Η ζωη με Covid-19

vlafo

Well-Known Member
καλύτερα να πάρεις ενα rapid και να το κάνεις μόνος στο σπίτι καλά, να το βάλεις πιο μέσα να είσαι σίγουρος. Γιατί πολλοί στα φαρμακεία το κάνουν λες και πάνε να βγάλουν απλά την υποχρέωση
Έτσι είναι μόνος σου πολύ καλύτερα γιατί το ρυθμίζεις εσύ όπως θέλεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Εσύ μη μιλάς και προκαλείς γιατί θα αρχίσω να ανεβάζω facts.
Ένα σου λέω απο προχθές η αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή μου , είναι κατακόρυφη !! Της πόπης γίνεται και το κάνουν γαργάρα. Είναι φοβερό πως το αποκρύπτουν..... Χαμόςςςςςςςςςςς!!!!!

vlafo

Well-Known Member
Ένα σου λέω απο προχθές η αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή μου , είναι κατακόρυφη !! Της πόπης γίνεται και το κάνουν γαργάρα. Είναι φοβερό πως το αποκρύπτουν..... Χαμόςςςςςςςςςςς!!!!!
Εκεί δε μασάτε είστε δυνατοί..
Βέβαια έχετε και τα ταμπού της επαρχίας και αυτό είναι θέμα τεράστιο.
Να πίνεις καφέ με φίλο,και αμέριμνος να μην σου λέει τίποτα μην τον ψέξεις και καλά.
Και εσύ να κινδυνεύεις.

oreo

Well-Known Member
Εκεί δε μασάτε είστε δυνατοί..
Βέβαια έχετε και τα ταμπού της επαρχίας και αυτό είναι θέμα τεράστιο.
Να πίνεις καφέ με φίλο,και αμέριμνος να μην σου λέει τίποτα μην τον ψέξεις και καλά.
Και εσύ να κινδυνεύεις.
Κόλησε το έτερο ήμισυ, ανάλογου φίλου. Έλεγα κάντε ραπιντ , όχι είμαστε εμβολιασμένοι έλεγε....Μετά ψάχνανε να δουνε απο που τους ήρθε.....Τι να πεις, ο κόσμος είναι τόσο μπερδεμένος και παραπληροφορημένος που τα έχει χαμένα

vlafo

Well-Known Member
Κόλησε το έτερο ήμισυ, ανάλογου φίλου. Έλεγα κάντε ραπιντ , όχι είμαστε εμβολιασμένοι έλεγε....Μετά ψάχνανε να δουνε απο που τους ήρθε.....Τι να πεις, ο κόσμος είναι τόσο μπερδεμένος και παραπληροφορημένος που τα έχει χαμένα
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δεν το έχουνε καταλάβει πως λειτουργεί.
Π.χ η δική μου καραντίνα στις 5 ημέρες που τελειώνει την Πέμπτη,δε σημαίνει ότι θα με δείξει αμέσως αρνητικό,απλά εκεί επίσημα τελειώνει το πρωτόκολλο και δεν θα έχεις πλέον συμπτώματα,αλλά το rapid θα το κάνω μετά από 2 μέρες να είμαι 100% σίγουρος ότι θα δείξει αρνητικό και ότι δεν έχω τον ιό.
Γενικά ο κόσμος είναι μπερδεμένος και δεν ξέρει την ακριβή αλήθεια.
Ο ιός εμφανίζει τα συμπτώματα του,μετά από 5 μέρες,αλλά όταν εμφανιστούν μπορεί ακόμα να είσαι αρνητικός,για αυτό πας μετά από 3 μέρες νσαι σίγουρος.
Γενικά και οι εμβολιασμένοι τα έχουν μπλέξει,καλά για τους ανεμβολίαστους δεν βγάζεις άκρη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
το σίγουρο είναι ότι όλοι κολλάνε άσχετα αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι.
υποτίθεται ότι οι εμβολιασμένοι το περνάνε καλύτερα.
Σε αυτό περιμένω να δω αν ισχύει τελικά για την όμικρον.

vlafo

Well-Known Member
Ο εμβολιασμένος φυσικά και κολλάει,αλλά το ιικό φορτίο που δέχεται όσο και μεγάλο να είναι δεν τον στέλνει στο νοσοκομείο,γιατί έχει χτίσει τοίχο,όπως και αντίστοιχα αυτό που μεταφέρει στον άλλον είναι πολύ μικρό,σε αντίθεση με τον ανεμβολίαστο που πάνω από όλα αυτός κινδυνεύει και μετά βάζει σε κίνδυνο τους άλλους.
Δηλαδή ανεμβολίαστος σε ανεμβολίαστο είναι ότι χειρότερο σαν συνδυασμός.

oreo

Well-Known Member
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δεν το έχουνε καταλάβει πως λειτουργεί.
Π.χ η δική μου καραντίνα στις 5 ημέρες που τελειώνει την Πέμπτη,δε σημαίνει ότι θα με δείξει αμέσως αρνητικό,απλά εκεί επίσημα τελειώνει το πρωτόκολλο και δεν θα έχεις πλέον συμπτώματα,αλλά το rapid θα το κάνω μετά από 2 μέρες να είμαι 100% σίγουρος ότι θα δείξει αρνητικό και ότι δεν έχω τον ιό.
Γενικά ο κόσμος είναι μπερδεμένος και δεν ξέρει την ακριβή αλήθεια.
Ο ιός εμφανίζει τα συμπτώματα του,μετά από 5 μέρες,αλλά όταν εμφανιστούν μπορεί ακόμα να είσαι αρνητικός,για αυτό πας μετά από 3 μέρες νσαι σίγουρος.
Γενικά και οι εμβολιασμένοι τα έχουν μπλέξει,καλά για τους ανεμβολίαστους δεν βγάζεις άκρη.
Το πιστοποιητικό σου έχει άλλαξει με βάση το γεγονός οτι νόσησες ή παραμένει πράσινο και ουσιαστικά μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερος αν θες ?

oreo

Well-Known Member
το σίγουρο είναι ότι όλοι κολλάνε άσχετα αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι.
υποτίθεται ότι οι εμβολιασμένοι το περνάνε καλύτερα.
Σε αυτό περιμένω να δω αν ισχύει τελικά για την όμικρον.
Μην περιμένεις τίποτα να δεις φίλε Στράτο. Η Όμικρον είναι πολύ ηπιότερη και ο εμβολιασμός δεν την καταστείλει σε αντίθεση με τα προηγούμενα variants

vlafo

Well-Known Member
Το πιστοποιητικό σου έχει άλλαξει με βάση το γεγονός οτι νόσησες ή παραμένει πράσινο και ουσιαστικά μπορείς να κυκλοφορείς ελεύθερος αν θες ?
Με rapid είμαι ήδη καλυμμένος για 3 μήνες,ο ανεμβολίαστος θέλει pcr.
Απλά αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα με το Εργάνη και δεν το αναγνωρίζει για τη δουλειά μου,αλλά θα το λύσουν με νέα ΚΥΑ.

Stratos

Well-Known Member

Θα ετοιμάσω ένα κρεββάτι στο Δαφνί να ηρεμήσω μια και καλή.
εντάξει , εγώ μόλις βγω απο καραντίνα παίρνω άδεια ανευ αποδοχων και ανεβαινω λευκά όρη μέχρι να τελειωσει ο κοβιντ.

oreo

Well-Known Member
Με rapid είμαι ήδη καλυμμένος για 3 μήνες,ο ανεμβολίαστος θέλει pcr.
Απλά αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα με το Εργάνη και δεν το αναγνωρίζει για τη δουλειά μου,αλλά θα το λύσουν με νέα ΚΥΑ.
Είδα ενα βιντεακι , που νοσήσαντες βγαίναν έξω κανονικά και μπορούσαν να πάνε όπου θέλουν γιατι παρέμενε πράσινο το πιστοποιητικό εμβολιασμού, παρα το γεγονός οτι ήταν άρρωστοι.

vlafo

Well-Known Member
Είδα ενα βιντεακι , που νοσήσαντες βγαίναν έξω κανονικά και μπορούσαν να πάνε όπου θέλουν γιατι παρέμενε πράσινο το πιστοποιητικό εμβολιασμού, παρα το γεγονός οτι ήταν άρρωστοι.
Και εγώ ειδα ένα βιντεάκι παραμονή πρωτοχρονιάς,που η πλατεία Συντάγματος γέμισε με Πακιστανούς χωρίς μάσκες εννοείται και γλεντάγανε.
Ποιό σε πειράζει πιο πολύ?

Μπλουζα