Γυναικεία μεταμόσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Ειναι αμοιβαια τα αισθηματα παιδια χαχαχα ειμαστε 3-4 ολες κι ολες απ'οτι εχω καταλαβει και ισως εχω το μεγαλυτερο θεμα, οποτε τη δικαιουμαι τη συμπόνοια!
Μα, νομιζω οτι παραλληλα με τον Bissanga δινεται αλλη μια κλινικη αξιοπιστη στις μετρησεις. Μηπως ahc; Αν ημουν Αθηνα θα ειχα κλεισει ηδη ραντεβου, αλλα αμεσα και γρηγορα μονο Θεσσαλονικη μπορω.
Ποια Advanced τρελάθηκες !
Θα έρθει η άλλη θα σου χαϊδεψει τη δοτρια θα τη βρει super θα σε κουμπώσει με ηρεμιστικό
Θα σου βάλει 2300 τριχοθυλακια, θα κάνεις μετά παρουσίαση στο φόρουμ θα στη πέσουν όλοι ( όχι με μυγδαλα) και θα ψάχνεις στο Google τι εννοεί ο @aeratos28 όταν σου λέει " Βλέπω παράθυρο ! "

Aldo

Well-Known Member
Ρε σεις , εντάξει είπαμε κάντε χαβαλέ αλλά καπου διάβασα οτι έχει και οικογένεια η κοπέλα .
Anyway…

bobby

Well-Known Member
Μην δουν γυναίκα στο φόρουμ μερικοί….. οσμίζονται το αίμα σαν καρχαρίες στον ωκεανό……
πλάκα κάνω μην βαράτε….:p:p:p:p:p

Denvi

Well-Known Member
Ποια Advanced τρελάθηκες !
Θα έρθει η άλλη θα σου χαϊδεψει τη δοτρια θα τη βρει super θα σε κουμπώσει με ηρεμιστικό
Θα σου βάλει 2300 τριχοθυλακια, θα κάνεις μετά παρουσίαση στο φόρουμ θα στη πέσουν όλοι ( όχι με μυγδαλα) και θα ψάχνεις στο Google τι εννοεί ο @aeratos28 όταν σου λέει " Βλέπω παράθυρο ! "
Χαχαχ κλαιω
Πραγματικα, και ειδικα το τελευταιο θα γινοταν σιγουρα χαχαχαχ
Μα πες μου, αληθεια, προτεινεται συχνα Bissanga και μια ακομη που υπαρχει Θεσσαλονικη, αυτο θυμαμαι...αστο, θα το ψαξω λιγο στο φορουμ κ θα σου πω, η Starks δεν ηταν σιγουρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Εγώ θα πω κάτι διαφορετικό. @Denvi λίγο πολύ επειδή φαίνεσαι και ξύπνια θα βρεις την άκρη. Τις θεραπείες τις γνωρίζεις και όσο μείνεις εδώ θα τις καταλάβεις ακόμα καλύτερα ενώ για μετρήσεις προσωπικά θα σου έλεγα να πας με κλειστά μάτια ΟΠΟΤΕ μπορέσεις Μπισάνγκα. Ως τότε ξεκίνα μινοξιδλη χ2 τη μέρα και κάνε αιματολογικές να δεις που βρίσκεται κυρίως ο σίδηρος. Η μαμά σου όμως έχει πολύ μεγάλο θέμα. Δεν είναι σπάνιο ακόμα και σε γυναίκες να έχουν πρόβλημα. Εμένα πχ η δικιά μου είναι 62 και έχει κάνει αντρικούς κροτάφους και έχει receding hairline . Πως το αντιμετωπίζει ; Την ενδιαφέρει ή το έχει αποδεχτεί και προχωράει ;

Aldo

Well-Known Member
Bisanga για μετρησεις τα σχόλια που έχω δει εδώ μέσα είναι όλα θετικά για το cons μαζί του ..
starks δεν ξέρω τι γίνεται με τις μετρησεις πάντως οι μεταμοσχεύσεις - αποτελέσματα εδω μεσα είναι πολύ σοβαρές!!!

Denvi

Well-Known Member
Κατ'αρχας, 1 τεραστια καρδια προς Georgie και οι υπολοιπες καρδουλες στα μικρα παιδια της παρεας(σχεδον γιοι μου) που ειλικρινα, θεωρω πολυ αδικο να τους απασχολει το θεμα τριχοπτωση/αραιωση σε χρονια που θα επρεπε να ειναι μονο ανεμελα. Υποσχομαι να δουλεψω για σας επηρεαζοντας το γυναικειο φυλο (αν και οπως ειπα, ετσι κι αλλιως δε θεωρειται τραγικη η αραιωση σε εναν αντρα).
Χαβαλε σηκωνω εννοειται, με ανακουφιζει κιολας, και δεν ξερουμε ποτε θα αποχωρησω απο 'δω, οποτε...παρεΐστικα απαντω κι εγω στην πλακα.
Ελευθερη κι ωραια @Aldo

Denvi

Well-Known Member
Εγώ θα πω κάτι διαφορετικό. @Denvi λίγο πολύ επειδή φαίνεσαι και ξύπνια θα βρεις την άκρη. Τις θεραπείες τις γνωρίζεις και όσο μείνεις εδώ θα τις καταλάβεις ακόμα καλύτερα ενώ για μετρήσεις προσωπικά θα σου έλεγα να πας με κλειστά μάτια ΟΠΟΤΕ μπορέσεις Μπισάνγκα. Ως τότε ξεκίνα μινοξιδλη χ2 τη μέρα και κάνε αιματολογικές να δεις που βρίσκεται κυρίως ο σίδηρος. Η μαμά σου όμως έχει πολύ μεγάλο θέμα. Δεν είναι σπάνιο ακόμα και σε γυναίκες να έχουν πρόβλημα. Εμένα πχ η δικιά μου είναι 62 και έχει κάνει αντρικούς κροτάφους και έχει receding hairline . Πως το αντιμετωπίζει ; Την ενδιαφέρει ή το έχει αποδεχτεί και προχωράει ;
Χωρις τη βοηθεια σας, ειλικρινα, δεν επαιζε αυτο.
Η μαμα μου ειναι πολυ cool με το θεμα, ουτε τοππικ χρησιμοποει ουτε αλλο καμουφλαζ, ουτε φαινεται να ντρεπεται να σου πω την αληθεια. Ντυνεται, στολιζεται, βγαινει, χορευει κι ολα καλα! Κοκετα εξω! Σταδιακα κι αυτη, με πολυ στρες στη ζωη της, αραιωσαν. Αλλα δεν εχει λεφτα για χασιμο, και σε καμια περιπτωση δε θελει να εχει ασχημο αποτελεσμα, γι'αυτο κ δεν προχωρησε ακομη σε κατι. Νομιζω οτι το να προσπαθεις να το καλυψεις μπορει κ να συντηρει μια πεσμενη ψυχολογια, ενω αν πεις "αυτο ειναι, δε θα πεθανουμε τωρα και σ'οποιον αρεσει" συνεχιζεις τη ζωη σου ανεμελα. Κι αλλα παιζουν ρολο θεωρω, γενικα οι εμπειριες ζωης, και αν εχεις καταφερει να συνειδητοποιησεις οτι δεν αξιζει να σκας για κατι που δεν επελεξες!

Flag17

Well-Known Member
Φιλε μου Flag, εννοεις να κοιμαμαι με τη μινοξιδιλη και να λουζομαι οταν ξυπνησω, ακομα κ μετα πχ απο 8 ωρες υπνου?
Ναι και 15 ώρες να την αφήσεις δεν τρέχει κάτι, το τουλάχιστον 4 είναι το θέμα. Οπότε βάζεις το βράδυ πριν τον ύπνο μια φορά είναι εύκολο πριν κοιμηθείς γίνεται ρουτίνα .

Flag17

Well-Known Member
Κατ'αρχας, 1 τεραστια καρδια προς Georgie και οι υπολοιπες καρδουλες στα μικρα παιδια της παρεας(σχεδον γιοι μου) που ειλικρινα, θεωρω πολυ αδικο να τους απασχολει το θεμα τριχοπτωση/αραιωση σε χρονια που θα επρεπε να ειναι μονο ανεμελα. Υποσχομαι να δουλεψω για σας επηρεαζοντας το γυναικειο φυλο (αν και οπως ειπα, ετσι κι αλλιως δε θεωρειται τραγικη η αραιωση σε εναν αντρα).
Χαβαλε σηκωνω εννοειται, με ανακουφιζει κιολας, και δεν ξερουμε ποτε θα αποχωρησω απο 'δω, οποτε...παρεΐστικα απαντω κι εγω στην πλακα.
Ελευθερη κι ωραια @Aldo
Και το φόρουμ είναι γεμάτο ελεύθερα και ωραία παιδιά . Ελαφρώς αραιωμένα έως γλόμπους μεν ωραία δε. Εκτός από ένα τύπο που μοιάζει με chow chow @oreo:p:p:p

Μπλουζα