Δυναμωστε το Regaine η αποιαδηποτε μινοξιδιλη σας απλα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Δυναμωστε το Regaine η αποιαδηποτε μινοξιδιλη σας απλα

δεν ειμαι υπερ χρησης μιας πολυμορφικης λοσιον
δηλαδη και για την διυδροτεστοστερονη και για regrowth

οποτε οτι προαναφερες ειναι καλο σε μια λοσιον για την διυδροτεστοστερονη
μα οχι για την μινοξιδιλη

το αποσταγμα πρασινου τσαγιου ειναι μια καλη φυσικη προσθηκη
με αντιοξειδωτικες ιδιωτητες καπου εχει αναφερθει και η καφεινη ( ειναι και αυτο μια σκεψη) την οποια δεν εχω μελετησει
αλλα μου ακουγετε καλη
και αυτο ως προς την αιματωση οπως συνονυμα πιθανον να λειτουργει με την αγγειοδιαστολη και η μινοξιδιλη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jakard

New Member

Παναγιωτης είπε:
αγοραζετετε 1 μπουκαλι μεγαλυτερης χωρητηκοτητας απο τα 60ml που εχει το regaine

πηγαινετε σε μια σελιδα οπως αυτη η απλα στο φαρμακειο και αγοραζεται απο εκει ( το οποιο δεν συνιστώ γιατι ειναι πολυ πιο ακριβο )

αδειαζετe το μπουκαλι σας μεσα στο μεγαλυτερο δοχειο προσθετεται 4g απο αυτο
εγω να σας πω καλυτερα να αγορασεται ετοιμη μινοξιδιλη με azelaic acid ειναι καλυτερα
αν παρετε ετοιμη μινοξιδιλη με azelaic παρακαμψτε τα 10 ml αλκοολης

επειτα προσθετεται (edit)5ml αλκοολη (την βρισκετε στα φαρμακεια) το ανακατευεται κανενα 5 λεπτο το αφηνεται λιγο και παλι το ανακατευεται μπορει να παρει λιγη ωριτσα μεχρι να διαλυθει μολις τα καταφερεται και την διαλυσεται
αλλα 5ml νερο απιονισμενο

μετα αγοραζεται αυτο και βαζετε στο διάλυμα σας 6ml

ακομη αλλα 6ml αποσταγμα πρασινου τσαγιου
ΑΥΤΟ

και 3 ml B sitosterol (link in down)

βαλτε και Pygeum ριξτε 5ml Αυτο

για τους μερακληδες τρυπηστε και 6 χαπακια απο ντουταστεριδη ριχτε τα και αυτα στο (μπλεντερ ;D)
και αν βρειτε τιποτα απο alpha lipoic acid (ALA) και Gamma lipoic acid (GLA) βαλτε 3ml απο το καθενα
εγω σε υγρη μορφη δυστυχως δεν βρηκα ακομη

τα οχηματα υπαρχουν τα συστατικα θα φτασουν στο θυλακιο σας

τι πετυχαμε λοιπον στην γνωστη καλη μας μινοξιδιλη
με το Azelaic-Acid δωσαμε περισσοτερη αντι-βακτηριακη δραση
το palmetto ειναι γνωστο πλεον οπως και η σιτοστερολη που βοηθουν στην τριχοφυια σε συνδιασμο με Pygeum
πιστευω πως αν και καποιοι που δεν πολυ πιστευουν σε αυτα με αυτον τον συνδιασμο θα αλλαξουν γνωμη
και τελος με το αποσταγμα πρασινου τσαγιου δωσαμε περισσοτερη αντιοξειδωτικη δραδη στο διαλυμα μας

