Επαφη με κλινικες για μεταμοσχευση.

athenian

Well-Known Member
Αυτοι μιλανε για 3500 τουλαχιστον.Στην h*c λενε μονο 1000.Βεβαια πιστευουν οτι δεν χρειαζομαι στις μπλε περιοχες και οτι θα βααλουμε μονο στις πορτοκαλι και θα γεμισουμε λιγο κροταφους και ενα ελαχιστο κατεβασμα της hairline κατα 1 εκατοστο ισως.Τελειως διαφορετικη προσεγγιση.Εχω μπερδευτει τωρα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
3500??? χαχαχαχαχ καλα δες στην 17 σελιδα μου εγω ποσα επρεπε να βαλω 6000?
μπορεις να χτενισεις κατα πανω τα μαλλια σου κ να βγαλεις φωτος.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
αν τα κανω 3 χιλιοστα παλι δεν σε φτανω στο μαλλι σου.
Στο δικο μου crown εμενα με ειπε ο κ.φι.... 1500 grafts αν και εγω τον ειπα με 2000 θα ειμαι οκ.
για δες και το crowνN μου
 

athenian

Well-Known Member
οντως ειχες μεγαλυτερη αραιωση απο οτι εγω αλλα και μονο 100 που μου ειπε ο φιουρης για πισω τα θεωρω λιγα.
 

Gio

New Member
Φίλε Athenian, δεν είμαι γιατρός, εμπειρικά ωστόσο και με βάση την γενικότερη προσέγγιση στο θέμα των μεταμοσχεύσεων ο dr bissanga ορθώς μίλησε για 2500+ μοσχεύματα για τις εμπρόσθιες ζώνες. Αν πας μόνο για 1000 μοσχεύματα στην hairline ναι, θα έχεις ενα πολύ όμορφο αποτέλεσμα για κάποια χρόνια. Στο λέω γιατί την ίδια ακριβώς προσέγγιση είχα κάνει και εγω και τελικώς ξαναέκανα και δεύτερη μεταμόσχευση. Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής λοιπόν : Πόσα χρόνια θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; (διότι με μια μεταμόσχευση να ξέρεις οτι δεν θα καθαρίσεις..)

Αν πας με την προσέγγιση του bissanga και ταυτόχρονα ακολουθείς κάποια θεραπεία, θεωρώ οτι για τουλάχιστον 10 χρόνια θα είσαι άριστος αφού έχεις ήδη μαλλάκια να υποστηρίξεις το τελικό αποτέλεσμα, και με την θεραπεία σου θα κρατήσεις τα περισσότερα.

Αν πας με την προσέγγιση της H*C θα φτιάξεις μια ωραία hairline αλλά σε 3-4 χρόνια θα χρειαστείς και δεύτερη μεταμόσχευση. Ακόμα και θεραπεία να κάνεις, η περιοχή του εμπρόσθιου τμήματος, η ζώνη Α δηλαδή είναι αυτή που αποχαιρετάει πρώτα το κεφαλάκι μας.

Όλα αυτά βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο αφού η ΑΑ είναι απρόβλεπτη πολλές φορές. Έχω ενα φιλαράκι που κατα την διάρκεια της θητείας του επειδή είχα να τον δω καιρό, απο norwood 3 έγινε norwood 5. Καθαρό όμως. Και όλα αυτά σε 9 μήνες. Για αυτό λοιπόν στην περίπτωση της μεταμόσχευσης επειδή μιλάμε αφενώς για μια κοσμητική επέμβαση που θα σε στιγματίσει για το υπόλοιπο της ζωής σου αλλά και επειδή τα χρήματα που απαιτούνται ακόμα και σε τούτους τους καιρούς είναι πολλά, πρέπει να μελετήσεις προσεκτικά τα βήματα που θα ακολουθήσεις σε συνάρτηση πάντα με το μέλλον.
 

athenian

Well-Known Member
Κοιτα τζιο τοσα χρηματα ετσι κι αλλιως δεν εχω αυτη την στιγμη.Επισης δεν εχω ξανακανει μμ και θα ηθελα να το παω σταδιακα.Ο bisanga θελει να παω μια και καλη.Οι κυπριοι νομιζω θελουν σιγα σιγα να γεμιζει οτι ειναι αδειο.Δεν μπορω να διαφωνησω με καμια μεθοδο αλλα οπως ειπες και εσυ η αα ειναι απροβλεπτη και δεν μπορω να ρισκαρω τοσα πολλα μοσχευματα απο τωρα.Η δοτρια θα παει περιπατο και πιστευω πως σε μεγαλες συνεδριες με τοσα μοσχευματα τα υγιη μαλλια που θα ειναι στην γυρω περιοχη θα πανε περιπατο.Παντως το νουμερο 3500 μοσχευματα ακουγεται υπερβολικο αλλα και παλι ο bisanga ειναι επιφυλακτικος και ειπε οτι θελει να με δει απο κοντα για να σιγουρευτει.
 

krhtikos21

Member
3500 είναι πολλά ρε σίγουρα....
απλά πίσω παίζει να θες ένα 500-1000 κ άλλαα τόσα 1000 τουλ μπροστά για χερλαιν
 

athenian

Well-Known Member
Σε αυτο το νουμερο συμφωνω και εγω.1500 με 2000 ειναι καλα.Λεω να παω για τα 1000 μπροστα και οταν εχω χρηματα και αν δεν προκυψει καποια αλλαγη να παω για αλλα τοσα στο crown αργοτερα.
 

krhtikos21

Member
το κράουν δε σε ασχημαίνει τόσο όσο το μπροστά αλλά και εσύ δεν έχεις και τρελό θέμα οπότε μην αγχχώνεσαι :)

μάζεψε χρήματα και κάνε κτ καλό
 

Gio

New Member
"Το να γεμίζει σιγά σιγά οτι είναι άδειο" αν και το θεωρώ λίγο πρόχειρη τακτική, δεν με βρίσκει απόλυτα διαφωνούντα. Απλά να ξέρεις οτι είναι διαφορετικό στην ψυχολογία σου να γνωρίζεις οτι έχεις θωρακίσει το κεφάλι σου για περισσότερα χρόνια παρά να σκέφτεσαι το επόμενο ραντεβού σου με την κλινική.

