Δυναμωστε το Regaine η αποιαδηποτε μινοξιδιλη σας απλα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

barman

Member
Απ: Δυναμωστε το Regaine η αποιαδηποτε μινοξιδιλη σας απλα

vayero79 είπε:
Συνεχίζεις με μινοξ 6% + φινα (μέσα σ'αυτήν) ή μινοξ σκέτη; Φαντάζομαι το πρόβλημα θα δημιουργήθηκε επειδή πρόσθεσες και ντούτα πέρα από την φίνα και όχι γιατί η φίνα είναι μέσα σε μίνοξ, σωστά; Spiro 2% πιστεύεις ότι είναι "λίγο" για να πας σε 5%;
οτι βαζω αυτη την στιγμη ειναι απο lee.βαζω spiro2% και καπακι την μια μερα xandrox5%(minoxidil+azelaic acid) και την αλλη εναλλαξ minoxidil6%plus(minoxidil+finasteride)..ομως spiro κα8ε μερα.πριν την minoxidil..3εκινα με 2% και βλεπεις...δεν νομιζς να ειναι ιδιαιτερα light η 2%...αν δεις οτι 8ες ακομα πιο δυνατη παρε αργοτερα την 5..αναλογα και σε τι κλιμακα εισαι..αν εχεισ πολυ μεγαλο προβλημα παρε 5%..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vayero

Member

barman είπε:
[quote author=vayero79 link=topic=463.msg14952#msg14952 date=]
Συνεχίζεις με μινοξ 6% + φινα (μέσα σ'αυτήν) ή μινοξ σκέτη; Φαντάζομαι το πρόβλημα θα δημιουργήθηκε επειδή πρόσθεσες και ντούτα πέρα από την φίνα και όχι γιατί η φίνα είναι μέσα σε μίνοξ, σωστά; Spiro 2% πιστεύεις ότι είναι "λίγο" για να πας σε 5%;
οτι βαζω αυτη την στιγμη ειναι απο lee.βαζω spiro2% και καπακι την μια μερα xandrox5%(minoxidil+azelaic acid) και την αλλη εναλλαξ minoxidil6%plus(minoxidil+finasteride)..ομως spiro κα8ε μερα.πριν την minoxidil..3εκινα με 2% και βλεπεις...δεν νομιζς να ειναι ιδιαιτερα light η 2%...αν δεις οτι 8ες ακομα πιο δυνατη παρε αργοτερα την 5..αναλογα και σε τι κλιμακα εισαι..αν εχεισ πολυ μεγαλο προβλημα παρε 5%..
[/quote]

Είναι λίγο ...αραιά να πω, έχω κενό στην κορυφή, πίσω και να σκεφτείς μετά την 2η μεταμόσχευση, είδα μία μικρή βελτίωση στην γραμμή, μπροστά και λίγο πυκνότερα (να σκεφτείς ότι ήμουν + είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα) αλλά μετά την 3η πάλι χειροτέρευσε η κατάσταση, σχεδόν επανήλθα στο πριν! Τέλος πάντων, για αρχή θα πάρω μινοξ με φινα και σπιρο μαλλον το 2%, αν και δεν μπορω να καταλαβω, πως εννοειται το πιο βαρυ γενικοτερα. Εχει sides (εστω και ανεπαισθητα) η τοπικη σπιρο; Σε ποσες μερες στα εστειλαν, προβλημα με τελωνειο;