Αντε και Καλα ΜΑΣ Αποτελεσματα

Kαλησπερα παιδια congrats για το φορουμ .Διαβαζω εδω και αρκετο καιρο τα πραγματα που γραφοντα εδω και μου φενονται πολι ενδιαφεροντα. Ειμαι σε 7 μινες χρισης μινοχιδιλης 5% μονο .
Η αλειθεια ειναι οτι δεν εχει εμφανιστη καθολου φαλακρα πουθενα ακομα . Ειμαι 20 ετων και ο λογος που αρχισα θεραπεια ειναι γιατι το μαλλι μου αρχισε να αραιωνει πολυ. ΤΟ καταλαβαινω γιατι ασχολουμε με φωτογραφισεις και το μαλλι μου σινιθως το ισιωνω.Ο γιατρος μου ειπε οτι εχς ανδρογενετικη αλοπεκια .
Ο πατερας μου εχει μικρο κροταφικο προβλημα και ειναι 60 χρονο . Το ιδιο και ο παπους μου . Παρολα αυτα ειδικα στιν φαση τησ ζωης μου δεν μπορω να ρισκαρω οπιουδιποτε ειδους τριχωπτωση.Η minoxidil 5% δεν φανικε να κανει και πολλα αφου σαν growth stimulant δεν ευθηνεται για σταματημα αλοπεκιας.
Το ερωτημα μου ειναι αν παναγιωτη μπορεις να μου χαναπεις τισ δοσολογιες για ενδυναμωσει της μινοχιδιλης και τις ουσιες γιατι δεν μπορω να δω τα λινκς σου . Ο πατερας μου ειναι φαρμακοποιος και για αυτο θα ιθελα να μου πεις τις δοσολογιες ωστε να του πω να την φτιαξει .
Επισης αν καπιος μενει θεσσ/νικη και θελει καπια φαρκακα η συστατικα μπορω να κανονισω να του τα βρω φτινα αν εχει προβλιμα οικονομικο .
Τελος , θα ηθελα να μου προτεινεται το πιο καλο κατα τιν γνωμη σας topical DHT blocker για τον λογο οτι φοβαμαι τις σεξουαλικες παρενεργειες και ο γιατρος μου δεν με αφινει να κανω χρηση φιναστεριδης απο το στομα .
Ευχαριστο πολυ για τον χρονο σας.

azyx

New Member

Jakard αφου σ εχουν κανει διαγνωση για ανδρογενετικη αλοπεκια η λυση ειναι αντι-ανδρογονα... και επειδη δεν σ αρεσουν τα χαπια (οπως δεν νομιζω να τα γουσταρει κανενας μας εδω μεσα) η μονη προταση μου ειναι τοπικα αντι-ανδρογονα οπως ντουταστεριδη, φιναστεριηδη, φλουταμιδη που δεν υπαρχει ετοιμη αλλα θα την φτιαξεις μονος σου η ο πατερας σου σε διαλημα propylene glycol-ethanol-water! Mε ποιο αποδεδειγμενη λυση την φιναστεριδη τοπικα! Αλλα νομιζω πως η ντουταστεριδη- φλουταμιδη κανουν καλυτερη δουλεια τοπικα! φυσικα δεν σ προτεινω σε πρώτη φαση να πας με φυσικα προιοντα του στηλ saw palemetto, nettle root ktlp γιατη η δραση τους ειναι αμφιλεγόμενη και εκει που εισαι δeν θελεις να χασεις χρονο!

Jakard

New Member

azyx είπε:
Jakard αφου σ εχουν κανει διαγνωση για ανδρογενετικη αλοπεκια η λυση ειναι αντι-ανδρογονα... και επειδη δεν σ αρεσουν τα χαπια (οπως δεν νομιζω να τα γουσταρει κανενας μας εδω μεσα) η μονη προταση μου ειναι τοπικα αντι-ανδρογονα οπως ντουταστεριδη, φιναστεριηδη, φλουταμιδη που δεν υπαρχει ετοιμη αλλα θα την φτιαξεις μονος σου η ο πατερας σου σε διαλημα propylene glycol-ethanol-water! Mε ποιο αποδεδειγμενη λυση την φιναστεριδη τοπικα! Αλλα νομιζω πως η ντουταστεριδη- φλουταμιδη κανουν καλυτερη δουλεια τοπικα! φυσικα δεν σ προτεινω σε πρώτη φαση να πας με φυσικα προιοντα του στηλ saw palemetto, nettle root ktlp γιατη η δραση τους ειναι αμφιλεγόμενη και εκει που εισαι δeν θελεις να χασεις χρονο!

