Διασημοι/Celebrities

crossfire

Well-Known Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

Δηλαδη σκεπτικιστη ο becham εχει αφησει το μαλλι στην τυχη του?Οπως ειναι το μαλλι του στην 2 φωτο,σε καμμια περιπτωση οσο και να το μακρυνει,δεν γινεται οπως στην 3

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ναι επειδη εχω παρομοιο μαλλι (λιγο χειροτερο) εγω υποστηριζω οτι ειναι το ιδιο μακρυμενο. Αλλα και φωτο μου να σας βαλω παλι δε θα πειστειτε.

Επισης στη μια φωτο ειναι το αριστερο temple point και στην αλλη το δεξι. Αυτα εχουν διαφορα.

alexXXX

Active Member

δεν εχει ρε παιδια προβλημα ο ανθρωπος απλα εχει λεπτη τριχα και οταν τα παιρνει πολυ κοντα φαινεται καπως αραιος ειναι και ξανθος .μια χαρα χειρλαιν εχει δεν το βλεπετε ?οταν τα μακρενει ειναι τουμπανο .για φινα ξεχαστε το μονο και μονο που ειναι αθλητης σιγα μην ανεχοταν τις επιπλοκες του φαρμακου αυτου αν καραφλιαζε θα τα ξυριζε και ουτε που θα ασχολοταν .

crossfire

Well-Known Member

skeptikistis είπε:
ναι επειδη εχω παρομοιο μαλλι (λιγο χειροτερο) εγω υποστηριζω οτι ειναι το ιδιο μακρυμενο. Αλλα και φωτο μου να σας βαλω παλι δε θα πειστειτε.

Επισης στη μια φωτο ειναι το αριστερο temple point και στην αλλη το δεξι. Αυτα εχουν διαφορα.
XxxxX είπε:
δεν εχει ρε παιδια προβλημα ο ανθρωπος απλα εχει λεπτη τριχα και οταν τα παιρνει πολυ κοντα φαινεται καπως αραιος ειναι και ξανθος .μια χαρα χειρλαιν εχει δεν το βλεπετε ?οταν τα μακρενει ειναι τουμπανο .για φινα ξεχαστε το μονο και μονο που ειναι αθλητης σιγα μην ανεχοταν τις επιπλοκες του φαρμακου αυτου αν καραφλιαζε θα τα ξυριζε και ουτε που θα ασχολοταν .

Μπορει και να εχετε δικιο και ισως επηρεαζομαστε απο τα ψαξιματα στο google που λενε ολοι οτι κατι εχει κανει.Μαλιστα λενε και τους γιατρους που πιθανον να τον ανελαβαν.
Ομολογω οτι αυτο για την φινα και τον αθλητισμο δεν το ηξερα
Η hairline του χχχχχ δεν ειναι μια χαρα....ειναι τελεια

bz

New Member

δεν χεστήκαμε καθόλου . Πολύς κόσμος βλέπει να κυκλοφορούν αυτές οι φήμες και νομίζει οτι η μεταμόσχευση κάνει θαύματα ή οτι υπάρχει μια περίεργη συνωμοσία μεταξύ γιατρών και σελέμπριτις για να τους κρατάνε για πάρτι τους τα θαύματα της επιστήμης. :p

crossfire

Well-Known Member

Hairboost είπε:
Ενα θεμα να σηζηταμε για τους ανθρωπους που ασχολουντε με την show biz και παρουσιαζουν κι αυτοι τριχοπτωση. Ο Κανακης ας πουμε ο οποιος εχει και "περαση" στις γυναικες.
Hairboost είπε:
χεστηκαμε στη τελικη

εσυ το ανοιξες hairboost!!!!!!!!!!!!!

xk

Active Member

Hairboost είπε:
Καλα χαλαρωστε. Για τον Μπεκαμ το ειπα

ασχετο αλλα ποτε δεν τον πηγα..μια τα στριγκακια...μια οτι την ειχε δει γενικα....μια το χτικιαρικο ψηλομυτικο βλαμμενο που παντρευτηκε(μακραν η πιο αποκρουστικη γκομενα EVER).γενικα το iq του ειναι στανταρ περιορισμενο σε σχεση με την πλειοψηφια του συναφιου του.

