Διασημοι/Celebrities

dk

New Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

Μηπως ειναι για καμια ταινια?

ΥΓ. Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω που σε αυτη τη φωτο θεωρω οτι μου μοιαζει :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member

Ο τραβόλτας φορά περουκίνι εδώ και χρόνια .Τελευταία μάλλον βαρέθηκ γι αυτο και κάνει συχνές καραφλές εμφανίσεις ( σε ρόλο κακού φυσικά , πιο κλισέ δεν γίνεται ) Πχ. To Pelham 123 και το From Paris with love

3746741

Member

Εγω ρε παιδια εχω πραγματικα την απορια γιατι δεν εχει κανει μεταμοσχευση??????????? ??? ??? ??? ???

bz

New Member

διότι αν έχεις τα φράγκα να αγοράζεις τα πιο τέλεια περουκίνια και ένα στρατο από πίσω να στα φροντίζει , καμιά μεταμόσχευση δεν μπορεί να σου δώσει την εικόνα που θα σου δώσει ένα άψογο περουκίνι . Εκτός αυτού , μπορεί να μην είναι κατάλληλος υποψήφιος , ή μπορεί (δεν ξερω ) η σαιεντολογία να έχει καμιά παλαβή θεωρία που να απαγορεύει τέτοιες επεμβάσεις ....

komgr

New Member

Για τον Beckham δείτε λίγο αυτή τη φώτο.
Δεν φαίνεται "πειραγμένος" ;
david-beckham-modern-buzz-cut.jpg

crossfire

Well-Known Member

skeptikistis είπε:
Αυτα τα μονο το ξερουν οι ατζεντηδες τα ακουμε βερεσε 8)
Πως ξερουμε οτι ο μπεκαμ περνει φινα?? ???
Καταρχας απαγορευεται στους αθλητες γιατι μασκαρει τα αναβολικα!

Οτι εκανε μεταμοσχευση?? Εμενα το μαλλι μου ηταν μεχρι πριν 2 χρονια σαν του μπεκαμ κ το μηκος κανει τρελη διαφορα, πραγματικα πιστευω οτι δεν εχει κανει εμφυτα

skeptikisti....εχεις δικιο.Δεν ξερουμε αν εχει κανει μεταμοσχευση οπως δεν ξερουμε και αν παιρνει φινα
Στην φινα πονταρουμε γιατι σιγουρα ειχε καποια αραιωση και τωρα ειναι full.....και δεν ειναι απο αυτους που παρατανε τον εαυτο τους
Παντως εαν σερφαρεις στο qooqle τον beckham τον εχουν στην κατηγορια των μεταμοσχευμενων celebrities

loukas

Member

crossfire99 είπε:
[quote author=skeptikistis link=topic=1624.msg48397#msg48397 date=1298328606]
Αυτα τα μονο το ξερουν οι ατζεντηδες τα ακουμε βερεσε 8)
Πως ξερουμε οτι ο μπεκαμ περνει φινα?? ???
Καταρχας απαγορευεται στους αθλητες γιατι μασκαρει τα αναβολικα!

Οτι εκανε μεταμοσχευση?? Εμενα το μαλλι μου ηταν μεχρι πριν 2 χρονια σαν του μπεκαμ κ το μηκος κανει τρελη διαφορα, πραγματικα πιστευω οτι δεν εχει κανει εμφυτα

skeptikisti....εχεις δικιο.Δεν ξερουμε αν εχει κανει μεταμοσχευση οπως δεν ξερουμε και αν παιρνει φινα
Στην φινα πονταρουμε γιατι σιγουρα ειχε καποια αραιωση και τωρα ειναι full.....και δεν ειναι απο αυτους που παρατανε τον εαυτο τους
Παντως εαν σερφαρεις στο qooqle τον beckham τον εχουν στην κατηγορια των μεταμοσχευμενων celebrities
[/quote]για κοιταξτε και εδω http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://rxhollywood.wordpress.com/2010/01/29/did-david-beckham-undergo-hair-transplant-surgery/&ei=K9tkTf2ZO5Ti4gb63PjmBg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=5&ved=0CD4Q7gEwBA&prev=/search%3Fq%3Dbeckham%2Bdavid%2Bhair%26hl%3Del%26sa%3DX%26prmd%3Divns

JackSheppard

New Member

παιδια οι αθλητες δεν γινεται να παρουν φινα, θεωρειται masking agent για ντοπα, και τιμωρειται με 2 χρονια αποκλεισμου απο τα γηπεδα.

Typhoon

Member

Καλημέρα. Χθές βλέποντας τον αγώνα της Ιντερ με την Μπάγερν όσο έβλεπα τον Σνάιντερ είχα την αίσθηση ότι κάτι έχει αλλάξει με την όχι και τόσο πλούσια κόμη του. Για όσους δεν τον ξέρουν είναι 26-27 και σχεδόν από τη μέρα που εμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα είχε τάσεις αραίωσης. Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ κοντοκουρεμένος (κάτι που ευνοεί για μια FUE την περίοδο του καλοκαιριού που ξεκουράζονται για κάποιο χρονικό διάστημα, λέω εγώ). Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες από παλαιότερους αγώνες και από το χθεσινό ματς.

sneijderbefore.jpg

wesleysneijderbefore.gif

sneijderafter.jpg

bayernafter.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

και γω με το που είδα τον Σναιντερ αυτό παρατήρησα... :D
'Εχω ακριβώς την ίδια αραίωση και μετα το χθεσινό ματς το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να κάνω fue..
Σίγουρα έχει κάνει επέμβαση.

Typhoon

Member

Λοιπόν το έψαξα λίγο το θέμα και έπεσα στο παρακάτω link το οποίο μάλλον λύνει τις όποιες απορίες...

http://www.hasci.com/homepage.aspx

Πάνω δεξιά αναφέρει ξεκάθαρα την περίπτωση του Wesley Sneijder.

mindtrapper

Member

Η κλινική του Gho είναι αυτή; Είδαμε να κάνει ποτέ full restoration σε μεγάλο NW αυτός ή κάνει απλή FUE και δουλεύει τον κόσμο;

bz

New Member

Ο Σναιντερ ήταν βασικός στην Εθνική Ολλανδίας που έπαιξε τελικό στο μουντιάλ , δηλαδή μέχρι αρχές Ιουλίου . Η προετοιμασία της Ιντερ θα άρχισε το πολύ ένα μήνα μετα αφού το Καμπιονάτο αρχίζει τέλη Αυγούστου .

Άρα υποτίθεται οτι ο Σνάιντερ έκανε μεταμόσχευση και το πολύ ένα μήνα μετα άρχισε τις κεφαλιές ; Εκτός και αν ήταν τραυματίας και έκατσε εκτός αρκετό καιρό .Η έπαιζε μόνο με τη μπάλα κάτω ::) Η παίζει κάτι άλλο ( πχ τατουάζ micropigmentation ??? ) διότι πράγματι η διαφορά στο κεφάλι ήταν εμφανής ( την πρόσεξα και εγώ μόνο βλέποντας τα στιγμιότυπα στις ειδήσεις )

Typhoon

Member

Από ότι φαίνεται από τα λεγόμενα της κλινικής που πήγε (και το ότι πηγε το επιβεβαίωσε ο ίδιος) η επέμβαση έγινε τον Ιανουαριο του 2011. Αυτό περί επέμβασης μετά το Μουντιάλ ήταν δική μου εικασία. Πάντως πέρα από το τι έκανε ο Σνάιντερ στο κεφάλι του, μου κέντρισε λίγο το ενδιαφέρον η μέθοδος και δεν ξέρω αν ποιό έμπειροι και διαβασμένοι στα θέματα αυτά από ότι εγώ μπορούν να μας διαφωτίσουν σχετικά με τη μέθοδο που ακολουθήθηκε και κυρίως με το εξής που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το παρακάτω που σύμφωνα με τα λεγόμενα του site κάνει τη μέθοδο ιδιαίτερη... :chinscratch

The most significant difference between the HST method and traditional hair transplant techniques is that with HST, only a tiny part of the hair follicle is removed, leaving the majority of it in the donor area where it will produce a new hair. This preserves the donor area for future treatments, which is why this technique should actually be referred to as hair multiplication, rather than transplantation.

bz

New Member

Η επέμβαση έγινε τον Ιανουάριο του 11 και μέσα σε δυο μήνες έχει τέτοιο αποτέλεσμα ;; . Και μάλιστα σε φουλ ποδοσφαιρική σαιζόν ; Είχε μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Σνάιντερ αυτούς τους δυο μήνες ;

Αυτή η μέθοδος πάντως αν ισχυει μοιάζει πολύ ενδιαφέρουσα

Typhoon

Member

Έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες με εσένα, ειδικά σχετικά με την φουλ σεζόν αφου όχι μονο παίζουν κατά βάση μεσημεριανές ώρες (3 τοπική) άρα πλήρης έκθεση στον ήλιο, αλλά ταλαιπωρούνται πολύ ειδικά με κεφαλιές... :19m: Είναι περίεργο... :chinscratch Προσπαθώ να το ψάξω εκτενέστερα το θέμα μήπως μπορούμε να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες ...

best1210

Member

παιδια εχει κανει μεταμ ο σναιντερ αυτο ειναι πασιφανες.
αλλωστε με τν λογικη οτι δεν μπορει να εκανε γιατι αλλιως πως θα εκανε κεφαλιες δεν βγαινει ακρη.
οι ποδοσφαιριστες ειναι σε φουλ προετοιμασια ολο τον χρονο.
σεπτεμ εως μαιο με συλλογους.
ιουνιος-ιουλιος μ εθνικη ειτε μουντιαλ ειτε ευρωπαικο πρωταθλημα ειτε προετοιμασια με τον συλλογο για την επομενη σεζον,
εχουν το πολυ κανα μηνα κ αν για να ρεπαρουν.

κοιταξτε κ αυτη ενος ποδοσφαιριστη που μερικοι ισως δεν τον ξερετε.
ειναι ο ireland της σιτυ που ειναι δανεικος σε αλλη ομαδα κ που το εχει παραδεχτει δημοσια οτι εκανε πριν 2 χρονια.
ειναι τρομερη η αλλαγη.

149955_crop_340x234.jpg

3819647887-22082010161058.jpg

article-1194140-05677642000005DC-552_468x313.jpg

StephenIreland-ManCity.jpg

66-stephen-ireland-balding-wig-01.jpg

StephenIreland_468x570.jpg

τρομερη διαφορα κ ειναι ματαμ.
τον εχω δει σε αγωνα με το χερι να τα τραβαει σε ευκαιρια.
αλλωστε περουκα σε αγωνα δεν γινεται να βαλει..

Κ ΠΑΡΤΕ ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΡΒΑΛΙΟ.
35-ricardo-carvalho-03.jpg

35-ricardo-carvalho-04.jpg

http://www.baldingcelebrities.com/2010/03/chelsea-football-club.html

παιδεσ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.
πλεον οι ποδοσφαιριστες μην ξεχναμε ειναι κ celebs!!!

bz

New Member

Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες

Οσον αφορά τον Σνάιντερ , αν πράγματι έκανε μεταμόσχευση τον Ιανουάριο του 11 , είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να έχει αυτό το αποτέλεσμα σε δύο μήνες . Εκτός πια κι αν είναι μια καπως σπάνια περίπτωση όπου τα μεταμοσχευμένα μαλλιά δεν έπεσαν καθόλου αλλά συνέχισαν να μεγαλώνουν .

Ο Ireland τώρα : Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι νόργουντ ήταν στις αρχικές φωτό , αλλά το αποτέλεσμά του με μαλλιά μοιάζει εξωπραγματικό για να έχει προκύψει μόνο από μεταμόσχευση . Αν ισχύει , μιλάμε και εδώ για μάλλον ακραία περίπτωση με μικρό νόργουντ , πάρα πολλά μοσχεύματα , ίσως και κάποια εξτρά βοήθεια. Το "γλυμμένο" μαλλί δε εμένα μου κινεί υποψίες

Πιο πιστευτή περίπτωση μοιάζει του Καρβάλιο , ο οποίος και μικρό νόργουντ φαίνεται να έχει και χοντρή τρίχα και ψηλή χέρλάιν.

Οσο για τις κεφαλιές : Απ όσο ξέρω , τα μοσχεύματα είναι ασφαλή σχετικά γρήγορα , μετά από κανα δυο βδομάδες . Δεν ξέρω όμως αν αυτό αφορά και την τρομερή καταπόνηση που προκύπτει από κεφαλιά μπάλας ποδοσφαίρου . Ακόμα και αν είναι ασφαλή τα μοσχεύματα , ο πόνος θα πρέπει να είναι αφόρητος . Ειδικά δε αν έχει γίνει στρίπ , θέλει αρκετό χρόνο για να είναι ασφαλές σε έντονη σωματική καταπόνηση

Θα ρωτήσω όμως γιατρό γιατί το θέμα μου κίνησε την περιέργεια

Μπλουζα