Καλησπερα και ευχαριστο για την απαντιση σου. Διαβασα οτι τα τοπικα αντι-ανδρογονα ειδικα στην Ελλαδα δεν μπορουν να βρεθουν ετοιμα και ο πατερας και η μητερα μου ειναι στα νοσοκομεια αλλα μεγαλης ηλικιας ατομα οποτε καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ενημερωμενει για την δημιουργια τοπικων διαλυματων σαν κι αυτα.Για αυτο θα ηθελα να μου πεις η εσυ ι καπιος αλλος τις ουσιες σε ml που χριαζονται για να κανω κατι τετιο , η αν ξερεις καπιο φαρμακο οπως η μινοξιδιλη που μπορω να προσθεσω αντι-ανδρογονικες ουσιες οπως και μιλισες για φιναστεριδη κτλπ. Αν γνωριζω τις ποσοτητες θα το πω αμεσα στον πατερα μου. Ευχαριστο.

Jakard

New Member

azyx είπε:

Α και επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις αν γινεται τα φαρμακα που περνεις εσυ δλδ. τι σημαινει EOD , αν κανει δουλεια το διαλυμα μινο με φινα και τι εννοεις οτι περνεις ξεχωριστα minox me acid και βαζεις μονο στα templates . Δηλαδη γιατι και με πιο σκοπο το κανεις αυτο ? Και εχει αποτελεσμα?

azyx

New Member

Azelaic acid, Tretioin κυκλοφορουν στα φαρμακεια σε κρεμα,και δινουν αυτο το κατι παραπανω στη μινοξιδιλη (η τρετινοινη σιγουρα κανει δουλεια σε μενα, το αζεαλαικο δεν ξερω ακομα... δεν εχει πολυ καιρο που το βαζω) ! εγω βαζω μινοξ το πρωι πριν φυγω για δουλεια και μετα στο αμαξι βαζω και αζελαικο οξυ στους κροταφους, το μεσημερι που γυριζω σπιτι βαζω τρετινοινη στους κροταφους και το βραδυ πριν κοιμηθώ ξανα τρετινοινη στους κροταφους! μινοξιδιλη στους κροταφους βαζω κατα ολη την διαρκεια της μερας οταν θυμαμαι και συνηθως ειναι 5 φορες.... στο υπόλοιπο κεφαλι μπαινει 2 φορες.... η μινοξιδιλη περιεχει σε καθε 60ml βαζω και 3 χαπια προσκαρ που ριχνω μεσα αφου τα κανω σκονη πρωτα! Εσυ επειδη δεν θα παρεις χαπια απο στομα ριξε 10-12 προσκαρ σε σκονη μεσα στη μινοξ60μλ για να παρεις 0,1 ποσοσοστο! Μην ξεκινησεις αζελαικο και τρετινοινη μαζι... ξεκινα τρετινοινη ανα 2 μερες για κανα μηνα και μετα βαζεις και αζελαικο και ανεβαζεις και δοση τρετινοινης! Αν ερεθίσεις πρεπει να σταματησεις για καμια εβδομαδα τα τοπικα και μετα παλι απο την αρχη οποτε δεν λεει να το παρακανεις με κρεμες και μινοξ! EOD = παιρνω ανα 2 μερες φιναστεριδη 0,5μγ και καθε 2 μερες λουζομαι με σαμπουαν κετοκοναζολης = Fungoral
Αποτελεσμα σιγουρα εχω δει και σκοπευω να στηλω φοτος στα πετυχημενα αποτελεσματα καποια στιγμη! Φοτος απο προοδο μου μπορεις να δεις αν κανεις αναζητη σε μηνυματα που εχω ποσταρει!
Να ξερεις πως οτι και αν κανεις δεν θα δεις αποτελεμστα αμεσα και θελει πολυ καιρο 6μηνες και πανω! Και στην αρχη ισως χασεις και αρκετο μαλι! Αυτα:)

