Επιτυχημενη θεραπεια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Επιτυχημενη θεραπεια

βασικα δεν το μεταφραζεις ολο ?

και τι εννοεις οταν λες οτι βαζεις μινοξ σε υγρη επιδερμιδα? υποτιθετε οτι πρεπει να ειναι τελιως στεγνω το μαλλι οπως λεει και το ιδιο το κουτι πανω

heyya

New Member

Με λίγα λόγια αυτό με το άσπρο μπιλάκι είναι η τρίχα στην τελογενή φάση και ναι μεν πέφτει αλλά ο θύλακας εξακολουθεί να αναπαράγει μαλλί!!

Όσο για το άλλο, ο ίδιος ο azyx τονίζει ότι είναι πιο αποτελεσματικό σε στεγνό μαλλί απλά σε υγρό έχει (ή δεν έχει καθόλου) παρενέργειες!

azyx

New Member

Οταν βαζουμε καποια λοσιον σε υγρο μαλι μετα απο μπανιο με ζεστο νερο επειδή η επιδερμιδα ειναι καθαρη και εχουν ανοιξει οι ποροι η λοσιον απορροφάται πιο καλα απ οτι σε στεγνο κεφαλι! αυτο σημαινει οτι μεγαλητερη ποσοτητα μινοξιδιλης παει εκει που πρεπει να παει αλλα και εκει που δεν πρεπει επισης = μεγαλύτερες παρενέργειες τις οποιες δεν εχω διαπιστώσει ποτε με μινοξ μονο με φιναστεριδη 1,25 mg EOD εχω παρενεργιες μεχρι τωρα! ετσι πρακτικά βάζοντας μινοξ 5% σε yγρο κεφαλι μετα το μπανιο ειναι σαν να βαζουμε μινοξ 10-15%

heyya

New Member

azyx, τι εννοούμε τελικά club-shaped tip;; δεν βρήκα τέτοια ορολογία :chinscratch

SE-freak

New Member

heyya είπε:
azyx, τι εννοούμε τελικά club-shaped tip;; δεν βρήκα τέτοια ορολογία :chinscratch

εννοεί άκρη με σχήμα ροπάλου, (ή σταγόνας αν σε βοηθά να το οραματιστείς καλύτερα). Το μπιλάκι στην άκρη είναι κερατίνη που μαζεύτηκε εκει πριν "κλεισει" ο θύλακας.

hairfull

Member

Φίλε azyx τι λες για το γεγονός ότι βάζω κάθε βράδυ fungoral cream 2% κάθε βράδυ αραιωμένη με λίγο Jojoba oil το οποίο θα αλλάξω μάλλον με Grape seed oi ή Borage oi !!
Κάνω καλό ή κακό? γιατί λέτε ότι δεν κάνει να λουζόμαστε με Fungoral κάθε μέρα γιατί πέφτουν τα μαλλιά!! :-[

spi

Well-Known Member

Διαβασα οτι οι τριχες που πεφτουν ειναι με ενα ασπρο μπιλακι στην ακρη και οτι αυτο ειναι ενθαρυντικο?θα μου εξηγησεται γτ?εμενα (αν οχι ολες οι περισσοτερες) οι τριχες που πεφτουν και βλεπω ειναι με ενα ασπο μπιλακι στην ακρη.Ειμαι σ ενα κομβικο σημειο που εχω χασει μαλλι αρκετο και οποτε εβλεπα αυτεες τις τριχες,με το "μπιλακι",φοβομουν..τωρα τι να εχω ελπιδες πολλες???

Panos1982

Well-Known Member

spi είπε:
Διαβασα οτι οι τριχες που πεφτουν ειναι με ενα ασπρο μπιλακι στην ακρη και οτι αυτο ειναι ενθαρυντικο?θα μου εξηγησεται γτ?εμενα (αν οχι ολες οι περισσοτερες) οι τριχες που πεφτουν και βλεπω ειναι με ενα ασπο μπιλακι στην ακρη.Ειμαι σ ενα κομβικο σημειο που εχω χασει μαλλι αρκετο και οποτε εβλεπα αυτεες τις τριχες,με το "μπιλακι",φοβομουν..τωρα τι να εχω ελπιδες πολλες???

εχεις τριχοπτωση????? κανεις καποια θεραπεια??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

spi

Well-Known Member

Φυσικα φιλε μου γι αυτο εξαλλου ειμαι εδω... :p Δεν κανω καποια ειδιαιτερη.ξες fungoral,minox και 1-2 κρεμες αλλα οχι εδω κ πολυ καιρο.Και γι αυτο ρωτησα αν ειναι καλο που στις τριχες που πεφτουν βλεπω αυτο το φαινομενο με την "ασπρη μπιλια".

Panos1982

Well-Known Member

spi είπε:
Φυσικα φιλε μου γι αυτο εξαλλου ειμαι εδω... :p Δεν κανω καποια ειδιαιτερη.ξες fungoral,minox και 1-2 κρεμες αλλα οχι εδω κ πολυ καιρο.Και γι αυτο ρωτησα αν ειναι καλο που στις τριχες που πεφτουν βλεπω αυτο το φαινομενο με την "ασπρη μπιλια".

απ οτι βλεπω δεν κανεις κατι ετσι ωστε να σταματησεις η να περιορισεις την τριχοπτωση........οποτε.....εφ οσον εχεις ηδη τριχοπτωση και αραιωνεις....αυτο θα συνεχιστει κανονικα......αν δε κανεις κατι για να το σταματησεις.....τωρα τα μπιλακια που λες δεν εχουν να κανουν.......σημασια δεν ειχει η τριχα...εχει ο θυλακας...που ειναι ενσωματομενος στο δερμα κ δε μπορεις να τον δεις......

spi

Well-Known Member

Συμφωνω φιλε Πανο αυτο που λες για τον θυλακα.Απλα διαβασα πιο πανω οτι οταν βλεπεις κατι τετοιο στις τριχες ειναι ενθαρυντικο οτι ο θυλακας ειναι ζωντανος.επισης διαβασα ενα παιδι βαζει 5 φορες στους κροταφους μινοξ ??? την ημερα...αυτο δεν ειναι υπερβολικη δοση?αφου εχουμε πει οτι η υπερβολικη δοση ισως φερει αντιστροφα αποτελεσματα.ααα και σκεφτομαι να παρω proscar αλλα εχω ακομα τις επιφυλαξεις μου...

kapa

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
Συμφωνω φιλε Πανο αυτο που λες για τον θυλακα.Απλα διαβασα πιο πανω οτι οταν βλεπεις κατι τετοιο στις τριχες ειναι ενθαρυντικο οτι ο θυλακας ειναι ζωντανος.επισης διαβασα ενα παιδι βαζει 5 φορες στους κροταφους μινοξ ??? την ημερα...αυτο δεν ειναι υπερβολικη δοση?αφου εχουμε πει οτι η υπερβολικη δοση ισως φερει αντιστροφα αποτελεσματα.ααα και σκεφτομαι να παρω proscar αλλα εχω ακομα τις επιφυλαξεις μου...
η υπερβολικη δοση δεν φερνει αντιστροφα αποτελεσματα,φερνει ομως παρενεργειες 8)

spi

Well-Known Member

thanks kapamarou εγω νομιζα αυτο που ειπα πιο πριν..μαλιστα μαλιστα..παντως το παλικαρι βαζει κ σε βρεγμενο δερμα και 5 φορες..τι shides εχεις φιλαρακι???αν δεν εχεις πρεπει να παιξεις joker :p

kapa

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
thanks kapamarou εγω νομιζα αυτο που ειπα πιο πριν..μαλιστα μαλιστα..παντως το παλικαρι βαζει κ σε βρεγμενο δερμα και 5 φορες..τι shides εχεις φιλαρακι???αν δεν εχεις πρεπει να παιξεις joker :p
η υπερβολικη μινοξιδιλη μπορει να προκαλεσει υποταση,ερεθισμο στο δερμα και ταχυκαρδειες :eek:

spi

Well-Known Member

Ακομα μια ερωτηση παιδια. ο Azyx ειπε οτι σε βρεγμενο μαλλι βαζει μινοξ και γι αυτο απορροφαται καλυτερα.ισχυει κατι τετοιο?

xDante

Member

[sup]Ακομα μια ερωτηση παιδια. ο Azyx ειπε οτι σε βρεγμενο μαλλι βαζει μινοξ και γι αυτο απορροφαται καλυτερα.ισχυει κατι τετοιο?[/sup]

Γιατί δεν δοκιμάζεις ? μπορείς να το κάνεις για ένα διάστημα και αν δείς καλύτερα αποτελέσματα τότε έχει δίκιο αν όχι το αντίθετο.... μπορούμε πάντα να πειραματιστούμε με τις δοσολογίες/τρόπους εφαρμογής της μινόξ... ανάλογα με τί μας δίνει τα μέγιστα αποτελέσματα...

kapa

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
Ακομα μια ερωτηση παιδια. ο Azyx ειπε οτι σε βρεγμενο μαλλι βαζει μινοξ και γι αυτο απορροφαται καλυτερα.ισχυει κατι τετοιο?
αν και δεν το δοκιμασα πιστευω πως ισχυει,το ζεστο νερο ανοιγει τους πορους του δερματος

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα