Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giwrgos athina είπε:Απο τι εχω διαβασει εδω μεσα τα συμπληρωματα δεν ειναι για συνεχεια..Αντε για 2 μηνες και μετα διακοπη.Kapa σκεφτομουνα για ενα συμπληρωμα που μου πρωτεινε o stripar λεγεται wellman conception..Δυστηχως μπαινω απο ταμπλετ και δεν εχει copu paste να σου στειλω το link..Αν μπορεις δες το και πες μου την γνωμη σου..Εχω κλεισει και ραντεβου σε ουρολογο να μου γραψει να κανω εξετασει και αν σε 6 μηνες που θα κλεισω χρονο απο την διακοπη δεν επανελθω θα σκεφτω το proviron μετα απο παρακολουθηση γιατρου φυσικα.
giwrgos athina είπε:Πηγα μολις τωρα σε φαρμακειο να αγορασα maca 500 mg και δεν την ειχε ο φαρμακοποιος μου ειπε να μην την παρω εχει παρενεργειες σχετικα με αυξηση της πιεσης και μπορει να προκαλεσει μεχρι και τυφλωση..ισχυει αραγε?Μου προτεινε ενα αλλο σκευασμα που λεγεται sexovit forte αλλα δεν το αγορασα.
giwrgos athina είπε:Ρε συ otherdute το proviro ειναι φαρμακο μπαρουτι δεν θελω να το παρω ακομα και φυσικα απο μονος μου χωρις εγκριση γιατρου...αρχικα θα παρω maca και μρ λιγο γυμναστικη και θα τρωω και μελι και θα το παλεψω για κανα 6 μηνο..Θα κανω και εξετασεις..Αν δεν επανελθω τελειως φυσικα και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα να πεσω στα σκληρα(proviron)
giwrgos athina είπε:Αν το δοκιμασω για ποσο καιρο πρεπει να κανω χρηση του φαρμακου?
giwrgos athina είπε:Περα απο αυτα αν το παρω δεν θα μου μεινει τριχα στο κεφαλι..Ειμαι που ειμαι ραφλας μετα ουτε το τοπικ δεν θα με πιανει...Για αυτο λεω να το παλεψω αλλιως..Τι στο καλο αποκλειεται να συνελθω χωρις τετοια σκευασματα???Τοσα ατομα παιρνουν φινα και μετα απο λιγους μηνες επανερχονται.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giwrgos athina είπε:Εκλεισα ραντεβου σε ουρολογο του ικα σε 10 μερες...θα αγορασω και maca 500 mg και βλεπουμε...Πρεπει να κανω εξετασεις να δω τι παιζει.
giwrgos athina είπε:Το καλο σημαδι ειναι πως εχω στυσεις εστω και αν δεν ειναι πολυ καλες...αν ειχα καμοια ανεπανορθωτη ζημια δεν θα σηκωνονταν ουτε με γερανο.σωστα?
giwrgos athina είπε:Ναι εχεις δηκιο..Πρωινες δεν εχω συνεχεια κσι οταν εχω δεν ειναι στο 100%.
giwrgos athina είπε:Ρε παιδεια διαβασα μια μαρτυρια στο foroum μας απο ενα μελος τον καλογερο που υποστηριζει πως με χρηση 8μηνων φινας εχει υποστει υπογονιδιασμο...Εχω πανικοβληθει..Υπαρχει περιπτωση λογου που αργω να επανελθω να εχω τπτ τετοιο?