Δοκιμασε το www.biovea.com/gr/. Δεν εχω αγορασει αλλα πιστευω δεν εχει προβλημα. Εχει και δωρεαν μεταφορικα για πανω απο 29€
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δοκιμασε το www.biovea.com/gr/. Δεν εχω αγορασει αλλα πιστευω δεν εχει προβλημα. Εχει και δωρεαν μεταφορικα για πανω απο 29€
απο το ebay παραγγελνουμε? δεν εχουμε θεμα λογω καπιταλ κοντρολ?Τελικα, για μια ακομη φορα με ξελασπωσε το ebay.
Δεν ειχα κι αλλη επιλογη δηλαδη...
Στο ebay ίσχύει ότι και σε κάθε άλλο site του εξωτερικού.απο το ebay παραγγελνουμε? δεν εχουμε θεμα λογω καπιταλ κοντρολ?
τι ειναι αυτο ?δεν το εξηγεις λιγο να το πιασουμε και εμεις πως γινεται?Φορτωνω το pp με top up απο πριν.
Ετσι, μπορω και αγοραζω απο ebay.
Κριμα ομως που χασαμε την επιλογη απο minoxidil direct.
τι ειναι αυτο ?δεν το εξηγεις λιγο να το πιασουμε και εμεις πως γινεται?![]()
Αν εννοεις πως γεμιζεις το paypal, υπαρχουν ολοκληρα θεματα σε αλλα φορουμς.
Πλεον, μπορεις με top up/εμβασμα απο ελληνικη τραπεζα, να στειλεις εξω στο paypal σου μεχρι 1000 ευρω το μηνα.
Αλλο που η Πειραιως (που απορροφησε καμια δεκαρια τραπεζες και εχει τη μιση ελλαδα πελατες), απο τα μεσα του μηνα την πιανουν τα ορια των cc και μετα περιμενεις να ερθει ο επομενος μηνας για να μπορεις να στειλεις εμβασμα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τελικά μονο το eBay μας έμεινε? Επειδή δεν ξέρω να το πολύ χρησιμοποιώ γίνεται οποίος έχει αγοράσει να μου πει τον πωλητή ώστε να μην πέσωε σε κανένα κομπογιαννίτη? Η ευθύνη της επιλογής βαραίνει εμένα φυσικά δεν πρόκειται να ζητήσω τα ρέστα αν γίνει τίποτα. Αν απαγορεύεται απο τους κανονισμούς του site αν μπορεί κάποιος να μου στείλει σε pm. Βρίσκω μονο απο Αμερική και τα μεταφορικά είναι πολλά, χωρια οτι θέλει και ενα σκασμο μέρες να ερθει.