tamaliamoupiso
Well-Known Member
Μπορεί ο κτηνίατρος να μην τα πήγε καλά με το εμβόλιο, αλλά τουλάχιστον https://newspapers.news247.gr/politikes/4/espresso/563/date/20220104 υπάρχει ελπίδα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αντιβίωση για αυτό δίνουν , δεν κάνει κάτι στον κοβιντ . Εγώ αναρρωσα πλήρως , τέταρτη μετά και μετά είχαν φύγει όλα τα συμπτώματαπως πάει η νόσηση μέχρι τώρα παιδιά? τι μέρα είστε? συμπτώματα? παίρνετε κάτι?
εγώ έκλεισα 3 μέρες, πυρετό δεν έχω, παίρνω βιταμίνες, έχω φλέματα και ο γιατρός μου είπε να πάρω αντιβίωση,
δεν ειναι για τον κόβιντ αλλά για μικρόβιο ή βακτήριο που μπορεί να κολλήσω επειδή ο κόβιντ ρίχνει το ανοσοποιητικό έτσι μου είπε.
Τέταρτη μέρα εννοείς από τη διάγνωση που βρέθηκες θετικός έτσι?Αντιβίωση για αυτό δίνουν , δεν κάνει κάτι στον κοβιντ . Εγώ αναρρωσα πλήρως , τέταρτη μετά και μετά είχαν φύγει όλα τα συμπτώματα
Τη γλύτωσες.Εγω 7η μερα μετα απο επαφη με ατομο που ειχε covid. Ακομα κανενα συμπτωμα.
μπορεί να είσαι ασυμπτωματικός, κάνε ένα τεστ να βεβαιωθείς και αν μπορεις πήγαινε σε νοσοκομείο να κάνεις δωρεάν PCR.Εγω 7η μερα μετα απο επαφη με ατομο που ειχε covid. Ακομα κανενα συμπτωμα.
Σε δημόσιο νοσοκομείο για pcr μπορεί να έχει μετά από 3,4 μέρες και τότε να τον βγάλει αρνητικό.μπορεί να είσαι ασυμπτωματικός, κάνε ένα τεστ να βεβαιωθείς και αν μπορεις πήγαινε σε νοσοκομείο να κάνεις δωρεάν PCR.
είναι δυνατόν να μην κολλήσεις τόσο κοντά που ήρθες με θετικό κρούσμα?
Υποτίθεται πάντως οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να παίρνουν μικρότερα ιικά φορτία, σε σχέση με τους ανεμβολίαστους άμα κολλήσουν. Ενώ εσύ παρότι εμβολιασμένος πήρες μεγάλο ιικό φορτίο. Όσο μεγαλύτερο το ιικό φορτίο τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να νοσήσεις πιο βαριά.Εγώ πάντως διπλο-εμβολιασμένος με τελευταία δόση 3 μήνες πριν, πήρα μεγάλο ιικό φορτίο από οτι έδειξε το pcr. Τα συμπτώματα ευτυχώς έχουν σχεδόν φύγει και είμαι στην 8η μέρα από τότε που ξεκίνησαν.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
έχω το pcr που το αποδεικνύει vlafo. Πιστεύω παίζει ρόλο πότε έκανες το εμβόλιο. Χάνει σε δραστικότητα το εμβόλιο με τον καιρό και δεν σου παρέχει πλέον επαρκή προστασία...Εμένα ηταν στους 3 μήνες η τελευταία δόση..Φαντάσου να ήμουν στους 6 από την τελευταία δόση.Μεγάλο ιικό φορτίο και εμβολιασμένος όντως είναι λίγο δύσκολο.
Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί ήσουν μόνο στους 3 μήνες.έχω το pcr που το αποδεικνύει vlafo. Πιστεύω παίζει ρόλο πότε έκανες το εμβόλιο. Χάνει σε δραστικότητα με τον καιρό και δεν σου παρέχει πλέον προστασία...Εμένα ηταν στους 3 μήνες η τελευταία δόση..Φαντάσου να ήμουν στους 6 από την τελευταία δόση.
