Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Διασημοι/Celebrities

Απο τα 30 μετρα και με τετοια αναλυση για 3 δευτερολεπτα και με στυλο να ειχε βαψει το κεφαλι, για μαλλι θα το περνουσαμε.

best1210

Member

skeptikistis είπε:
Γελειοτητες.
Φορανε περουκες και λενε οτι ειναι μεταμοσχευση επειδη ειναι πιο αποδεκτο, και την παταει ο απλος κοσμος νομιζει οτι θα δει τετοια αποτελεσματα με μεταμοσχευση.
Αισχος

Best αυτο εσενα σου φαινεται το ιδιο με του Νιβο τωρα? Ειμαστε με τα καλα μας? ωραιος ο φαζζυ, αλλα το μαλλι ειναι 5 εκατοστα μακρυ και παλι ειναι see through.

ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ..

ΤΟΝ COMB ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ?

ΠΕΡΟΥΚΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?
ΤΟΝ MAXO??

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....

θελω να δω τον κομπ και το μαχο με μαλλι στο μηκος του Νιβο και να μη φαινεται η τομη πισω, και να εχουν την ιδια πυκνοτητα. Μη λεμε οτι θελουμε τωρα, και εγω θα ηθελα να ισχυει, αλλα αυτο το πραγμα του νιβο με μεταμοσχευση δεν το πετυχαινεις.

Και μη φωναζεις, δεν γινεσαι πιο πιστευτος.

Toppikistis

New Member

Ρε συ Best αν θες να πιστεύεις ότι είναι ΜΜ το μαλλί του Βουρλιώτη πίστευέ το..εμείς επιτρέπεται να έχουμε άλλη γνώμη;Μην ξεχνάς ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν χωράνε ούτε επιστήμες ούτε τπτ.Είναι καθαρά θέμα αισθητικής και ο καθένας έχει μάτια,έχει παρατηρητικότητα και μπορεί υπεύθυνα να πει την άποψη του.

best1210

Member

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΜΕ CAPS

ΤΟ δικο σου στυλ εκφραζει επιθετικοτητα κ σε αυτο το φορουμ που μας δινει βημα να εκφραζομαστε εχουμε δει απειρα περιστατικα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ,,

η καχυποψια του καθενος ειναι δικαιωμα του αλλα δεν θα γινει φυσικα αποδεκτη απο ολους..

οσον αφορα τον νιβο ισως εχεις δικαιο κ ειναι περουκα..

οσον αφορα τα περιστατικα των παιδιων θεωρω οτι ειναι απολυτως επιτυχημενα κ μας παρουσιασαν ακομα κ με βιντεο πολλα παιδια το αποτελεσμα τους..

το 2011 η επιστημη εχει προχωρησει πολυ περισσοτερο απ οτι μπορει καποιος να φανταστει..

toppikisti συμφωνω με αυτο που λες..δεν προσπαθω να σε πεισω οτι ειναι μεταμ του βουρλιωτη απλα ειπα οτι εχουμε δει εξαιρετικα αποτελεσματα τα τελευταια χρονια..

Yπαρχουν παρα πολλα περιστατικα πολυ επιτυχημενα,
θα ελεγα τα περισσοτερα παραδειγματα ειναι επιτυχημενα. ΚΑτι ομως που να πλησιαζει εστω αυτο το πυκνο χαλι που βλεπουμε να εχει ο νιβο στο κεφαλι του σε τελειο NW1 σχημα δεν εχει υπαρξει ποτε. Ακομα και παιδια οπως ο Πανος εδω μεσα, δεν πηραν τετοια πυκνοτητα, παροτι εβαλε πολλα γκραφτ για το προβλημα του.

Οποτε ας κραταμε και λιγο μικρο καλαθι και ας μην προμοταρουμε τοσο μια επεμβαση η οποια θα στιγματισει νεους ανθρωπους ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ εφοσον την κανουν.

Αν καποιος πιστευι οτι προβλημα και να εχει οτι θα γινει νιβο με μεταμοσχευση θα φαει το κεφαλι του. Δεν ειμαι γενικα κατα της μεταμοσχευσης, απλα πρεπει να εχει ο κοσμος ρεαλιστικες απαιτησεις και οχι μαλλι χαλι σαν αυτο που βλεπουμε σε αυτο το βιντεο. Εκτος και αν θεωρεις πετυχημενο το να ειναι μεταμοσχευση και τιγκα στα concealers

Εχω προβλημα γιατι τα ελληνικα ειναι η 2η μου γλωσσα και δεν γραφω καλα, τα περισσοτερα τα μεταφραζω και αλλαζω με gtranslate. Αν σε πειραζει τοσο πια η γραφη αυτη εισαι τυχερος, δεν ειδες και περασες δυσκολα στη ζωη σου.

