Επαφη με κλινικες για μεταμοσχευση.

athenian

Well-Known Member
Αποφασισα να αρχισω επαφες με διαφορες κλινικες για μμ.Ελλαδα,Κυπρο και ισως Ιταλια.Θα σταλουν οι παρακατω φωτογραφιες και οι απαντησεις θα δημοσιευτουν εδω επισης.Σε περιπτωση που επισκεπτω καποια απο της εδω κλινικες οι εντυπωσεις θα γραφτουν οσο πιο αντικειμενικα γινεται.

[attachment=5415]

[attachment=5416]

[attachment=5417]


Σκεφτομαι να καλυψω καπως το crown και στην hairline να γεμισει λιγο μπροστα μονο.Τα σημεια που με ενδιαφερουν τα εχω κυκλωσει στην φωτογραφια με πορτοκαλι κυκλο.

[attachment=5418]


Θελω τις γνωμες σας και επισης να μου προτεινετε κλινικες απο Ιταλια γιατι για Κυπρο και Ελλαδα ηδη γνωριζουμε πανω κατω ποιες υπαρχουν.
 

Συνημμένα

  • 20130707_114549-1-1.jpg
    20130707_114549-1-1.jpg
    1.4 MB · Προβολές: 463
  • 20130830_101138.jpg
    20130830_101138.jpg
    634.4 KB · Προβολές: 400
  • 20130916_153927-1.jpg
    20130916_153927-1.jpg
    2 MB · Προβολές: 358
  • 20130609_120919.jpg
    20130609_120919.jpg
    465.3 KB · Προβολές: 333

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Γενικα δεν εισαι σε ασχημη κατασταση.Λογικα με 1500-2000 grafts θα εχεις αρκετα καλο αποτελεσμα.Καλο θα ηταν να μας ελεγες ηλικια κ γενικα αν εχεις ασχοληθει με θεραπειες.Οσο για κλινικες λιγο πολυ ξερεις τι παιζει.DHI εδω κ η HDC στην Κυπρο.Απο Ιταλια δεν εχω ακουσει κατι.Αν εισαι διαθετιμενος να δωσεις αρκετο χρημα, Βορεια Ευρωπη η Καναδα.
 

athenian

Well-Known Member
Χρηματα για Καναδα ειδικα δεν παιζουν.Θεραπειες δεν ακολουθω και ουτε θελω να ακολουθησω.Η ηλικια μου ειναι 31 χρονων.Στις 3 πρωτες φωτογραφιες τα μαλλια μου ειναι κομμενα με την μηχανη στους 0,6 ποντους ενω στην τελευταια λιγο πανω απο 2 ποντους.
 

krhtikos21

Member
όντως πολύ μικρό πρόβλημα.μπορείς να καθυστερήσεις κ άλλο. ίσως το μπιφτέκι να επείγει .από ιταλία ποια κλινική λες?
 

athenian

Well-Known Member
Εχει κλινικη ο αρμανι εκει αλλα δεν νομιζω να χειρουργει ο ιδιος.Καπου ειχα διαβασει και για μια στο Μιλανο με καλα αποτελεσματα αλλα δεν θυμαμαι.


Τα πρωτα mail σε h*c,bisanga και feriduni εφυγαν ηδη.Αν και πιστευω οτι το κοστος στους δυο τελευταιους θα ειναι απαγορευτικο εστειλα για να δω το σκεπτικο τους.Αν βεβαια μου κανουν μια καλη προσφορα αλλαζει το θεμα.
 

krhtikos21

Member
πόσα διαθέτεις περίπου? κοίτα γενικά θες λίγα μοσχέυματα θα άξιζε να πας σε έναν κορυφαίο να σ φτιάξει χερλαιν
 

athenian

Well-Known Member
σκεφτομαι να φτιαξω τωρα το crown που εχει προβλημα και μετα hairline.Δεν εχω αποφασισει.Απο χρηματα μεχρι 5000 με το ζορι αλλα αν μπουν λιγα grafts πιστευω φτανουν και περισσευουν.
 

billy91

Member
Στη θεση σου δε θα κανα μ/μ γιατι αν αραιωσουν κι αλλο ( ευχομαι να μεινουν οπως ειναι τωρα) θα μεινουν τα μεταμοσχευμενα κ θα ναι καπως . Αν θες μια προσωρινη λυση τοτε αλλο αυτο, καλη τυχη παντως :)
 

athenian

Well-Known Member
Φίλε Billy αν δεν κάνω τώρα πότε να κάνω? Βλέπεις κάτι ιδιαίτερο στην περίπτωση μου που σε άλλους δεν υπάρχει και προτείνεις να μην κάνω μμ?
 

krhtikos21

Member
απλά να ξέρεις σε μερικά χρόονια θα αναγκαστείς να ξανα βάλεις , ειδικά μπροστά γτ έχεις μικρή αραίωση κ άμα χάσεις τ γύρω θα φαίνεται περίεργο.πίσω πάντως θες οπωσδήποτε σηκώνει μμ.εγώ σ λέω θες 500 περίπου μπροστά και ένα 1500 πίσω
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Εντάξει δεν είναι και σίγουρο ότι θα αραιωσουν πολύ ακόμα τα μπροστά. Εύχομαι να μην αραιωσουν δλδ αλλά και τώρα στο σημείο που έχω κυκλωσει φαίνεται ένα κενό και γύρω γύρω μαλλί. Άσε που έχω άσχημη φυσική hairline.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και εγω μια χαρα σε βλεπω ακομη,βεβαια ο καθενας οπως το βλεπει.Εμεις ειχαμε συνηθισει σε τελειως αδειο μαλλι γιαυτο και το βλεπουμε ετσι σε εσενα.
Εγω θα περιμενα εως τα 35 με την δικια μου λογικη.
Οπως και να εχει σου ευχομαι τα καλυτερα
 

