Μα το κέρδος κρύβεται πίσω απο την δηλωσή του , νέο εμβόλιο , περιορισμένων δόσεων, πάει αυτη η φουρνιά.
Και πηγα να γραψω στο προηγουμενο μηνυμα αντε βρες μια νεα θεωρια συνομωσιας να ανατρεπει την παλια.
Μα το κέρδος κρύβεται πίσω απο την δηλωσή του , νέο εμβόλιο , περιορισμένων δόσεων, πάει αυτη η φουρνιά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το πως το περνάει κάθε άτομο είναι θέμα κυρίως οργανισμού αλλά και ιικου φορτίου.εμένα σήμερα βγήκε θετική και η σύζυγος , 4 μέρες μετά απο μένα, είναι και αυτή ανεμβολίαστη.
υπάρχει πιθανότητα να το περάσει πιο χαλαρά? δηλαδή να της μετέδωσα λιγότερο φορτίο?
Cvial μιας κ ασχολησε περισσοτερο, εγω οσο κοιταξα δεν βλεπω συσχετισμό της ομικρον με θεμα στην καρδιακή λειτουργία οπως συνεβαινε με προηγουμενες μεταλλαξεις.
Επειδη νιωθω γενικα ετσι πονακια ελαφρα στο στηθος κ τη πλάτη γνωριζεις αν η ομικρον αφηνει θεματα σε καρδια η πνεύμονες? Υπάρχει καμμια ενδειξη ?
Γιατι με ανησυχουν λιγο αυτα τα πονακια....
περαστικά της, ξέρεις αν δικαιούσαι λόγω συζύγου παραπάνω καραντίνα? είναι λίγο αόριστο, λέει 5 μέρες καραντίνα και αν έχεις συμπτώματα κάθεσαι και άλλο. αυτό το συμπτώματα ακόμα πως πιστοποιείται? πρέπει να πας σε γιατρό?Θετική και η σύζυγος.
Αναμενόμενο.
Ίδωμεν στην πορεία πως θα πάει
Αυτό δεν το ξέρω αν ισχύει κάτι,αλλά άνετα πήρα άδεια 14 ημερών το μέγιστο που με ενημέρωσαν,αν πήγαινα χαρτί από παθολόγο να μου τη γράψει.περαστικά της, ξέρεις αν δικαιούσαι λόγω συζύγου παραπάνω καραντίνα? είναι λίγο αόριστο, λέει 5 μέρες καραντίνα και αν έχεις συμπτώματα κάθεσαι και άλλο. αυτό το συμπτώματα ακόμα πως πιστοποιείται? πρέπει να πας σε γιατρό?
Κάνε τεστ .Εδώ ότι και να σου πουν θα είναι μαντική τέχνη .Το στομάχι είναι σύμπτωμα και ο πονοκέφαλος της CovidΠαιδες η διάρροια είναι κάνα σύμπτωμα της όμικρον ; Γνωρίζουμε ; Όπου ψάχνω δεν παίρνω σαφή απάντηση. Από χθες έκανα το βράδυ έναν τρομακτικό πονοκέφαλο και σήμερα το πρωί το στομάχι μου είναι σε κατάσταση Ναγκασάκι. Όσοι έχετε νοσήσει με όμικρον είχατε κάνα τέτοιο ; Φοβάμαι μην κόλλησα και εγώ απτην Αράχωβα.
Εκανα ενα χθες που βγηκαν ολοι θετικοι και ημουν αρνητικος. Λες να κανω κι αλλο;Κάνε τεστ .Εδώ ότι και να σου πουν θα είναι μαντική τέχνη .Το στομάχι είναι σύμπτωμα και ο πονοκέφαλος της Covid
Σε έχω καλομάθει και είπα να μην σε αφήσω επι ξύλου κρεμάμενο και σε αυτή την περίπτωσηΚαι πηγα να γραψω στο προηγουμενο μηνυμα αντε βρες μια νεα θεωρια συνομωσιας να ανατρεπει την παλια.![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν κατάλαβα, πήρες τελικά 14 μέρες ή όχι? πήρες με χαρτί γιατρού?Αυτό δεν το ξέρω αν ισχύει κάτι,αλλά άνετα πήρα άδεια 14 ημερών το μέγιστο που με ενημέρωσαν,αν πήγαινα χαρτί από παθολόγο να μου τη γράψει.
Η σύζυγος πήρε άδεια κανονικά από τη δουλειά της όλη τη βδομάδα αλλά και αυτή που διανύουμε εξαιτίας εμού.
Κάθε μέρα απο ένα τεστΕκανα ενα χθες που βγηκαν ολοι θετικοι και ημουν αρνητικος. Λες να κανω κι αλλο;
Αν έχεις συμπτώματα κάνε συνέχειαΕκανα ενα χθες που βγηκαν ολοι θετικοι και ημουν αρνητικος. Λες να κανω κι αλλο;
Δεν είναι κακή ιδέα να πας να τσεκαριστείς. Έτσι θα διώξεις και το άγχος.Cvial μιας κ ασχολησε περισσοτερο, εγω οσο κοιταξα δεν βλεπω συσχετισμό της ομικρον με θεμα στην καρδιακή λειτουργία οπως συνεβαινε με προηγουμενες μεταλλαξεις.
Επειδη νιωθω γενικα ετσι πονακια ελαφρα στο στηθος κ τη πλάτη γνωριζεις αν η ομικρον αφηνει θεματα σε καρδια η πνεύμονες? Υπάρχει καμμια ενδειξη ?
Γιατι με ανησυχουν λιγο αυτα τα πονακια....
Δικέ μου , τι έρχεται εξ ανατολής και δεν το μοιράζεσαι ?Τι κάνει η αγέλη μας; πληρώθηκαν οι υποχρεώσεις στα θέματα ενέργειας; https://www.zougla.gr/kosmos/articl...o-tis-protevousas-katelavan-i-antikivernitiki ή περιμένουμε μπόνους από τα έσοδα του μπουρλά https://www.protothema.gr/frontpages/detail/?dt=2021-12-31&publication=57 από την πώληση του εμβολίου με 12μηνη ισχύ και 95% κάλυψη, εε ήθελα να πω με 93% κάλυψη και 7μηνη ισχύ, ή μάλλον με 4μηνη ισχύ και 83% κάλυψη, καλύτερα με 3μηνη ισχύ και 92% κάλυψη και 3η ενισχυτική δόση στους 6 μήνες, ή μήπως με 4η αναμνηστική δόση στους 9 μήνες, μάλλον...κάτσε να δούμε τι θα πει το Ισραήλ (δεύτερη; πατρίδα του μπουρλά).
Εν τω μεταξύ, είσαι εμβολιασμένος, νοσείς και είσαι μάλιστα δηλωμένος στον ΕΟΔΥ; το πιστοποιητικό εμβολιασμού ισχύ κανονικά, πας όπου θες, κάνεις ότι θες, είσαι ανεμβολίαστος, δεν πας πουθενά. Ναι, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κολλήσεις τους ...εμβολιασμένους! μάλλον!!
ΥΣ. Θα εμβολιαζόμαστε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
ΥΣ1. Στο τέλος θα μείνουν μόνο οι Αφρικανοί.
ΥΣ.2. Με αυτά που έρχονται στα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε. αυτό με τον κοροδοιό θα σας φαίνεται σαν συζήτηση για νεράιδες. (καινούργιο)
Εγώ επειδή έχω την ελευθερία όχι δεν το πήρα γιατί δε μπορώ να λείψω τόσο.δεν κατάλαβα, πήρες τελικά 14 μέρες ή όχι? πήρες με χαρτί γιατρού?
ΚΑΖΑΚΣΤΆΝ..Δικέ μου , τι έρχεται εξ ανατολής και δεν το μοιράζεσαι ?
δηλαδή το τυπικό είναι 5 μέρες αυστηρά κι μετά παραπάνω με χαρτί γιατρού? με το θετικό της συζύγου δεν παίρνεις παραπάνω?Εγώ επειδή έχω την ελευθερία όχι δεν το πήρα γιατί δε μπορώ να λείψω τόσο.
Αλλά με ενημέρωσαν ότι έχω αυτή τη δυνατότητα για τόσες μέρες.