Απ: Διασημοι/Celebrities
Yπαρχουν παρα πολλα περιστατικα πολυ επιτυχημενα,
θα ελεγα τα περισσοτερα παραδειγματα ειναι επιτυχημενα. ΚΑτι ομως που να πλησιαζει εστω αυτο το πυκνο χαλι που βλεπουμε να εχει ο νιβο στο κεφαλι του σε τελειο NW1 σχημα δεν εχει υπαρξει ποτε. Ακομα και παιδια οπως ο Πανος εδω μεσα, δεν πηραν τετοια πυκνοτητα, παροτι εβαλε πολλα γκραφτ για το προβλημα του.
Οποτε ας κραταμε και λιγο μικρο καλαθι και ας μην προμοταρουμε τοσο μια επεμβαση η οποια θα στιγματισει νεους ανθρωπους ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ εφοσον την κανουν.
Αν καποιος πιστευι οτι προβλημα και να εχει οτι θα γινει νιβο με μεταμοσχευση θα φαει το κεφαλι του. Δεν ειμαι γενικα κατα της μεταμοσχευσης, απλα πρεπει να εχει ο κοσμος ρεαλιστικες απαιτησεις και οχι μαλλι χαλι σαν αυτο που βλεπουμε σε αυτο το βιντεο. Εκτος και αν θεωρεις πετυχημενο το να ειναι μεταμοσχευση και τιγκα στα concealers
Εχω προβλημα γιατι τα ελληνικα ειναι η 2η μου γλωσσα και δεν γραφω καλα, τα περισσοτερα τα μεταφραζω και αλλαζω με gtranslate. Αν σε πειραζει τοσο πια η γραφη αυτη εισαι τυχερος, δεν ειδες και περασες δυσκολα στη ζωη σου.