Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
best1210 είπε:MOJO εχεις δικαιο οτι κ να μην εχει κανει τα διατηρει ετσι αλλα ισως ειναι κ το dna του.
αλλωστε κανεις απο μια ηλικια κ μετα δεν μενει nor 1...
ξερω ενα ματσο ανθρωπους που απ τα 18 τους που η hairline εχει παρει ενα συγκεκριμενο σχημα το διατηρουν...
κ εγω δεν εχω την ολoiσια hairline αλλα φροντιζω κ εχω την τυχη (σωστη διατροφη κυριως) και ειμαι οπως γουσταρω να με βλεπω..
οσον αφορα τον τζουντ λο νομιζω κ τιποτα να μην κανει κ τα διατηρει ετσι παλι μια χαρα εικονα εχουν τα μαλλια του..
αλλωστε ξαναλεω πολυ λιγοι πλεον εχουν κλειστους κροταφους..
κ αν θες την γνωμη μου οταν καποιος σε μια μεταμ επιλεγει full density η να απλωσουν τα grafts για να κλεισουν κ κροταφους σωστα επιλεγουν το πρωτο..
best1210 είπε:μου εκανε πολυ πολυ μεγαλη εντυπωση η εμφανιση πουνεντη τελευταια στον σταθμο πυο κανει εκπομπη αλλα κ στο greek idol..
κατι εχει κανει σιγουρα..
![]()
η πανω φωτο κατι καιρους πριν..
Μ. Πουνεντης,Ρ. Κωστακη,Μ.Ηλιακη-Live Ρυθμος 949(09/12/10)
στο βιντεακι σιγουρα φαινεται καποια διαφορα κ το σαββατο σε εμφανιση του ηταν πραγματικα αγνωριστος..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
best1210 είπε:![]()
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΑΝ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΠΑΛΙ ΚΟΜΠΛΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΥ ΚΛΠ..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..
Blindfold είπε:Μια χαρά το βλέπω το βυζάκι του Τζουντ, ό,τι πρέπει για πιπίλισμα.