Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

le2der

Active Member
Τέταρτη μέρα εννοείς από τη διάγνωση που βρέθηκες θετικός έτσι?
Πάντως και εγώ στην 3η μέρα σήμερα,πολύ καλύτερα,και εδώ και μια ώρα είναι ραγδαία η βελτίωση.
Τέταρτη μερα από τα πρώτα συμπτώματα … από τη μια μερα στην άλλη έφυγαν όλα , σαν να μην ήμουν άρρωστος

vlafo

Well-Known Member
Τέταρτη μερα από τα πρώτα συμπτώματα … από τη μια μερα στην άλλη έφυγαν όλα , σαν να μην ήμουν άρρωστος
Έτσι είναι και εγώ από σήμερα κατακόρυφη άνοδο.
Αύριο ελπίζω να είμαι απόλυτα καλά από την Πέμπτη που πρωτοξεκίνησαν.

oreo

Well-Known Member

bobby

Well-Known Member
Χωρίς σχόλιο……

Συνημμένα

• A3DA9052-D384-443E-82EB-14601A9C070F.jpeg
    A3DA9052-D384-443E-82EB-14601A9C070F.jpeg
    361.4 KB · Προβολές: 88

ΙΟΥΛΙΟΣ

Verified MM member
Εγώ βλέπω κάτι γυναίκες ρε παιδια στη Βαρκελώνη που μου έχουν πέσει τα σαγόνια ! Τι COVID και ιστορίες !
Εδώ κανονικό πάρτυ .
Μόνο που μάσκες παντού, μέσα έξω !
Να και μια φωτο από Barceloneta .

Όχι ρε τρελέ , Ο COVID το προκαλεί ..
Καλά εσύ μέχρι να τα χάσεις 5 ζωές και 90 μεταλλάξεις χρειάζεσαι .
Κλαίνε οι χήρες όχι και οι παντρεμένες ρε φιλαράκι :)
George πολύ φρεσκαδούρα βλέπω!!!
Οι κρεμούλες που λέγαμε... έχουν παίξει κάποιο ρόλο;

vag25

Well-Known Member
Στο μελλον οταν περασει στις επομενες φασεις ο ιος λεει οτι δεν συμφωνει με τις αναμνηστικες δοσεις σε ολους. Καμια βομβα.
Ετσι θα γινει. Οπως και με γριπη.
Αν μας βοηθησετε να φτασουμε σε αυτο το σημειο καποια στιγμη.

Ψαχνεις βρε ατιμε πατημα συνεχως για να μην το κανεις τo εμβολιο :p

Μια ερωτηση: Τι εγινε δεν κυνηγανε το κερδος οι φαρμακευτικες? Κανονικα θα επρεπε να το προτεινει καθε μηνα για παντα.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
Στο μελλον οταν περασει στις επομενες φασεις ο ιος λεει οτι δεν συμφωνει με τις αναμνηστικες δοσεις σε ολους. Καμια βομβα.
Ετσι θα γινει. Οπως και με γριπη.
Αν μας βοηθησετε να φτασουμε σε αυτο το σημειο καποια στιγμη.

Ψαχνεις βρε ατιμε πατημα συνεχως για να μην το κανεις τι εμβολιο :p

Μια ερωτηση: Τι εγινε δεν κυνηγανε το κερδος οι φαρμακευτικες? Κανονικα θα επρεπε να το προτεινει καθε μηνα για παντα.
Άμα δεν το κάνει, κανένας γιατρός δεν θα του κάνει ΜΜ. Οπότε αναγκαστικά αν θέλει να φτιάξει hairline &κροτάφους θα το κάνει……;););););)

vag25

Well-Known Member
Το ραπιντ τεστ βρηκε αρνητικο παντως, εχουν περασει και 7 μερες χωρις συμπτωματα
Οποτε δεν κολλησα, αν και μου κανει εντυπωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Medde