barman

Member

vayero79 είπε:
Είναι λίγο ...αραιά να πω, έχω κενό στην κορυφή, πίσω και να σκεφτείς μετά την 2η μεταμόσχευση, είδα μία μικρή βελτίωση στην γραμμή, μπροστά και λίγο πυκνότερα (να σκεφτείς ότι ήμουν + είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα) αλλά μετά την 3η πάλι χειροτέρευσε η κατάσταση, σχεδόν επανήλθα στο πριν! Τέλος πάντων, για αρχή θα πάρω μινοξ με φινα και σπιρο μαλλον το 2%, αν και δεν μπορω να καταλαβω, πως εννοειται το πιο βαρυ γενικοτερα. Εχει sides (εστω και ανεπαισθητα) η τοπικη σπιρο; Σε ποσες μερες στα εστειλαν, προβλημα με τελωνειο;
αα...εχεις κανει και μεταμοσχευση...οπτε σχετικα προχωρημενο προβληματακι...τοτε παρε 5% για μενα..παραγγελνω κανα πολυ καιρο απο lee..πολλες παραγγελειες..μονο μια φορα χα8ικε η παραγελεια μου.. με τελωνειο δεν 8α εχεις προβλημα γιατι γραφει free cosmetic samples ε3ω στο κουτι..βεβαια παντα υπαρχει πι8ανοτητα να στα ανοι3ουν και να τα κρατησουν! το max 9-10 μερες να κανουν να ερ8ουν...εχει τυχει βεβαια να μου ερ8ουν και σε 4 μερες!

BLuEArMy

Member

40ml minoxidil
4ml emu oil
4ml saw palmetto
4ml green tea extract
4ml dafnelaio

Πιστεύετε ότι θα έχω καθόλου αντι dht προστασία με αυτή την ανάμειξη!; Υπάρχει περίπτωση να δω κάποια διαφορά; Λέω να το δοκιμάσω για 1 τρίμηνο και αν δε δω αποτελέσματα να πάρω το revivogen! Δε θέλω να χρησιμοποιήσω χάπια ή avodart ακόμα!
Παράλληλα βάζω 1ml emu oil μεταξύ της πρωινής και βραδυνής δόσης μινοξιδίλης καθημερινά!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

πολυ μιρη η αντι dht προστασια που σου προσφερει το συγκεκριμενο
καλυτερα αφαιρεσαι οτι εχει σχεση με την dht στο συγκεκριμενο διαλυμα και φτιαξε το zix

Απ' ότι βλέπω στις υπογραφές σας αρκετοί έχετε προσθέσει απόσταγμα τσαγιού στη μινοξιδίλη. Υπάρχει κάποιος που να έβαζε αρκετό καιρό μινοξιδίλη χωρίς απόσταγμα και μετά να το πρόσθεσε και να το χρησιμοποιεί αρκετό διάστημα; Είδε καποιά διαφορά από αυτή την προσθήκη;

NGL

Member

Χριστίνα είπε:
Απ' ότι βλέπω στις υπογραφές σας αρκετοί έχετε προσθέσει απόσταγμα τσαγιού στη μινοξιδίλη. Υπάρχει κάποιος που να έβαζε αρκετό καιρό μινοξιδίλη χωρίς απόσταγμα και μετά να το πρόσθεσε και να το χρησιμοποιεί αρκετό διάστημα; Είδε καποιά διαφορά από αυτή την προσθήκη;

οχι σπουδαια πραγματα χριστινα.χρησιμοποιησα τρεις μηνες διαλυμμα μινοξιδιλης με πρασινο τσαι.ειναι καλο σαν συμπληρωμα και μειωνει τους ερεθισμους στο δερμα αλλα σε regrowth δεν προσθετει κατι.

Για τους ερεθισμούς NGL θα μου ήταν αρκετά χρήσιμο γιατί μερικές φορές δεν έχω χρόνο να περιμένω να βάζω και αλόη. Δεν τίθεται θέμα για shed δηλαδή; Γιατί έχω μία καλυτέρευση και δεν θα ήθελα τώρα να εκάνα κάτι που να με πάει πίσω.. Σ' ευχαριστώ αν και μάλλον θα το δοκιμάσω.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ειναι καλη επιλογη χριστινα να το κανεις

ουτε shed προκειτε να σου δωσει ουτε τιποτα κακο
οσο για το αποτελεσμα κανει την μινοξιδιλη ελαφρως καλυτερη ( μην περιμενεις συνταρακτηκες αλλαγες )
ειναι καλο πολυ καλο παντως

αρκετους μηνες το χρησιμοποιω

NGL

Member

Χριστίνα είπε:
Για τους ερεθισμούς NGL θα μου ήταν αρκετά χρήσιμο γιατί μερικές φορές δεν έχω χρόνο να περιμένω να βάζω και αλόη. Δεν τίθεται θέμα για shed δηλαδή; Γιατί έχω μία καλυτέρευση και δεν θα ήθελα τώρα να εκάνα κάτι που να με πάει πίσω.. Σ' ευχαριστώ αν και μάλλον θα το δοκιμάσω.

