dimitris1991
Member
Απ: Γυμναστηριο
οχι εγω μονο κρεατινη-πρωτεινη.
αναβολικο δεν ειναι αυτο που λες ?
οχι εγω μονο κρεατινη-πρωτεινη.
αναβολικο δεν ειναι αυτο που λες ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αραγε φτιαχνουν μινοξιδιλη εκει? :chinscratchπαντως απο βουλγαρια ηταν τζαμπα 5 λεβα το κουτι(2,5 ευρο)
JackSheppard είπε:Εγω δεν πηγαινω γυμναστηριο, βαριεμαι αρκετα το να κανω γυμναστικη μονος, διατηρουμουν απο παλια παιζοντας ποδοσφαιρο και αλλες δραστηριοτητες που απαιτουν καλη φυσικη κατασταση. Για καποιους λογους φετος το χειμωνα ξεφυγα, και πηρα 5-6 κιλα, κυριως στη μεση, λιπος στους κατω κοιλιακους τα μπουτια και τον πισινο. Επειδη οπως ειπα βαριεμαι το gym υπαρχει καποιο ευκολο προγραμματακι με ασκησεις συν τρεξιμο για να ερθω σε φορμα και να χασω λιγα κιλα απο τις περιοχες αυτες; Εχω ηδη βελτιωσει τη διατροφη μου, και δινω περιθωριο 1-1,5 μηνα για πετυχω το στοχο. Αποψεις, προγραμματα, η κανενα λινκ δεκτα, ευχαριστω πολυ!
συμφωνω και επαυξανω,μονο διατροφη...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ !!!
kapamarou είπε:ενα λαθος που κανουν σχεδον ολοι οταν ξεκινανε βαρη,ειναι να το ριχνουν στο πολυ φαγητο για να αποκτησουν ογκο.
παιρνουν ογκο αλλα και πολυ λιπος,το οπτικο αποτελεσμα τελικα ειναι χειροτερο σωμα απο πριν να ξεκινησουν τα βαρη :![]()
για να πουλανε μουρη στα κοριτσακια που ειναι εκειΈτσι είναι ... παρασύρονται στο να σηκώσουν παραπάνω κιλα κάνουν μαγουλάκια κλπ. κλπ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapamarou είπε:για να πουλανε μουρη στα κοριτσακια που ειναι εκει![]()
![]()
kapamarou είπε:συνεχιζεις αναβολικα tropheus? :chinscratch
πριν κανενα 4μηνο ειμουν 65κιλα με 1,70 κομματια και εγω με διατροφη,τωρα εγινα σαν λαπας στα 74,αδυνατος φαινομαι με τα ρουχα αλλα δεν με ικανοποιει,πανε περιπατο οι κοιλιακοι :'(Όχι καλε ... τα θέλω τα μαλλάκια μου ... άλλωστε τώρα που έχω χάσει κιλά φαντάσου είμαι 1.70 και 60 κιλα είμαι πραγματικά κομμάτια !!!
kapamarou είπε:πριν κανενα 4μηνο ειμουν 65κιλα με 1,70 κομματια και εγω με διατροφη,τωρα εγινα σαν λαπας στα 74,αδυνατος φαινομαι με τα ρουχα αλλα δεν με ικανοποιει,πανε περιπατο οι κοιλιακοι :'(
εχεις link?Δοκίμασε να πάρεις Ιχθυέλαια βοηθούν το μεταβολισμό παααααρα πολύ. Θα πρέπει να τα παίρνεις όμως από dδιαφορετικές πηγές συμπληρωμάτων και σε μεγάλες ποσότητες.
Εγώ έχω δει τεράστια διαφορά από τότε που τα παίρνω (Krill Oil + Cod liver Oil)
tropheus είπε:[quote author=kapamarou link=topic=614.msg52082#msg52082 date=1304248793]
πριν κανενα 4μηνο ειμουν 65κιλα με 1,70 κομματια και εγω με διατροφη,τωρα εγινα σαν λαπας στα 74,αδυνατος φαινομαι με τα ρουχα αλλα δεν με ικανοποιει,πανε περιπατο οι κοιλιακοι :'(