ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ DHI ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

MANKAR

Active Member
thimios72 είπε:
dim74 είπε:
Floskara ναι εκανα μεταμοσχευση στην dhi και μπορεις στο θεμα που εχω ανοιξει να βρεις τα παντα.
Δεν εχω προβλημα με την εκπροσωπηση καμιας εταιρειας,το αντιθετο τις θελω εδω,να μας λυνουν οσες τυχον αποριες,να μας κανουν προσφορες και να τους τα χωνουμε με αποδειξεις και ονοματα και να τους κανουμε ρομπα,οταν κατι δεν εχουν κανει καλα.
Γιατι τοσο καιρο να κραζουμε την dhi οτι σφαζει κοσμο και να μην εχουμε και την δικη τους απαντηση?Γιατι οποιος εχει παει εκει κι εχει ασχημο αποτελεσμα να μην μπορει να τους κανει με αποδειξεις παντα να το παραδεχτουν,να αναλαβουν τις ευθυνες τους και γιατι οχι να επανορθωσουν?
Οποιος εχει αντιθετη γνωμη σεβαστη και μπορει απλα να μην συμμετεχει στα θεματα αυτα,αλλωστε ολοι μεγαλα παιδια ειμαστε,δεν νομιζω να περιμενουμε η καθε Πεγκυ,ειδικα εδω μεσα που διαβαζει τοσος και τοσος κοσμος,να μας παραπλανησει και σαν προβατα να κανουμε ουρα στην dhi.
συνφωνω με τον dim74 και στην τελικη εαν μετα απο ενα αλφα χρονικο διαστημα μας φανουν αχρειαστοι τους στελνουμε απο εκει που ηρθαν!!

ρε συ με εταιρειες θα ασχολουμαστε ακομα το 2012 ??αυτο γινοταν χρονια πισω , τωρα πλεον με τις ουσιες που ανακαλυπτουμαι και μεσω του νετ που πληροφορουμαστε με ατομα απο ολο τον κοσμο δεν τις εχουμαι αναγκη, την λυση θα την βρουμαι σε λιγο καιρο!!!!απορω με καποια ατομα εδω μεσα που ακομα και η λυση η μονιμη να εμφανιζοταν αυτοι ακομα με μ/μ θα ασχολουνταν !!!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kouklos10

Member
εγω ενα εχω να πω ΕΞΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ .... ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!!!!!!! ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!!!!!

$$$

New Member
rafahl είπε:
το να υπαρχουν εκπροσωπη της dhi στο forum ειναι καλο και σιμφονω με τον dim74 ,σταματιστε να σκευτεστε παντου σινομοσιες ,υπαρχουν πανο απο 1000 ενεργα μελη καθε μερα , αυτο το forum ειναι διναμη και μποριτε να την εκμεταλευτικε για το καλο σας ...

μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας το έχουμε δει το έργο και στο εξωτερικό .... καλά σας τα λέει ο mankar ;)

rafahl

Member
εσεις οι ιδιοι υποτιματε την νοημοσινη σας με αυτα που λετε οπως ειπατε τα ιδατε και στο εξωτερικο και κανενας δεν (πεθανε) οποτε μην κρινετε κατι χορις να εχετε δει ..

Chs

Μέλος του προσωπικού
rafahl είπε:
εσεις οι ιδιοι υποτιματε την νοημοσινη σας με αυτα που λετε οπως ειπατε τα ιδατε και στο εξωτερικο και κανενας δεν (πεθανε) οποτε μην κρινετε κατι χορις να εχετε δει ..

Αγαπητέ Ραφαήλ καλησπέρα, βλέπω μια έντονη υποστήριξη της εταιρίας απο εσένα και στα 2 σου posts, πλεον έχουμε γίνει καχύποπτοι με τα πάντα και πρόκειται να γίνουμε ακόμη περισσότερο στο μέλλον γιατι έχουμε να κάνουμε με πολλά λαμόγια εκεί έξω..

Αυτό που είπες για την νοημοσύνη.. μαλλόν εσύ αγαπήτε και φίλτατε υποτιμάς την δική σου, διότι νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται... ας βρεθεί ΕΝΑΣ εδω και να μου πεί...

"Ηρθαν για να μας βοηθήσουν πραγματικά, όχι να διαφημιστουν, μας βλέπουν σαν ασθενείς και ανθρώπους. Όχι σαν κινητά πορτοφόλια..."

