Διασημοι/Celebrities

MANKAR

Active Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΙΡΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Ο TEVEZ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ Μ.CITY.ΤΟ ΠΑΡΑΤΙΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ??ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΜΕ!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

ΔΕΝ Θυμαμαι προσωπικα να εχει προβλημα ο τεβες..
στο μουντιαλ της γερμανιας ειχε μακρι μαλλι κ τωρα κοντο...

ΠΑΝΟΣ26

New Member

best1210 είπε:
MOJO εχεις δικαιο οτι κ να μην εχει κανει τα διατηρει ετσι αλλα ισως ειναι κ το dna του.
αλλωστε κανεις απο μια ηλικια κ μετα δεν μενει nor 1...

ξερω ενα ματσο ανθρωπους που απ τα 18 τους που η hairline εχει παρει ενα συγκεκριμενο σχημα το διατηρουν...
κ εγω δεν εχω την ολoiσια hairline αλλα φροντιζω κ εχω την τυχη (σωστη διατροφη κυριως) και ειμαι οπως γουσταρω να με βλεπω..

οσον αφορα τον τζουντ λο νομιζω κ τιποτα να μην κανει κ τα διατηρει ετσι παλι μια χαρα εικονα εχουν τα μαλλια του..
αλλωστε ξαναλεω πολυ λιγοι πλεον εχουν κλειστους κροταφους..

κ αν θες την γνωμη μου οταν καποιος σε μια μεταμ επιλεγει full density η να απλωσουν τα grafts για να κλεισουν κ κροταφους σωστα επιλεγουν το πρωτο..

ετσι ειναι το χερ λαιν που περνει καποιος χωρις αραιωση στο υπολοιπο του κεφαλιου δεν σημαινει αα . και δυστυχως μερικοι παλαβιαριδες με τα μαλλια τους κουμπονονται τσαμπα και βερεσε

best1210

Member

μου εκανε πολυ πολυ μεγαλη εντυπωση η εμφανιση πουνεντη τελευταια στον σταθμο πυο κανει εκπομπη αλλα κ στο greek idol..

κατι εχει κανει σιγουρα..
gfekurbidz4c2b0820edb43.jpg

η πανω φωτο κατι καιρους πριν..

Μ. Πουνεντης,Ρ. Κωστακη,Μ.Ηλιακη-Live Ρυθμος 949(09/12/10)

στο βιντεακι σιγουρα φαινεται καποια διαφορα κ το σαββατο σε εμφανιση του ηταν πραγματικα αγνωριστος..

mikipitri

Member

παιδιά όντως έβαλε μαλλί και μάλιστα είναι και πολύ πετυχημένη η μεταμόσχευση!!!
στο ρυθμό που τον άκουγα παλιότερα του έκαναν και πλάκα για τα μαλλιά που χάνει οι δυο γκόμενες που συμπαρουσιάζανε την εκπομπή...
που να την έκαν άραγε??? :chinscratch :chinscratch

crossfire

Well-Known Member

best1210 είπε:
μου εκανε πολυ πολυ μεγαλη εντυπωση η εμφανιση πουνεντη τελευταια στον σταθμο πυο κανει εκπομπη αλλα κ στο greek idol..

κατι εχει κανει σιγουρα..
gfekurbidz4c2b0820edb43.jpg

η πανω φωτο κατι καιρους πριν..

Μ. Πουνεντης,Ρ. Κωστακη,Μ.Ηλιακη-Live Ρυθμος 949(09/12/10)

στο βιντεακι σιγουρα φαινεται καποια διαφορα κ το σαββατο σε εμφανιση του ηταν πραγματικα αγνωριστος..

Μαγκες,του πουνεντη ειναι η πιο πετυχημενη ελληνα διασημου

Typhoon

Member

Νομίζω η πιο πετυχημένη έλληνα διασήμου είναι αυτου που δεν έχουμε καταλάβει ότι έκανε μεταμόσχευση...Όποιος και αν είναι αυτός...

best1210

Member

ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟ HAIR LINE ΕΙΧΕ προβλημα κ την φουλαρε..
το σαββατο ειχε βαλει κ ενα κιλο ζελε κ ηταν αγνωριστος..
δεν νομιζω εκτος απο μπροστα να ειχε αλλο θεμα..

xk

Active Member

ενω μπροστα φαινεται οκ πισω εχει μεγαλο προβλημα...τετοιο μπιφτεκι εφτιαξα κι εγω πριν 1-2 χρονια γι αυτο δεν ξαναφησα μαλλι κ τα ξυριζω.Οι κροταφοι και τα μικρα αραιωματα μπροστα παλευονται,αφηνεις μαλλακι και τα καλυπτεις...η μπιφτεκα ομως δε καλυπτεται με τιποτα,μονο με μεταμοσχευση ή τοπικ ή ξουρα να τελειωνεις.Κι αμα εχεις αφησει μακρυ μαλλακι για να καλυπτεις τους κροταφους τοτε χτυπαει ακομα πιο ασχημα η καραφλομπιφτεκα πισω.Απο 3v και μετα πρεπει ν αποφασισεις τι θα κανεις γιατι δυσκολευουν τα πραγματα οσον αφορα την καλυψη..