Toppikistis

New Member

Ωραία τότε, ας μας πουν τα παιδιά αυτά, με τα απολύτως επιτυχημένα περιστατικά αυτά, ότι αν κουρέψουν το μαλλί τους στο ίδιο μήκος με του Nivo θα φαίνονται κ αυτοί σαν τον Νιβο.Ας βγουν να κάνουν την δήλωση αυτή από μόνοι τους.Αν γίνει αυτό τότε το ξανασυζητάμε.

best1210

Member

skeptikisti ειδες που συμφωνουμε τελικα?

μα ειπα εγω πουθενα οτι το αποτελεσμα των παιδιων μοιαζει με του βουρλιωτη?
σαφως κ οχι..

κατ εμε ενα αποτελεσμα εξαιρετικο ειναι σαν αυτο του comb,του πανου,του μαχου κ αλλων παιδιων που ξεχνω...
μπορει να μην ειναι το στυλ nivo αλλα θεωρω οτι το μαλλι τους πλεον ειναι πυκνο..

πηγαν με μεγαλο προβλημα κ βγηκαν αλλοι ανθρωποι..
κ οσον αοφρα το θεμα πυκνοτητα..
εχω ξαναπει κανεις ανθρωπος στην γη σε ηλικια μετα τα 20 δεν εχει το μαλλι ενος παιδιου...

θεωρω δηλ αρκετα ικανοποιητικη ακομα κ το αποτελεσμα του fyzzyhead που παρεθεσα πιο πανω,..
δηλ ποσο ακομα να εβαζε για ειναι εξαιρετικο το αποτελεσμα?

ισως ειναι κ υποκειμενικο το θεμα αυτο...

παντως για να επανελθω στα παραδειγματα των παιδιων πιστευω οτι ακομα κ κουρεμενοι πολυ κοντο παλι θα παρουσιαζουν εξ ισου ομορφο αποτελεσμα...
η γνωμη μου απ οσο ειδα τις φωτο...

ΠΑΝΟΣ26

New Member

ΕΙΝΑΙ ΩΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΒΟ . ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΦΤΗΛΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΠΑΝΟΣ26

New Member

ΑΝ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΛΛΙ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΟΦΙΜΑ . ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ . Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ . ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΕΚΑΝΑ ΑΝΕΤΑ.
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Ο COMB ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ?. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .

best1210

Member

δεν ξερω ..
παντως οσα παιδια ειδαν τον comb απο κοτνα εμειναν με το στομα ανοιχτο με το αποτελεσμα!

best
τα εχω ξαναπει. Ολα ειναι θεμα προσδοκιων και ηλικιας. Στα 28 μου αν ειχα το μαλλι του fuzzy θα ημουν δυσαρεστημενος γιατι ολοι θα νομιζαν οτι "καραφλιαζω", η αν θες θα ειχα απο τα χειροτερα μαλλια στην ηλικια μου (bottom 20%) . Στα 45 μου θα ημουν απολυτα ευχαριστημενος με αυτο το μαλλι γιατι θα ηταν πανω απο το μεσο ορο σιγουρα, αφου οι περισσοτεροι θα ειχαν ηδη σημαδια καραφλας εμφανους.

Αν μου κανεις την ερωτηση και ειναι προσωπικη ερωτηση, δεν σημαινει οτι το αποτελεσμα ειναι κακο. Θα προτιμουσες στα 30 το μαλλι του φαζζυ παρεα με την τομη-χαμογελο πισω στο σβερκο ή ξουρα και φαλακρα, πιθανως να επαιρνα την κουρτινα Β

Στα 45 θα επαιρνα σιγουρα την κουρτινα Α.

Το θεμα (και αυτο προσπαθω να καυτηριασω) ειναι οτι αυτοι οι τυποι στη σουμπιζ παρουσιαζουν τη μεταμοσχευση σαν να ειναι παιχνιδακι (ενω πολλοι απο αυτους δεν κανανε η κανανε και απετυχε και μετα ειναι τιγκα στα κονσιλερ και στις περουκες) οδηγοντας κοσμο να χασαπωθει διχως γυρισμο. Και μπορεις να δεις πχ εδω για τι κατασταση μιλαω αμαθειας οταν 1 στους 3 νεους χρηστες μπαινουν και λενε "γεια σας ειμαι 22 ετων και αρχιζω να βλεπω τριχες στο μαξιλαρι, να βαλω ριγκειν που μου εδωσε ο γιατρος η να κανω μια μεταμοσχευση να λυσω το προβλημα μια για παντα?"

O Comb επιλεχτηκε απο την εταιρια και λαμβανει αμοιβη για να προωθει τις μεταμοσχευσεις. Λετε να ειναι η μεση περιπτωση η μια απο τις καλυτερες? :chinscratch

best1210

Member

συμφωνω σε οσα λες αλλα επειδη λογω οικογενειας παντα αναγκαζομουνα να ασχολουμαι με ιατρικα κ παραιατρικα θεματα μπορω να πω το εξης..

πλεον το ποσοστο τριχοπτωσης των 25 ρηδην ακομα κ πιο μικρων σε ηλικια εχει ανεβει στο διπλασιο..

δεν ειναι οπως ηταν οι 25 ρηδες πριν 2 δεκαετιες..

κ σε αυτο παιζουν ρολο πολλες παραμετροι..
πες το αγχος,πες το κακη διατροφη..τι να σου πω τωρα αλλα το θεμα ειναι ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ 3Ο ΡΗ ΜΕ FULL DENSITY..

μονο αν εχει κανει μεταμοσχευση επιτυχημενη κ να πλησιαζει η εικονα του σε κατι τετοιο..

κ οπως ειπα το θεμα ειναι υποκειμενικο..
εγω πιστευω κ 25 ρη να ρωτησεις οτι το αποτελεσμα του fuzzy κ του οποιου fuzzy θα το ηθελε με χιλια..
κ πιστεψε με λογω σπουδων εχω μελετησει αρκετα σε θεματα ψυχολογιας πολλα νεα παιδια..

οσον αφορα αυτο που πες με τους celebs εχεις δικαιο σε αρκετα..
πολλοι φορουν περουκα κ το πλασαρουν σαν μεταμοσχευση αλλα για να μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα εχω δει celebs ακομα κ απο κοντα(μαθιου μακ κοναχι σε αγωνα μπειζμπολ στην νεα ΥΟΡΚΗ) ΠΟΥ καναν μεταμ κ αλλαξε ριζικα την εικονα τους..

θελω να πω κ εκει υπαρχουν πολυ καλα περιστατικα αλλα δυστυχως ειναι η εποχη τετοια που ακομα κ αυτα καχυποπτα θα τα δουμε...

bz

New Member

Ο Βουρλιώτης τι norwood υποτίθεται οτι είχε πριν τις μεταμοσχεύσεις ;;;;;

Το αποτέλεσμα που βλέπω εγώ πάντως δεν πιστεύω οτι είναι μεταμόσχευση ή μόνο μεταμόσχευση.

ΥΓ Μια και το έθεσαν το θέμα κάποιοι φίλοι παραπάνω . Τι ωραία θα ήταν να συναντιόμασταν ο comb ,ο Μάχος , ο Τροφέας , ο Πάνος και όσοι άλλοι ενδιαφέρονταν από κοντά , να δούμε λάιβ αποτελέσματα .

Άμα μαζευτούμε πολλοί κλείνουμε και αίθουσα πριβέ για να μπορούμε να κοιτάμε ο ένας το κεφάλι του άλλου εντελώς ξεδιάντροπα ;D

ΠΑΝΟΣ26

New Member

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΥΝΤΑΝΤΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ . ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΣΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ . ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΛΕΩ ΕΓΩ . ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ . Η ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΟΥΡΑ .

crossfire

Well-Known Member

Ο μοναδικος celebrity στον κοσμο που εμφανισε σημαδια τριχοπτωσης,αραιωσε και μετα επανηλθε στην προηγουμενη κατασταση του,με full μαλλι δηλαδη,χωρις κανενας να καταλαβει τιποτα ειναι ο beckham.Εκανε οτι εκανε,θεραπειες η μεταμοσχευση fue και.........περασε απαρατηρητος

Hairboost

Member

best1210 είπε:
πλεον το ποσοστο τριχοπτωσης των 25 ρηδην ακομα κ πιο μικρων σε ηλικια εχει ανεβει στο διπλασιο..

δεν ειναι οπως ηταν οι 25 ρηδες πριν 2 δεκαετιες..

κ σε αυτο παιζουν ρολο πολλες παραμετροι..
πες το αγχος,πες το κακη διατροφη..τι να σου πω τωρα αλλα το θεμα ειναι ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ 3Ο ΡΗ ΜΕ FULL DENSITY..
Ισχυει

best1210

Member

crossfire99 είπε:
Ο μοναδικος celebrity στον κοσμο που εμφανισε σημαδια τριχοπτωσης,αραιωσε και μετα επανηλθε στην προηγουμενη κατασταση του,με full μαλλι δηλαδη,χωρις κανενας να καταλαβει τιποτα ειναι ο beckham.Εκανε οτι εκανε,θεραπειες η μεταμοσχευση fue και.........περασε απαρατηρητος
ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΟΥΙΛΙΑΜ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΟΣ..

ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ?

Μπλουζα