Αν το πιστευει κάποιος απο εσας αυτο.. οκ.. μάλλον απο τις ίδιες τις εταιριες θα ειναι αυτος που θα απαντησει : ΝΑΙ ετσι είναι

$$$

New Member
rafahl είπε:

κανένας δεν πέθανε ? φιλαράκο εκτος από το βιολογικό θάνατο υπάρχει και ο ψυχολογικός θάνατος που ίσος είναι χειρότερος ...;) επειδή δεν έχω κάνει μεταμόσχευση και ούτε πρόκειται να κάνω ας μιλήσει το παλικάρι ο hairlosscursed που γνωρίζει καλά το θέμα ....

Bouklas

Well-Known Member
εγώ δεν το βρίσκω λογικό να έχουμε εδώ μέσα εκπροσωπους. αν έχουμε κάτι πάμε στο site τους, τους στέλνουμε ένα ει-mail η τους κάνουμε ένα τηλέφωνο και λυθήκανε οι απορίες μας, εδώ μέσα θα λένε το ποσο καλοί είναι για να ψαρεύουν πελάτες. Εδώ μέσα σε καμια περίτωση δη βάζω στην ίδια θέση μια γνώμη από άτομα με εμπειρία από την εταιρεία με αυτά που θα λέει η εταιρεία σε περίπτωση που κάτι γίνει. Συγγνώμη αλλα το θεωρώ ανόητο να είναι εδώ μέσα τέτοια άτομα.

vag25

Well-Known Member
Ρε παιδια ειναι απλο.Το να ενημερωνουν ή να απαντανε σε αποριες επισημα δεν το βρισκω κακο.Απο κει και περα οταν περασουν την γραμμη θα το καταλαβουμε.Κανεις δεν ειναι χαζος.
Η για να μιλησω για μενα,εγω δεν ειμαι,οποτε δεν με χαλαει κιολας να υπαρχουν εδω.

pavlos

Member
Πραγματικά είναι κρίμα κάθε τρείς και λίγο να γίνεται όλος αυτός ο χαμός μέσα στο site.
Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω όλους εσάς που είστε αρνητικοί με τις κλινικές ειδικά με τις ελληνικές
Το 2003 περίπου έχασα με τους απατεώνες (laiz....li....cl.....) 1.200 ευρώ με τα φωτόλουτρα, ότι οικονομίες είχα μαζέψει τα προηγούμενα χρόνια , τότε βέβαια είχα μαλλί ραστα που λέτε οι περισσότεροι και για να μην το χάσω ψαχνόμουν και με εκμεταλλεύτηκαν ενώ θα μπορούσα να έχω χρησιμοποιήσει minox και φινα και να ήμουν σήμερα μια χαρά.
To point είναι πως η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι πυρηνική φυσική καλή εκπαίδευση-κατάρτιση και τεχνική θέλει τίποτε άλλο .
Είναι τεράστια η απορία μου πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα ΜΙΑ όχι δέκα αλλά ΜΙΑ αξιόπιστη κλινική.
Εάν όντως είναι απατεώνες και ψεύτες δεν υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση από το να τους δώσετε το βήμα να εκτεθούν δημόσια
μόνο έτσι το πλήγμα για αυτούς θα είναι ανεπανόρθωτη ζημιά.
Υ.Γ Όσο για μένα δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω μεταμόσχευση στην Ελλάδα ούτε τσάμπα

rafahl

Member
(Αγαπητέ Ραφαήλ καλησπέρα, βλέπω μια έντονη υποστήριξη της εταιρίας απο εσένα και στα 2 σου posts, πλεον έχουμε γίνει καχύποπτοι με τα πάντα και πρόκειται να γίνουμε ακόμη περισσότερο στο μέλλον γιατι έχουμε να κάνουμε με πολλά λαμόγια) chs καλιτερα να μην υποπτεβεσε εναν 18 χρονο που μολις εγραψε πανελινιες απλα ειμαι νεος και βλεπω παραπερα απο εσας και εχω δινατη γνωμη και αποψη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
rafahl είπε:
(Αγαπητέ Ραφαήλ καλησπέρα, βλέπω μια έντονη υποστήριξη της εταιρίας απο εσένα και στα 2 σου posts, πλεον έχουμε γίνει καχύποπτοι με τα πάντα και πρόκειται να γίνουμε ακόμη περισσότερο στο μέλλον γιατι έχουμε να κάνουμε με πολλά λαμόγια) chs καλιτερα να μην υποπτεβεσε εναν 18 χρονο που μολις εγραψε πανελινιες απλα ειμαι νεος και βλεπω παραπερα απο εσας και εχω δινατη γνωμη και αποψη

Καλη επιτυχία στις πανελλαδικές σου εύχομαι, αλλα πέρα από αυτό...

