Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν υπαρχει καποια ασκηση που θα βοηθησει συγκεκριμενα,το λιπος δεν καιγεται τοπικα αλλα σε ολο το σωμα.Hairboost είπε:Oποιος εχει ασκησεις και διατροφη για να φυγουν εγγυημενα τα λοιπακια κατω απτην περιοχη του αφαλου, ας γραψει 2 κουβεντες
kapamarou είπε:δεν υπαρχει καποια ασκηση που θα βοηθησει συγκεκριμενα,το λιπος δεν καιγεται τοπικα αλλα σε ολο το σωμα.
αν θες την γνωμη μου η γυμναστικη δεν βοηθαει σχεδον καθολου στην καυση του λιπους,ειναι θεμα διατροφης.
μπορεις να φας ενα τοστ λιγοτερο την μερα και εχεις αναπληρωσει μια ωρα γυμναστικης.
ετσι απλα δουλευει το σωμα.
δοκιμασμενα.
δεν ειμαι κατα της γυμναστικης με αυτα που λεω,ισια ισια εχω ασχοληθει 12 χρονια με πολεμικες τεχνες και καμια 6 ετια με body building.Fenimore είπε:Το ανθρώπινο σώμα δεν έχει φτιαχτεί για να μένει ακινητο και να δεχετε τροφή, ειναι αφυσικο![]()
okinaoa,και taekwondoSHOOTER είπε:kap τι έκανες από πολεμικές τέχνες (αν επιτρέπεται);
kapamarou είπε:δεν υπαρχει καποια ασκηση που θα βοηθησει συγκεκριμενα,το λιπος δεν καιγεται τοπικα αλλα σε ολο το σωμα.
αν θες την γνωμη μου η γυμναστικη δεν βοηθαει σχεδον καθολου στην καυση του λιπους,ειναι θεμα διατροφης.
μπορεις να φας ενα τοστ λιγοτερο την μερα και εχεις αναπληρωσει μια ωρα γυμναστικης.
δοκιμασμενα.
δεν συμφωνω κι εγω... θεωρω απαραιτητη την ασκηση για καυση λυπους, αυξηση μυικης μαζας κτλπkapamarou είπε:δεν υπαρχει καποια ασκηση που θα βοηθησει συγκεκριμενα,το λιπος δεν καιγεται τοπικα αλλα σε ολο το σωμα.
δοκιμασμενα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τιποτα φιλε....ισα ισα που κανει κ καλο αν κ γενικα δεν τα πολυ εμπιστευομαι τα συμπληρωματα.edyuser1 είπε:ρε παιδια μια ερωτηση επειδη ασχολουμε με το γυμναστηριο θελω να παρω αμινοξεα τι επιδραση θα εχει στα μαλλια μηπως ξερετε?