Γυμναστηριο

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Γυμναστηριο

Hairboost είπε:
ξερετε καποια ασκηση για να φυγει το λιπος στη κοιλια κατω απτον αφαλο ?

δε φευγει με καμμια ασκηση....και οποιος στο πει αυτο θα σου πει μλκια......
μονο με διατροφη φευγει.....με διαδρομο....και με λιγους κοιλιακους....

*δεν χρειαζεται να κανεις πολλους κοιλιακους για να φαινονται οι κοιλιακοι.....οι κοιλιακοι ειναι 95% διατροφη και 5% ασκηση...οσο τρελο κι αν ακουγετε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

Hairboost είπε:
καπως με αρσεις ποδιων κατι ?

οχι οχι...δεν εχει σχεση.....

οι συγκεκριμενοι κοιλιακοι που λες...αυτοι που ειναι κατω απ τον αφαλο.....ειναι και οι πιο δυσκολοι να φανουν....ακομα και στους προχωρημενους αθλητες...δεν φαινονται καλα..και ειναι πολυ πιο θολοι σε σχεση με τους πανω......αυτο συμβαινει γιατι εκει κατω απ τον αφαλο...μαζευει ο αντρας το λοιπος....
και για να φανουν αυτοι...η για να καθαρισουν οσο αυτο ειναι εφυκτο...πρεπει να φυγει απο κει το λοιπος......δεν ειναι θεμα ασκησης.....ρωτα οποιον γυμναστη που ασχολειται με fitness και θα σου πει ακριβως το ιδιο.....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ευη είπε:
καλησπερα παιδια μπορει καποιως να με διαφωτισει παρακαλω?? ειμαι 170 , 62 κιλα και γυμαναζομαι 4-5 φορες την εβδομαδα.εδω και ενα χρονο πινω πρωτεινη(80αρα)και λιποδιαλυτες αλλα δεν εχω δει φως :( σκεφτομε να παρω αναβαρ ή γουινστρολ μπας και δω προκοπη αλλα 1 δεν εχω ιδεα για τους κυκλους .ποσοτητες κτλ 2. ανυσηχω για την ποιοτητα του σκεβασματος μια και θα το παραγκειλω απο το διαδυκτιο(δυστηχως δεν εχω καποιων γνωστο να με προμηθευσει..και 3 αν υπαρχει καποιο αλλο φαρμακο καταληλο για γυναικες ,οσο το δυνατον με λιγοτερες παρενεργειες ?? θελω να χασω κανα 5 κιλο να αποκτησω γραμωση και να με βοηθησει να αντεχω τισ καθημερινες προπονησεις...ευχαρισω εκ των προτερων :-*

αν παραγγειλεις τελικα να προσεξεις πριν τα ""χτυπησεις¨¨ γιατι στην Μαυρη αγορα παιζουν πολλες μαιμουδες ""fake"" αναβολικα
που οχι μονο θα κλαις τα λεφτακια σου
αλλα παιζει να κανεις και κανενα αποστημα {[μετα γιατρους αντιβιοση)] να ανεβασεις πυρετο ειδικα να τις βελονες τα χτυπας στα ποδια

stay away δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα

badday

New Member

Ειμαι γυρω στο 20%λιπος χωρις να εχω καπου συγκεκριμενα (κοιλια κτλ) Η διατροφη μου ειναι σχετικα καλη ..Πως θα ριξω το λιπος γενικοτερα; Να αρχισω τρεξιμο;

bz

New Member

Το λίπος φεύγει με διατροφή και αεροβική : τρέξιμο , κολύμπι κάνα μπασκετάκι και τα παρόμοια

mindtrapper

Member

Μπορείς να αυξήσεις αρκετά τον μυικό σου ιστό και θα καις επίσης περισσότερο λίπος χωρίς αερόβια. Φυσικά στην αρχή καλό είναι να συνδυάζεις και αερόβια και βάρη (ελεύθερη μπάρα για καθίσματα, άρσεις θανάτου, πάγκο, overhead press, barbell row). Στη συνέχεια θα κρατιέται χαμηλά το λίπος σου με τα βάρη και τη διατροφή. Προπόνηση κυρίως για δύναμη είναι αυτά που σου είπα, όχι bodybuilding.

xk

Active Member

παλιοτερα εκανα μονο βαρη κοιλιακους κ τετοια χωρις αεροβικη...1 ωριτσα σχεδον καθε μερα...''φουσκωνα'' λιγακι αλλα μου την εσπαγε που ενω ημουν και φαινομουν γυμνασμενος πηγαινα για μπασκετ για παραδειγμα και ημουν αργος κ βαρυς...και δεν ειχα μεγαλες αντοχες.Επισης σωμα μετριο,εβλεπες κοιλιακους αλλα το λιπακι κατω απ τον αφαλο δεν εφευγε τελειως(λογω και διατροφης αφου ετρωγα μλκιες)

σταματαω βαρη και τετοια για μια περιοδο και ξεκιναω μονο αεροβικη.τρεξιμο γυρους σε σταδιο.Γαμω τις φασεις μετα απο λιγο καιρο εκανα τα παντα χωρις να κουραζομαι,οι αρθρωσεις δουλευανε τελεια...γενικα ελεγα αυτη ειναι ποιοτητα ζωης.Αλλα εμφανησιακα ειχα αδυνατισει πολυ,και επειδη δεν ειμαι το πρωτο μποι με χαλαγε

το τελευταιο καιρο ειμαι στην καλυτερη κατασταση εβερ...1 ωρα βαρη κοιλιακους κτλ και μετα καπακι 30+λεπτα καλο τρεξιμο...γ@μησι στην αρχη αλλα πρωτη φορα στη ζωη μου αισθανομαι γαμω στις αντοχες και στις κινησεις γενικοτερα + εγινα καλοριφερ στους κοιλιακους πανω κατω χωρις λιπακια και ιστοριες.Δηλαδη γ@μιεσαι και ζοριζεσαι στους κοιλιακους και το μονο που θελει ειναι απλα λιγο αεροβικη και οχι να διπλασιασεις την ασκηση.Ζοριζεσαι παραπανω χωρις λογο.
δε παιρνω απολυτως τιποτα,δε χρειαζεται...το μονο που κανω ειναι να πλακωνομαι στους χυμους,βοηθανε αρκετα γι αυτα που κανω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex42

New Member

xk είπε:
παλιοτερα εκανα μονο βαρη κοιλιακους κ τετοια χωρις αεροβικη...1 ωριτσα σχεδον καθε μερα...''φουσκωνα'' λιγακι αλλα μου την εσπαγε που ενω ημουν και φαινομουν γυμνασμενος πηγαινα για μπασκετ για παραδειγμα και ημουν αργος κ βαρυς...και δεν ειχα μεγαλες αντοχες.Επισης σωμα μετριο,εβλεπες κοιλιακους αλλα το λιπακι κατω απ τον αφαλο δεν εφευγε τελειως(λογω και διατροφης αφου ετρωγα μλκιες)

σταματαω βαρη και τετοια για μια περιοδο και ξεκιναω μονο αεροβικη.τρεξιμο γυρους σε σταδιο.Γαμω τις φασεις μετα απο λιγο καιρο εκανα τα παντα χωρις να κουραζομαι,οι αρθρωσεις δουλευανε τελεια...γενικα ελεγα αυτη ειναι ποιοτητα ζωης.Αλλα εμφανησιακα ειχα αδυνατισει πολυ,και επειδη δεν ειμαι το πρωτο μποι με χαλαγε

το τελευταιο καιρο ειμαι στην καλυτερη κατασταση εβερ...1 ωρα βαρη κοιλιακους κτλ και μετα καπακι 30+λεπτα καλο τρεξιμο...γ@μησι στην αρχη αλλα πρωτη φορα στη ζωη μου αισθανομαι γαμω στις αντοχες και στις κινησεις γενικοτερα + εγινα καλοριφερ στους κοιλιακους πανω κατω χωρις λιπακια και ιστοριες.Δηλαδη γ@μιεσαι και ζοριζεσαι στους κοιλιακους και το μονο που θελει ειναι απλα λιγο αεροβικη και οχι να διπλασιασεις την ασκηση.Ζοριζεσαι παραπανω χωρις λογο.
δε παιρνω απολυτως τιποτα,δε χρειαζεται...το μονο που κανω ειναι να πλακωνομαι στους χυμους,βοηθανε αρκετα γι αυτα που κανω.

Είδες αυτό που λένε καμιά φορα....Πρέπει να πάθεις για να μάθεις...Και εγώ θεωρούσα ότι το τρέξιμο και η αερόβια γενικότερα,είναι για τους άλλους...Μέχρι που διαπίστωσα ότι έκανα λάθος και οι αντοχές μου ήταν μηδενικές...Θέλει λίγο από όλα και όχι υπερβολές..

παιδια δεν γνωριζει κανεις σε ποια η διαφορα απο την κρεατινη σε χαπι με τν κρεατινη σε σκονη?
στο internet που εψαξα λενε οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα απλα ισως η σκονη να εχει καλυτερη αποροφηση
η κρεατινη σε σκονη εχει απεσια γευση, δεν πινετε

Toppikistis

New Member

Παίδες όποιος ασχολείται με γυμναστική ας μου δώσει μερικές συμβουλές.
Λοιπόν, είμαι 1,75 και αυτή τη στιγμή 85 κιλά.Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω αυτό το ύψος, το βάρος μου κυμαινόταν απο 70 εως 75 κιλά.Το τελευταίο εξάμηνο όμως, ανεξήγητα, καθώς και καλύτερη διατροφή έκανα και καλύτερα κοιμόμουν,πήρα 10 κιλά :-[
Να σας πω ότι γυμναστήριο έχω να πάω 2μιση με 3 χρόνια περίπου αλλά και τότε έκανα περίπου ένα πεντάμηνο.Γενικώς στη ζωή μου δεν πρέπει να έχω πάει πάνω από ένα χρόνο συνολικά γυμναστήριο.Α και να σημειώσω ότι η γυμναστική που έκανα ήταν κυρίως αερόβια(πολεμική τέχνη) και 2 φορές τη βδομάδα βάρη.
Επίσης να πω ότι ο σωματότυπος μου είναι: Γεροδεμένος κορμός από τη φύση μου,χοντρά μπούτια απο τη φύση μου και γενικά έχω αρκετά μυώδες σώμα παρόλο που δεν το έχω γυμνάσει ιδιαίτερα.Το τελευταίο όμως εξάμηνο νιώθω ότι έχω γίνει σαν "μπιφτέκι με πόδια".Έχω κάνει κοιλίτσα και στη μέση έχω μαζέψει μερικά "ψωμάκια".Θα ήθελα λοιπόν κάποιες συμβουλές για το τι πρόγραμμα να ακολουθήσω.Να σημειώσω επίσης ότι έχω πρόσβαση σε διάδρομο και σε βαράκια.Απο κει και πέρα όλα τα μέσα που δίνει η φύση! :)

Ευχαριστώ!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Toppikistis είπε:
Παίδες όποιος ασχολείται με γυμναστική ας μου δώσει μερικές συμβουλές.
Λοιπόν, είμαι 1,75 και αυτή τη στιγμή 85 κιλά.Το μεγαλύτερο διάστημα που έχω αυτό το ύψος, το βάρος μου κυμαινόταν απο 70 εως 75 κιλά.Το τελευταίο εξάμηνο όμως, ανεξήγητα, καθώς και καλύτερη διατροφή έκανα και καλύτερα κοιμόμουν,πήρα 10 κιλά :-[
Να σας πω ότι γυμναστήριο έχω να πάω 2μιση με 3 χρόνια περίπου αλλά και τότε έκανα περίπου ένα πεντάμηνο.Γενικώς στη ζωή μου δεν πρέπει να έχω πάει πάνω από ένα χρόνο συνολικά γυμναστήριο.Α και να σημειώσω ότι η γυμναστική που έκανα ήταν κυρίως αερόβια(πολεμική τέχνη) και 2 φορές τη βδομάδα βάρη.
Επίσης να πω ότι ο σωματότυπος μου είναι: Γεροδεμένος κορμός από τη φύση μου,χοντρά μπούτια απο τη φύση μου και γενικά έχω αρκετά μυώδες σώμα παρόλο που δεν το έχω γυμνάσει ιδιαίτερα.Το τελευταίο όμως εξάμηνο νιώθω ότι έχω γίνει σαν "μπιφτέκι με πόδια".Έχω κάνει κοιλίτσα και στη μέση έχω μαζέψει μερικά "ψωμάκια".Θα ήθελα λοιπόν κάποιες συμβουλές για το τι πρόγραμμα να ακολουθήσω.Να σημειώσω επίσης ότι έχω πρόσβαση σε διάδρομο και σε βαράκια.Απο κει και πέρα όλα τα μέσα που δίνει η φύση! :)

Ευχαριστώ!

αν έχεις διάδρομο είσαι ωραίος!!! έφυγες για τρέξιμο :) , γενικά να τρως τροφές με χαμηλο γλυκαιμικό δείκτη, και όσο το δυνατόν περισσότερες φυτικές ινες σε κάθε γεύμα. Αν και πάλι δυσκολεύεσε να χάσεις, τότε βγάλε απο την διατροφή σου για λίγο καιρό τροφές που έχουν γλουτένιο και λακτόζη και δες αν έχεις διαφορές. Επίσης να τρώς πολύ ελαφριά το βράδυ, και τουλάχιστων 2 ώρες πριν πέσεις για ύπνο.

akishellas3

Well-Known Member

Mια ερωτηση κ απο μενα παιδακια ,λοιπον οπως εχω ακουσει ο διαδρομος η το τρεξιμο γενικα ειναι καλυτερο για το χασιμο λιπους ,το θεμα ειναι το στατικο ποδηλατο κανει κατι ?η τσαμπα το κανω επειδη βαριεμαι το διαδρομο ?(εκτος αν παιξουμε καμια μπαλιτσα εκει θα τρεξω :p ) .

xDante

Member

akishellas3 είπε:
Mια ερωτηση κ απο μενα παιδακια ,λοιπον οπως εχω ακουσει ο διαδρομος η το τρεξιμο γενικα ειναι καλυτερο για το χασιμο λιπους ,το θεμα ειναι το στατικο ποδηλατο κανει κατι ?η τσαμπα το κανω επειδη βαριεμαι το διαδρομο ?(εκτος αν παιξουμε καμια μπαλιτσα εκει θα τρεξω :p ) .

καλό είναι και το στατικό ποδήλατο....
αυτό που είναι κορυφή για κάψιμο λίπους κατα την γνώμη μου είναι το ελλειπτικό ...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

akishellas3 είπε:

οποιαδήποτε αεροβική άσκηση θα κάνει δουλειά, απλά ο διάδρομος είναι καλύτερος απο το ποδήλατο.

akishellas3

Well-Known Member

Ευχαριστω , σκεφτομαι να αρχισω εστω κ αργα αλλα δε μαμιεται 10 λεπτακια διαδρομο επειτα 30-40λεπτο το στατικο ποδηλατο κ στο τελος κανα δεκα ελλιπτικο .
Λοιπον εχει κ αυτο που καθεσαι πανω κ σε φερνει τουμπα το κεφαλι προς τα κατω κ τα ποδια ψηλα ,μερικες φορες μου ρχετε οταν το κανω να κανω μασαζ στο κεφαλι αλλα σκεφτομαι ποσο ρομπα θα γινομαι :tease: χαχαχα,πωωωωω α ρε τα μαλακια μας .

Panos1982

Well-Known Member

akishellas3 είπε:
Ευχαριστω , σκεφτομαι να αρχισω εστω κ αργα αλλα δε μαμιεται 10 λεπτακια διαδρομο επειτα 30-40λεπτο το στατικο ποδηλατο κ στο τελος κανα δεκα ελλιπτικο .
Λοιπον εχει κ αυτο που καθεσαι πανω κ σε φερνει τουμπα το κεφαλι προς τα κατω κ τα ποδια ψηλα ,μερικες φορες μου ρχετε οταν το κανω να κανω μασαζ στο κεφαλι αλλα σκεφτομαι ποσο ρομπα θα γινομαι :tease: χαχαχα,πωωωωω α ρε τα μακακια μας .

θα ηταν πολυ καλυτερο για να καψεις λοιπος να κανεις 10 λεπτα ποδηλατο.....μετα 30 λεπτα διαδρομο...και μετα αλλα δεκα ελλειπτικο......
πιο πολυ διαδρομο και λιγοτερο ποδηλατο....
στο διαδρομο να τρεχεις με ταχυτητα 7,5 - 8 εκει καις το περισσοτερο λοιπος.....

Μπλουζα