Διασημοι/Celebrities

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
Απ: Διασημοι/Celebrities

Ο Beckham έχει κάνει δυο FUE τσίφτικες και κρυφές και δεν τον επήρε πρέφα κανείς. Είναι ο ίδιος ντόχτορας που έφτιαξε Depp και Kiedis και δεν αποκλείεται να μιλάμε για Hasson σε πριβέ συνεδρία :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

2 ΜΕΤΑΜ Ο ΜΠΕΚΑΜ???
ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ???
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΝΤΕΠ?ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΡΙΝ Κ ΜΕΤΑ???

best1210

Member

παντως επειδη σε ενα ταξιδι μου στην αμερικη να δω τους γιανκις ειδα τον ΜΑΚ ΚΟΝΑΧΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΩ να πω οτι εχει παρα πολυ καλο αποτελεσμα..

εχει κανει πανω απο μια αλλα εκανε κ θεραπεια οπως ειχε δηλωσει στην Οπρα..

mmhair.jpg

bz

New Member

ρε παιδιά που υπάρχει φωτογραφία να δείχνει τον μπέκαμ με καράφλα ;;;;. Μία που θυμάμαι εγώ , είναι με πολύ κοντό μαλλί , κάτω απο σκληρό ήλιο , σε κακή γωνία και φαίνεται ένα see through αποτέλεσμα , το οποίο είναι πολύ φυσιολογικό σε άτομα με ξανθή λεπτή ίσια τρίχα υπό αυτές τις συνθηκες . Ειδικά αν ήταν άνοιξη ή φθινόπωρο και είχε τραβήξει και ένα εποχιακό shedding . Εκτός , ξαναλέω και αν δεν έχω δει κάτι άλλο

best1210

Member

010630.jpg

ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ που ξυριζε συνεχεια το κεφαλι του..

τοτε μαλλον θα γινε η δουλεια..

david-victoria-beckham-ready-for-the-royal-wedding-02.jpg

εξαιρετικο αποτελεσμα αν ειναι μεταμ...

bz

New Member

το οτι ξύριζε το κεφάλι του δεν λέει τίποτα. Πέρασε τη μάτσο - σκίνχεντ φάση του , όπως πέρασε τη μοικάνα φάση του ή την πλατινέ - μετροσέξουαλ φάση του . Ο άνθρωπος είναι δευτερευόντως ποδοσφαιριστής , πάνω απ όλα είναι fashion icon kai πρέπει συνεχώς να ανανεώνει την εικόνα του ( χώρια ο προφανής ναρκισσισμός του ) . Στο ξυρισμένο του κεφάλι πάντως εγώ τριχόπτωση δεν βλέπω

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Για το Depp πάνε google image και ψάξε "Johnny Depp Interview 199X" υπάρχει και στο YouTube νομίζω, είναι με σκουφί και hairline πολύ πιο πίσω απο εκεί που είναι σήμερα. Τα τελευταία χρόνια αν θυμάσαι, εμφανίζεται διαρκώς με καπέλο/bandanna. Γενικά αν είσαι τυχερός και είσαι το πολύ NW3, με μια-δυο καλές μεταμοσχεύσεις και αγωγή, μένεις τούμπανο μια ζωή.

crossfire

Well-Known Member

bz είπε:
ρε παιδιά που υπάρχει φωτογραφία να δείχνει τον μπέκαμ με καράφλα ;;;;. Μία που θυμάμαι εγώ , είναι με πολύ κοντό μαλλί , κάτω απο σκληρό ήλιο , σε κακή γωνία και φαίνεται ένα see through αποτέλεσμα , το οποίο είναι πολύ φυσιολογικό σε άτομα με ξανθή λεπτή ίσια τρίχα υπό αυτές τις συνθηκες . Ειδικά αν ήταν άνοιξη ή φθινόπωρο και είχε τραβήξει και ένα εποχιακό shedding . Εκτός , ξαναλέω και αν δεν έχω δει κάτι άλλο

Στην φωτο που λες μπορει και να εχεις δικιο....την εχω δει και μπορει να παιζει ηλιος με κακη γωνια.Κοιτα ομως αυτες......ΟΣΟ βρεγμενα και να ειναι τα μαλλια υπαρχει αραιωση.Πιστευω οτι ειναι φιναστεριδατος σιγουρα

