Ερωτηση για 4η ΜΜ στην DHI Αθηνας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

agchrist

Member
Καποιες φωτο που εβγαλα μονος μου ειναι αυτες εδω.

Συνημμένα

• IMG_20250315_152506.jpg
    IMG_20250315_152506.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 104
  • Screenshot_20250315_152217_Camera.jpg
    Screenshot_20250315_152217_Camera.jpg
    1 MB · Προβολές: 114
  • Screenshot_20250315_152142_Camera.jpg
    Screenshot_20250315_152142_Camera.jpg
    849.9 KB · Προβολές: 104

agchrist

Member
Αδερφέ απο τότε που έκανες τις μμ (2014-16) δεν ακολούθησες κάποια αγωγή?
Φιλε μου μινοξιδιλη αδιακοπα και φιναστεριδη μεχρι το 2022, την
εκοψα εδω και 2 χρονια λογω παρενεργειων και παιρνω εκτοτε saw palmetto. Και καποια συμπληρωματα τακτικα τυπου priorin η solgar για θρεπτικα συστατικα. Εχουν περασει ομως 9 χρονια απο την τελευταια μμ.

LoverBoy

Well-Known Member
Φιλε μου μινοξιδιλη αδιακοπα και φιναστεριδη μεχρι το 2022, την
εκοψα εδω και 2 χρονια λογω παρενεργειων και παιρνω εκτοτε saw palmetto. Και καποια συμπληρωματα τακτικα τυπου priorin η solgar για θρεπτικα συστατικα. Εχουν περασει ομως 9 χρονια απο την τελευταια μμ.
Μπροστά η εικόνα σου ήταν έτσι μετά απο τις Μεταμοσχεύσεις σου?Ή έχασες έδαφος τα τελευταία χρόνια και είχες απώλειες απο μαμά μαλλιά?

agchrist

Member
Μπροστά η εικόνα σου ήταν έτσι μετά απο τις Μεταμοσχεύσεις σου?Ή έχασες έδαφος τα τελευταία χρόνια και είχες απώλειες απο μαμά μαλλιά?
Ποτε το hairline δεν ηταν "τουμπανο", αλλα ηταν αρκετα καλυτερο αμεσως μετα τις μμ απο αυτο που βλεπεις τωρα και σιγουρα χαθηκαν μητρικες τριχες σταδιακα με τα χρονια, ιδιαιτερα αφοτου εκοψα τη φιναστεριδη, οπου ειδα μια αποτομη πτωση.

Τι λυση προτεινεις;
Η οποιος αλλος συναδερφος θελει να προτεινει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ποτε το hairline δεν ηταν "τουμπανο", αλλα ηταν αρκετα καλυτερο αμεσως μετα τις μμ απο αυτο που βλεπεις τωρα και σιγουρα χαθηκαν μητρικες τριχες σταδιακα με τα χρονια, ιδιαιτερα αφοτου εκοψα τη φιναστεριδη, οπου ειδα μια αποτομη πτωση.

Τι λυση προτεινεις;
Η οποιος αλλος συναδερφος θελει να προτεινει.
Μήπως να δοκίμαζες ξανά θεραπεία έστω και σε μικρότερη δόση?Δεν έχεις περιθώρια για λάθη αδερφέ!Πρέπει να προσέξεις πολύ τα βήματα σου και να μην βιαστείς!Απο ότι κατάλαβα δεν θέλεις να ξεφύγεις και οικονομικά.Ίσως να κοιτούσες Τυρκαλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω θα σε χρεώσει βάση των grafts!

agchrist

Member
Μήπως να δοκίμαζες ξανά θεραπεία έστω και σε μικρότερη δόση?Δεν έχεις περιθώρια για λάθη αδερφέ!Πρέπει να προσέξεις πολύ τα βήματα σου και να μην βιαστείς!Απο ότι κατάλαβα δεν θέλεις να ξεφύγεις και οικονομικά.Ίσως να κοιτούσες Τυρκαλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω θα σε χρεώσει βάση των grafts!
Aν εννοεις φιναστεριδη τοτε ειναι εκτος.
Ναι συμφωνω θελει προσοχη.
Για ποιο λογο να ξεφυγω οικονομικα οταν μιλαμε για δυνατοτητα 700 grafts πανω κατω;
Για Τυρκαλα εχεις θετικη αποψη στη δουλεια του;

LoverBoy

Well-Known Member
Aν εννοεις φιναστεριδη τοτε ειναι εκτος.
Ναι συμφωνω θελει προσοχη.
Για ποιο λογο να ξεφυγω οικονομικα οταν μιλαμε για δυνατοτητα 700 grafts πανω κατω;
Για Τυρκαλα εχεις θετικη αποψη στη δουλεια του;
Γιατί πολλές κλινικές χρεώνουν με βάση την συνεδρία και όχι με τα μοσχεύματα!Για τον Τυρκαλά αν με ρωτάς για αυτό που κάνει και την τιμή που ζητάει τον θεωρώ καλή επιλογή!Ψάξε και μην βιαστείς αδερφέ

agchrist

Member
Γιατί πολλές κλινικές χρεώνουν με βάση την συνεδρία και όχι με τα μοσχεύματα!Για τον Τυρκαλά αν με ρωτάς για αυτό που κάνει και την τιμή που ζητάει τον θεωρώ καλή επιλογή!Ψάξε και μην βιαστείς αδερφέ
Ναι πχ η DHI χρεωνει οπως ειπα στην αρχη 2300 ευρω τη συνεδρια (ειδικη τιμη επειδη ειμαι παλιος πελατης) ασχετα με το οτι θα βγαλει λιγα grafts (700, αν τα βγαλει κι αυτα!)
Θα τον ψαξω αυτον που λες, thanks.
Εχει καποιο site;

Τελευταία επεξεργασία:

Dimos_

Member
Ναι πχ η DHI χρεωνει οπως ειπα στην αρχη 2300 ευρω τη συνεδρια (ειδικη τιμη επειδη ειμαι παλιος πελατης) ασχετα με το οτι θα βγαλει λιγα grafts (700, αν τα βγαλει κι αυτα!)
Θα τον ψαξω αυτον που λες, thanks.
Εχει καποιο site;
Ειδική τιμή 2300€ για 700 grafts?
Δηλαδή αν δεν ήσουν παλιός πελάτης πόσα θα σου ζητάγανε, 4000€?
Αστεία πράγματα.
Κάνε σωστή έρευνα και μη βιαστείς..

Τελευταία επεξεργασία:

Nik.Mos

Well-Known Member
Καλησπέρα , υπάρχει περίπτωση να έχεις φωτογραφία απο το '22 πριν κόψεις την φίνα;

Legend

Active Member
Υπαρχουν αρκετοι που ειναι ευχαριστημενοι;
Υπαρχει καποια παρουσιαση της δουλειας του στο forum;
Ευχαριστω
ναι εδώ μπορεις να βρεις αποτελέσματα του Τυρκαλά:

Tetrakis

Well-Known Member
Υπάρχει κ η advanced με 8000 ευρω η μονοήμερη από βεκρη. Θα μου πεις ποιος θα εκανε σε αυτον, αλλά τόσο ειναι. Μου ειχαν πει τηλεφωνικός 6000 η ανδριοπουλου και 5000 η ζαμπουλακη μονοήμερη. Για zonto δν ειμαι σίγουρος αλλά νομίζω ειχα διαβάσει κάποτε ότι κ αυτος ζητάει 2,5 ευρω το graft, αλλά κρατάω μικρό καλάθι για αυτο.
Σοβαρα; 8.000 ο Βεκρής;;;! Αν είναι δυνατόν

Μπλουζα