αφηστε λεω γω τις τριχες του φλουφη μπεκαμ,ριξτε μια ξουρα και αρχιστε να σμπρωχνετε :p :p κανα σιδερο.. :p :p :p :p :p :p :p :p κοιτα μπρατσα ο δικος σου :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member

H κοπέλα μου παλιά δούλευε σε περιοδικό, και για κάποιο αφιέρωμα είχε πάει μπεργκ κορντ. Εκεί είχε δεί φάτσα κάρτα τον Βουρλιώτη 2 φορές, οπότε μεταμόσχα έχει κάνει χαλαρά, το θέμα ειναι πόσες και με τι αποτέλεσμα. Στην photo γάμου κανα τόπικ θα φοράει, δεν υπάρχει...

Toppikistis

New Member

danceworld_2001 είπε:
H κοπέλα μου παλιά δούλευε σε περιοδικό, και για κάποιο αφιέρωμα είχε πάει μπεργκ κορντ. Εκεί είχε δεί φάτσα κάρτα τον Βουρλιώτη 2 φορές, οπότε μεταμόσχα έχει κάνει χαλαρά, το θέμα ειναι πόσες και με τι αποτέλεσμα. Στην photo γάμου κανα τόπικ θα φοράει, δεν υπάρχει...

Καλά ντάξει... Κοτζάμ celebrity πήγε για μεταμόσχευση στην BK.. και μάλιστα 2 φορές.. και μετά αντί να ψαχτεί άρχισε να βάζει 3 κιλά toppik την ημέρα...το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Επειδή χρησιμοποιώ Toppik εδώ και μερικά χρόνια, ξέρω ότι αυτή τη γυαλάδα δεν την κάνει το τοπικ.Δεν ξέρω καν αν την κάνει κάποιο consealer τύπου Dermmatch. Η γυαλάδα του Νιβο στο video του σταρ κάνει μπαμ ότι είναι κάτι φτιαχτό.Κατά 99% πιστεύω ότι είναι κάποιο hair system.Θα δείξει ο χρόνος... περιμένουμε να δούμε την επόμενη στυλιστική του επιλογή

μηπως ειναι τοπικ και μετα ειναι απο πανω 10 κιλα λακ για να σταθει ολο αυτο το πραμα εκει πανω? Λεω δε ξερω... Δεν εχω ιδεα απο τοπικ.

best1210

Member

jude-law.jpg

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΑΝ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΠΑΛΙ ΚΟΜΠΛΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΥ ΚΛΠ..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..

mojo

New Member

Μεταμόσχευση δεν ξέρω αν έχει κάνει, αλλά ο μπαγάσας τα διατηρεί χρόνια τώρα έτσι. Αλλά τι να λέμε? Και άλλα τόσα να χάσει δεν έχει ανάγκη με τέτοιο παρουσιαστικό.

best1210

Member

MOJO εχεις δικαιο οτι κ να μην εχει κανει τα διατηρει ετσι αλλα ισως ειναι κ το dna του.
αλλωστε κανεις απο μια ηλικια κ μετα δεν μενει nor 1...

ξερω ενα ματσο ανθρωπους που απ τα 18 τους που η hairline εχει παρει ενα συγκεκριμενο σχημα το διατηρουν...
κ εγω δεν εχω την ολoiσια hairline αλλα φροντιζω κ εχω την τυχη (σωστη διατροφη κυριως) και ειμαι οπως γουσταρω να με βλεπω..

οσον αφορα τον τζουντ λο νομιζω κ τιποτα να μην κανει κ τα διατηρει ετσι παλι μια χαρα εικονα εχουν τα μαλλια του..
αλλωστε ξαναλεω πολυ λιγοι πλεον εχουν κλειστους κροταφους..

κ αν θες την γνωμη μου οταν καποιος σε μια μεταμ επιλεγει full density η να απλωσουν τα grafts για να κλεισουν κ κροταφους σωστα επιλεγουν το πρωτο..

Μπλουζα