Διακοπη φινας και οι παρενεργειες συνεχιζουν

Stripar

Established Member
Παρόλο που είμαι στα βαριά φάρμακα...αγαπάω την φύση και ότι καλό έχει να προσφέρει!...

και κανένας Βασιλικός πολτός θα σε βοηθούσε συμπληρωματικά!!!...

Όμως μήν κάνουμε το κεφάλι σου καζάνι...καλή συνέχεια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

otherdude

Member
giwrgos athina είπε:
Απο τι εχω διαβασει εδω μεσα τα συμπληρωματα δεν ειναι για συνεχεια..Αντε για 2 μηνες και μετα διακοπη.Kapa σκεφτομουνα για ενα συμπληρωμα που μου πρωτεινε o stripar λεγεται wellman conception..Δυστηχως μπαινω απο ταμπλετ και δεν εχει copu paste να σου στειλω το link..Αν μπορεις δες το και πες μου την γνωμη σου..Εχω κλεισει και ραντεβου σε ουρολογο να μου γραψει να κανω εξετασει και αν σε 6 μηνες που θα κλεισω χρονο απο την διακοπη δεν επανελθω θα σκεφτω το proviron μετα απο παρακολουθηση γιατρου φυσικα.

φιλε Proviron+PCT συνδυασμος δαγκωτο....
γκουσκουνης θα γινεις θα επαναφερεις την φυσικη σου τεστο και θα την
ανεβασεις κιολας...

giwrgos athina

Active Member
Πηγα μολις τωρα σε φαρμακειο να αγορασα maca 500 mg και δεν την ειχε ο φαρμακοποιος μου ειπε να μην την παρω εχει παρενεργειες σχετικα με αυξηση της πιεσης και μπορει να προκαλεσει μεχρι και τυφλωση..ισχυει αραγε?Μου προτεινε ενα αλλο σκευασμα που λεγεται sexovit forte αλλα δεν το αγορασα.

otherdude

Member
giwrgos athina είπε:
Πηγα μολις τωρα σε φαρμακειο να αγορασα maca 500 mg και δεν την ειχε ο φαρμακοποιος μου ειπε να μην την παρω εχει παρενεργειες σχετικα με αυξηση της πιεσης και μπορει να προκαλεσει μεχρι και τυφλωση..ισχυει αραγε?Μου προτεινε ενα αλλο σκευασμα που λεγεται sexovit forte αλλα δεν το αγορασα.

Μεγαλος λακης ο φαρμακοποιος...:bon:

Proviron+PCT λεμε θα γινεις Rocco Siffredi

giwrgos athina

Active Member
Ρε συ otherdute το proviro ειναι φαρμακο μπαρουτι δεν θελω να το παρω ακομα και φυσικα απο μονος μου χωρις εγκριση γιατρου...αρχικα θα παρω maca και μρ λιγο γυμναστικη και θα τρωω και μελι και θα το παλεψω για κανα 6 μηνο..Θα κανω και εξετασεις..Αν δεν επανελθω τελειως φυσικα και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να πεσω στα σκληρα(proviron)

otherdude

Member
giwrgos athina είπε:
Ρε συ otherdute το proviro ειναι φαρμακο μπαρουτι δεν θελω να το παρω ακομα και φυσικα απο μονος μου χωρις εγκριση γιατρου...αρχικα θα παρω maca και μρ λιγο γυμναστικη και θα τρωω και μελι και θα το παλεψω για κανα 6 μηνο..Θα κανω και εξετασεις..Αν δεν επανελθω τελειως φυσικα και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να πεσω στα σκληρα(proviron)

Σιγα το φαρμακο μπαρουτι...
η φιναστεριδη ειναι 10 φορες πιο μπαρουτι και ειναι και αχρηστη στην ουσια γιατι σε μετατρεπει σε zombie μονο και μονο για μερικες κωλοτριχες
και αμα λαχει σε αφηνει και ανικανο για παντα..