οχι κανενα θεμα για shed δεν υπαρχει χριστινα.να προσεξεις το αποσταγμα πρασινου τσαγιου να ειναι καθαρο απο αλλα βοτανα και με οσο το δυνατο υψηλοτερη περιεκτικοτητα σε πρασινο τσαι.σαν διαλυμμα αυξανεται,συν τοις αλλοις, πολυ η αντιοξειδωτικη δραση του.απ αυτην την αποψη δυναμωνει την μινοξιδιλη.αλλα δεν γινεται το διαλυμμα βομβα, που ολοι ψαχνουμε. ;)

στην θεση σου θα προσθετα με καποιον τροπο αλοη μεσα.σε περιπτωσεις ερεθισμων η αλοη ειναι,απο προσωπικη εμπειρια, μακραν οτι καλυτερο φυτικο υπαρχει.

NGL

Member

Παναγιωτης είπε:
ειναι καλη επιλογη χριστινα να το κανεις

ουτε shed προκειτε να σου δωσει ουτε τιποτα κακο
οσο για το αποτελεσμα κανει την μινοξιδιλη ελαφρως καλυτερη ( μην περιμενεις συνταρακτηκες αλλαγες )
ειναι καλο πολυ καλο παντως

αρκετους μηνες το χρησιμοποιω
what to say?...master talks! :hdanc:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ναι παιδιά ευχαριστώ, για το μόνο που δίσταζα ήταν η περίπτωση shed, αφού δεν τίθεται τέτοιο θέμα θα το προσθέσω.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

επισης αν προσθεσεις azelaic acid δεν νομιζω να σου δωσει shed

να θυμησω οτι σε διαλυμα 60 ml 3g azelaic ειναι μια καλη δοσολογια

BLuEArMy

Member

Επειδή έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλιο για BETA SITOSTEROL στην οποία πιθανών οφείλοντα τα αποτελέσματα του saw palmetto (περιέχει μόλις 1% beta sitosterol), θα ήθελα να μάθω πως μετατρέπουμε τα χαπια σε υγρό κυρίως για Super Zix II αλλά και για προσθήκη στη μινοξιδίλη! Λιώνουμε τα χάπια και τα διαλύουμε σε οινόπνευμα; Επίσης το πρώτο post γράφει 3ml! Δε μπορώ να καταλάβω όμως πόσα mg τις ουσίας πρέπει να περιέχονται σ'αυτα τα 3ml!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εξαρταται τι διαλυμα θες να φτιαξεις
τι θα βαλεις μεσα και λοιπα

οπως επισης τι χαπια palmetto έχεις ταμπλετα καψουλα και λοιπα

vayero

Member

Παίδες έστειλα e-mail στον dr.Lee και ουσιαστικά είμαι σχεδόν έτοιμος να κάνω μία παραγγελία: Spironolactone 5%, Xandrox 5% (...με τι όμως-εδώ είναι το θέμα μας!). Αρχικά τον ρώτησα για το αυτό με 6% minox + finasteride αλλά και αυτό με azelaic acid! Μου πρότεινε το Xandrox 5% azelaic acid χωρίς propylene glycol για το πρόβλημα της ξηρότητας και των ερεθισμών που έχω. Το μόνο που με ανησυχει λιγάκι είναι αν θα υστερεί η μινοξ χωρις προπυλενικη γλυκολη(περιεχει γλυκερινη) εναντι αυτης που έχει. Επισης αυτη με retin-A στην προσθηκη είναι καλυτερη; Κι αν επιτρέπετε μία ακόμη ερωτησούλα (και συγνώμη αν είναι εκτός θέματος) το σαμπουαν που εχει o Lee εχει επισης μεσα και σαλυκιλικο οξυ ειναι καλυτερο απο απλο fungoral; Ευχαριστω