n094

Active Member
Παιδιά κάπου διάβασα ότι ο άνθρωπος θέλει 2000 μοσχεύματα, μη τρελαθούμε τελείως. Εγώ με 1000 και πολλά λέω σε βλέπω μια χαρά άσε που στη θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν ακόμα, αλλά αυτά είναι προσωπικές απόψεις, αν εσύ θες να τα πυκνώσεις περισσότερο και να τα κάνεις ομοιόμορφα δεν μπορεί κανείς να σου πει τίποτα. Ωστόσο, μη πέσεις σε καμιά "παγίδα" και πας και βγάλεις τώρα 2000 μοσχεύματα, είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον μπορεί να τα χρειαστείς και τότε θα είναι αργά.
 

athenian

Well-Known Member
Το crown με ενοχλεί πολύ. Επίσης η hairline αν είδατε έχει άσχημο σχήμα. Απάντηση πάντως από τα mail δεν έχω πάρει από καμία κλινική ακόμα.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Φιλε προσεχε τις κινησεις σου.καλυτερα κανε υπομονη,μαζεψε λεφτα και πηγαινε καπου σωστα που εσυ νομιζεις παρα να πας οπουδηποτε για να πεις οτι εκανες ΜΜ.μην ξεχνας πωσ το κεφαλι σου θα το κουβαλας μεχρι να πεθανεις.δεν αγοραζει μηχανακι ή αυτοκινητο που στην τελικη το πουλας και παιρνεις αλλο.αν εκει που πα φασς κακο κερασμα θα το λουστεις μια ζωη και θα εχεις αλλα κολπα μετα στυλ repair κλπ.να ξερεις πως η πρωτη ΜΜ ειναι η πιο σημαντικη γιατι θα σου καθορισει ολο το μελλον του κεφαλιου σου ανεξαρτητα απ την μεθοδο strip ή FUE.δεν θα σου πω εγω και κανεις που να πας ή να μην πας.αυτο ειναι καθαρα προσωπικη και δικη σου ευθυνη να κανεις ερευνα.πανικος και βιασυνη γιατι ειναι κακοι συμβουλοι και μπορει να βρεθεις προ εκπληξεως και να το φυσας και να μην κρυωνει.φιλικα παντα
 

Flosk

Well-Known Member
Hairlosscursed καλημερα! βάλε μας μια Φωτο σου ρε αν θέλεις να δούμε τι κάνουν και κει στον Καναδά που θεωρούνται κορυφαίοι!μονο αξιοπρεπή την κρίνεις εκεί εσυ ρε γμτ;
 

athenian

Well-Known Member
Ευχαριστώ για τις συμβουλές παίδες. Φυσικά και δεν πρόκειται να κάνω κάτι βιαστικά. Χίλιες φορές να μην κάνεις τίποτα παρά ένα άσχημο αποτέλεσμα. Κοιτάω και το οικονομικό κομμάτι βέβαια αλλά δεν θα είναι ο καταλυτικός παράγοντας για την απόφασή μου. Καλύτερα να πάω κάπου που γίνεται καλή δουλειά και να βάλω 1000 grafts παρά κάπου μέτρια και να βάλω 2000.
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Flosk είπε:
Hairlosscursed καλημερα! βάλε μας μια Φωτο σου ρε αν θέλεις να δούμε τι κάνουν και κει στον Καναδά που θεωρούνται κορυφαίοι!μονο αξιοπρεπή την κρίνεις εκεί εσυ ρε γμτ;
φιλε την κρινω αξιοπρεπη γιατι αυτη ειναι η αληθεια.πρεπει να αντιληφθεις πως το προβλημα του καθενος ειναι ξεχωριστο και μοναδικο λογο τριχας,ιστορικου,χρωματος κλπ.απο φωτογραφιες δεν θα καταλαβεις πολλα γιαυτο και δεν βαζω.αν σε ενδιαφερει,ψαχνεις στο ιντερνετ κεφαλια περιπου σαν το δικο σου,κρινεις,αποφασιζεις και το κανεις ή δεν το κανεις.μαγικοι γιατροι και λυσεις δεν υπαρχουν.μονο καποιες παραπανω πιθανοτητες για καλυτερο αποτελεσμα αν πας σε καλο γιατρο.ολα τα αλλα φουμαρα και μεταξωτες κορδελες.
Επισης δεν βαζω φωτογραφιες γιατι ειναι βεβαιο πως ολο και καποιος θα πει την εξυπναδα του και θα αρπαχτουμε,και επειδη εχω ηδη αρκετα προβληματα αυτο το αποφευγω.εδω την γνωμη σου λες και στην λενε...ασε που στο τελος θα μου πουν πως δουλευω και για τον γιατρο και παιρνω ποσοστα...δεν θα ασχοληθω
 

athenian

Well-Known Member
Μόλις μίλησα με h*c και θα συμμετέχω στις προσωπικές συναντήσεις που διοργανώνει στην Αθήνα στις 30 Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια της συνάντησης που θα γίνει συζήτηση και γνωμάτευση θα είναι διάρκειας περίπου 45 λεπτών. Θα σας ενημερώσω αναλυτικά.
 
Μπλουζα