Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

le2der

Active Member
πως πάει η νόσηση μέχρι τώρα παιδιά? τι μέρα είστε? συμπτώματα? παίρνετε κάτι?
εγώ έκλεισα 3 μέρες, πυρετό δεν έχω, παίρνω βιταμίνες, έχω φλέματα και ο γιατρός μου είπε να πάρω αντιβίωση,
δεν ειναι για τον κόβιντ αλλά για μικρόβιο ή βακτήριο που μπορεί να κολλήσω επειδή ο κόβιντ ρίχνει το ανοσοποιητικό έτσι μου είπε.
Αντιβίωση για αυτό δίνουν , δεν κάνει κάτι στον κοβιντ . Εγώ αναρρωσα πλήρως , τέταρτη μετά και μετά είχαν φύγει όλα τα συμπτώματα

vlafo

Well-Known Member
Αντιβίωση για αυτό δίνουν , δεν κάνει κάτι στον κοβιντ . Εγώ αναρρωσα πλήρως , τέταρτη μετά και μετά είχαν φύγει όλα τα συμπτώματα
Τέταρτη μέρα εννοείς από τη διάγνωση που βρέθηκες θετικός έτσι?
Πάντως και εγώ στην 3η μέρα σήμερα,πολύ καλύτερα,και εδώ και μια ώρα είναι ραγδαία η βελτίωση.

manly_Man

Well-Known Member
Εγώ πάντως διπλο-εμβολιασμένος με τελευταία δόση 3 μήνες πριν, πήρα μεγάλο ιικό φορτίο από οτι έδειξε το pcr. Τα συμπτώματα ευτυχώς έχουν σχεδόν φύγει και είμαι στην 8η μέρα από τότε που ξεκίνησαν.

Stratos

Well-Known Member
Εγω 7η μερα μετα απο επαφη με ατομο που ειχε covid. Ακομα κανενα συμπτωμα.
μπορεί να είσαι ασυμπτωματικός, κάνε ένα τεστ να βεβαιωθείς και αν μπορεις πήγαινε σε νοσοκομείο να κάνεις δωρεάν PCR.
είναι δυνατόν να μην κολλήσεις τόσο κοντά που ήρθες με θετικό κρούσμα?

vlafo

Well-Known Member
Εγώ είναι στην 6η μετά από τότε που ξεκίνησαν τα συμπτώματα.
Πέμπτη δηλαδή.
Αλλά θεωρώ αύριο θα είμαι εντελώς καλά.
Έκανες rapid Manly?

vlafo

Well-Known Member
μπορεί να είσαι ασυμπτωματικός, κάνε ένα τεστ να βεβαιωθείς και αν μπορεις πήγαινε σε νοσοκομείο να κάνεις δωρεάν PCR.
είναι δυνατόν να μην κολλήσεις τόσο κοντά που ήρθες με θετικό κρούσμα?
Σε δημόσιο νοσοκομείο για pcr μπορεί να έχει μετά από 3,4 μέρες και τότε να τον βγάλει αρνητικό.
Δεν παίζει ρόλο αν είσαι κοντά η μακρυά.
Εγώ το καλοκαίρι ήμουν αγκαλιά με τον κουμπάρο μου,είχε covid και εγώ καθαρός.

witcher

Well-Known Member
Εγώ πάντως διπλο-εμβολιασμένος με τελευταία δόση 3 μήνες πριν, πήρα μεγάλο ιικό φορτίο από οτι έδειξε το pcr. Τα συμπτώματα ευτυχώς έχουν σχεδόν φύγει και είμαι στην 8η μέρα από τότε που ξεκίνησαν.
Υποτίθεται πάντως οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να παίρνουν μικρότερα ιικά φορτία, σε σχέση με τους ανεμβολίαστους άμα κολλήσουν. Ενώ εσύ παρότι εμβολιασμένος πήρες μεγάλο ιικό φορτίο. Όσο μεγαλύτερο το ιικό φορτίο τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να νοσήσεις πιο βαριά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

manly_Man

Well-Known Member
Μεγάλο ιικό φορτίο και εμβολιασμένος όντως είναι λίγο δύσκολο.
έχω το pcr που το αποδεικνύει vlafo. Πιστεύω παίζει ρόλο πότε έκανες το εμβόλιο. Χάνει σε δραστικότητα το εμβόλιο με τον καιρό και δεν σου παρέχει πλέον επαρκή προστασία...Εμένα ηταν στους 3 μήνες η τελευταία δόση..Φαντάσου να ήμουν στους 6 από την τελευταία δόση.

vlafo

Well-Known Member
έχω το pcr που το αποδεικνύει vlafo. Πιστεύω παίζει ρόλο πότε έκανες το εμβόλιο. Χάνει σε δραστικότητα με τον καιρό και δεν σου παρέχει πλέον προστασία...Εμένα ηταν στους 3 μήνες η τελευταία δόση..Φαντάσου να ήμουν στους 6 από την τελευταία δόση.
Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί ήσουν μόνο στους 3 μήνες.
Τι να πούμε εμείς που έληξε το 6 μηνο και δεν προλάβαμε την 3η δόση?

manly_Man

Well-Known Member
Υποτίθεται πάντως οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να παίρνουν μικρότερα ιικά φορτία, σε σχέση με τους ανεμβολίαστους άμα κολλήσουν. Ενώ εσύ παρότι εμβολιασμένος πήρες μεγάλο ιικό φορτίο. Όσο μεγαλύτερο το ιικό φορτίο τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να νοσήσεις πιο βαριά.
ναι το γνωρίζω φίλε..τι να πεις

manly_Man

Well-Known Member
Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί ήσουν μόνο στους 3 μήνες.
Τι να πούμε εμείς που έληξε το 6 μηνο και δεν προλάβαμε την 3η δόση?
Μετράει και πόσα άτομα σου το μετέδωσαν για το πόσο ιικο φορτίο θα πάρεις. Εγώ το κόλλησα έπειτα από νυχτερινή έξοδο την μέρα των Χριστουγέννων που ήταν όλοι εμβολιασμένοι εκεί μέσα. Μάλλον θα ειχαν πολλοί τον covid εκεί. Άλλο δηλαδή αν το κολλήσεις από ενα μόνο άτομο και άλλο από πολλά άτομα σε κλειστό χώρο με φουλ κόσμο.

Stratos

Well-Known Member
Σε δημόσιο νοσοκομείο για pcr μπορεί να έχει μετά από 3,4 μέρες και τότε να τον βγάλει αρνητικό.
Δεν παίζει ρόλο αν είσαι κοντά η μακρυά.
Εγώ το καλοκαίρι ήμουν αγκαλιά με τον κουμπάρο μου,είχε covid και εγώ καθαρός.
στην επαρχία που ειμαι εγώ το έκανα μόλις πήγα και βγήκε το ίδιο βράδυ το αποτέλεσμα.
το καλοκαίρι δεν υπήρχε η όμικρον που ειναι τοσο μεταδοτική.
το θεωρώ απίθανο να μην κόλλησε (μακάρι να κάνω λάθος)

vlafo

Well-Known Member
στην επαρχία που ειμαι εγώ το έκανα μόλις πήγα και βγήκε το ίδιο βράδυ το αποτέλεσμα.
το καλοκαίρι δεν υπήρχε η όμικρον που ειναι τοσο μεταδοτική.
το θεωρώ απίθανο να μην κόλλησε (μακάρι να κάνω λάθος)
Στην επαρχία δεν έχει τόσο συμφόρηση και είναι καλύτερα τα πράγματα.
Εδώ αν δε θέλεις να πας σε διαγνωστικό να πληρώσεις,πρέπει να περιμένεις.

witcher

Well-Known Member
Στην επαρχία δεν έχει τόσο συμφόρηση και είναι καλύτερα τα πράγματα.
Εδώ αν δε θέλεις να πας σε διαγνωστικό να πληρώσεις,πρέπει να περιμένεις.
Αν σε βγάλει θετικό το rapid, τότε σίγουρα έχεις. Αν σε βγάλει αρνητικό το rapid, μπορεί να σε έβγαλε και λανθασμένα αρνητικό και να εισαι θετικός πραγματικά, το οποίο θα στο δείξει το pcr.

vlafo

Well-Known Member
Αν σε βγάλει θετικό το rapid, τότε σίγουρα έχεις. Αν σε βγάλει αρνητικό το rapid, μπορεί να σε έβγαλε και λανθασμένα αρνητικό και να θετικός πραγματικά, το οποίο θα στο δείξει το pcr.
Σωστό αλλά το rapid αν το κάνεις σωστά και το βάλεις σε βάθος να πονέσει που λέει ο λόγος,δεν σε βγάζει αρνητικό.Αν έχεις τον ιό.
Δύσκολο.
Η αξιοπιστία του είναι στο 95%
Εμένα με έβγαλε στο χαλαρό θετικό.

witcher

Well-Known Member
Σωστό αλλά το rapid αν το κάνεις σωστά και το βάλεις σε βάθος να πονέσει που λέει ο λόγος,δεν σε βγάζει αρνητικό.Αν έχεις τον ιό.
Δύσκολο.
Η αξιοπιστία του είναι στο 95%
Εμένα με έβγαλε στο χαλαρό θετικό.
καλύτερα να πάρεις ενα rapid και να το κάνεις μόνος στο σπίτι καλά, να το βάλεις πιο μέσα σε σημείο να σε πονάει και να το στρίψεις καλά για να είσαι σίγουρος. Γιατί πολλοί στα φαρμακεία το κάνουν λες και πάνε να βγάλουν απλά την υποχρέωση

Μπλουζα