vayero

Member

στο προσφατο παρελθον ειχα χρησιμοποιησει απο δr lee μινοξ 5% με αzelaic acid. ειχα εντοπισει ενα θετικο οτι το κεφαλι μου ειχε ηρεμησει αρκετα απο ξηροδερμια λογω ελλειψης αλκοολης στη μινοξ (δηλ ηταν με προπυλενικη γλυκολη). βεβαια ειναι ακριβο για να το συνεχισω, οποτε σκεφτομουν αν γνωριζει καποιος μινοξ με προπυλενικη γλυκολη που μπορω να βρω, καθως θελω να προσθεσω φινα μεσα. σκεφτηκα να παω σε φαρμακειο αλλα δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω καποιο (ασε που δεν εχω και γνωστο).

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

vayero79 είπε:
στο προσφατο παρελθον ειχα χρησιμοποιησει απο δr lee μινοξ 5% με αzelaic acid. ειχα εντοπισει ενα θετικο οτι το κεφαλι μου ειχε ηρεμησει αρκετα απο ξηροδερμια λογω ελλειψης αλκοολης στη μινοξ (δηλ ηταν με προπυλενικη γλυκολη). βεβαια ειναι ακριβο για να το συνεχισω, οποτε σκεφτομουν αν γνωριζει καποιος μινοξ με προπυλενικη γλυκολη που μπορω να βρω, καθως θελω να προσθεσω φινα μεσα. σκεφτηκα να παω σε φαρμακειο αλλα δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω καποιο (ασε που δεν εχω και γνωστο).
παρήγγειλε Kirkland-είναι πολύ οικονομική και προσωπικά δεν είδα καμία διαφορά στην δραστική ουσία σε σχέση με το regain

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

τι διαλυτη ειχε μεσα αν δεν ειχε αλκοολη

μηπως ηταν χωρις προπυλενογλυκολη ??

γιατι ο lee παλια που ειχα δει πουλουσε μινοξιδιλξ χωρις προπυλενογλυκολη και οχι χωρις αλκοολη

Jakard

New Member

Παναγιωτης είπε:

γιατι ο lee παλια που ειχα δει πουλουσε μινοξιδιλξ χωρις προπυλενογλυκολη και οχι χωρις αλκοολη

Πουλαει και τις δυο . Προσωπικα δεν πιστευψ οτι εχει τοσο μεγαλη διαφορα ο φορεας αυτος .

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εξαρτατε τι βαζει μεσα
αν και στον συγκεκριμενο εχω εμπιστοσυνη
μπορει να ειναι ακριβως σε τιμες
αλλα ειναι καλος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member

Βάζω μια φορα την ημερα ριγκειν μηπως να βαλω παραπανω απο 4 Avodart μεσα για να παρω την απαιτούμενη ποσοτητα; ::)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

4 ειναι ασφαλης ποσοτητα

εγω εβαζα αρκετα παραπανω
να σημειωσω οπως εχει αναφερθει πως μεγαλη ποσοτητα
πιθανον να σου προκαλεσει "βαρυ κεφαλι" ειδικα τις πρωτες εβδομαδες

μια καλη λυση ειναι τον πρωτο μηνα να βαλεις 4
και στον επομενο μηνα να αυξησεις παραδειγμα στα 6
και αν δεις οτι πας καλα η αυξανεις λιγο η μενεις εκει που εισαι

vayero

Member

Παναγιωτης είπε:

