Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
skeptikistis είπε:ναι επειδη εχω παρομοιο μαλλι (λιγο χειροτερο) εγω υποστηριζω οτι ειναι το ιδιο μακρυμενο. Αλλα και φωτο μου να σας βαλω παλι δε θα πειστειτε.
Επισης στη μια φωτο ειναι το αριστερο temple point και στην αλλη το δεξι. Αυτα εχουν διαφορα.
XxxxX είπε:δεν εχει ρε παιδια προβλημα ο ανθρωπος απλα εχει λεπτη τριχα και οταν τα παιρνει πολυ κοντα φαινεται καπως αραιος ειναι και ξανθος .μια χαρα χειρλαιν εχει δεν το βλεπετε ?οταν τα μακρενει ειναι τουμπανο .για φινα ξεχαστε το μονο και μονο που ειναι αθλητης σιγα μην ανεχοταν τις επιπλοκες του φαρμακου αυτου αν καραφλιαζε θα τα ξυριζε και ουτε που θα ασχολοταν .
Hairboost είπε:Ενα θεμα να σηζηταμε για τους ανθρωπους που ασχολουντε με την show biz και παρουσιαζουν κι αυτοι τριχοπτωση. Ο Κανακης ας πουμε ο οποιος εχει και "περαση" στις γυναικες.
Hairboost είπε:χεστηκαμε στη τελικη
Hairboost είπε:Καλα χαλαρωστε. Για τον Μπεκαμ το ειπα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Nikoς είπε:και κανα κουβα φαρμακο επισης ;D
danceworld_2001 είπε:H κοπέλα μου παλιά δούλευε σε περιοδικό, και για κάποιο αφιέρωμα είχε πάει μπεργκ κορντ. Εκεί είχε δεί φάτσα κάρτα τον Βουρλιώτη 2 φορές, οπότε μεταμόσχα έχει κάνει χαλαρά, το θέμα ειναι πόσες και με τι αποτέλεσμα. Στην photo γάμου κανα τόπικ θα φοράει, δεν υπάρχει...