georgemanager83
Member
Υπαρχει κανεις που να εχει ολοκληρωση με επιτυχια τη θεραπεια του και να βρισκετε στο σταδιο της συντηρησης;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
georgemanager83 είπε:Υπαρχει κανεις που να εχει ολοκληρωση με επιτυχια τη θεραπεια του και να βρισκετε στο σταδιο της συντηρησης;
aggelos είπε:Με λιγα λογια σε 5 χρονια οτι και να κανουμε στο ιδιο σημειο θα βρεθουμε....Φαινεται πως η μεταμοσχευση ειναι μονοδρομος ???
azyx είπε:...με θεραπεια=big3 μετα απο 5 χρονια θα εχεις περισσοτερεs τριχες απ οτι τωρα...
tropheus είπε:[quote author=azyx link=topic=1176.msg19754#msg19754 date=1257063776]
...με θεραπεια=big3 μετα απο 5 χρονια θα εχεις περισσοτερεs τριχες απ οτι τωρα...
azyx είπε:Δεν εχω προσωπική πείρα εμπειρία μονο αυτα που διαυαζω σε ερευνες που εννοείτε πως ειναι υπερ εταιριών αλλα και καπου εκει αναμεσα να ειναι η αληθεια παλι μετα απο 5 χρονια θα εχουμε πολι περισσοτερο μαλι απ οτι χωρις θεραπεια!
tropheus είπε:Μιλάω πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση ...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οχι φιλε αυτη την αλλαγη την ειδα τελευταια πριν 10 μερες.... Αλλα δεν μπορεις ποτε να ξερεις σιγουρα τι ειναι αυτο που κανει δουλεια οταν περνειςτοσα διαφορετικα πραγματα μαζι! Τοσο εντονο regrowth βλεπω μονο στους κροταφους ομως! Το εχω πει αρκετες φορες εδω,,,Αλλα θα το πω αλλες πολλες μαλλον,,, δοκιμαστε τρετινοινη στους κροταφους μονο...Αν εχετε μακρύ μαλι δεν ειναι ευκολο να μπει σε αλλα σημεια... πιστευω κανει πολυ δουλεια!!! δεν εχετε να χασετε τιποτα! 3 ευρω κανει.... και εχει πισω τις δεκαδες ερευνες για εφαρμογες στο δερμα... οι οποιες ολες λενε οτι βελτιωνει την κατασταση του δερματος + καποιοι λενε για regrowth με τρετινοινη απο μονη της!!! +ειναι σημειο αναφορας για οποιαδιποτε αλλη ουσια βγαινει για το δερμα... την συγκρινουν με τρετινοινη!eniote είπε:Μπράβο Azyx... εντυπωσιακό αποτέλεσμα... κ γω είμαι ακριβώς στη φάση μόνο με Fungoral 2%... μέχρι να δω τι θα ακολουθήσω για big 3...
Να σε ρωτήσω όμως... ήταν τοσο γεμάτοι οι κρόταφοί σου κ πρίν ξεκινησεις το "5 x minox/μέρα";
azyx είπε:Απο το φαμακειο! ειναι κρεμα! βαζεις μια μικρη ποσοτητα σε καποιο δακτυλο εκτος απο το μεσαίο και την απλωνεις στους κροταφουςμε στοργη φροντιδα αλλα χωρις προδερμ αυτη τη φορα
![]()
geofish είπε:Αν και είναι off topic πήγα στο site που έδωσε azyx μεταφρασμένο από το Google. Η μετάφραση είναι τρισάθλια άλλα επειδή μου φάνηκε πολύ αστεία για αυτό και την παραθέτω.
Θεμα: Φυσικός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα μαλλιά!
Απάντηση 1
Η μέθοδος αυτή, δεν χρειάζεται κανένα προϊόν, εκτός από μια ισχυρή θέληση και μυαλό! : D
Αυτό δεν θα λειτουργήσει αν είστε τελείως φαλακρός σε ηλικία 30 +. Είναι ακριβώς το χρόνο σας, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε.
Μέτρα για την πρόληψη από τα μαλλιά πεθαίνουν!
-Stop απεικόνισης σεξουαλικές σκέψεις
-Stop πάρει ένα βλακεία (σκληρό, αλλά δοκιμάστε, εφ 'όσον δεν παίρνετε ένα κάθε μέρα)
-Με όλα τα μέσα, δεν masturbate.
Τα προϊόντα που βοηθούν με την απώλεια μαλλιών έχει ακριβώς την ίδια διαδικασία. Μειώνει DHT και στάσεις που έχουν από τη σεξουαλική ευχαρίστηση.
Δεν έχει πάρει ένα βλακεία και masturbating είναι σκληρός. Είναι σαν να προσπαθείς να σταματήσουν το κάπνισμα και το ποτό. Σκεφτείτε κάτι άλλο να κάνω. Κάνω κάτι που θα κρατήσει το μυαλό σας από τις σεξουαλικές σκέψεις. Χορός / κόμμα / τραγουδήσει / κάνουν βιντεοπαιχνίδια, ανεξαρτήτως.
Αλλά τώρα ζητάτε, σημαίνει αυτό εγώ δεν θα πρέπει να έχουν σεξ ποτέ ξανά;
Η απάντηση δεν είναι, το σεξ είναι φυσιολογική, αλλά μην το παρακάνετε. Είναι σαν αυτό, πίνοντας μια φορά σε λίγο δεν είναι κακό για σας, αλλά η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να σας βλάψει.
Απάντηση 2
Πρέπει να είναι αλήθεια. Δεν των θρησκευτικών φανατικών ξέρω ότι πάσχει από απώλεια μαλλιών.
Είμαστε φαλακρός γιατί είμαστε sluts!
καλα στα αγγλικα αυτο δεν υπαρχει! και το καλύτερο ειναι η απαντηση αμεσως μετα που κανει ο αλλοςgeofish είπε:Αν και είναι off topic πήγα στο site που έδωσε azyx μεταφρασμένο από το Google. Η μετάφραση είναι τρισάθλια άλλα επειδή μου φάνηκε πολύ αστεία για αυτό και την παραθέτω.
:bon:Natural way to save hair!
This method, you don't need any products except a strong will and mind!
This won't work if you're completely bald at age 30+. It's just your time but you can try.
Steps to prevent hair from dying!!
-Stop imaging sexual thoughts
-Stop getting a boner (tough but try, as long as you don't get one everyday)
-By all means, don't masturbate.
Products that help with hair loss does the exact same procedure. It reduces DHT and stops you from having sexual pleasure.
Not getting a boner and masturbating is tough. It's like trying to quit smoking and drinking. Think of something else to do. Do anything that will keep your mind off those sexual thoughts. Dance/party/sing/video games, do whatever.
But now you're asking, does this mean I shouldn't have sex ever again?
The answer is no, sex is normal but don't overdo it. It's like this, drinking once in awhile isn't bad for you but excessive drinking can hurt you.
Hope this helps!