vlafo
Well-Known Member
Ναι αλλά είναι όλοι δίπλα σου οι κορυφαίοι.Να βάλω μαλλιά στη Βαρκελώνη , πλάκα σου κάνω βρε !
Με τη πρώτη ευκαιρία Man ...
Think about it.
Ναι αλλά είναι όλοι δίπλα σου οι κορυφαίοι.Να βάλω μαλλιά στη Βαρκελώνη , πλάκα σου κάνω βρε !
Με τη πρώτη ευκαιρία Man ...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε εγώ να to think about it δε λέω !Ναι αλλά είναι όλοι δίπλα σου οι κορυφαίοι.
Think about it.![]()
Τέταρτη μερα από τα πρώτα συμπτώματα … από τη μια μερα στην άλλη έφυγαν όλα , σαν να μην ήμουν άρρωστοςΤέταρτη μέρα εννοείς από τη διάγνωση που βρέθηκες θετικός έτσι?
Πάντως και εγώ στην 3η μέρα σήμερα,πολύ καλύτερα,και εδώ και μια ώρα είναι ραγδαία η βελτίωση.
Έτσι είναι και εγώ από σήμερα κατακόρυφη άνοδο.Τέταρτη μερα από τα πρώτα συμπτώματα … από τη μια μερα στην άλλη έφυγαν όλα , σαν να μην ήμουν άρρωστος
George πολύ φρεσκαδούρα βλέπω!!!Εγώ βλέπω κάτι γυναίκες ρε παιδια στη Βαρκελώνη που μου έχουν πέσει τα σαγόνια ! Τι COVID και ιστορίες !
Εδώ κανονικό πάρτυ .
Μόνο που μάσκες παντού, μέσα έξω !
Να και μια φωτο από Barceloneta .
Όχι ρε τρελέ , Ο COVID το προκαλεί ..
Καλά εσύ μέχρι να τα χάσεις 5 ζωές και 90 μεταλλάξεις χρειάζεσαι .
Κλαίνε οι χήρες όχι και οι παντρεμένες ρε φιλαράκι![]()
Στο μελλον οταν περασει στις επομενες φασεις ο ιος λεει οτι δεν συμφωνει με τις αναμνηστικες δοσεις σε ολους. Καμια βομβα.![]()
Βόμβα από στέλεχος της AstraZeneca: «Δεν γίνεται να λαμβάνει ο άνθρωπος κάθε έξι μήνες αναμνηστικές δόσεις» - Dnews
Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί σχετικά με τους εμβολιασμούς προχώρησε ο επικεφαλής των κλινικών δοκιμών του εμβολίου της AstraZeneca, σερ Άντριου Πόλαρντ. Συγκεκριμένα ο καθηγητής παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και πρόεδρος της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου...www.dikaiologitika.gr
Άμα δεν το κάνει, κανένας γιατρός δεν θα του κάνει ΜΜ. Οπότε αναγκαστικά αν θέλει να φτιάξει hairline &κροτάφους θα το κάνει……Στο μελλον οταν περασει στις επομενες φασεις ο ιος λεει οτι δεν συμφωνει με τις αναμνηστικες δοσεις σε ολους. Καμια βομβα.
Ετσι θα γινει. Οπως και με γριπη.
Αν μας βοηθησετε να φτασουμε σε αυτο το σημειο καποια στιγμη.
Ψαχνεις βρε ατιμε πατημα συνεχως για να μην το κανεις τι εμβολιο
Μια ερωτηση: Τι εγινε δεν κυνηγανε το κερδος οι φαρμακευτικες? Κανονικα θα επρεπε να το προτεινει καθε μηνα για παντα.
Τώρα που πέρασε η Δέλτα δεν υπάρχει περίπτωση.Άμα δεν το κάνει, κανένας γιατρός δεν θα του κάνει ΜΜ. Οπότε αναγκαστικά αν θέλει να φτιάξει hairline &κροτάφους θα το κάνει……![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Top class pickpockets for sure the little f@@@@s !Ναι αλλά είναι όλοι δίπλα σου οι κορυφαίοι.
Think about it.![]()
Καλησπέρα Vlafο, τελικά έκανες pcr? Το ανακοίνωσαν αυτό που λες αλλά το σύστημα δεν σε αφήνει να εκδόσεις το πιστοποιητικό νόσησης. Μπορεί κάποιος να εκτυπώσει το θετικό Ραπιντ κάπου να το έχει? γιατι δεν βλέπω κάπου τέτοια επιλογή.Με rapid είμαι ήδη καλυμμένος για 3 μήνες,ο ανεμβολίαστος θέλει pcr.
Απλά αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα με το Εργάνη και δεν το αναγνωρίζει για τη δουλειά μου,αλλά θα το λύσουν με νέα ΚΥΑ.
Καλησπέρα MeddeΚαλησπέρα Vlafο, τελικά έκανες pcr? Το ανακοίνωσαν αυτό που λες αλλά το σύστημα δεν σε αφήνει να εκδόσεις το πιστοποιητικό νόσησης. Μπορεί κάποιος να εκτυπώσει το θετικό Ραπιντ κάπου να το έχει? γιατι δεν βλέπω κάπου τέτοια επιλογή.
Τα συμπτώματα δεν είναι σε όλους τα ίδιαΩς προς τα συμπτώματα είχα 3 ήμερες πυρετο. Μετά τις 3 αρχισα να είμαι καλα. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχω μηδενική ικανότητα όσφρησης, σε σημείο που ρίχνω κολόνια στο χέρι μου, τη μυρίζω και είναι σαν να μυρίζω τον αέρα. Να Ενημερώσω ότι είμαι εμβολιασμένος με 2 δόσεις οπου η τελευταία ήταν τον Ιούνιο.
Δεν έχουμε ξανακούσει άλλο ο υιός πάει και στον εγκέφαλο όπως πάει και σε αλλά όργανα .Η ανοσμια σε αυτό οφείλεται .Άρα αυτά που λες μπορεί και να οφειλονται(πιθανόν) στον κορονοιοεγώ δεν έχω πυρετό κι όλες οι αισθήσεις οκ. με προβληματίζει το ότι δεν έχω όρεξη για φαγητό,
έχω κάτι σαν υπερένταση, ταραχή, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, ψυχοσωματικό, γρήγορες εναλλαγές διάθεσης κλπ
έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο? τι μπορώ να κάνω?
εγώ δεν έχω πυρετό κι όλες οι αισθήσεις οκ. με προβληματίζει το ότι δεν έχω όρεξη για φαγητό,
έχω κάτι σαν υπερένταση, ταραχή, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, ψυχοσωματικό, γρήγορες εναλλαγές διάθεσης κλπ
έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο? τι μπορώ να κάνω?
πώς το ονομάζουν επιστημονικά? και τι προτείνουν γνωρίζουμε? πόσο κρατάει?Έχει παρατηρηθεί και αναφερθεί για την Όμικρον.