Flag17
Well-Known Member
Τι παρέχει αυτό το σχόλιο στην συζήτηση ακριβώς?Σενέκα πήγαινε να δεις, καλά παιδιά και ωραία μπέιμπζ επί των πωλήσεων.
Κ πες μας κ αν σου βγάλαν τον ιστορικό κατάλογο για τρίχες ή τον καταργήσαν επιτέλους...
Τι παρέχει αυτό το σχόλιο στην συζήτηση ακριβώς?Σενέκα πήγαινε να δεις, καλά παιδιά και ωραία μπέιμπζ επί των πωλήσεων.
Κ πες μας κ αν σου βγάλαν τον ιστορικό κατάλογο για τρίχες ή τον καταργήσαν επιτέλους...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
οκ, καλη ιδεαSeneca
ναι θα σας πω.. ωραια μπειμπιζ λεει.. χαχαΣενέκα πήγαινε να δεις, καλά παιδιά και ωραία μπέιμπζ επί των πωλήσεων.
τα 1500 grafts που σου είπε ο Τυρκαλας σίγουρα είναι πολύ προτιμότερο από τα 800 της DHI, και σε μικρότερη τιμή. Τώρα από κοντά που θα σε δει μπορεί να γίνεται να βγάλει και περισσότερα αναλόγως.
Αν βγάλει και από τα γενια μπορείς να αύξησις ακόμα περισσότερο τον αριθμό.
Τα 1500 είναι καλύτερα να τα βάλεις μπροστά όπως σου είπε ο γιατρός. Δεν φτάνουν για άπλωμα.
φιλε μου εχω ανεβασει φωτο, δες αν θες την προηγουμενη σελιδα.. συμφωνω για μια πιο συγκεκριμενη απαντηση για το αποθεμα της δοτριας μου, ισως παω στη seneca οπως ειπε ο flag 17 για αυτον ακριβως το λογο.. αυτη η seneca ειναι ακριβη στις μεταμοσχυεσεις;Μα είναι εκτός θέματος ο λόγος της διήμερης που λες αδερφέ ..
Και αν πάει κάποιος σε μία κλινική,που λειτουργεί με τον τρόπο που λες ,τότε κακό του κεφαλιού του .πειράματα στο κεφάλι μου εγώ δεν θα έκανα...να δούμε πως πάει η πρώτη μέρα κτλ κτλ..ότι να ναι.!
Το αν έχει η όχι να δώσει τόσα grafts το κεφάλι του είναι το θέμα..για αυτό πρέπει να γίνουν μετρήσεις πρώτα στη δοτρια ..ο ένας λέει έτσι,ο άλλος γιουβέτσι.
Αλλοι είναι υπερβολικά συντηρητικοί ,άλλοι είναι υπερβολικά αισιόδοξοι,και ξηλώνουν τις δοτριες στο τέλος με άσχημο οπτικό αποτέλεσμα..αυτά κοιτάμε να γλυτωσουμε εδώ στο φόρουμ..
Αν έχει φωτό ο φίλος,να ανεβάσει εδώ να δούμε μια πρώτη εικόνα και καλό,θα ήταν να απευθυνθεί σε κάποια κλινική που να του δίνουν μετά από εξέταση μια απάντηση στο τι μπορεί να δώσει η δοτρια του,τι έχει απομείνει...και ύστερα να κινηθεί.
παντως τιμολογηση με το graft ακουγεται πιο τιμιο. τοσα σου εβγαλα και σου εβαλα, τοσα θα πληρωσεις.Νομίζω πάλι ότι αντιμετωπίζεις την ΜΜ λες και βάζεις πλακάκια με το τετραγωνικό…..αυτά που λες δεν ισχύουν σε καμμία σοβαρή κλινική…. Μόνο σε hairmills τύπου 1500€ όσα περισσότερα βάλουμε….. στη διήμερη (όση ώρα και να κρατήσει η ημέρα) τα μεροκάματα και τα αναλώσιμα είναι διπλά….. Άλλο πως θα ήθελες να είναι τα πράγματα (τζαμπέ δηλαδή) και άλλο πως είναι στην πραγματικότητα.
Ο κανόνας στην πλειοψηφία είναι με το γκραφτ, τελεία….και μην πεις πάλι ότι το γκραφτ είναι περιουσία σου και στο πουλάνε….. by-pass να έκανες οι αρτηρίες είναι περιουσία σου, τζάμπα θα στις βάλουνε; Χιαστό να έκανες το μόσχευμα είναι δικό σου και αυτό τζάμπα;
Υπάρχουν κάποιες κλινικές που χρεώνουν την συνεδρία γιατί αυτό κρίνουν ότι είναι το μοντέλο που μεγιστοποιεί το κέρδος τους, όχι επειδή είναι το σωστό ή το ηθικό ή δεν ξέρω εγώ τι. Αν πιστεύανε ότι με το γκραφτ θα βγάζανε περισσότερα αυτό θα κάνανε.
Κατά συνέπεια δεν υπάρχει σωστό τρόπος τιμολόγησης ή λάθος… είναι πάντα αυτός που βολεύει περισσότερο (δίνει το μεγαλύτερο κέρδος) σε αυτόν που παρέχει την υπηρεσία….
Όλα τα άλλα είναι να ´χαμε να λέγαμε….
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εισαι γιατρος φιλε; εχεις πολλες γνωσεις επι του θεματος.Φίλε @GeorgeXz εκτιμώ τον μεστό (και χιουμοριστικό πολλές φορές) λόγο σου και τα συχνά ποσταρισματά σου αλλά καλό είναι να μην είσαι τόσο απόλυτος σε αυτά που γράφεις. Μάθε, ρώτα πρώτα. Στη συνεχεία με περισσότερα δεδομένα και με την αδιαμφισβήτη κριτική ικανότητα που έχεις θα οδηγηθείς σε πιο σωστά συμπεράσματα.
Θα στο εξηγήσω. Η τοπική μαζί με την ξυλοκαίνη (αναισθητικό) περιέχει και αδρεναλίνη για να κάνει αγγειοσυστολή (να μην ματώνεις δηλαδή για να βλέπει ο χειρούργος που πατάει). Η αγγειοσυστολή σημαίνει στραγγαλισμό του οξυγόνου για τα τριχοθυλάκια που σημαίνει σε υπερβολικές δόσεις (σύνηθες) shock loss. Λιγότερη αναισθησία σε ποσότητα και διάρκεια σημαίνει λιγότερες πιθανότητες για shock loss.
Όλες οι σοβαρές κλινικές έτσι λειτουργούν.
Δεν μιλάω για την περίπτωση του φίλου.
Εάν έχεις θέμα Α+Β+Γ πχ, έστω κ μερικής απώλειας, θα σου κάνουν ένα πλάνο 2 διήμερων με διαφορά τουλάχιστον ενός έτους μεταξύ τους. Κάθε διήμερη με τον τρόπο που σου είπα. Πληρώνεις την πρώτη διήμερη, την κάνεις, σε παρακολουθούν πως πας κ εάν η δότρια έχει επουλωθεί επαρκώς και έχεις το κασέρι, μπαίνεις τημ 2η διήμερη.
Τι είναι το κεφάλι, γιούργια, ξηλώνουμε όπου έχει πολύ γρασίδι κ σπέρνουμε όπου δούμε να φωτίζει?
συμφωνω κι εγω με βαση τις 3 μμ που ειχα οτι ο εμπειρος γιατρος καταλαβαινει μεσα στην 1η ωρα τις οποιες τεχνικες δυσκολιες του κεφαλιου.Καμμία αντίρρηση. Όντως ένας ερασιτέχνης στις μμ μπορεί να το χρειάζεται, ένας επαγγελματίας όμως όχι.
Δεν το συζητώ. Πάντα!
Οκ να το δω στην BHR, γιατι ομως δεν εχουν αποτελεσματα στην ιστοσελιδα τους; (μονο 1 ειδα). Ειναι καινουρια κλινικη; Ο Dr. Christian BISANGA εχει καλη φημη;Μην εμπιστεύεστε τις μετρήσεις της σενεκα. Όταν είχα πάει να με δουν από κοντά ( τοτε το ειχα ψαξει λιγο για μεταμόσχευση) μου τα παρουσίαζαν ιδανικά. Μου ειχαν πει ότι έχω μεγάλη δοτρια κτλπ. Μετά από κανένα 7 μηνο που με επερναν τηλ για να δουν αν θα κάνω και τοτε τους είπα ότι δν εμπιστεύομαι την δότρια μου αν θα με καλύψει μελλοντικα, μου είπαν ναι τώρα που βλέπω τις μετρήσεις κτλπ εχεις ταδε grafts περιπου να δώσεις που ηταν 2500 λιγότερα από όσα μου ειχαν πει από κοντά. Οπότε αν δεν με έβλεπαν ότι πλέον το ψάχνω κτλπ θα μου ειχαν το παραμυθακι το αρχικό. Στη bhr ειναι αψογοι μετρήσεις, ούτε πίεση, υπομονή για όλες τις ερωτήσεις, πλάνο τα παντα. Μακάρι να είχαμε παρουσιάσεις στο φόρουμ από αυτούς.
Ο bisanga είναι από τους καλύτερους στο κοσμο, δυστυχώς είναι πολύ ακριβά να κανεις με αυτον και εχει μικρή συμμετοχή. Πιο πολύ συμφερει να πας βελγιο να κανεις με αυτον παρα ελλαδα. Είναι νομίζω 7-9 χρονια η κλινικη.Οκ να το δω στην BHR, γιατι ομως δεν εχουν αποτελεσματα στην ιστοσελιδα τους; (μονο 1 ειδα). Ειναι καινουρια κλινικη; Ο Dr. Christian BISANGA εχει καλη φημη;
Δεν ασχολούνται τοσο με το μάρκετινγκ στο site...αμα πας από κοντά μπορουν να σου δείξουν και αλλα αποτελέσματα. Στην Ελλάδα κυριως τις επεμβάσεις τις κάνουν οι ελληνες γιατροί της κλινικής που ακολουθούν τα πρωτόκολλα του bisanga και γενικά ειναι αξιόλογοι γιατροί.Οκ να το δω στην BHR, γιατι ομως δεν εχουν αποτελεσματα στην ιστοσελιδα τους; (μονο 1 ειδα). Ειναι καινουρια κλινικη; Ο Dr. Christian BISANGA εχει καλη φημη;
Απο αποψη κοστους που κινειται η seneca;Δεν ασχολούνται τοσο με το μάρκετινγκ στο site...αμα πας από κοντά μπορουν να σου δείξουν και αλλα αποτελέσματα. Στην Ελλάδα κυριως τις επεμβάσεις τις κάνουν οι ελληνες γιατροί της κλινικής που ακολουθούν τα πρωτόκολλα του bisanga και γενικά ειναι αξιόλογοι γιατροί.
Οσον αφορά τη Seneca Εμένα η σένεκα πάντως μου ειχε κανει καλές μετρήσεις και ειχε πέσει μέσα στο πόσα μοσχεύματα μπορεί να δώσει η δότρια. Ειναι και γενικά συντηρητικοί, δεν λένε μεγάλους αριθμούς στη δότρια και ουτε κανουν επιθετικές προσεγγισεις στη λήπτρια. Στην bhr μου ειχαν πει περισσοτερα μοσχευματα από τη seneca τοσο στη δότρια όσο και στη λήπτρια.
χρεώνουν με τη συνεδρία εκτός αν ειναι αρκετά λιγα τα μοσχεύματα. Σε εναν που ειδα σε αλλο νημα προσφατα του ειπαν 2800 για μονοήμερη επέμβαση....εσυ που εχεις λιγα grafts δεν ξέρω βέβαια τι χρέωση θα εχεις.Απο αποψη κοστους που κινειται η seneca;