Συνημμένα

• David%20Beckham-SPX-029786[1].jpg
    David%20Beckham-SPX-029786[1].jpg
    58.9 KB · Προβολές: 468
  • David%20Beckham-SPX-029787[1].jpg
    David%20Beckham-SPX-029787[1].jpg
    60 KB · Προβολές: 468

bz

New Member

Η φιναστερίδη δεν νομίζω οτι ιδιαίτερα δουλεύει στα σημεία που φαίνεται αραίωση στις φωτό με τη φανέλα της Μίλαν . Πάντως , και σε αυτές τις φωτογραφίες νομίζω οτι δεν βλέπω κάτι παραπάνω από έναν καστανόξανθο με πολύ λεπτή τρίχα και έντονα παπαριασμένο μαλλί . Αν έχεις τέτοιο μαλλί . ένα εποχιακό σέντινγκ φαίνεται πάρα πολύ έντονα ειδικά αν "στραβώσει" η χωρίστρα . Αυτό που εγώ πιστεύω είναι οτι ο Μπέκαμ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα καράφλας ( ανδρογεννετικής ) απλά και το μαλλί του είναι κακής ποιότητας και το είχε ταλαιπωρήσει πολύ με τις ντεκαπάζ για αρκετό καιρό στα νιάτα του .Πιθανότατα να δουλεύει κάποια hair fatteners τον τελευταίο καιρό , τα οποία σε συνδυασμό με σωστό styling και το γεγονός οτι άφησε τα μαλλάκια του στην ησυχία τους , έχουν αναζωογονήσει το μαλλί και φαίνεται πιο πολύ .

kakashi

Member

ενταξει ρε παιδια δεν εχω δει ποτε κ καμμια φωτο του μπεκαμ με κανενα ιδιαιτερο προβλημα....κ στις φωτο που δειχνεται παραπανω μπορει ο ανθρωπος απλα να ειχε αδυνατισει για καποιο λογο το μαλλι τ αλλα δεν ειχε κ ποτε κανα ιδιαιτερο προβλημα ....

JackSheppard

New Member

Για επαγγελματια ποδοσφαιριστη που παιζει σε διοργανωσεις της φιφα κ ουεφα, ξεχαστε τη φιναστεριδη. Συγκαταλεγεται σαν masking agent και θεωρειται dopping, δλδ 2 χρονια αποκλεισμος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

ΠΑΙΔΙΑ συμφωνω με τον jack/

φιναστεριδη την αποκλειεις γιατι απαγορευεται σε επαγγελματια ποδοσφαιριστη..

χαρακτηριστικο το παραδειγμα του παιχτη της καβαλας (ενος σερβου μου διαφευγει το ονομα) που πιαστηκε ντοπε επειδη χρησιμοποιουσε φινα!!!!

θυμαμαι μια εποχη ειχε επι χρονια ξουρα το κεφαλι..
σιγουρα τοτε εκανε κατι..

κ μια εποχη στους Λος Αντζελες στην ομαδα του κυκλοφορουσε πρωι βραδυ μονο με καπελα..

δεν υπαρχει περιπτωση ατομο σαν τον Μπεκαμ που σταματησε να παιζει μπαλα κ να ασχολειται με το πως θα πουλαει τον ευατο του να μην εχει κανει κατι...

παντως οσες μεταμ κ αν εκανε του επεφεραν πολυ καλο αποτελεσμα..

κ συμφνω οτι δεν ηταν μεγλο norwood..

οπως ειπε ενας φιλος οτι ακομα κ ο Ντεπ που ηταν norwood 2 κ πηγαινε για 3 εκανε την μεταμ κ πλεον εχει ενα πολυ ομορφο αποτελεσμα..

images

images

στην δευτερη φωτο προσφατα με το μαλλι προς τα πανω...

σαφως εχει μεγαλη διαφορα..

Του depp αν ειναι οντως μεταμοσχευση και οχι περουκα τοτε ειναι πολυ καλη, αλλα το μαλλι ειναι μακρυ και κολλημενο-λαδωμενο στο κεφαλι ωστε να κρυβει! :mad: Μεχρι και με μακρυμα μαλλιου και καταλληλο χτενισμα μπορει να κρυψει μεγαλο μερος του προβληματος, μιλαω απο εμπειρια εδω :'( Αλλα αυτος ειναι ο μονος που φαινεται να ειχε οντως προβλημα (φαινεται καθαρα το miniaturization) , και μικρης εκτασης. Του μπεκαμ εγω δεν εχω δει ακομα μια φωτο που να δειχνει recession. Το να ειχε diffuse thinning και να εκανε μεταμοσχευση αναμεσα αποκλειεται, ξεχαστε το. Ειναι απλα οι φωτος που τον κανουν να δειχνει πιο αραιος.

Μη ξεχνατε οτι το να δειχνεις μια φωτο "πριν" και "μετα" και να λες να τελεια μεταμοσχευση δεν σημαινει παντα οτι ειναι αληθεια. Και εγω μπορω να δειξω πριν τραβολτα και μετα τραβολτα και να πω εκανε τελεια μεταμοσχευση, ενω εχει αποδειχθει οτι φοραει περουκες! :grandpa:

Γενικα στις ταινιες κανουν οτι θελουν. Ειδατε το blue valentine? ;D

Και ο jude law μεγαλο παραδειγμα του πως μακρυμα και χτενισμα κρυβει... ;D

δειτε και αυτο

http://thechive.com/2009/03/13/if-your-favorite-celebs-were-bald-20-photos/

best1210

Member

για τον μπεκαμ επειδη παρακολουθω ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΕΛΑ ΜΠΑΛΑ μπορω να πω οτι κατι εχει κανει..

φιναστεριδη δεν ειναι το αποκλεισαμε,περουκα δεν ειναι φυσικα αρα...

εδω παπαρατσιστικη...

david-beckham-435.jpg

david-beckham.jpg

στην απο πανω φωτο ειναι την εποχη που λανσαρε την ξουρα κ που στην αμερικη λενε οτι τοτε εγινε η δουλεια..

Ο ΝΤΕΠ υποθετω οτι δενξ ειναι περουκα οπως του νικολας κειτζ κ του τραβολτα μιας κ οπου κ αν εχει πιαστει ακομα κ στο μπαλκονι του απο παπαρατσι παντα μα παντα εχει το στυλ το ανεμελο..
εκανε θαρρω μεταμ για να καλυψει κροταφους κ οτι αλλο προβλημα ειχε..
δεν ειχε αλλωστε κ κανα τρομερο προβλημα..

alex-pettyfer-660.jpg

johnny-depp-435.jpg

johnny-depp-435.jpg

johnny-depp.jpg

johnny-depp.jpg

οι φωτο παντως με τους καραφλους σελεμπς ειναι λιγο ακραιες..

οι μονοι που τους πανε ειναι ο κρουζ κ ο γκιμπσον που θεωρω οτι εχει κανει μια μεταμ που φανερωνει το ιδιο το αποτελεσμα οτι εχει κανει..

mel-gibson-435.jpg

Του μπεκαμ δεν βλεπω καμμια αραιωση σε καμμια φωτο ΠΟΤΕ. Ειναι λογικο με το μαλλι που εχει και στο μηκος που εχει οταν ειναι βρεγμενο υπο ηλιο να φαινεται πιο αραιο κατα τοπους. Και γυναικες φαινονται ετσι. Για τον μπεκαμ δε με πειθει τιποτα που εχω δει οτι ειχε καποτε προβλημα.

Ο ντεπ λογικα εχει κανει μεταμοσχευση μπροστα στο forelock (πως λεγεται στα ελληνικα το νησακι μπροστα μπροστα με μαλλι στο κεντρο του κεφαλιου?) το οποιο εχει μακρυ και καλυπτει και λιγο στο πλαι. Δεν υποστηριζω οτι φοραει περουκα συνεχεια. Υποστηριζω οτι οταν βλεπεις μια φωτο η ταινεια του με τελειο μαλλι τοτε παιζει να ειναι ρετουσαρισμα η περουκα. Γιαυτο και κυκλοφορει παντου με καπελα και χειμερινα καπελα.

Διαφορετικα μηκη μαλλιου, γωνιας ληψης αλλα και φωτισμου δινουν και τα 4 αυτα αποτελεσματα.

best1210

Member

εγω πιστευω στην τελευταια φαινεται ξεκαθαρα το προβλημα του..
μαλλον πιθανο shock loss μετα απο μεταμ κ εβαψε το μαλλι στο πλατινε..
οπωσ κ να χει φαινεται οτι εχει θεμα στην τελευταια φωτο..

ισως εχουν δικαιο τα αμερικανικα μαγκαζινς που ελεγαν οτι εκανε την επεμβαση με το που πηρε μεταγραφη στους λος αντζελες..
η φωτο ειναι την εποχη που πηγε την πρωτη φορα πριν την επιστροφη του στην ευρωπη κ την μιλαν...

Κατλαβαινω οτι δε μπορει να σε πεισει κανιες, αλλα δες 3 φωτος και βαλτες σε χρονολογικη σειρα.

ΗΙΝΤ. Δεν εχει κανει μεταμοσχευση

best1210

Member

κουβεντα κανουμε...
καθενας εχει την αποψη του απλα θεωρω οτι ναι μεν σωστο αυτο που λες για τον φωτισμο κ το μηκος του μαλλιου αλλα θα σου βρω φωτο του μπεκαμ οταν ηταν στην τοτεναμ με ξουρα μαλλι στον ηλιο κ θα την αντιπαραθεσω με αυτη την τελευταια που ποσταρα..
θα δεις μεγαλη διαοφρα κατω απ τις ιδιες ακριβως συνθηκες κ το ιδιο μηκος μαλλιου..

Μπλουζα