Απ: Επιτυχημενη θεραπεια
τι είναι αυτό;;
:chinscratch
azyx είπε:club-shaped tip.
τι είναι αυτό;;
azyx είπε:club-shaped tip.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
heyya είπε:azyx, τι εννοούμε τελικά club-shaped tip;; δεν βρήκα τέτοια ορολογία :chinscratch
spi είπε:Διαβασα οτι οι τριχες που πεφτουν ειναι με ενα ασπρο μπιλακι στην ακρη και οτι αυτο ειναι ενθαρυντικο?θα μου εξηγησεται γτ?εμενα (αν οχι ολες οι περισσοτερες) οι τριχες που πεφτουν και βλεπω ειναι με ενα ασπο μπιλακι στην ακρη.Ειμαι σ ενα κομβικο σημειο που εχω χασει μαλλι αρκετο και οποτε εβλεπα αυτεες τις τριχες,με το "μπιλακι",φοβομουν..τωρα τι να εχω ελπιδες πολλες???
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
spi είπε:Φυσικα φιλε μου γι αυτο εξαλλου ειμαι εδω...Δεν κανω καποια ειδιαιτερη.ξες fungoral,minox και 1-2 κρεμες αλλα οχι εδω κ πολυ καιρο.Και γι αυτο ρωτησα αν ειναι καλο που στις τριχες που πεφτουν βλεπω αυτο το φαινομενο με την "ασπρη μπιλια".
η υπερβολικη δοση δεν φερνει αντιστροφα αποτελεσματα,φερνει ομως παρενεργειες 8)spi είπε:Συμφωνω φιλε Πανο αυτο που λες για τον θυλακα.Απλα διαβασα πιο πανω οτι οταν βλεπεις κατι τετοιο στις τριχες ειναι ενθαρυντικο οτι ο θυλακας ειναι ζωντανος.επισης διαβασα ενα παιδι βαζει 5 φορες στους κροταφους μινοξ ??? την ημερα...αυτο δεν ειναι υπερβολικη δοση?αφου εχουμε πει οτι η υπερβολικη δοση ισως φερει αντιστροφα αποτελεσματα.ααα και σκεφτομαι να παρω proscar αλλα εχω ακομα τις επιφυλαξεις μου...
η υπερβολικη μινοξιδιλη μπορει να προκαλεσει υποταση,ερεθισμο στο δερμα και ταχυκαρδειεςspi είπε:thanks kapamarou εγω νομιζα αυτο που ειπα πιο πριν..μαλιστα μαλιστα..παντως το παλικαρι βαζει κ σε βρεγμενο δερμα και 5 φορες..τι shides εχεις φιλαρακι???αν δεν εχεις πρεπει να παιξεις joker![]()
αν και δεν το δοκιμασα πιστευω πως ισχυει,το ζεστο νερο ανοιγει τους πορους του δερματοςspi είπε:Ακομα μια ερωτηση παιδια. ο Azyx ειπε οτι σε βρεγμενο μαλλι βαζει μινοξ και γι αυτο απορροφαται καλυτερα.ισχυει κατι τετοιο?