pazuzu είπε:Gio είπε:krhtikos21 είπε:και εγώ δεν νομίζω το όνομα τ γιατρού να έχει τόσο σημασία γτ είνια κλινική όχι ιδιώτης.αυτοί σου εξασφαλίζουν εγγύηση μέσω επωνυμίας τους.
pazuzu ανέβασε ρε φίλε ένα αποδεικτικό σε παρακαλώ να δούμε τ διάολο παίζει γτ θα τρελαθούμε στο τέλος
Φίλε Krhtike21, εργάζομαι σε μεγάλη αλυσίδα υπερ-μάρκετ. Το αν εγώ γεμίζω σωστά τα ράφια του καταστήματος το εξασφαλίζει το brand-name της εταιρίας; Προς θεού.. δεν λέω οτι έχεις άδικο! Στον τομέα της ιατρικής-έστω και κοσμητικής σαφώς και η εκάστοτε κλινική εξασφαλίζει ενα πρωτόκολλο, έναν τρόπο κοινής λειτουργίας έστω. Όμως.. το πόσο επαγγελματίας, και το πόσο καλά κάνει κάποιος την δουλειά του είναι θέμα προσωπικό. Η D*I έχει εκπαιδεύσει πάρα πολλούς ιατρούς (μεταξύ αυτών και η γιατρός που έκανε ΜΜ ο rooney) αλλά λίγοι είναι εκείνοι που έχουν μείνει στην αγκαλιά της πολλά χρόνια. Τι θέλω να πω με αυτό; Ότι αν κάποιος δεν είναι καλός στην δουλειά του παίρνει πόδι.. Για αυτό ρωτάω το όνομα του Γιατρού στο papazu. Έτσι θα εξασφαλίσει και την εγκυρότητα της εμπειρίας του.
Μα τι λες άνθρωπέ μου. Τι υπερμάρκετ και ράφια μας λες. Ξέρεις τι σημαίνει πολιτική εταιρίας; Ξέρεις τι σημαίνει προστασία σήματος; Ξέρεις τι σημαίνει brand name; Ξέρεις τι σημαίνει standards; Έχεις ιδέα από επιχειρήσεις γενικότερα; Δηλαδή, σύμφωνα με τη λογική σου, μπορεί ο κάθε μπακάλης να αγοράσει την επωνυμία της εταιρίας D*I και να κάνει μεταμοσχεύσεις χωρίς να έχει ιδέα; Είσαι σοβαρός; Για ποιους εκπαιδευμένους γιατρούς μιλάς όταν υπάρχουν τόσα περιστατικά αποτυχίας στο ενεργητικό της εταιρίας και μας τα λες έτσι όμορφα και παραμυθένια; Παρ'ότι ομολογουμένως η σύγκριση ανάμεσα σε D*I και υπερμάρκετ δεν είναι ιδιαίτερα άστοχη, το όλο σκεπτικό σου είναι λανθασμένο.
Η αναφορά σε ονόματα απαγορεύεται έτσι κι αλλιώς σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ, εκτός αν θέλετε να αλλάξουμε και αυτόν τον κανονισμό εδώ μέσα. Ξαναλέω ότι δεσμεύομαι να ψάξω μόλις επιστρέψω στην έδρα μου για το συμβόλαιο της εταιρίας, έτσι για να βουλώσουν μερικά στόματα εδώ μέσα. Λίγη υπομονή είπαμε.
Κι επειδή κάπου ανέφερες ότι μιλάω εξ ονόματος του κάπα: επί των απόψεων έχεις να πεις τίποτα; Για αυτό που ακούστηκε ότι μέχρι και πριν δύο χρόνια το φόρουμ ήταν τίγκα στα σφαγμένα κεφάλια και στις αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις ώσπου η ελληνική κλινική τα «σκούπισε» χρησιμοποιώντας το μακρύ χέρι του νόμου έχεις να πεις τίποτα;
To παράδειγμα ήταν ενδεικτικό για να δείξω οτι ο επαγγελματισμός έγκειται και στο προσωπικό επίπεδο του ατόμου. Αλλά εσυ απο οτι φαίνεται σχολιάζεις μόνο ότι σε συμφέρει φίλε pazuzu. Ενώ παράλληλα δεν απαντάς στις απλές ερωτήσεις που σχετίζονται με την επέμβαση σου. Επίσης, γιατί τόσος μυστικισμός;; Γιατί δεν λες ποιο... παλαιότερο μέλος είσαι, που έχεις να μιλήσεις με τον kapa απο τις 14 ιούνη; Ξέρεις να τα χώνεις στους άλλους αλλά και εσυ έχεις ιστορία και περίεργο παρελθόν.
Σου ξαναλέω, εγώ μαζί σου είμαι, και αν όντως έχεις πρόβλημα θα σε υποστηρίξω. Με αποδείξεις όμως , όχι με λόγια αέρα-πατέρα.
Η αναφορά σε ονόματα γιατρών, εφόσον αποδείξεις οτι σε ανέλαβαν δεν απαγορεύεται καθόλου! Αν θέλεις να προστατέψεις τα μέλη, κάντο επώνυμα..
Όσο για τα σφαγμένα κεφάλια του παρελθόντος, αν και εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο.. υπενθυμίζω οτι πέραν της D*I , στην Ελλάδα έδρασαν και δρούν και άλλες κλινικές και ιδιώτες γιατροί. Μεταξύ αυτών η Laser**ne Cli***s και η bergm*nn K**d.
Σταμάτα σε παρακαλώ να τα βλέπεις όλα μονόπλευρα γιατί με κουράζει να αναλώνομαι στα ίδια και τα ίδια.