Επαναλαμβάνω βεβαίως οτι όλα αυτά εξαρτώνται και απο το οικονομικό όπως πολύ σωστά τόνισες αλλά και απο το πόσο πρόθυμος είσαι να ξαναπεράσεις την όλη διαδικασία.

Όσον αφορά το θέμα της δότριας, να είσαι σίγουρος οτι αν μιλάμε για strip, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στο αριθμό των μοσχευμάτων. Αν πάλι μιλάμε για fue θεωρώ οτι μέχρι και 3000 μοσχεύματα μπορείς να πάρεις άνετα! Κρίνω και απο την δική μου περίπτωση φυσικά.. αυτή την στιγμή είμαι στο 1 μήνα και δεν φαίνεται το παραμικρό.. (+870 μοσχεύματα απο την πρώτη μεταμόσχευση)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
για το crown ναι λιγα ειναι με 700 περιπου πιστευω να ησουν οκ γιατι ισως ανηξει μελλοντικα.
 

athenian

Well-Known Member
Μονο για fue μιλαμε strip δεν θα εκανα ποτε γιατι θελω να κουρευω κοντα τα μαλλια πλαι και πισω.Το οικονομικο ειναι βασικο.Τα 1000 μοσχευματα και να φτιαξω μια ωραια hairline μου φαινεται καλη αρχη.Δεν με φοβιζει τοσο η πιθανοτητα 2ης μμ οσο η ταλαιπωρια του να παω κυπρο γενικοτερα.Σκεφτομαι απο την αλλη οτι παω κυπρο για hairline που ειναι και πιο καλλιτεχνικη δουλεια και μετα μπορω να κανω το crown και εδω οικονομικοτερα.Στην τελικη το crown και μετριο να βγει δεν φαινεται τοσο.Το μπροστα ειναι η εικονα πιστευω.
 

Gio

New Member
Φίλε Αthenian, πόσα τετραγωνικά εκατοστά θέλεις να καλύψεις ακριβώς; Σε ρωτάω επειδή μιλάμε γενικά για 1000 μοσχεύματα στην hairline, και θέλω να το εξειδικεύσουμε λίγο. Αν θέλεις να καλύψεις το πρώτο εκατοστό σε βάθος, και περίπου 19 εκατοστά απο τον ένα κρόταφο στον άλλο, θα χρειαστείς 1330 τρίχες αν τετραγωνικό εκατοστό, λέω τρίχες και όχι μοσχεύματα γιατί στην hairline χρησιμοποιούνται συνήθως μονά τριχοθυλάκια. Ωστόσο, επειδή τα μονά τριχοθυλάκια είναι περιορισμένα στην δότρια θα πρέπει ή να τα ψάχνει ο γιατρός συγκεκριμένα ή να τεμαχίσει διπλά και τριπλά κάνωντας τα μονά.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς θα πρέπει να γίνεις καλός φίλος με τα μαθηματικά πριν κάνεις την μεταμόσχευση σου :p
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
παιδια ασχετο αλλα σημερα πηγε ο πατερας μου να μου γραψεο το Proscar στον ουρολογο και τον ειπε οτι δεν γραφονται πλεον αυτα τα χαπια και τον εγραψε το FINAR 5MG.ξερει καποιος κατι γιαυτο?με βγαζει εκτος προγγραματος τωρα η εαν εκτος περνω το proscar χωρις συνταγη και πληρωνω γυρω στα 11 ευρω.
 

Gio

New Member
To "δεν γράφονται πλέον αυτά τα χάπια" μου φαίνεται πολύ γενικό και αόριστο. Ποιά η διαφορά δηλαδή proscar και finar 5mg? την ίδια δραστική ουσία δεν έχουνε;
Πιθανολογώ ωστόσο οτι ίσως σχετίζεται με τα γενόσημα που θέλει το υπουργείο υγείας να μας πλασάρει τελευταία. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΟΣΗΜΑ!
Εγώ προσωπικά για να μην μπλέκω με γιατρούς, παίρνω το proscaraki μου 10.45 απο το φαρμακείο και με κρατάει για περίπου 2 μήνες..
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Gio και εγω το προσκαρακι περνω εδω και 1 χρονο το γραφα κ το περνα 2-3 ευρω καπου εκει.2 μηνες με κραταει κ μενα
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
και βεβαια ειναι καλη τιμη αλλα γιατι να το κανουν αυτο?
ΟΚ δωσαμε ενα καρο λεφτα στο μαλλι θα μου πεις αλλα πιστεψε με φιλε κρητικε δεν περισευει ευρω πλεον.
 

krhtikos21

Member
εμένα μ λες? πίστεψε με ξέρω τι θα πει κρίση και οικονομική απόγνωση....
απλά σε σχέση με τιμές από μινοξ και άλλα είανι το πιο φθνό
 
Μπλουζα