Ερωτηση για 4η ΜΜ στην DHI Αθηνας

agchrist

Member
Καλησπερα σας

Θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη των εμπειροτερων.
Σκεφτομαι να κανω την 4η μεταμοσχευση στην DHI (οι προηγουμενες ειχαν γινει αρκετα παλιοτερα, απο το 2014 ως το 2016).
Ο στοχος που συζηταμε με την κλινικη ειναι 1500 τριχες (οχι grafts!) (minimum) και αν γινεται και παραπανω, αν και το θεωρω δυσκολο αφου μιλαμε για την 4η μμ οποτε η δοτρια ειναι σαφως περιορισμενη.
Ποια τιμη θα θεωρουσατε καλη / λογικη;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου ανέβασε φωτογραφίες και δώσε κάποια στοιχεία για τις 3 προηγούμενες. Πήγαν καλά αυτές και θες ξανά dhi ?

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπερα σας

Θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη των εμπειροτερων.
Σκεφτομαι να κανω την 4η μεταμοσχευση στην DHI (οι προηγουμενες ειχαν γινει αρκετα παλιοτερα, απο το 2014 ως το 2016).
Ο στοχος που συζηταμε με την κλινικη ειναι 1500 τριχες (οχι grafts!) (minimum) και αν γινεται και παραπανω, αν και το θεωρω δυσκολο αφου μιλαμε για την 4η μμ οποτε η δοτρια ειναι σαφως περιορισμενη.
Ποια τιμη θα θεωρουσατε καλη / λογικη;

Ευχαριστω εκ των προτερων.
Οταν μιλάμε για 1500 τρίχες παίζουμε ανάμεσα σε 600-800 grafts!Οπότε σε καμία περίπτωση πάνω απο 1200 ευρώ!Δεν ξέρω πως χρεώνει η κλινική αν πάει με την συνεδρία ή με το graft!

agchrist

Member
Οταν μιλάμε για 1500 τρίχες παίζουμε ανάμεσα σε 600-800 grafts!Οπότε σε καμία περίπτωση πάνω απο 1200 ευρώ!Δεν ξέρω πως χρεώνει η κλινική αν πάει με την συνεδρία ή με το gra

Οταν μιλάμε για 1500 τρίχες παίζουμε ανάμεσα σε 600-800 grafts!Οπότε σε καμία περίπτωση πάνω απο 1200 ευρώ!Δεν ξέρω πως χρεώνει η κλινική αν πάει με την συνεδρία ή με το graft!
Φιλε μου υποτιθεται με τις τριχες το υπολογιζουν, αλλα η τιμη που μου ειπαν ειναι 2.300 ευρω ΜΕ την εκπτωση επειδη ειμαι παλιος πελατης !!
Η δικαιολογια ειναι οτι χρησιμοποιουν ηλεκτρικα εργαλεια που δεν τα ειχαν πριν απο μια δεκαετια κι ετσι μπορουν να "σωζουν" περισσοτερες τριχες και να κανουν πιο γρηγορα. Αλλα και παλι πανω απο 600-800 grafts ΔΕΝ υπαρχουν στη δοτρια. Οποτε πολλα δε ζητανε ;!;!
Στο παρελθον ειχα βαλει: 1409, 1069 και 878 grafts αντιστοιχα σε 3 ΜΜ και η τιμη ηταν μονο 1500 ευρω η καθε μια !!
Καμια αλλη προταση;;
Ευχαριστω.

agchrist

Member
Καλησπέρα φίλε μου ανέβασε φωτογραφίες και δώσε κάποια στοιχεία για τις 3 προηγούμενες. Πήγαν καλά αυτές και θες ξανά dhi ?
Στο παρελθον ειχα βαλει: 1409, 1069 και 878 grafts αντιστοιχα σε 3 ΜΜ και η τιμη ηταν μονο 1500 ευρω η καθε μια και τωρα ζητανε 2300 ευρω !! Ειχαν παει αρκετα καλα τοτε δεδομενης της συντηρητικης προσεγγισης της κλινικης.

Flag17

Well-Known Member
Ανέβασε φωτογραφίες να δούμε την κατάσταση το να έχεις δοτρια πάντως 4000 μοσχεύματα δεν είναι φυσιολογικό

LoverBoy

Well-Known Member
Φιλε μου υποτιθεται με τις τριχες το υπολογιζουν, αλλα η τιμη που μου ειπαν ειναι 2.300 ευρω ΜΕ την εκπτωση επειδη ειμαι παλιος πελατης !!
Η δικαιολογια ειναι οτι χρησιμοποιουν ηλεκτρικα εργαλεια που δεν τα ειχαν πριν απο μια δεκαετια κι ετσι μπορουν να "σωζουν" περισσοτερες τριχες και να κανουν πιο γρηγορα. Αλλα και παλι πανω απο 600-800 grafts ΔΕΝ υπαρχουν στη δοτρια. Οποτε πολλα δε ζητανε ;!;!
Στο παρελθον ειχα βαλει: 1409, 1069 και 878 grafts αντιστοιχα σε 3 ΜΜ και η τιμη ηταν μονο 1500 ευρω η καθε μια !!
Καμια αλλη προταση;;
Ευχαριστω.
Τα χρήματα είναι όντως πολλά!Αν έμεινες ικανοποιημένος απο τις πρώτες μμ που έκανες μπορείς να τους πεις ότι εγώ διαθέτω το τάδε ποσό και αν θέλετε με αναλαμβάνετε διαφορετικά θα ψάξω αλλού!
Αλλά όντως είναι περίεργο να μην υπάρχουν αυτά τα grafts!Σε ικανοποίησε το αποτέλεσμα που είχες πάρει?
Αν μπορείς να ανεβάσεις φώτο θα βοηθούσε!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Πήγαινε πάρε καμία γνώμη και από αλλού φίλε μου. Να σου πουν και για τη δοτρια σου.
Έχει μείνει πίσω η dhi στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.
Όσοι γιατροί ψιλομάθαιναν τη δουλειά θυμάμαι έφευγαν και την έκαναν μόνοι τους.
Οπότε καταλαβαίνεις ποιοί έμεναν.
Βάλε και φωτογραφίες δοτριας αν θες. Δύσκολο να έχεις μόνο τόσα λίγα τριχοθυλάκια διαθέσιμα.
Δεν έχεις αφαιρέσει πολλά με τις προηγούμενες επεμβάσεις.

Legend

Active Member
Βρέθηκε νικητής ακριβότερος και από τον πσιπσινελ...
δεν χρεώνουν ανα graft αλλά με τη συνεδρία και έχουν ελάχιστο ποσό, επειδη και καλά θα απασχολήσουν εκεινη τη μέρα το προσωπικό...Οπότε αφού ειναι πολυ λιγα τα grafts ανεβαίνει η τιμή....(οχι δηλαδη οτι έτσι θα έπρεπε να γινόταν)...

Καμια αλλη προταση;;
Ευχαριστω.

Φιλε, Ο Dr Τυρακλας στη Θεσσαλονίκη από οτι έχω δει δεν έχει ελάχιστη χρέωση. Και αμα βάλεις 800 grafts θα πληρώσεις περίπου 1000-1100 ευρώ.

Βρέθηκε νικητής ακριβότερος και από τον πσιπσινελ...
Υπάρχει κ η advanced με 8000 ευρω η μονοήμερη από βεκρη. Θα μου πεις ποιος θα εκανε σε αυτον, αλλά τόσο ειναι. Μου ειχαν πει τηλεφωνικός 6000 η ανδριοπουλου και 5000 η ζαμπουλακη μονοήμερη. Για zonto δν ειμαι σίγουρος αλλά νομίζω ειχα διαβάσει κάποτε ότι κ αυτος ζητάει 2,5 ευρω το graft, αλλά κρατάω μικρό καλάθι για αυτο.

agchrist

Member
δεν χρεώνουν ανα graft αλλά με τη συνεδρία και έχουν ελάχιστο ποσό, επειδη και καλά θα απασχολήσουν εκεινη τη μέρα το προσωπικό...Οπότε αφού ειναι πολυ λιγα τα grafts ανεβαίνει η τιμή....(οχι δηλαδη οτι έτσι θα έπρεπε να γινόταν)...

Φιλε, Ο Dr Τυρακλας στη Θεσσαλονίκη από οτι έχω δει δεν έχει ελάχιστη χρέωση. Και αμα βάλεις 800 grafts θα πληρώσεις περίπου 1000-1100 ευρώ.
Υπαρχουν αρκετοι που ειναι ευχαριστημενοι;
Υπαρχει καποια παρουσιαση της δουλειας του στο forum;
Ευχαριστω

agchrist

Member
Πήγαινε πάρε καμία γνώμη και από αλλού φίλε μου. Να σου πουν και για τη δοτρια σου.
Έχει μείνει πίσω η dhi στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.
Όσοι γιατροί ψιλομάθαιναν τη δουλειά θυμάμαι έφευγαν και την έκαναν μόνοι τους.
Οπότε καταλαβαίνεις ποιοί έμεναν.
Βάλε και φωτογραφίες δοτριας αν θες. Δύσκολο να έχεις μόνο τόσα λίγα τριχοθυλάκια διαθέσιμα.
Δεν έχεις αφαιρέσει πολλά με τις προηγούμενες επεμβάσεις.
Δυσκολο να βγαλω μονος μου φωτο, αφου μενω μονος μου.
Οταν βρω καποιον να με φωτογραφισει θα στειλω.

Μπλουζα