Πες τους κ εσυ πως είσαι teenager στην καρδιά ..Μπα
Μόνο thumbs up παίρνω
Οι καρδούλες μοιράζονται άλλου !
Πες τους κ εσυ πως είσαι teenager στην καρδιά ..Μπα
Μόνο thumbs up παίρνω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
χαχαχα σου την έφαγαν τα νιάτα (Legwg james). H μάχη όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα.Μπα
Μόνο thumbs up παίρνω
Ποια Advanced τρελάθηκες !Ειναι αμοιβαια τα αισθηματα παιδια χαχαχα ειμαστε 3-4 ολες κι ολες απ'οτι εχω καταλαβει και ισως εχω το μεγαλυτερο θεμα, οποτε τη δικαιουμαι τη συμπόνοια!
Μα, νομιζω οτι παραλληλα με τον Bissanga δινεται αλλη μια κλινικη αξιοπιστη στις μετρησεις. Μηπως ahc; Αν ημουν Αθηνα θα ειχα κλεισει ηδη ραντεβου, αλλα αμεσα και γρηγορα μονο Θεσσαλονικη μπορω.
Ρε σεις , εντάξει είπαμε κάντε χαβαλέ αλλά καπου διάβασα οτι έχει και οικογένεια η κοπέλα .
Anyway…
Χαχαχ κλαιωΠοια Advanced τρελάθηκες !
Θα έρθει η άλλη θα σου χαϊδεψει τη δοτρια θα τη βρει super θα σε κουμπώσει με ηρεμιστικό
Θα σου βάλει 2300 τριχοθυλακια, θα κάνεις μετά παρουσίαση στο φόρουμ θα στη πέσουν όλοι ( όχι με μυγδαλα) και θα ψάχνεις στο Google τι εννοεί ο @aeratos28 όταν σου λέει " Βλέπω παράθυρο ! "
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
…Ωχ….Ελευθερη κι ωραια @Aldo
Ελευθερη κι ωραια @
Χωρις τη βοηθεια σας, ειλικρινα, δεν επαιζε αυτο.Εγώ θα πω κάτι διαφορετικό. @Denvi λίγο πολύ επειδή φαίνεσαι και ξύπνια θα βρεις την άκρη. Τις θεραπείες τις γνωρίζεις και όσο μείνεις εδώ θα τις καταλάβεις ακόμα καλύτερα ενώ για μετρήσεις προσωπικά θα σου έλεγα να πας με κλειστά μάτια ΟΠΟΤΕ μπορέσεις Μπισάνγκα. Ως τότε ξεκίνα μινοξιδλη χ2 τη μέρα και κάνε αιματολογικές να δεις που βρίσκεται κυρίως ο σίδηρος. Η μαμά σου όμως έχει πολύ μεγάλο θέμα. Δεν είναι σπάνιο ακόμα και σε γυναίκες να έχουν πρόβλημα. Εμένα πχ η δικιά μου είναι 62 και έχει κάνει αντρικούς κροτάφους και έχει receding hairline . Πως το αντιμετωπίζει ; Την ενδιαφέρει ή το έχει αποδεχτεί και προχωράει ;
Ναι και 15 ώρες να την αφήσεις δεν τρέχει κάτι, το τουλάχιστον 4 είναι το θέμα. Οπότε βάζεις το βράδυ πριν τον ύπνο μια φορά είναι εύκολο πριν κοιμηθείς γίνεται ρουτίνα .Φιλε μου Flag, εννοεις να κοιμαμαι με τη μινοξιδιλη και να λουζομαι οταν ξυπνησω, ακομα κ μετα πχ απο 8 ωρες υπνου?
Και το φόρουμ είναι γεμάτο ελεύθερα και ωραία παιδιά . Ελαφρώς αραιωμένα έως γλόμπους μεν ωραία δε. Εκτός από ένα τύπο που μοιάζει με chow chow @oreoΚατ'αρχας, 1 τεραστια καρδια προς Georgie και οι υπολοιπες καρδουλες στα μικρα παιδια της παρεας(σχεδον γιοι μου) που ειλικρινα, θεωρω πολυ αδικο να τους απασχολει το θεμα τριχοπτωση/αραιωση σε χρονια που θα επρεπε να ειναι μονο ανεμελα. Υποσχομαι να δουλεψω για σας επηρεαζοντας το γυναικειο φυλο (αν και οπως ειπα, ετσι κι αλλιως δε θεωρειται τραγικη η αραιωση σε εναν αντρα).
Χαβαλε σηκωνω εννοειται, με ανακουφιζει κιολας, και δεν ξερουμε ποτε θα αποχωρησω απο 'δω, οποτε...παρεΐστικα απαντω κι εγω στην πλακα.
Ελευθερη κι ωραια @Aldo