giwrgos athina
Active Member
Περιεργο οντγς αυτο που συμβαινει..Αν και σε συμφερει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giwrgos athina είπε:ΚΟντευω 6 μηνες που εχω κοψει την φινα.Δυστηχως το θεμα με την στυση μου παραμενει...εχω σκαμπαναιβασματα..Αλλες φορες νιωθω σιγουρος για τον εαυτο μ αλλες οχι και συνηθως τοτε εχω μακακη στυση..Μηπως θα επρεπε να παω σε καποιο ουρολογο για εξετασεις???Εχω αρχισει και ανησυχω μην εχω παθει υπογονιδιασμο....
giwrgos athina είπε:Otherdute δεν εινσι οτι δεν μου σηκωνεται καθολου..απλα οχι με την ιδια ευκολια οπως πριν την φινα και αλλες φορες εχω πολυ σκληρη στυση αλλες οχι...Γενικα δεν νιωθω την σιγουρια που ειχα πριν την φινα για τις επιδοσησ μου.Πρωινες στυσης αλλες φορες εχω αλλες οχι..Και αυνανιζομαι μια φορα την ημερα μπορει και δυο οπως πριν την φινα...εκει πιανω καλες δυνατες στυσης τις περισσοτερες φορες...Παντος δεν νιωθω τοσο σιγουρος για ον εαυτο μου οπως πριν την φινα..Η ηλικα μου ειναι 23.Φινα επαιρνα 7 μηνες 1 mg.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
zotrix είπε:πωπω έχω κάτι κάβlες τώρα...
giwrgos athina είπε:Πρωσωπικα αυτην την περιοδο οποτε προσπαθω μονος με τσοντα η χωρις παντα εχω στυση...Με την κοπελα μου σως επειδη αγχωνομαι λογο φινας αργω να πιασω σε σχεση με πριν φινα και αλλες φορες εχω καλη αλλες οχι και τοσο..Αν ειχα ορμονικο προβλημα πιστευω δεν θα σηκωνονταν ουτε με γερανο.Απλα πριν τ φινα δεν ειχα σε καμοια απο τις 2 περιπτωσης..Εσυ σε ποσο καιρο επανηλθες?
otherdude είπε:zotrix είπε:πωπω έχω κάτι κάβlες τώρα...
ειδες την jynx maze που εγραψα πιο πανω γιαυτο ισως?![]()
giwrgos athina είπε:Μπα δεν την εχω βαρεθει σε καμοια περιπτωση την κοπελα μου.Το αποκλειω αυτο..Πριν την φινα σκεψου οτι μου σηκωνονταν βλεποντας απλα τον τοιχο δεν χρεαζονταν α εχω κανα τουμπανο...Ισως να ειναι και νωρις ακομα.Οπως λες εσυ εκανες χρονο να επανελθεις εγω ειμαι στο 6 μηνο...Τι λες??Δεν εχω καμοια αλλη παρενεργεια εκτος απο αυτο ουτε πονους ουτε προβλημα στο σπερμα ουτε τιποτα..Εσυ θυμασαι στο 6 μηνο σε τι κατασταση ησουν απο την διακοπη της φινας?
zotrix είπε:otherdude είπε:zotrix είπε:πωπω έχω κάτι κάβlες τώρα...
ειδες την jynx maze που εγραψα πιο πανω γιαυτο ισως?![]()
Μπα...
![]()
giwrgos athina είπε:Αρα επανηλθες ποιο γρηγορα και οχι στο χρονο οπως λες.Στο 6 μηνο ησουν κομπλε..Σωστα καταλαβα?Παντος εδω στο υπαρχων νημα ποιο πισω εχουν γραψει πολλα παιδεια πως επανηλθαν τελειως πανω στο χρονο..Αρα δεν ειναι κανα μεγαλο διαστημα το 6 μηνο που ειμαι εγω και δεν εχω επανελθει τελειως..Παντος καλου κακου θα κοιταξω να παω σε εναν ουρολογο να κανω εξετασεις να δω σε τι σημειο βρισκονται οι ορμονες μου.