Active Member
Με rapid είμαι ήδη καλυμμένος για 3 μήνες,ο ανεμβολίαστος θέλει pcr.
Απλά αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα με το Εργάνη και δεν το αναγνωρίζει για τη δουλειά μου,αλλά θα το λύσουν με νέα ΚΥΑ.
Καλησπέρα Vlafο, τελικά έκανες pcr? Το ανακοίνωσαν αυτό που λες αλλά το σύστημα δεν σε αφήνει να εκδόσεις το πιστοποιητικό νόσησης. Μπορεί κάποιος να εκτυπώσει το θετικό Ραπιντ κάπου να το έχει? γιατι δεν βλέπω κάπου τέτοια επιλογή.

vlafo

Well-Known Member
Καλησπέρα Vlafο, τελικά έκανες pcr? Το ανακοίνωσαν αυτό που λες αλλά το σύστημα δεν σε αφήνει να εκδόσεις το πιστοποιητικό νόσησης. Μπορεί κάποιος να εκτυπώσει το θετικό Ραπιντ κάπου να το έχει? γιατι δεν βλέπω κάπου τέτοια επιλογή.
Καλησπέρα Medde
Δεν έκανα και δεν θα κάνω,δε μου χρειάζεται.
Περίμενε λίγο θα εκδώσουν νέα ΚΥΑ και θα το ρυθμίσουν,είναι συστημικό το πρόβλημα.

Medde

Active Member
Ως προς τα συμπτώματα είχα 3 ήμερες πυρετο. Μετά τις 3 αρχισα να είμαι καλα. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχω μηδενική ικανότητα όσφρησης, σε σημείο που ρίχνω κολόνια στο χέρι μου, τη μυρίζω και είναι σαν να μυρίζω τον αέρα. Να Ενημερώσω ότι είμαι εμβολιασμένος με 2 δόσεις οπου η τελευταία ήταν τον Ιούνιο.

vlafo

Well-Known Member
Ως προς τα συμπτώματα είχα 3 ήμερες πυρετο. Μετά τις 3 αρχισα να είμαι καλα. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχω μηδενική ικανότητα όσφρησης, σε σημείο που ρίχνω κολόνια στο χέρι μου, τη μυρίζω και είναι σαν να μυρίζω τον αέρα. Να Ενημερώσω ότι είμαι εμβολιασμένος με 2 δόσεις οπου η τελευταία ήταν τον Ιούνιο.
Τα συμπτώματα δεν είναι σε όλους τα ίδια
Εγώ πυρετό καθόλου και σήμερα είμαι μια χαρά από την Κυριακή που διαγνώστηκα.
Άρα στην 4η,5η μέρα το πολύ θα είσαι μια χαρά και rapid άφησε να περάσουν 2,3 ημέρες να σε βγάλει αρνητικό.
Ανοσία πλέον θα έχουμε οπότε don't worry.

Τελευταία επεξεργασία:

Stratos

Well-Known Member
εγώ δεν έχω πυρετό κι όλες οι αισθήσεις οκ. με προβληματίζει το ότι δεν έχω όρεξη για φαγητό,
έχω κάτι σαν υπερένταση, ταραχή, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, ψυχοσωματικό, γρήγορες εναλλαγές διάθεσης κλπ
έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο? τι μπορώ να κάνω?

alex7

Well-Known Member
εγώ δεν έχω πυρετό κι όλες οι αισθήσεις οκ. με προβληματίζει το ότι δεν έχω όρεξη για φαγητό,
έχω κάτι σαν υπερένταση, ταραχή, δεν ξέρω πως να το περιγράψω, ψυχοσωματικό, γρήγορες εναλλαγές διάθεσης κλπ
Δεν έχουμε ξανακούσει άλλο ο υιός πάει και στον εγκέφαλο όπως πάει και σε αλλά όργανα .Η ανοσμια σε αυτό οφείλεται .Άρα αυτά που λες μπορεί και να οφειλονται(πιθανόν) στον κορονοιο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Έχει παρατηρηθεί και αναφερθεί για την Όμικρον.

Μπλουζα