Μετάφρασε μου το "ειμαι νεος και βλεπω παραπερα απο εσας" γιατι δεν το έπιασα ρε παλικάρι μου το τεμπο σου..

n094

Active Member
Συνάδελφοι, ειρήνη υμήν,
Εγώ είμαι από αυτούς που εδώ και πολλούς μήνες υποστηρίζω την ύπαρξη εκπροσώπων κλινικών και γιατρών στο φόρουμ, πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερο αυτό, από το να έχεις «κρυφούς εκπρόσωπους» δήθεν μέλη. Στα φόρουμ του εξωτερικού υπάρχουν σχεδόν παντού εκπρόσωποι που συζητούν ανοικτά με τα μέλη και κάποιες φορές «ξεμπροστιάζονται» και αναγκάζονται να προβούν και σε επανορθώσεις όταν τυχαίνει κάποιο κακό αποτέλεσμα (γιατί θα τύχει και τέτοιο σε όλους). Μη ξεχνάτε ότι σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν τρεις (τουλάχιστον) ακόμα επίσημοι εκπρόσωποι εκ των οποίων ο ένας (Souzie από HDC) είναι πολύ ενεργός. Η Souzie έχει ενημερώσει για διάφορα θέματα, έχει βοηθήσει και επίσης έχει κάνει και προσφορές στα μέλη του φόρουμ μας (μη το ξεχνάμε αυτό). Σίγουρα μια κλινική-γιατρός δεν συμμετέχει σε έναν τέτοιο χώρο για τη «ψυχή της μάνας της», σίγουρα ο απώτερος στόχος είναι και να προσελκύσει πελάτες μέσω αυτού, αλλά που είναι το κακό; η DHI, η HDC, ο Hasson, ο Kessel ο Shapiro κλπ δεν είναι ο ΕΟΠΥ, είναι κερδοσκοπικές εταιρείες όπως είναι η Merck ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία από την οποία αγοράζουμε σκευάσματα για να φτιάχνουμε τις ιδιοκατασκευές μας για την τριχόπτωση. Πιστεύω λοιπόν ότι ως ώριμοι άνθρωποι και ως άτομα που μπορούμε να καταλάβουμε τι μας γίνεται, μόνο καλό μπορεί να κάνει η παραπάνω εξέλιξη στο φόρουμ και γιατί όχι να κατεβάσει και τις τιμές μεταμόσχευσης μέσω του ανταγωνισμού που πιθανά θα προκύψει. Το αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται να κάνει μεταμόσχευση είναι άλλο θέμα, το να θες όμως να κάνεις και να ψάχνεις τη καλύτερη δυνατή λύση σε συσχέτιση τιμή/αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ σημαντικό και μέσω των φόρουμ μπορείς να το πετύχεις και αυτό. Να σας πω από προσωπική εμπειρία ότι το 2006 η πρώτη μου μεταμόσχευση μου κόστισε τα διπλά λεφτά από την τελευταία μου και σίγουρα ένας λόγος γι’ αυτό είναι ότι ξέρανε πλέον στην κλινική ότι είμαι ενεργό μέλος του φόρουμ, τι σήμαινε αυτό για μένα: το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με την καλύτερη δυνατή τιμή, είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα μου κάνανε και οι υπόλοιπες κλινικές αν απευθυνόμουν σε αυτές και εφόσον ξέρανε ότι είμαι ενεργό μέλος και άρα με το να δείχνω τα αποτελέσματά μου, μόνο να κερδίσουν μπορούν από εμένα (το έχω ξαναγράψει αυτό). Αυτά με απόλυτη ειλικρίνεια προς όλους σας.

Άκης

Administrator
Παιδιά εννοείται ότι σε άτομα τα οποία οι διάφορες εταιρίες έχουν "φάει" χρήματα, το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι ότι κάτι παίζεται εδώ ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό.
Όπως είπε και ο feni, κάναμε πίσω στην συγκεκριμένη εταιρία επειδή πολλοί το θέλησαν να υπάρχει εδώ ένας εκπρόσωπος και της DHI.
Εγώ να πω εδώ ότι την DHI δεν την ήθελα βασικά στο forum, επειδή ουκ ολίγες φορές έχω δεχτεί "περίεργα" emails, είτε ανώνυμα είτε από δικηγόρους της. Αλλά και πάλι σκέφτηκα από το να είναι κάποια μέλη υποστηρικτές της εταιρίας και να λέμε τι τρέχει με αυτόν, καλύτερα να είναι κάποιος με ονοματεπώνυμο.

Το γνωρίζω ότι όλοι θέλουν να διαφημιστούν, εννοείται ότι έτσι τους βολεύει γιατί άλλο μια διαφήμιση στην τηλεόραση και άλλο ένα post με φωτογραφίες επιτυχημένης μεταμόσχευσης και από κάτω απαντήσεις του μέλους που έκανε την μεταμόσχευση μαζί με τις απαντήσεις του εκπροσώπου της εταιρίας.

Και μην νομίζετε ότι με το να είναι εδώ η κάθε εκπρόσωπος, αυτόματα αλλάζει και το πόσο καλή είναι μια εταιρία στα αποτελέσματα της. Αυτό το κρίνει ο καθένας από τις αναφορές και φυσικά από τις συζητήσεις με τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία και εμπιστεύεται.

Και σε ξένα forum υπάρχουν άτομα από εταιρίες, αν και εκεί βέβαια υπάρχουν και κάποιες "μικροαπαγορεύσεις" στα γραφόμενα των μελών.

MANKAR είπε:
ναι βρε το ειδα Δοκτορα Chs, απλα εγω θελω στο τελος της ψηφοφοριας να δω αναλυτικα η ψηφος του καθενος που πηγε γινεται αυτο??για την αξιοποιστια του φορουμ !!!
Δεν μπορείς να δεις τι ψήφισε ο καθένας, αλλά αν όντως θέλεις να μάθεις για την αξιοπιστία να σου πω ότι δεν επιτρέπεται παραπάνω από μια ψήφος σε κάθε μέλος και ip.

Flosk

Well-Known Member
Εγω λέω ναι στους εκπροσώπους κλινικών
[...]

Το post μου το κανω μόνος μου like γιατι μου φτάνουν αυτα που είπα περισσοτερο απο οτι ολοι οι υπόλοιποι μαζι ..

lab_rat

Member
Δεν νομιζω οτι εχει καποιο νοημα αυτο που κανετε! Καλως η κακως ο admin πηρε μια αποφαση. Το γιατι και το πως σας το εξηγησε! Οποτε το να καθεστε εδω κ 6 σελιδες να φωναζετε εξω οι κλινικες απο το φορουμ δεν ειναι σωστο οχι μονο για την Πεγκυ, αλλα και για τον Ακη και οσους αλλους δε συμφωνουν μσζι σας και περιμενουν μεσα σπο αυτο το νημα να παρουν καποιες πληροφοριες. Αν θελετε συνεχιστε για αλλες 106 σελιδεσ, υπαρχει ομως ειδικο νημα για το συγκεκριμενο θεμα...

Adriano

Well-Known Member
rafahl είπε:

Ελπίζω να έγραψες καλά γιατί με αυτήν την ορθογραφία ...κλάφτα Χαράλαμπε.

Επίσης το ότι είσαι νέος δεν μας λέει τίποτα.Πολλοί στην ηλικία σου ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Και εγώ νέος τυγχάνω αλλά σίγουρα δεν είμαι σοφός...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Adriano είπε:
rafahl είπε:

Ελπίζω να έγραψες καλά γιατί με αυτήν την ορθογραφία ...κλάφτα Χαράλαμπε.

Επίσης το ότι είσαι νέος δεν μας λέει τίποτα.Πολλοί στην ηλικία σου ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Και εγώ νέος τυγχάνω αλλά σίγουρα δεν είμαι σοφός...

Πες τα ρε Adriano.. Είμαι 25 και νιώθω γέρος με αυτα που διαβάζω.. :grandpa:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα