε με Πακιστανούς χωρίς μάσκες εννοείται και γλεντάγανε.
Ποιό σε πειράζει πιο πολύ?
Όλα με πειράζουν, στην covid εποχή βρίσκομαι σε μια κατάσταση όπως η εμμηνόπαυση στις γυναίκες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Όλα με πειράζουν, στην covid εποχή βρίσκομαι σε μια κατάσταση όπως η εμμηνόπαυση στις γυναίκες

witcher

Well-Known Member
το σίγουρο είναι ότι όλοι κολλάνε άσχετα αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι.
υποτίθεται ότι οι εμβολιασμένοι το περνάνε καλύτερα.
Σε αυτό περιμένω να δω αν ισχύει τελικά για την όμικρον.
έχει τόσο μεγάλη μεταδοτικότητα η "Ομικρον" που ούτε το εμβόλιο δεν σε προστατεύει πλέον...Κολλάνε για πλάκα ανεμβολίαστοι-εμβολιασμένοι και την μεταδίνουν εξίσου εύκολα σε άλλους.

oreo

Well-Known Member

Stratos

Well-Known Member
Την Πέμπτη ήρθα σε επαφή με το θετικό κρούσμα και το Σάββατο ανέβασα πυρετό και βγήκα θετικός σε ράπιντ και σε PCR.
Σήμερα Τρίτη η σύζυγος και η κόρη ανεμβολίαστες και οι δύο δεν έχουν συμπτώματα και βγήκαν αρνητικές σε ράπιντ.
υπάρχει περίπτωση να μην κόλλησαν? εγώ μπήκα σε απομόνωση στο σπίτι απο το Σάββατο βράδυ.

pagouras

Well-Known Member
Την Πέμπτη ήρθα σε επαφή με το θετικό κρούσμα και το Σάββατο ανέβασα πυρετό και βγήκα θετικός σε ράπιντ και σε PCR.
Σήμερα Τρίτη η σύζυγος και η κόρη ανεμβολίαστες και οι δύο δεν έχουν συμπτώματα και βγήκαν αρνητικές σε ράπιντ.
υπάρχει περίπτωση να μην κόλλησαν? εγώ μπήκα σε απομόνωση στο σπίτι απο το Σάββατο βράδυ.
Eχεις ομικρον 99% εφοσον βγηκαν συμπτωματα μετα απο 3 ημερες, οποτε αν ειναι να δειξει κατι και στην οικογενεια θα δειξει αυριο μεθαυριο το πολυ, Αν κανετε μονοι σας τα ραπιντ πρεπει να γινεται σωστα το τεστ να εισχωρει σε αρκετα μεγαλο βαθος το στυλεο να παραμενει για μερικα δευτερολεπτα με κυκλικες κινησεις, Ολα ειναι θεμα τυχης και πιθανοτητων , τι ιικο φορτιο εχεις αν ησουν μεταδοτικος το σαββατο κτλ κτλ.

Stratos

Well-Known Member
Eχεις ομικρον 99% εφοσον βγηκαν συμπτωματα μετα απο 3 ημερες, οποτε αν ειναι να δειξει κατι και στην οικογενεια θα δειξει αυριο μεθαυριο το πολυ, Αν κανετε μονοι σας τα ραπιντ πρεπει να γινεται σωστα το τεστ να εισχωρει σε αρκετα μεγαλο βαθος το στυλεο να παραμενει για μερικα δευτερολεπτα με κυκλικες κινησεις, Ολα ειναι θεμα τυχης και πιθανοτητων , τι ιικο φορτιο εχεις αν ησουν μεταδοτικος το σαββατο κτλ κτλ.
1641318074276.png

αυτό μου βγάζει το σύστημα των ραντεβού για εμβόλιο. σε όλους τους νοσήσαντες το ίδιο βγάζει?

vlafo

Well-Known Member
Οι νοσήσαντες με Όμικρον από ότι δείχνουν οι μελέτες,προστατεύουν από τη Δέλτα και δεν κολλάς.
Επαναλοίμωξη με Όμικρον πάλι είναι δυνατό?
Δεν έχεις πλέον ανοσία?
Γιατί αυτό που αντιλαμβάνομαι και έχω καταλάβει,είναι ότι συμβαίνει σε όσους έχουν ιστορικό.
Είναι πράγματι έτσι?

Georgie

Well-Known Member
Είναι άγνωστο τι παρενέργειες -κουσούρια προκαλεί μακροχρόνια ο υιός καθώς είναι καινούργιος και δεν τον γνωρίζει από μακροχρόνια άποψη ,η επιστήμη .Εικάζεται ότι μπορεί να προκαλεί ακόμα και πρόωρη άνοια η και καρδιακή ανεπάρκεια μακροχρόνια καθώς εγκαθίσταται σε πολλά όργανα του ανθρώπινου σώματος .Για να δεις με τι μπλέξαμε…….
Μέχρι τώρα το μόνο που έχουμε ακούσει είναι τριχόπτωση !!!
Δε κάνω πλάκα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Εγώ βλέπω κάτι γυναίκες ρε παιδια στη Βαρκελώνη που μου έχουν πέσει τα σαγόνια ! Τι COVID και ιστορίες !
Εδώ κανονικό πάρτυ .
Μόνο που μάσκες παντού, μέσα έξω !
Να και μια φωτο από Barceloneta .
Για αυτό χάνω τα μμ?:)
Υ.Γ:Μόλις έδωσες ένα ακόμα όπλο στους αντιεμβολιαστές.
Όχι ρε τρελέ , Ο COVID το προκαλεί ..
Καλά εσύ μέχρι να τα χάσεις 5 ζωές και 90 μεταλλάξεις χρειάζεσαι .
Κλαίνε οι χήρες όχι και οι παντρεμένες ρε φιλαράκι :)

Συνημμένα

• IMG_20220104_164638.jpg
    IMG_20220104_164638.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 109

vlafo

Well-Known Member
Εγώ βλέπω κάτι γυναίκες ρε παιδια στη Βαρκελώνη που μου έχουν πέσει τα σαγόνια ! Τι COVID και ιστορίες !
Εδώ κανονικό πάρτυ .
Μόνο που μάσκες παντού, μέσα έξω !
Να και μια φωτο από Barceloneta .

Όχι ρε τρελέ , Ο COVID το προκαλεί ..
Καλά εσύ μέχρι να τα χάσεις 5 ζωές και 90 μεταλλάξεις χρειάζεσαι .
Κλαίνε οι χήρες όχι και οι παντρεμένες ρε φιλαράκι :)
Ρε φιλαράκι είσαι Βαρκελώνη και εμείς με covid κλεισμένοι και είμαστε και παντρεμένες?
Ε τότε ναι λοιπόν κλαίμε. :)

Μπλουζα