με το proviron η μονη παρενεργεια ειναι να σε κανει παραπανω αντρα απο οτι πρεπει απλα θα εχεις υπερτατες καυλες και πολυ πιθανον να σου κανει χειροτερη την τριχοπτωση ομως θυμισου θα επαναφερεις την τεστο που ειχες για παντα και θα την ανεβασεις κιολας

το μονο που ρισκαρεις ειναι οι χωρις λογο στυσεις και τριχοπτωση (ποιος τις χεζει τις κωλοτριχες)καλυτερα ντουρος καραφλας και μαμιας παρα μαλλιας και μπαμιας
οι μεγαλυτεροι μπηχτες την σημερινη εποχη οι καραφλες ειναι

otherdude

Member
giwrgos athina είπε:
Αν το δοκιμασω για ποσο καιρο πρεπει να κανω χρηση του φαρμακου?

Δοκιμασε για αρχη 25mg 1 ταμπλετα την ημερα πριν κοιμηθεις
για 2 εβδομαδες και αμα δεις οτι εχεις ηδη επανελθει μεσα στις 2 εβδομαδες κοφτο...
προσωπικη μου αποψη οχι παραπανω απο 4 εβδομαδες δεν εισαι bodybuilder που βγηκε απο κυκλο...
2 βδομαδες με 1 χαπι την ημερα ειναι οτι πιο ασφαλες οχι πανω απο 2 εβδομαδες για αρχη και οχι πανω απο 25mg

αν και πιστευω θα ειναι καλυτερα να συμβουλευτεις κανα γιατρο,κανονικα το proviron με test πρεπει να το συνδυασεις..
γιατι αμα το παρεις μονο του μπορει να σου κανει shutdown κοινως να σου σταματησει την φυσικη τεστοστερονη ενω αμα το συνδυασεις με τεστο ενεσιμη δεν θα σου κανει shutdown την φυσικη γιατι θα τραβαει απο την ενεσιμη τεστοστερονη

kapamarou εσυ τι λες γιαυτο?

giwrgos athina

Active Member
Περα απο αυτα αν το παρω δεν θα μου μεινει τριχα στο κεφαλι..Ειμαι που ειμαι ραφλας μετα ουτε το τοπικ δεν θα με πιανει...Για αυτο λεω να το παλεψω αλλιως..Τι στο καλο αποκλειεται να συνελθω χωρις τετοια σκευασματα???Τοσα ατομα παιρνουν φινα και μετα απο λιγους μηνες επανερχονται.

Bouklas

Well-Known Member
Othedude πως μπορείς να προτείνεις αναβολική ουσία με τόση χαλαρότητα? Γνωρίζεις ότι άτομα που είχαν παρενέργειες από φιναστερίδη πήραν proviron, ανέβασαν μεν την στύση,libido αλλα μόλις σταμάτησαν ήρθαν πάλι οι παρενέργειες και ήταν ακόμα χειρότερες γιατί οι ορμόνες από το ανέβασμα και κατέβασμα των τιμών τα έφτυσαν. Πάθανε black out.

otherdude

Member
giwrgos athina είπε:
Περα απο αυτα αν το παρω δεν θα μου μεινει τριχα στο κεφαλι..Ειμαι που ειμαι ραφλας μετα ουτε το τοπικ δεν θα με πιανει...Για αυτο λεω να το παλεψω αλλιως..Τι στο καλο αποκλειεται να συνελθω χωρις τετοια σκευασματα???Τοσα ατομα παιρνουν φινα και μετα απο λιγους μηνες επανερχονται.

παντως proviron 1 ταμπλετα την ημερα ειναι safe για 2 εβδομαδες δεν νομιζω να σου κανει shutdown,αλλα αν το συνδυασεις με τεστο τοτε ειναι πολυ πιο σιγουρο πως δεν θα εχεις παρενεργειες απο proviron

οπως σου ειπα η καλυτερη λυση ειναι ο γιατρος...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Εκλεισα ραντεβου σε ουρολογο του ικα σε 10 μερες...θα αγορασω και maca 500 mg και βλεπουμε...Πρεπει να κανω εξετασεις να δω τι παιζει.

otherdude

Member
giwrgos athina είπε:
Εκλεισα ραντεβου σε ουρολογο του ικα σε 10 μερες...θα αγορασω και maca 500 mg και βλεπουμε...Πρεπει να κανω εξετασεις να δω τι παιζει.

