Κολλήσατε με τον couto:
Δες και εδώ φοβερά και φυσικά αποτελέσματα και μάλιστα σε άτομα με σοβαρό πρόβλημα:
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
www.youtube.com
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
www.youtube.com
www.youtube.com
κι έχει και καλύτερα η συγκεκριμένη αν ψάξεις.
Επίσης δες κλινική στην Τουρκία με 0,5-1 ευρώ ανά graft παρακαλώ! Και δες αποτέλεσμα:
www.youtube.com
www.youtube.com
και άλλα πολλά, άλλο που ανέφερα μόνο τον couto, τον οποίο προσωπικά θεωρώ κορυφή.
Και στο κάτω κάτω, αν τα ξέρετε όλα αυτά, τότε τι είναι αυτά που λέτε περί Ελλάδας ότι φτάνει και ξεπερνάει τους ξένους? Πού ακριβώς στα αποτελέσματα ή στο κόστος? Μην τρελαθούμε...
Αν μπορείτε να αποδείξετε αυτό που λέτε, εγώ (και πολλοί ακόμα πιστεύω) είμαι όλος αυτιά και έτοιμος να αναιρέσω τα όσα
γνωρίζω μέχρι τώρα για την Ελλάδα... Πού είναι όμως οι αποδείξεις των όσων λέτε? Εγώ προσωπικά μέχρι τώρα δεν βλέπω τίποτα...