ναι το γνωρίζω φίλε..τι να πειςΥποτίθεται πάντως οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να παίρνουν μικρότερα ιικά φορτία, σε σχέση με τους ανεμβολίαστους άμα κολλήσουν. Ενώ εσύ παρότι εμβολιασμένος πήρες μεγάλο ιικό φορτίο. Όσο μεγαλύτερο το ιικό φορτίο τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να νοσήσεις πιο βαριά.
Μετράει και πόσα άτομα σου το μετέδωσαν για το πόσο ιικο φορτίο θα πάρεις. Εγώ το κόλλησα έπειτα από νυχτερινή έξοδο την μέρα των Χριστουγέννων που ήταν όλοι εμβολιασμένοι εκεί μέσα. Μάλλον θα ειχαν πολλοί τον covid εκεί. Άλλο δηλαδή αν το κολλήσεις από ενα μόνο άτομο και άλλο από πολλά άτομα σε κλειστό χώρο με φουλ κόσμο.Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί ήσουν μόνο στους 3 μήνες.
Τι να πούμε εμείς που έληξε το 6 μηνο και δεν προλάβαμε την 3η δόση?
στην επαρχία που ειμαι εγώ το έκανα μόλις πήγα και βγήκε το ίδιο βράδυ το αποτέλεσμα.Σε δημόσιο νοσοκομείο για pcr μπορεί να έχει μετά από 3,4 μέρες και τότε να τον βγάλει αρνητικό.
Δεν παίζει ρόλο αν είσαι κοντά η μακρυά.
Εγώ το καλοκαίρι ήμουν αγκαλιά με τον κουμπάρο μου,είχε covid και εγώ καθαρός.
Στην επαρχία δεν έχει τόσο συμφόρηση και είναι καλύτερα τα πράγματα.στην επαρχία που ειμαι εγώ το έκανα μόλις πήγα και βγήκε το ίδιο βράδυ το αποτέλεσμα.
το καλοκαίρι δεν υπήρχε η όμικρον που ειναι τοσο μεταδοτική.
το θεωρώ απίθανο να μην κόλλησε (μακάρι να κάνω λάθος)
Αν σε βγάλει θετικό το rapid, τότε σίγουρα έχεις. Αν σε βγάλει αρνητικό το rapid, μπορεί να σε έβγαλε και λανθασμένα αρνητικό και να εισαι θετικός πραγματικά, το οποίο θα στο δείξει το pcr.Στην επαρχία δεν έχει τόσο συμφόρηση και είναι καλύτερα τα πράγματα.
Εδώ αν δε θέλεις να πας σε διαγνωστικό να πληρώσεις,πρέπει να περιμένεις.
Σωστό αλλά το rapid αν το κάνεις σωστά και το βάλεις σε βάθος να πονέσει που λέει ο λόγος,δεν σε βγάζει αρνητικό.Αν έχεις τον ιό.Αν σε βγάλει θετικό το rapid, τότε σίγουρα έχεις. Αν σε βγάλει αρνητικό το rapid, μπορεί να σε έβγαλε και λανθασμένα αρνητικό και να θετικός πραγματικά, το οποίο θα στο δείξει το pcr.
καλύτερα να πάρεις ενα rapid και να το κάνεις μόνος στο σπίτι καλά, να το βάλεις πιο μέσα σε σημείο να σε πονάει και να το στρίψεις καλά για να είσαι σίγουρος. Γιατί πολλοί στα φαρμακεία το κάνουν λες και πάνε να βγάλουν απλά την υποχρέωσηΣωστό αλλά το rapid αν το κάνεις σωστά και το βάλεις σε βάθος να πονέσει που λέει ο λόγος,δεν σε βγάζει αρνητικό.Αν έχεις τον ιό.
Δύσκολο.
Η αξιοπιστία του είναι στο 95%
Εμένα με έβγαλε στο χαλαρό θετικό.