το καλυτερο που εχεις να κανεις...
οπως ειπα ο γιατρος ειναι η καλυτερη λυση...

giwrgos athina

Active Member
Το καλο σημαδι ειναι πως εχω στυσεις εστω και αν δεν ειναι πολυ καλες...αν ειχα καμοια ανεπανορθωτη ζημια δεν θα σηκωνονταν ουτε με γερανο.σωστα?

otherdude

Member
giwrgos athina είπε:
Το καλο σημαδι ειναι πως εχω στυσεις εστω και αν δεν ειναι πολυ καλες...αν ειχα καμοια ανεπανορθωτη ζημια δεν θα σηκωνονταν ουτε με γερανο.σωστα?

Καλο σημαδι θα ητανε αν ειχες πρωινες καλες στυσεις..
γιατι εκει φαινεται το πρωι αν δεν εχεις πρωινες στυσεις σημαινει πεσιμο τεστοστερονης

otherdude

Member
giwrgos athina είπε:
Ναι εχεις δηκιο..Πρωινες δεν εχω συνεχεια κσι οταν εχω δεν ειναι στο 100%.

Και εγω το ιδιο...εχω θεμα με τις πρωινες τον τελευταιο καιρο και δεν παιρνω φινα

αλλα κατα την διαρκεια του σεξ ειμαι τουμπανο απο στυση και αυτο ειναι λιγακι κουφο να εχεις καλη στυση και libido κατα την διαρκεια της ημερας
και να μην εχεις πρωινες...
για αυτα ολα χρειαζονται εξετασεις και γιατρος θα κλεισω και εγω ραντεβου να δω τι παιζει....

giwrgos athina

Active Member
Ρε παιδεια διαβασα μια μαρτυρια στο foroum μας απο ενα μελος τον καλογερο που υποστηριζει πως με χρηση 8μηνων φινας εχει υποστει υπογονιδιασμο...Εχω πανικοβληθει..Υπαρχει περιπτωση λογου που αργω να επανελθω να εχω τπτ τετοιο?

otherdude

Member
giwrgos athina είπε:
Ρε παιδεια διαβασα μια μαρτυρια στο foroum μας απο ενα μελος τον καλογερο που υποστηριζει πως με χρηση 8μηνων φινας εχει υποστει υπογονιδιασμο...Εχω πανικοβληθει..Υπαρχει περιπτωση λογου που αργω να επανελθω να εχω τπτ τετοιο?

ρε σταματα πια να πανικοβαλεσαι ακομα και υπογοναδισμο να παθει καποιος
θεραπευεται αρκει να πεσεις σε καλον γιατρο και οχι σε καναν λακη...
αλλα με φινα λιγο ακραιο μου φαινεται να παθει καποιος υπογοναδισμο
συνυθως secondary ypogonoadism παθαινουν απ την φινα η sexual dysfunction...
και τους πλακωνουν στις θεραπεις με testo clomide proviron κλπ κλπ
μακρυα απο αυτα ...να μην ερθουμε ποτε σε τετοια θεση νεοι ανθρωποι...

και απορω με ολους αυτους τους καραγκιοζηδες των κλινικων μεταμοσχευσεων οι γιατρους που λενε¨"α εγω το παιρνω εδω και 13 χρονια και δεν εχω καμια παρενεργεια...οι παρενεργειες προκυπτουν μονο στο 2-3% των χρηστων"
καλα λακη... αμα ηταν αυτο αληθεια οτι χρησιμοποιεις για 13 χρονια φινα δεν θα ειχες πουλι θα ειχες κλειτοριδα
και θα κατουρουσες καθιστος και θα ειχες περιοδο

ΟΥΣΤ κωλοmerck

giwrgos athina

Active Member
Πες τα ρε otherdute...Και εγω δεν νομιζω να εχω παθει τιποτα τετοιο, πεσμενη τεστοστερονη μπορει να εχω οχι ομως υπογονιδιασμο...Αν ειχαυπογονιδιασμο φανταζομαι δεν θα μπορουσα να λειτουργησω εστω και με της χαμηλες επιδοσης που λειτουργω τωρα.

Μπλουζα