Άκης

Administrator

Η γλυκερίνη έχει ελαφρώς μικρότερο βαθμό διείσδυσης στο δέρμα από το PPG, αλλά δεν ενοχλεί με ερεθισμούς. Αλλά επειδή έχει διείσδυση, θα μπαίνει στο δέρμα σου minox.
Τώρα αν έχει ή όχι καλύτερα αποτελέσματα έτσι, δεν το γνωρίζω.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου να μην αναμιγνύουμε Retin-A με minox αλλά δεν μπορώ να το βρώ να το ποστάρω.

Όσο για το σαμπουάν, είναι TGel αναμεμιγμένο με Fungoral (Nizoral) αλά Lee. Δεν έχει κάτι παραπάνω, αγόρασε από εδώ ένα TGel και ή κάνε ανάμιξη ή λούσου πρώτα με το TGel και μετά με το Fungoral (κάτι που κάνουν οι ποιο πολλοί).

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

απο τον Dr. William Rassman

Retin-A is an acid which produces a burn to the skin. I generally look at burns negatively; why burn the skin? The burn causes increased vascularization and therefore allows a higher absorption of the Minoxidil. Retin-A also has it’s own side effects and warnings. Retin-A possibly may make the Minoxidil more effective, but at what cost to you and your skin? That is the question!

και απο wiki

Tretinoin is the acid form of vitamin A and so also known as all-trans retinoic acid or ATRA. It is a drug commonly used to treat acne vulgaris and keratosis pilaris. It is available as a cream or gel (brand names Aberela, Renova, Retin-A, Avita, or Stieva-A). It is also used to treat acute promyelocytic leukemia (APML)

Dermatology

Tretinoin is most commonly used as a form of acne treatment.[1] It was the first retinoid developed for this type of topical use. Tretinoin is the best studied retinoid in the treatment of photoaging.[2] It is used by some as a hair loss treatment and also a component of many commercial products that are advertised as being able to slow skin aging or remove wrinkles.[3] Topical tretinoin is also used to treat and reduce the appearance of stretch marks by increasing collagen production in the dermis.[4]

Side effects

In dermatological use

More sensitive patients may also experience redness, scaling, itching, and burning. A gradual increase in the frequency and amount of tretinoin application is best, as this allows one's skin to adequately adjust to the drug. Patients should be careful to follow their physician's recommendations when beginning a round of treatment.

This product increases the risk of extreme sunburn; care should be taken (shade, sunscreen, etc.) to protect treated skin from overexposure to ultraviolet light.

Because usage of tretinoin may cause thinning of the skin, it is strongly recommended that patients who are using the drug abstain from hair removal waxing. The wax will, when removed, pull off the top level of epithelium (skin) with it, leaving a red, inflamed, sore mark for several days. Tweezing or threading (epilation) is a viable option for hair removal while using tretinoin. The recommended timeframe to wait for a waxing treatment after using tretinoin varies from source to source; anywhere from 5 days to 3 months have been reported. Patients should consult with their aesthetician and dermatologist to discuss the best hair removal options during or after tretinoin use.

τeratogenicity

It is a teratogen, and therefore can cause birth defects and tests have shown increases in foetal skull abnormalities in rats. Women who are or may be pregnant, or who are seeking to become pregnant, are therefore warned against using it.[8] This teratogenic effect is caused by the interference of the exogenous retinoic acid with endogenous retinoic acid signaling, which plays a role in patterning the developing embryo. However the risks of topical tretinoin to the unborn child seems to be limited

ANAR

Well-Known Member

Τελικα μετα απο ολα αυτα ποιο προιον ειναι καλυτερο να ριξουμε μεσα για να δυναμώσουμε το ριγκειν;
Χαπακια φιναστερίδης
Χαπακια ντουταστερίδη η μήπως
Χαπακια φλουταμίδης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα