Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Απ: Διασημοι/Celebrities

Παρεπιπτώντως o jamie foxx το μαμησε τελείως το θεμα με την hairline...
λες και ειχε λογο...
τουλαχιστον εκανε κατι εξυπνο για την ουλη πισω...tatoo (μου φαινεται οτι οταν ερθει η ωρα θα τον ακολουθησω)

loukas

Member

Soralteno είπε:
Παρεπιπτώντως o jamie foxx το μαμησε τελείως το θεμα με την hairline...
λες και ειχε λογο...
τουλαχιστον εκανε κατι εξυπνο για την ουλη πισω...tatoo (μου φαινεται οτι οταν ερθει η ωρα θα τον ακολουθησω)
μεγαλε μν μας δουλεβουνε με τα φοτοσοπ και ειναι και πολυ κακοτεχνο φοτοσοπ κοιτα τα φρυδια με τα μελιγκια ειναι 2 ποντους μπροστα ασε την χαιρλινε εχω ενα προγραματακι που αναγνωριζει πειραγμενες φοτο adope 12 ultimate

xk

Active Member

loukas alcoholic είπε:
μεγαλε μν μας δουλεβουνε με τα φοτοσοπ και ειναι και πολυ κακοτεχνο φοτοσοπ κοιτα τα φρυδια με τα μελιγκια ειναι 2 ποντους μπροστα ασε την χαιρλινε εχω ενα προγραματακι που αναγνωριζει πειραγμενες φοτο adope 12 ultimate

δεν ειναι φωτοσοπ

dk

New Member

Eπειδη αναφερατε τον Αιρλαντ της Νιουκαστλ
Τωρα τον βλεπω να παιζει το παλικαρι Live, τιγκα καραφλα κανονικα nw6 και ξυρισμενος και απολα

best1210

Member

gamos14.JPG

gamos11.JPG

Λοιπον το θεμα με τον βουρλιωτη το εχουμε ξανασυζητησει..
σιγουρα εχει κανει μεταμοσχευση στην αμερικη κ νομιζω το εχει παραδεχτει..

καποιος ειχε πει εδω μεσα οτι ισως φορα περουκα..
δεν το πιστευω...

επισης το στυλ με τα καπελα τον βοηθησε πολυ να κρυψει τις επεμβασεις του...

εδω κ ενα λινκ που αναφερει το περιστατικο

http://content.yudu.com/Library/A1neta/Sok25/resources/41.htm

Hairboost

Member

Οσοι προσεξαν χτες τον Νιβο, στο πισω μερος του κεφαλιου του δεν υπηρχε (απο μακρια παντα) κανενα σημειο που να φανερωνε μεταμοσχευση! Εδειχνε πολυ πυκνος παντου! Λιγο υπερβολικη η hairline του παντως

best1210

Member

κ εστυ θεωρεις οτι φορα περουκα?
δεν μου φαινεται ρε παιδες..

κ γιατι το εχει παραδχτει δημοσιως???
παντως κατι εχει κανει..

Hairboost

Member

δεν πιστευω οτι φοραει περουκα. Πιστευω οτι εχει κανει μεταμοσχευση

Toppikistis

New Member

Μπορεί να έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι έχει κάνει μεταμόσχευση γιατί όσο να ναι....αλλιώς ακούγεται έχω κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και αλλίως το φοράω περουκα...
Πάντως έτυχε να πετύχω χτες στο δελτίο (ο Θεός να το κάνει) του Star , απευθείας σύνδεση με τον γάμο και έδωσε μίνι συνέντευξη ο Βουρλιώτης, και απότι μου φάνηκε κάτι περίεργο έχει κάνει στο μαλλί του.πολύ περίεργο.. έκανε μπαμ απο τα 10 μέτρα.

best1210

Member

κ γιατι να φοραει περουκα απ την στιγμη που σαν ραπερ ηταν παντα ακομπλεξαριστος κ ξυριζε το κεφαλι του?
νομιζω για τον συγκεκριμενο ειναι καπως..

αλλα απ την αλλη γιατι να μην ειναι αποτελεσμα μεταμ?
δεν εχουμε δει ολοι εξαιρετικες επεμβασεις?
ισως μαζι με την μεταμ να εβαλε κ concealer...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hairboost

Member

μηπως τα εχει βαψει μαυρα και εχει βαλει και κονσιλερ πολυ ?

Toppikistis

New Member

Να σου πω τώρα...σοβαρά τα πιστεύεις αυτά που λες; Πρώτα λες είναι ακομπλεξάριστος και ότι αποκλείεται να φοράει περούκα και μετά ότι έχει κάνει μεταμόσχευση και φοράει κ consealer?Δλδ το δεύτερο μας δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι εντελώς ακομπλεξάριστος....μάλιστα!!

JackSheppard

New Member

Περουκινι. Και προσφατα γνωρισα ενα τυπο με το ιδιο στυλ ακριβως, το προσεχα πολυ ωρα γιατι ηταν αφυσικα πυκνο, και τον ειδα την επομενη μερα ξανα, και το καταλαβα στο πλαι, εκει που ενωνεται με τα κανονικα του μαλλια. Ειχε πιο πυκνο μαλλι πανω απο διπλα(!) και σχηματιζε γραμμη. Αλλιως δεν θα φαινοταν καθολου...

best1210

Member

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αποδεχεται κανεις οτι μπορει να εχει κανει μεταμοσχευση..

δηλ ο futzyhead που εχει παει στου hasson δεν ειναι ενα απο τα τρανα παραδειγματα???

before_and_after_2nd.jpg

4%20month%20top%20front.jpg

φανταστειτε αυτο το παραδειγμα με τοπικ κ σκουρα μαυρα..
θα λεγαν ολοι παλι οτι φοραει περουκα..

θελω να πω μην ειμαστε καχυποπτοι..
στο 2011 ειμαστε κ εχουμε πολλα περιστατικα με απολυτη επιτυχια!

Γελειοτητες.
Φορανε περουκες και λενε οτι ειναι μεταμοσχευση επειδη ειναι πιο αποδεκτο, και την παταει ο απλος κοσμος νομιζει οτι θα δει τετοια αποτελεσματα με μεταμοσχευση.
Αισχος

Best αυτο εσενα σου φαινεται το ιδιο με του Νιβο τωρα? Ειμαστε με τα καλα μας? ωραιος ο φαζζυ, αλλα το μαλλι ειναι 5 εκατοστα μακρυ και παλι ειναι see through.

Μπλουζα