Συνημμένα

• kan.jpg
    kan.jpg
    65.7 KB · Προβολές: 849

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mojo

New Member

Μπα, μάλλον ούτε με μεταμόσχευση καλύπτεται πίσω. Δεν έχω δει κανένα πετυχημένο παράδειγμα ολικής αποκατάστασης αυτού του σημείου. Πάντως του Κανάκη που έχει στο υπόλοιπο κεφάλι μαλλί του πάει το στυλ, και γενικά μιλώντας είναι ένας συμβιβασμός με μικρό κόστος στην εμφάνιση αν τα έχεις κοντοκουρεμένα.

Toppikistis

New Member

Πάντως αν δεις την παραπάνω φωτό προσεκτικά κάνει μπαμ ότι κάτι έχει κάνει..καμία σχέση οι πάνω τρίχες με τις πλαϊνές.
Αλλά ρε παίδες ξέρετε κάτι;και 6άρης να ήταν ο Κανάκης, όπως κ άλλοι άντρες, αν έχεις ωραία αρρενωπά χαρακτηριστικά κ μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, τότε είσαι κομπλέ πιστεύω..
Ντάξει πονάει το να χάνεις το μαλλί σου, αλλά αφού αυτό κανείς μέχρι στιγμής δεν καταφέρνει τελικά να το σώσει (πόσο μάλλον όσοι έχουν επιθετική μορφή και μεγάλο NW), πρέπει από κει κ πέρα τουλάχιστον να προσπαθείς να βελτιώνεις τον εαυτό σου σε όλα τα άλλα θέματα!
Οκ θα μαμήσεις 2 σαβούρες λιγότερες,αλλά και τι έγινε; 8) ;)

komgr

New Member

Ο Κανάκης έχει κάνει μεταμ. και το ξέρω σίγουρα.
Παρόλα αυτά το κοντό μαλλί του πάει με 1000 και αν τον δεις από κοντά στο κλαμπ του στην Θεσ/νίκη μοιάζει διαφορετικός από κοντά.Δλδ από κοντά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο.Στο στούντιο με τα φώτα από πάνω τους προβολείς φαίνεται περισσότερο.
Επίσης ο Τζουντ Λο επειδή έχει τύχει να έρθει πριν 2-3 χρόνια Ελλάδα σε ένα νησί ήμουν τυχερός να τον δω από κοντά.
Μιλήσαμε (λίγοι κατάλαβαν ποιος ήταν ) και όντως έχει πρόβλημα στους κροτάφους μεγάαααλο αλλά άμα έχεις το παρουσιαστικό του τότε είσαι 10000% τυχερός.

best1210 είπε:
jude-law.jpg

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ ΑΝ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΠΑΛΙ ΚΟΜΠΛΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΥ ΚΛΠ..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..

ο τζουντ παιρνει φινα 100%. τα διατηρει σταθερα και με πυκνοτητα. επισης εχει τη κλασσικη αυξηση λιπους στους μαστους ως συνεπεια της αυξησης των οιστρογωνων.

bz

New Member

στο ημίφως ενός κλάμπ , με κατάλληλες δόσεις τοπικ η εικόνα είναι μάλλον καλύτερη από την πραγματικότητα . Τον είδες όρθιο ή καθιστό ;D; ( εννοώ είδες και το τοπ ή μόνο χερλάιν ; )

nikosgf7

New Member

το λιπος στο στηθος που το ειδες?Και γυναικομαστια μας εβγαλε τωρα η φινα?? :(

Ειναι γνωστη παρενεργεια της φινας. Ο τζουντ την εχει, δε το βλεπεις το λιπακι πανω απο το μυ?

tatini

New Member

Skeptikisti, νομίζω άλλο το "λιπάκι" κάτω από το στήθος -που μπορεί να μην είναι καν λιπάκι, αλλά γυμνασμένος μυς- κι άλλο η γυναικομαστία όπου καταλαβαίνεις από τον πόνο πως μεγαλώνει το βυζί. Μην τρελαθούμε τώρα. Μια χαρά το βλέπω το βυζάκι του Τζουντ, ό,τι πρέπει για πιπίλισμα.

Μπλουζα