oops sorry γραψε λαθος! τα εχω μπερδεψει τα χημικα (ποτε δεν πηγαινα την χημεια στο σχολειο)! αυτο που ειχα παρει ειναι το xandrox without propylene glycol 5% & azelaic acid. πισω στην ετικετα γραφει... each ml of xandrox contains:
minoxidil 50mg
azelaic acid 50mg
also ethyl alcohol, glycerin.
βασικα ηταν αυτο που μου ειχε προτεινει και ο ιδιος ο lee για να αποφυγω τους ερεθισμου και την ξηροδερμια και μπορω να πω οτι λειτουργησε σε ενα σημειο. μετα απο αυτο συνεχισα με spectral dnc και τωρα σκετο regaine παλι, αυτα τα 2 περιστασιακα δυστυχω και οχι με προγραμμα! το αποτελεσμα ειναι οτι επανηλθε σε μεγαλυτερο βαθμο το προβλημα φαγουρας ξηροδερμιας(γεμιζουν τα μαλλια-στο πλαι βεβαια-μην ψαχνετε να βρειτε πανω&στα ρουχα).
οποτε ηθελα να συμβουλευτω τους πιο εμπειρους η οσους γνωριζουν αν και που μπορω να προμηθευτω μινοξιδιλη (αξιοπιστη) χωρις προπυλενικη γλυκολη. ο λογος ειναι για να βαλω φιναστεριδη μεσα.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αντι της προπυλενογλυκολης
σου εβαλε σαν carrier (μεταφορεα ) την ουσια glycerin
που ειναι λιγο χειροτερη σε αποτελεσμα απο την προπυλενογλυκολη
αλλα δεν σου ερεθιζει το δερμα

το οτι θελεις να βαλεις φιναστεριδη μεσα τι ρολο παιζει ??

ANAR

Well-Known Member

Παναγιωτης είπε:
4 ειναι ασφαλης ποσοτητα

εγω εβαζα αρκετα παραπανω
να σημειωσω οπως εχει αναφερθει πως μεγαλη ποσοτητα
πιθανον να σου προκαλεσει "βαρυ κεφαλι" ειδικα τις πρωτες εβδομαδες

μια καλη λυση ειναι τον πρωτο μηνα να βαλεις 4
και στον επομενο μηνα να αυξησεις παραδειγμα στα 6
και αν δεις οτι πας καλα η αυξανεις λιγο η μενεις εκει που εισαι

Ok θα ξεκινήσω με 4 και βλεπουμε
Ευχαριστω Παναγιωτη

vayero

Member

Παναγιωτης είπε:
αντι της προπυλενογλυκολης
σου εβαλε σαν carrier (μεταφορεα ) την ουσια glycerin
που ειναι λιγο χειροτερη σε αποτελεσμα απο την προπυλενογλυκολη
αλλα δεν σου ερεθιζει το δερμα

το οτι θελεις να βαλεις φιναστεριδη μεσα τι ρολο παιζει ??

επειδη οταν για πρωτη φορα χρησιμοποιησα χωρις προπυλ.γλυκολη μινοξ ειδα μεγαλη μειωση σε ξηροδερμια φαγουρες, αλλα κι επειδη θελω να παω σε φινα ωςdht blocker αλλα τοπικα τουλαχιστον για αρχη.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αν εχεις ευαισθητο δερμα φυσικα και η μη χρηση της προπ.γλ.
θα σε βοηθησει σε οτι αναφερες

τοπικα θα χρησιμοποιουσα εγω ντουτα και οχι φινα

ZAF

New Member

Γνωριζει κανεις αν μπορουμε να βρούμε tretinoin σε υγρη μορφη στα φαρμακεια?Διαβασα κλινικες ερευνες για την ενισχυτικη της δραση σε συνδυασμο με την μινοξιδιλη και σκεφτομαι να την δοκιμασω

danton

New Member

ZAF είπε:
Γνωριζει κανεις αν μπορουμε να βρούμε tretinoin σε υγρη μορφη στα φαρμακεια?Διαβασα κλινικες ερευνες για την ενισχυτικη της δραση σε συνδυασμο με την μινοξιδιλη και σκεφτομαι να την δοκιμασω

Μπορεις να με παραπεψεις στις ερευνες που βρηκες?
ΤΟ εχω και εγω απορια αυτο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα